Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tibetak

13.8.2012 20:21
tibetak

XXX.XXX.14.7

Máte již někdo zkušenost s těmito granulemi?

13.8.2012 22:09
sally999

XXX.XXX.29.98

Podívejte se do anonymní diskuze, je tam přes 200 příspěvků na toto téma...taky jsem se tam chtěla dozvědět co je lepší - Fitmin nebo Nativia, ale zatím žádná kloudná odpověď ...Ivasmajlík

13.8.2012 22:23
blusky

XXX.XXX.49.247

Proboha uz zase reklama na Nativiu smajlík Nemuzete si zaplatit banner jako ostatni?

tibetak

13.8.2012 22:47
tibetak

XXX.XXX.14.7

blusky napsal(a):
Proboha uz zase reklama na Nativiu smajlík Nemuzete si zaplatit banner jako ostatni?

Když chci vědět jaké mají ostatní zkušenosti, tak proč si mám platit banner????
Právě proto, že anonymní diskuse je jen snůška napadání a hádanic, zeptala jsem se tady. V domění, že se tu bude odbývat slušná diskuse. Když se někomu můj dotaz nepozdává tak ať nereaguje. O rejpání nestojím. Jde mi o praktické zkušenosti.

13.8.2012 22:56
sally999

XXX.XXX.29.98

Já jen zkusila asi jenom tak 2 kg a na mém všežravci nebyl žádný rozdíl, jenom po první dávce trochu řidčí výkaly, jinak nic moc. Ale jinak mu to chutnalo stejně jako Fitmin, Brit apod. jinak krmím masem, granule jen, když nestihnu rozmrazit...Iva

13.8.2012 23:00
blusky

XXX.XXX.49.247

Tak to zkuste trosku s fantazii a ne tak naivně :-)

Třeba: "Memu hafanovi Nativia strasne smakuje, ale ta cena :-( nemuzete doporucit neco stejne kvalitniho ale levnejsiho?"

No to jen pro inspiraci, pro priste. At vam prodeje a SEO stoupaji :-))

14.8.2012 04:50
motyl

XXX.XXX.125.70

"granule jen, když nestihnu rozmrazit"

aby si pes neodrel zoubky co? Aspon by si s tim masem trochu pohral ne? Nebo ma spatne zuby? :-D

tibetak

14.8.2012 06:45
tibetak

XXX.XXX.14.7

Lidi já nechápu, proč musíte být tak protivný :-(

14.8.2012 06:53
cinkalu

XXX.XXX.11.162

mám pocit, že sem chodí každej jako na hnůj, odplivnout si :-| Krmím první pytel Nativy 2 malé 7 kg psi, chutná, odpad beze změn tuhý. Na srsti se zatím nic neprojevilo, ale to je asi brzy.

14.8.2012 08:23
sally999

XXX.XXX.29.98

motyl napsal(a):
"granule jen, když nestihnu rozmrazit"

aby si pes neodrel zoubky co? Aspon by si s tim masem trochu pohral ne? Nebo ma spatne zuby? :-D

Popravdě mě ani nenapadlo dávat zmrzlé maso.....psy vám ho žerou v pohodě?

14.8.2012 08:51
sally999

XXX.XXX.29.98

sally999 napsal(a):
Popravdě mě ani nenapadlo dávat zmrzlé maso.....psy vám ho žerou v pohodě?

omlouvám se - psi*

tibetak

14.8.2012 13:04
tibetak

XXX.XXX.14.7

Pro Ivu
nejsem znalec, ale fitmin snad obsahuje pšenici, kukuřici, zatímco podle tvrzení výrobce nativia by měla obsahovat jen rýži. Zkoušeli jsme jak fitmin, tak brit, ale že by se mi některé z nich líbily víc než ty druhé, to říct nemůžu. Po pravdě našim velkým psům je jedno, co dostanou jestli granule, maso nebo konzervu, hlavně aby toho bylo hodně. Ještě se mi snad nestalo, že by něco nechtěli. Horší to je s mrňousama - ti jsou vybíraví až běda. :-))

16.8.2012 08:50
danajasa

XXX.XXX.111.65

tibetak napsal(a):
Když chci vědět jaké mají ostatní zkušenosti, tak proč si mám platit banner????
Právě proto, že anonymní diskuse je jen snůška napadání a hádanic, zeptala jsem se tady. V domění, že se tu bude odbývat slušná diskuse. Když se někomu můj dotaz nepozdává tak ať nereaguje. O rejpání nestojím. Jde mi o praktické zkušenosti.

Tak koukám skoro celý témátko fučsmajlík my už je dlabeme týden s alergickým psem na obiloviny a zatím ťukám do stolu dobrý,takže když tvrdily,že je tam jenom rýže tak tipuji,že tam opravdu je,páč jsem vlastně udělala pokusnýho králíka z nepokusnýho psa.Každopádně počkám 3týdny(to je naše lhůta pro bude dobrý,nebo budem zase na veterině)a pak ndám opět věcdět smajlík

tibetak

16.8.2012 10:58
tibetak

XXX.XXX.14.7

Neztratilo se - je na nemoderce, ale tam se to pořád zvrhává v napadání a hádanice - proto jsem to dala sem. Chci to zkusit psům, ale stále vyčkávám ...........

tibetak

16.8.2012 13:51
tibetak

XXX.XXX.14.7

danajasa napsal(a):
Tak koukám skoro celý témátko fučsmajlík my už je dlabeme týden s alergickým psem na obiloviny a zatím ťukám do stolu dobrý,takže když tvrdily,že je tam jenom rýže tak tipuji,že tam opravdu je,páč jsem vlastně udělala pokusnýho králíka z nepokusnýho psa.Každopádně počkám 3týdny(to je naše lhůta pro bude dobrý,nebo budem zase na veterině)a pak ndám opět věcdět smajlík

To zkoušíte tu lamb recepturu?

16.8.2012 15:02
danajasa

XXX.XXX.111.65

tibetak napsal(a):
To zkoušíte tu lamb recepturu?

Jj rýže jehně možná i ovce,z tohodle složení nám nejvíc vyhovovala i calibra hypoaler.lamb rais tam bohužel po 3pytli nějak zaměnily recepturu nebo možná se něco zvrhlo ve výrobě nebo v psovi těžko říct a prostě nastala kalamita,tak jsme pátrali po stejným složení nejblíž týdle a zároven po přibližné ceně páč drobek má45kg takže jeden pytel je málo na měsíc:-))

tibetak

16.8.2012 15:15
tibetak

XXX.XXX.14.7

danajasa napsal(a):
Jj rýže jehně možná i ovce,z tohodle složení nám nejvíc vyhovovala i calibra hypoaler.lamb rais tam bohužel po 3pytli nějak zaměnily recepturu nebo možná se něco zvrhlo ve výrobě nebo v psovi těžko říct a prostě nastala kalamita,tak jsme pátrali po stejným složení nejblíž týdle a zároven po přibližné ceně páč drobek má45kg takže jeden pytel je málo na měsíc:-))

Tak to chápu - měli jsme 60 kilového drobka :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík