Šmarja, tak to je úplně přesně přes celé Brno, ale nevadí. No já budu v Brně příští týden asi jenom zítra a pozítří a hodilo by se mi spíše to úterý, ale jestli nemáš čas, tak bych to nechala až na další týden. Já to v Řečkovicích vůbec neznám, doteď jsem bydlela v Obřanech nebo v Zábrdovicích...ale až si koupím šalinkartu, tak mi nebude dělat problém dojet kdekoliv. Jinak pro vysvětlení, já v Brně jenom studuju, jinak bydlím v Ostravě. Kdyby se něco změnilo, tak sem zase napíšu.
Kruci, zrovna v úterý budu pryč celý den. Ještě bychom mohly najít nějaký kompromis a sejít se na půl cesty někde. Zkusím to vymyslet. Napadají mě Lužánky, ale nevím, jak je to tam s pohybem lidí a psů dopoledne. Byla bych radši za klidnější místo, aspoň pro začátek, aby se ta moje křížala dokázala soustředit.
Kruci, já nemám FB.
No já mám ráno od 7:30 do 9 školu a musím ještě pro psa, takže nemůžu slíbit, ale možná skončíme dřív. Tak sraz 9:40 v Lužánkách, tam jak stojí jednička tramvaj? U té oranžové budovy? Poznáš mě podle jezevčíka. Jo, kdybych se zpozdila, tak chvíli počkej. Jinak mejl: 261965@mail.muni.cz.