RTWLenka

XXX.XXX.201.101
Zdravím všechny rotvikáře. Umřela mi moje fenka boxera kterou jsem dostala před 11 ti lety jako dáreček a opravdu byla dárečer :D teď konečně mám šanci pořídit si svoji psí lásku rotwíka. Jenže bydlím v bytě kousek od Brna kde jsem měla i Šejlu - boxíka a s ní to bylo vše v OK. Myslíte že i rotwík může být v bytě když budeme hodně věnčit? popřípadě prosím o info,typy,rady,kontakty,... na chovatele, majitele, kdo by s náma třeba i vycházkoval prostě na všechny tetičky a strýčky. Díky moc Léňa
já myslím, že rotvík s bydlením v bytě při troše efektivního vyžití mimo, rozhodně mít problém nebude :)
Určitě :) Rotvík bude maximálně spokojený .. rotvíci jsou nejspokojenější u sve rodiny a čím blíž tím líp tak, že počítej s postelí :D
Naši psi jsou venkovní, ale na berem je domu na ,, návštěvy,, hlavně když je ošklivě a nechce se nám s nima být venku a hlavně, aby se necítili odstrčeni od smečky..
ne - opravdu nemusíte mít obavy. Když pejska dostatečně venku zaměstnáte, aby nevymýšlel lotroviny, tak bude doma nadmíru spokojený :)
Opravdu se soužití vás a Rotvajlera v bitě nebojte dejte mu pravidelné vycházky a socializaci. Mám ho doma už 4 roky a pes je naprosto spokojenej, je to ochranářské plemeno a čím blíž je u vás tím je spokojenější a na prostopru mu nezáleží. Hlavně opravdu pěkné procházky, socializaci a pevnou ruku ať vám nepřeroste přez hlavu. Přeji mnoho obrovských zážitků s tímto plemenem, když ho nezklamete vy on vás rozhodně ne.
Kalliope koukám u vás rotvíček rozhodně netrpí Kdyby bylo po mem měla bych je všechny taky v posteli , ale chlap má psy raději venku tak máme ( já i hafani ) smolíka ...
tak u nás v posteli vždycky jenom na chvíli a jen když jsou vykoupaní, jinak mají své pelíšky u postele :) Ale myslím si, že opravdu netrpí :)
my máme rotvíka zchs Fastdevils po Vason Holubí dum ... štěníky mají vychovaný v bytě žádný kotce :)