Ahoj, budu ráda, když se připojíte, abychom podiskutovali o těchto úžasných pejscích :) Tak, všichni sem, kdo máte flatíka, nebo je máte rádi, nebo máte nějaké úžasné tipy a triky, úspěchy, fotky, cokoli :) Já a moje flatí mímo rádi přivítáme každého :)
Také zde můžeme/můžete mezi sebou domlouvat nějaká společná venčení a výlety :) Já jsem z Prahy, ale od jara si udělám ráda výlet s pesanem kamkoli...:)
booby
napsal(a):
Ahoj, budu ráda, když se připojíte, abychom podiskutovali o těchto úžasných pejscích :) Tak, všichni sem, kdo máte flatíka, nebo je máte rádi, nebo máte nějaké úžasné tipy a triky, úspěchy, fotky, cokoli :) Já a moje flatí mímo rádi přivítáme každého :)
Také zde můžeme/můžete mezi sebou domlouvat nějaká společná venčení a výlety :) Já jsem z Prahy, ale od jara si udělám ráda výlet s pesanem kamkoli...:)
Ahoj. sice flatíka nemám, ale moc se mi líbí a taky jsem o něm uvažovala, nakonec mám mimčo Dalmíka. Jsme taky z Prahy a rádi bysme nějákého kamaráda na venčení a společné výlety. :) Jsou nám 4 měsíce :)
weera
napsal(a):
Ahoj. sice flatíka nemám, ale moc se mi líbí a taky jsem o něm uvažovala, nakonec mám mimčo Dalmíka. Jsme taky z Prahy a rádi bysme nějákého kamaráda na venčení a společné výlety. :) Jsou nám 4 měsíce :)
Ahooj, tak to je skvělé, nám jsou čerstvě taky 4 měsíce :) to by si mohli pěkně rozumnět :D My jsme z Prahy 4, konkrétněji Praha 11, jižní město (metro Háje, Opatov, Chodov) a jsou tu v okolí pěkné velké lesoparky a lesy (Kunratický, Hostivař, Milíčovský...). Odkud jste vy? Ráda se ale i vydám někam dál na výlet když bude počasí :)
Jee, tak to je super, zaprvé se omlouvám, přes svátky jsem byla jaksi mimo internet...
a zadruhé super že se najde taky někdo ze čtyřky :D já pořád sháním ale kde nic tu nic, asi se nějak se všema míjím....dalmíka berem na procházky taky, máme rádi všechny a všechno :D :)
no a já jsem taky Praha 4, teda spíš 11 (Opatov) ale rádi někam dojedeme MHDčkem třeba do toho krčáku nebo jinam :) stejně chci malýho zvykat na cestování všim možnym (zatím nemám auto stejně takže jiná možnost není) takže tak...Tak když budete někdo z vás vědět nějaké termíny tak navrhujte kdy se ke komu mohu připojit klidně se nás může sejít i víc najednou
i když tu nikdo není tak posílám jednu zimní fotku - lepší teprve doufám přijdou
toto je prosím můj malý neposlucha co mi rád nosí všechny možný hnusy a odpadky co kde najde (a to co nosit má, samozřejmě nepřinese pokaždé - zákon schválnosti
) (jo a fotku pošlu v nižší kvalitě takže asi nebude ostrá jak je, to ale snad nikomu nevadí
)...tak posílejte taky fota ať se pokochám
Ahoj všichni,
jsem také z Prahy 4 a máme doma 6ti letou kříženku flata..rádi se s vámi do krčáku/kunratáku/michelskýho lesa zajdeme povenčit
po vánocích mi fenka trošku nabrala, tak musíme vychodit špíčky
lucietka
napsal(a):
Ahoj všichni,
jsem také z Prahy 4 a máme doma 6ti letou kříženku flata..rádi se s vámi do krčáku/kunratáku/michelskýho lesa zajdeme povenčit
po vánocích mi fenka trošku nabrala, tak musíme vychodit špíčky
ahooj, jupí další
no tak to rovnou můžeme domluvit nějakou procházku, buď se k vám dvěma přidám sama, nebo najdeme ještě někoho do party...třeba tady DAV...ráda někam dojedu, nejblíž tady mam kunratickej les, ale pojedu kamkoliv, do kunraťáku se stejně popovezu metrem protože pěšky je to pro nás ještě daleko, to až bude větší...takže už rovnou můžu popojet někam dál, jen tedy ted mám doma malá štěňátka takže to mám horší s časem a musim se domlouvat s mámou aby převzala službu, příští týden mam docela plno, ale od toho dalšího nebo přes víkendy můžeme něco vymyslet
...a fenka je moc pěkná
booby
napsal(a):
ahooj, jupí další
no tak to rovnou můžeme domluvit nějakou procházku, buď se k vám dvěma přidám sama, nebo najdeme ještě někoho do party...třeba tady DAV...ráda někam dojedu, nejblíž tady mam kunratickej les, ale pojedu kamkoliv, do kunraťáku se stejně popovezu metrem protože pěšky je to pro nás ještě daleko, to až bude větší...takže už rovnou můžu popojet někam dál, jen tedy ted mám doma malá štěňátka takže to mám horší s časem a musim se domlouvat s mámou aby převzala službu, příští týden mam docela plno, ale od toho dalšího nebo přes víkendy můžeme něco vymyslet
...a fenka je moc pěkná
Díky
Já plánuju v neděli odpolední procházku tak na 2-3h právě v Kunraťáku, tak kdyby jste se chtěli přidat, stačí napsat a můžem se domluvit..Přes týden chodíme u nás, když přijedu z práce, je za hodinu tma a to nemá cenu na nějaký dlouhý procházky..už aby bylo jaro!
