Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2012 10:20
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Dobrý den. Máme jezevčíka, kterého krmíme ráno granulemi a večer veřeným buď maso + rýže nebo maso + zelenina, podle toho co zrovna je. Zatím jsme to dělali tak, že jsme psovi uvařili po psovsku část toho co máme k jídlu my, když kuře tak kuře, když hovězí tak hovězí, vepřový minimálně. Poslední dobou mamka začala psovi kupovat maso i zvlášť, hlavně křídla, "obíračku" nebo žaludky, tak mě napadlo se zeptat, kde by se dalo koupit krmné maso i v malém množství v Praze, přeci jen z lidských zdrojů to vyjde docela draho a mohl by být i větší výběr. Jenže co jsme se dívala po internetu tak většina firem rozvážejících maso dodává jen velké množství a třeba 20 nebo 50 kg masa je krmení pro našeho psa pomalu na několik let, nebo se jednalo o firmu z Moravy, která jinam než po Moravě nerozváží. Tak bych se ráda zeptala jestli někdo nevíte, kde by se v Praze dalo sehnat maso pro psa i v malém množství (třeba balení po 1 kg)? Předem ddky za slušné odpovědi.

12.10.2012 10:24
pinoha

XXX.XXX.69.167

Přímo v Praze netuším, ale u nás v okresním městě prodává kilovky mraženého masa pro psy každý druhý zverimex. Zkuste se poptat v obchodech ve svém okolí, určitě ho někde mají, jen Vy to ani netušíte.
Lucie

12.10.2012 10:35
ilisek

XXX.XXX.196.15

pinoha napsal(a):
Přímo v Praze netuším, ale u nás v okresním městě prodává kilovky mraženého masa pro psy každý druhý zverimex. Zkuste se poptat v obchodech ve svém okolí, určitě ho někde mají, jen Vy to ani netušíte.
Lucie

To je pravda, zverimexy berou hodně maso od Vetamixu, myslím, že to tak bude i v Praze.

12.10.2012 12:25
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Děkuji za typ. To je tak když je člověk zvyklej že když něco potřebuje tak ve zverimexu nesežene :-)) Jsem zvyklá, že když sháním zrní pro papoucha tak krom prosa, slunečnice neseženu nic, takže na maso by mě zeptat se asi ani nenapadlo.

12.10.2012 13:47
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

Vím, že maso mívají ve zverimexu v Kunraticích (Ploučnická 155).
No anebo se s někým domluvte na společné objednávce. Z které části Prahy jste?

12.10.2012 14:15
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

Ze čtyřky... Jinak Kunratice máme kousek, takže díky za konkrétní typ. :-) Při pochůzkách jsem se byla zeptat v chovatelských potřebách na Olbrachtově, bohužel paní říkala že maso mívali, ale teď už ne.

12.10.2012 15:02
inusanka

XXX.XXX.175.12

Já bych u takového prcka využila maso před koncem doby spotřeby z řetězce, vnitřnosti, normálně lidskou kvalitu. Vetamix jsou kilovky, na jak dlouho to ten prcek má. Já mám obříka a koupím mu i u normálního řezníka, srdce, jazyk, kuřecí skelety

12.10.2012 16:27
burunduk

XXX.XXX.209.124

inusanka napsal(a):
Já bych u takového prcka využila maso před koncem doby spotřeby z řetězce, vnitřnosti, normálně lidskou kvalitu. Vetamix jsou kilovky, na jak dlouho to ten prcek má. Já mám obříka a koupím mu i u normálního řezníka, srdce, jazyk, kuřecí skelety

Taky to tak dělám, máme tři různě velký psy, nejmenší má 5 kilo ..a nechci kupovat mražený maso, který tam někde může ležet rok v mrazácích.
Radši čerstvý hezky vychlazený, kupujem srdíčka, kuřecí krky, skelety, křidýlka, hovězí, kloubový kosti, ryby.
A klidně ve slevě, nic tomu není, i když tomu ten den nákupu prochází trvanlivost.

12.10.2012 16:41
domcaast

XXX.XXX.234.67

šavlozubka napsal(a):
Dobrý den. Máme jezevčíka, kterého krmíme ráno granulemi a večer veřeným buď maso + rýže nebo maso + zelenina, podle toho co zrovna je. Zatím jsme to dělali tak, že jsme psovi uvařili po psovsku část toho co máme k jídlu my, když kuře tak kuře, když hovězí tak hovězí, vepřový minimálně. Poslední dobou mamka začala psovi kupovat maso i zvlášť, hlavně křídla, "obíračku" nebo žaludky, tak mě napadlo se zeptat, kde by se dalo koupit krmné maso i v malém množství v Praze, přeci jen z lidských zdrojů to vyjde docela draho a mohl by být i větší výběr. Jenže co jsme se dívala po internetu tak většina firem rozvážejících maso dodává jen velké množství a třeba 20 nebo 50 kg masa je krmení pro našeho psa pomalu na několik let, nebo se jednalo o firmu z Moravy, která jinam než po Moravě nerozváží. Tak bych se ráda zeptala jestli někdo nevíte, kde by se v Praze dalo sehnat maso pro psa i v malém množství (třeba balení po 1 kg)? Předem ddky za slušné odpovědi.

http://www.proselmy.cz/ ;-) Praha 9, pomezí Libně a Vysočan. Velmi příjemná otevírací doba a kolem 500 kg masa skladem :-)

12.10.2012 19:52
šavlozubka

XXX.XXX.140.24

My právě taky kupujeme normálně v krámu - křídla, krky, "obíračku" nebo ty srdíčka, ale hovězí, vepřový (to dostává minimálně, moc mu nesedne) nebo rybu to jen, když to vaříme i sobě, tak se dá pesanovi kus stranou. Jinak ten poslední odkaz vypadá dobře :-) Díky za typy :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík