Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2012 17:06
helčam

XXX.XXX.240.206

Ráda bych se zeptala co je pravdy na tom, že srst boloňského psíka nemá podsadu. Takže zda je pravda, že se přes zimu nedokáže vůbec zahřát, i když má srst dlouhou. Náš pejsek nikdy v zimně problém neměl, ale jistota je jistota, protože to že se mě zdá, že mu není zima ještě neznamená že opravdu není

1.11.2012 09:27
Dája6

XXX.XXX.40.42

Ano Boloňský psík nemá podsadu nemám tuto rasu mám dva Bišonky což je podobné a jestli je mu zima? No podle mě pokud nechodíte na dlouhé túry tak určitě ne, pokud jo budete to muset řešit nějakým oblečkem, ale pozor oblečky rádi ničí srst. Na mých psech jsem nikdy nepozorovala, že by jim byla nějaká zima, ale u toho staršího už to začíná má 9let a klepe se mi v autě, když někde zastavím a nejede ohřev tak se klepe páč už té srsti nemá taky tolik venku při normálním provozu neoblékám a psům nikdy nějak nebylo zima. Podle mě já bych pejska oblékala co nejmíň spíš, aby si zvykal na chlad je jiné, jestli prší tak to opravdu je nejlepší obleček páč pes se hodně promočí a dost dlouho trvá, než vyschne.
S pozdravem Dája a BB.

5.11.2012 14:04
helčam

XXX.XXX.238.109

Děkuju moc za radu, ten na déšť asi pořídíme a zimní zatím ne. Taky zastávám názor, že lépe bez oblečků a podobných vymožeností, pokud to jde tak přirozeně a to je nejzdravější.:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík