Ahoj, mám pejska po vážném úrazu, sháním informace o případech, ať už dopadli dobře nebo špatně. Pokud si tento příspěvek čte někdo, kdo se s tímto vážným zraněním setkal, a je ochotný se se mnou podělit o zkušenosti s léčbou či ukončením psího života, prosím zkontaktujte mě na emailu petra.dittrich@seznam.cz nebo tel. čísle 608301151. Moc díky předem.
saluki
napsal(a):
Ahoj, mám pejska po vážném úrazu, sháním informace o případech, ať už dopadli dobře nebo špatně. Pokud si tento příspěvek čte někdo, kdo se s tímto vážným zraněním setkal, a je ochotný se se mnou podělit o zkušenosti s léčbou či ukončením psího života, prosím zkontaktujte mě na emailu petra.dittrich@seznam.cz nebo tel. čísle 608301151. Moc díky předem.
Jak může k takovému úrazu dojít? Aby člověk věděl čemu se vyvarovat.....
saluki
napsal(a):
Prosím bez hloupých vtipů. Dopadlo to špatně, stav se zhoršil, včera jsme museli miláčka po týdnu od úrazu uspat. Takže prosím přispěvatele, nechte to téma zapadnout, už nemá význam. Děkuji těm, kteří se mi ozvali ve snaze pomoci.
Je mně to moc líto, já si tu žádné vtipy z nikoho nedělám, vážně jsem se ptala, jak k takovému úrazu může dojít, aby člověk věděl, čemu může předejít. Opatrnosti není nikdy dost. Mrzí mně, že muselo dojít k uspání, ale asi to tak je pro pejska určitě lepší, než trpět. Držte se. Ilona