Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2006 20:54

Nas Bajticek taky rad maliny, ktere si sam otrhava, tresnema taky nepohrdne, poslete taky fotecky jak se sami obsluhuji

24.7.2006 20:55

haslerka napsal(a):
Nas Bajticek taky rad maliny, ktere si sam otrhava, tresnema taky nepohrdne, poslete taky fotecky jak se sami obsluhuji

jeste jedna

25.7.2006 07:48

haslerka napsal(a):
jeste jedna

Ta první fotka je kouzelná.
Přeju Bajtíčkovi doubrou chuť!

25.7.2006 08:08

cernokneznik napsal(a):
Ta první fotka je kouzelná.
Přeju Bajtíčkovi doubrou chuť!

dekujem, chutnalo mu velice

25.7.2006 09:15

haslerka napsal(a):
dekujem, chutnalo mu velice

Kdysi jsem měla taky angl. buldoka a ten miloval jablka ! Sousedi měli obrovskou jabloň a pár větví přesahovalo na naši zahradu. Náš Arnoldík celý den ležel pod jabloní a čekal až něco spadne

25.7.2006 09:31

jolanta napsal(a):
Kdysi jsem měla taky angl. buldoka a ten miloval jablka ! Sousedi měli obrovskou jabloň a pár větví přesahovalo na naši zahradu. Náš Arnoldík celý den ležel pod jabloní a čekal až něco spadne

To by jsme taky obcas potrebovali nejakou jablon, kde by cekal na jablicko jelikoz nas Bajtik je desne hyperaktivni, porad si chce hrat a je k neutahani , to driv odpadnem my, nez on

25.7.2006 16:58

haslerka napsal(a):

nače příšerka má ráda borůvky vždycky když trháme otrhává si taky a baští ale radši má když mu je trhám já aby se nemusel namáhat zajímavé že doma v misce a umyté je už nežere jen v tom lese! fotečku bohužel nemám tak alespoň tuto

cernoknezník

26.7.2006 07:59
cernoknezník

kiwi napsal(a):
nače příšerka má ráda borůvky vždycky když trháme otrhává si taky a baští ale radši má když mu je trhám já aby se nemusel namáhat zajímavé že doma v misce a umyté je už nežere jen v tom lese! fotečku bohužel nemám tak alespoň tuto

Náš minulý pesan (kříženec kokra asi s retrívrem) si taky trhal borůvky. Nouze ho to naučila, když mu je už nikdo nechtěl trhat. Taky miloval lusky, ty jsme mu buď otevřeli a on si kuličky už vyjed a nebo je sežral i se šlupkou. Jeho následník (beauceron)už si na zeleninu moc nepotrpí. Maso je maso. Ale miluje mrkev - tu chodí krást do sklepa, kde ji máme uskladněnou v písku. Jinak zeleninu papká jen převařenou s masem....

Přidejte reakci

Přidat smajlík