Trpasličí a králičí jezevčík

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.8.2012 14:36
vasilek

XXX.XXX.173.6

Dobrý den,

u FCI jsou zařazeni dohromady a rozdělení je jen podle srsti. Teda doufám, že jsem to pochopila dobře. Znamená to, že z vrhu trpasličích může být některý králičí a naopak?

Děkuji moc za vysvětlení.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.8.2012 14:53
Uživatel s deaktivovaným účtem

vasilek napsal(a):
Dobrý den,

u FCI jsou zařazeni dohromady a rozdělení je jen podle srsti. Teda doufám, že jsem to pochopila dobře. Znamená to, že z vrhu trpasličích může být některý králičí a naopak?

Děkuji moc za vysvětlení.

Jo, ale jestli je trpasličí nebo králičí vám řeknou až po změření při bonitaci:)

22.8.2012 15:42
burunduk

XXX.XXX.209.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo, ale jestli je trpasličí nebo králičí vám řeknou až po změření při bonitaci:)

Je, tak to je teda pěkně na ..... nic, dozvědět se, jestli mám králičího nebo trpasličího až při bonitaci :)
Jak to teda můžou s jistotou prodávat? "Prodám králičího jezevčíka." ..když to neví, co z toho nakonec bude.
Asi to budou jen inzeráty bez PP. Jinak si to nedokážu vysvětlit.

22.8.2012 19:00
skoty13

XXX.XXX.121.240

To je jak u pudlů - jen množitelé s jistotou vědí, že to bude toy nebo trpaslík. Normální chovatel předpokládá podle rodičů, ale jistotu vám nedá nikdy.

22.8.2012 19:58
vasilek

XXX.XXX.173.6

Děkuji moc za vysvětlení:) Já si to myslela, jen jsem si nebyla jistá, zda jsem to pocchopila správně:)

23.8.2012 09:39
jazzinka

XXX.XXX.249.181

No, ono zas jak jinak ten inzerát zadat? "Prodám trpasličího nebo králičího jezevčíka?" nebo "Prodám jezevčíka a uvidíte, co Vám z něj vyroste?" On si ten zadavtel inzerátu obvykle musí jednu variantu vybrat, aby to bylo srozumielné :-)

23.8.2012 12:10
vasilek

XXX.XXX.173.6

Co jsem si všimla, tak chovatelské stanice udávají Prodám trpasličí králičí dlouhostrsté/drsnosrsté jezevčíky :))

23.8.2012 22:49
dagmar

XXX.XXX.19.6

Je větší předpoklad, že pokud je dlouhá linie králičích trpaslíků z obou stran, že to s velkou pravděpodobností bude zase králík - ale jistotu nemáte nikdy :o))
Občas je na výstavách vidět opravdu naprosto vyhublý jezevčík, kterému lezou žebra a kterého se snaží majitelé obvodem hrudníčku napresovat do králíků, zřejmě z důvodu menší konkurence, protože králičků není tolik, jako trpaslíků.

Přidejte reakci

Přidat smajlík