Akutní dotaz-Hladová štěňátka???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2012 17:32
vanina

XXX.XXX.158.42

Chtěla jsem se zeptat,máme sedm štěňátek a do dnešního dne se o ně maminka starala vzorně,ale ode dneška ji k nim musím vodit násilím aby je nakojila a štěňátka pořád kňučí.Může mít málo mléka a prckové mají hlad,proto kňučí a proto k nim nechce chodit? Co mám dávat fence,aby měla víc mlíčka,případně čím dokrmovat štěňátka? Koupit injekční stříkačku nebo čím je krmit? Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.8.2012 17:58

vanina napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat,máme sedm štěňátek a do dnešního dne se o ně maminka starala vzorně,ale ode dneška ji k nim musím vodit násilím aby je nakojila a štěňátka pořád kňučí.Může mít málo mléka a prckové mají hlad,proto kňučí a proto k nim nechce chodit? Co mám dávat fence,aby měla víc mlíčka,případně čím dokrmovat štěňátka? Koupit injekční stříkačku nebo čím je krmit? Děkuji za rady.

Jak jsou stará a co to je za plemeno?

18.8.2012 18:00
vanina

XXX.XXX.158.42

jsou 11 dní stará,kříženec ridgebacka a dalmatina. Jestli je budu muset přikrmovat,nevím jestli normálním kravským mlékem nebo existuje štěněčí mléko a kde ho sehnat? Děkuji

18.8.2012 18:11

vanina napsal(a):
jsou 11 dní stará,kříženec ridgebacka a dalmatina. Jestli je budu muset přikrmovat,nevím jestli normálním kravským mlékem nebo existuje štěněčí mléko a kde ho sehnat? Děkuji

Kravské mléko fakt ne, to by dostala průjem. Štěněčí mléko je k dostání ve zverimexu. Tamtéž je k sehnání lahvička s dudlíkem, na stříkačku jsou ta štěňata moc velká, to byste si dal.

18.8.2012 18:24
vanina

XXX.XXX.158.42

No jo zverimex,tak to mě nenapadlo.Děkuji za radu.Musím najít nějaký kde mají otevřeno i o víkendu,nevím jestli by to prckové do pondělí vydrželi.Děkuji za radu :-)

18.8.2012 18:28
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

Otázka je taky, proč máma jedenáctidenní štěnda nechce kojit. Zavolala bych veterináře, ať ji zkontroluje.

18.8.2012 20:12
awake

XXX.XXX.115.136

nemá fena zánět? (Teplé břicho - cecíky?) Ono jí to kojení potom bolí. Před každým kojením jí dejte na cecíky teplý obklad a trochu jí opatrně "rozkojte". Teplo jí spustí mlíko a mělo by to pro ní být "příjemnější". Čím déle (intervaly mezi kojením) fena kojí, tím víc jí to bolí (má plné ceckysmajlík a teplé). Možná se to během pár dní ustálí a mlíka bude míň aby to štěňata vypila "všechno"

18.8.2012 20:34
yvrea

XXX.XXX.58.166

Odkud jste? Máme už odrostlá štěňátka a zbyla nám spousta nenačatého psího mléka, feny kojení úspěšně zvládaly sami. Můžete si pro něj okamžitě dojet. Bydlíme na východ od Prahy. Tel. 737 267 184 , e-mail Yvrea@seznam.cz

18.8.2012 21:52
vanina

XXX.XXX.158.42

My jsme z moravy ze Zábřehu,to je trochu z ruky,ale děkuji za ochotu.Soused má známého veta,tak mi domluvil,že se na fenku přijede zítra podívat.Cecíky se mi zdají v pořádku,teplotně i vizuálně,nejsou zarudlé.Uvidíme co řekne veterinář,snad to bude dobré.Díky za rady,sama jsem máma,zánět prsu jsem měla,ale teplé obklady mě nenapadly smajlík Možná panikařím až moc a nemyslí mi to.

19.8.2012 11:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

Fena už u skoro 2týdeních prcků neleží celej den,už k nim většinou chodí jen na kojení.Třeba jí ke štěňatům vodíte v nepravej čas.Vím jaký to je když má člověk obavy o prcky,kort když je má poprvý.Chce to klidný nervy ;-).Když prckové kňučí a myslíte si že by mohly mít hlad tak podobrým fenu přemluvte aby si k nim lehla.Vemte třeba lipánek,ať si k nim lehne a u toho líže lipánek.Někdo z rodiny ať prckům pomůže se přisát a uvidíte.Jestli opravdu mlíko nemá nebo ho má málo tak buď u veta nebo zveráči kupte sušený,měla jsem od Brit Care a bylo dobrý.Dávala jsem ho i feně první týdny na granule.Mlíka měla že to z ní stříkalo.

20.8.2012 14:20
darrayer

XXX.XXX.109.11

Myslím, že rady už byly řečeny, ale docela by mne zajímalo, jak takoví kříženci vypadají :) .. Mohla byste sem hodit fotku? :) .. A držím palce ať vše dobře dopadne :) ..

20.8.2012 19:57
eluschi

XXX.XXX.173.6

vzhled štěňat by mě také zajímal :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík