opily.leguanek
napsal(a):
Zdravím všechny pejskaře!
Chci svým jezevčíkům koupit granule TOTW. Je ale spousta "příchutí". Máte někdo vyzkoušeno? Doporučili byste nějaké? Které jsou třeby vhodnější pro menší plemena?
Díky!
L.
Toto krmivo bych nedoporučil. Vypadá lépe, než jaké je. Je tam poměrně málo masa, našli v něm v USA salmonelu. Pokud chcete fakt špičku, doporučil bych nějaké jiné krmivo.
weera
napsal(a):
Dobrý den. Já krmím štěně Taste of the Wild High Prairie Puppy a jsme zatím spokojení. Přecházeli jsme z Royal Caninu, kterým byl krman u chovatele a nebyl žádný problém. Samozřejmě ten přechod byl postupný, ale obešel se bez jakýchkoli průjmů a malému granulky opravdu moc chutnají.
U nás přesně totéž a hovénka přímo ukázková
opily.leguanek
napsal(a):
Zdravím všechny pejskaře!
Chci svým jezevčíkům koupit granule TOTW. Je ale spousta "příchutí". Máte někdo vyzkoušeno? Doporučili byste nějaké? Které jsou třeby vhodnější pro menší plemena?
Díky!
L.
Tak my TOTW nemůžeme, bohužel i po 14ti dnech stále průjem, takže pro nás tyto granule prostě nejsou.
Zdravím,
také mám jezevčíka, drsnosrstého, vyzkoušeli jsme štěněcího bizona a rybkového, oba mu velmi chutnají, bobky ukázkové , srst má nádhernou, lesklou. Je aktivní, zkrátka mu svědčí a já si nemůžu stěžovat.
Jinak ohledně toho, které jsou vhodné pro menší plemena - všechny, jen se upraví dávkování - např. já dávám půl hrnku ráno a půl večer, pes hlad nemá, bohatě mu to stačí.
pkovarova
napsal(a):
Také se přidám s dotazem. Má někdo zkušenost ohledně reznutí po těhlech granulích?
Sehnat granule s nízkým vit A a bez kukuřice je docela umění.
Nízký obsah Áček má Omnipro. Kamrádka s ním krmila blue-merle šeltii. Teď přešla na TOTW a taky ok, fenka zatím nerezne (má k tomu sklon)
sasham
napsal(a):
Tak my TOTW nemůžeme, bohužel i po 14ti dnech stále průjem, takže pro nás tyto granule prostě nejsou.
Po 14 dnech nic nezjistíte..je jasné,že pes bude mít srandu při přechodu na tak nadupané krmivo
To,jestli psovi nesedí,zjistíte po celém pytlu granulí..klidně i po dvou pytlích,ne po 14 dnech..