Úraz krční páteře, otok míchy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2012 14:43
saluki

XXX.XXX.6.82

Ahoj, mám pejska po vážném úrazu, sháním informace o případech, ať už dopadli dobře nebo špatně. Pokud si tento příspěvek čte někdo, kdo se s tímto vážným zraněním setkal, a je ochotný se se mnou podělit o zkušenosti s léčbou či ukončením psího života, prosím zkontaktujte mě na emailu petra.dittrich@seznam.cz nebo tel. čísle 608301151. Moc díky předem.

13.8.2012 07:54
ilisek

XXX.XXX.196.15

saluki napsal(a):
Ahoj, mám pejska po vážném úrazu, sháním informace o případech, ať už dopadli dobře nebo špatně. Pokud si tento příspěvek čte někdo, kdo se s tímto vážným zraněním setkal, a je ochotný se se mnou podělit o zkušenosti s léčbou či ukončením psího života, prosím zkontaktujte mě na emailu petra.dittrich@seznam.cz nebo tel. čísle 608301151. Moc díky předem.

Jak může k takovému úrazu dojít? Aby člověk věděl čemu se vyvarovat.....

14.8.2012 04:39
motyl

XXX.XXX.125.70

šlápneš na psa nebo ho přejedeš

14.8.2012 07:52
ilisek

XXX.XXX.196.15

motyl napsal(a):
šlápneš na psa nebo ho přejedeš

šlápnout na psa???

14.8.2012 09:14
saluki

XXX.XXX.38.103

Prosím bez hloupých vtipů. Dopadlo to špatně, stav se zhoršil, včera jsme museli miláčka po týdnu od úrazu uspat. Takže prosím přispěvatele, nechte to téma zapadnout, už nemá význam. Děkuji těm, kteří se mi ozvali ve snaze pomoci.

14.8.2012 09:33
ilisek

XXX.XXX.196.15

saluki napsal(a):
Prosím bez hloupých vtipů. Dopadlo to špatně, stav se zhoršil, včera jsme museli miláčka po týdnu od úrazu uspat. Takže prosím přispěvatele, nechte to téma zapadnout, už nemá význam. Děkuji těm, kteří se mi ozvali ve snaze pomoci.

Je mně to moc líto, já si tu žádné vtipy z nikoho nedělám, vážně jsem se ptala, jak k takovému úrazu může dojít, aby člověk věděl, čemu může předejít. Opatrnosti není nikdy dost. Mrzí mně, že muselo dojít k uspání, ale asi to tak je pro pejska určitě lepší, než trpět. Držte se. Ilona

14.8.2012 09:52
saluki

XXX.XXX.38.103

to nebylo na vás. A konkrétně tomuto úrazu se moc přecházet asi nedá. Je to dané chrtím plemenem, vipet když v běhu upadne, udělá díky rychlosti několik kotrmelců, to u pomalejších plemen zas až tolik nehrozí.

14.8.2012 10:38
ilisek

XXX.XXX.196.16

saluki napsal(a):
to nebylo na vás. A konkrétně tomuto úrazu se moc přecházet asi nedá. Je to dané chrtím plemenem, vipet když v běhu upadne, udělá díky rychlosti několik kotrmelců, to u pomalejších plemen zas až tolik nehrozí.

Moc děkuji za vaši odpověď!

Přidejte reakci

Přidat smajlík