Jinak Sáru máme 3roky z útulku, nechápu, jak se tam mohlo tak hodný a přítulný stvoření dostat, ale budiž. Řekla bych že je křížená s něčím víc chlupatým, než jsou flati, teď na zimu má šíleně chlupatej hrudník a bříško a nemá tak klabonosí nosánek
ale je to zlato.
lucietka
napsal(a):
Díky
Já plánuju v neděli odpolední procházku tak na 2-3h právě v Kunraťáku, tak kdyby jste se chtěli přidat, stačí napsat a můžem se domluvit..Přes týden chodíme u nás, když přijedu z práce, je za hodinu tma a to nemá cenu na nějaký dlouhý procházky..už aby bylo jaro!
Jinak Sáru máme 3roky z útulku, nechápu, jak se tam mohlo tak hodný a přítulný stvoření dostat, ale budiž. Řekla bych že je křížená s něčím víc chlupatým, než jsou flati, teď na zimu má šíleně chlupatej hrudník a bříško a nemá tak klabonosí nosánek
ale je to zlato.
Jo tak to jestli myslíš tuhle neděli tak to bych se odpoledne mohla na chvíli utrhnout jen s vámi asi nepobudeme v lese tak dlouho, nechci ho (mluvim o svém psovi...
) zatím moc zatěžovat kvůli kyčlím takže bychom s vámi šli tak na hodinu, se přidáme a pak se zase odpojíme...
už víš nějaký přesnější čas kdy pujdeš?
No jo to taky nechápu, ale tak dobře že se nakonec dostala k vám, ji to všechno vynahradíte a určitě nedopustíte aby znovu v útulku skončila takže má a bude mít ještě krásný život, je vážně nádherná...
A na jaro se těším taky! Hlavně kvuli tomu světlu, takhle krátký "den" (světlo) je nanic
Toto sem musím taky vložit... takto inteligentní výrazy tady na mě doma moje zvíře vrhá pořád...v této pozici s tímto krásným výrazem se vždycky zasekne a kouká na mě co bude a když se mu začnu tlemit tak jenom pošoupne hlavu na stranu znova ztuhne a vykulí oči jakože: panebože, panička je blázen
ahoj, pokud nemáte co dělat začátkem května zvu vás na sraz (nejen) flatíků, se spoustou výcviku, zábavy, najdete tu nové kamarády, můžete vyzkoušet co všechno by vašeho psa bavilo... mrkněte na web http://flatsraz.cz . na minulý ročkín přijelo přes 40 pejsků a víc než 60 páníků. Tentokrát se budou na srazu konat i OVVR , které minimálně potřebujete pro uchovnění.
Ahoj, ráda bych se někdy přidala k Flatí procházce, mám flatici 3,5 měsíce ˇa jsme z Prahy 4 - Budějovická (vysoká koncentrace Flatů na Praze 4 :-D)a zároveň Vás s dospělýi psíky prosím o radu, chtěla bych jí pořídit nový pelíšek, ale už takový, aby jí velikostí vyhovoval i až vyroste úplně. Nejsem si ale právě jistá těmi rozměry. Můj vyvolený vyrábějí 74x91 a 91x121. Který myslíte že je ideální? Nechci aby jí z toho koukaly celý tlapy, ale špičky třeba nevadí, jen s teď úplně nedovedu představit jak bude asi velká když se rozplácne tahle jako dospělá, viz foto :-D
codetyna
napsal(a):
Ahoj, ráda bych se někdy přidala k Flatí procházce, mám flatici 3,5 měsíce ˇa jsme z Prahy 4 - Budějovická (vysoká koncentrace Flatů na Praze 4 :-D)a zároveň Vás s dospělýi psíky prosím o radu, chtěla bych jí pořídit nový pelíšek, ale už takový, aby jí velikostí vyhovoval i až vyroste úplně. Nejsem si ale právě jistá těmi rozměry. Můj vyvolený vyrábějí 74x91 a 91x121. Který myslíte že je ideální? Nechci aby jí z toho koukaly celý tlapy, ale špičky třeba nevadí, jen s teď úplně nedovedu představit jak bude asi velká když se rozplácne tahle jako dospělá, viz foto :-D
Ahooj, koukám že jsem na tuto diskuzi uplně zapomněla :D A kam chodíte venčit? já mám psa, ted je mu 10 měsíců a je to samozřejmě pošuk ale když mu zakážu nějakého malého psíka otravovat tak toho nechá (bohužel míček u něj zdá se mi vyhrává nad pejskama takže když mu ho dám, psa si nevšímá :D ), takže by s miminčí holčičkou problém nebyl kdyby se jí velký energický magor nelíbil :D Takže se můžeme domluvit na nějakou procházku... A pelíšek, myslím že kecat do toho už můžu, my už jsme taky v dospělácké velikosti se štěněcím mozkem :D Určitě už růst nebude, jen tak, že to oko nepozná :D Spíš se už bude jen nasvalovat...Zrovna pelíšek nemám tady s sebou, ale vyfotila jsem pro představivost fotku mýho psa na dece (ještě že už umíme povel "spi" /"mrtvý")
. Je rozložená na rozměr 78x93 cm. My máme pelíšek určitě tak velký jako ta větší možnost toho tebou vybraného, možná o kousek větší. Ale je to pes, fenka bude o něco drobnější (i když u flatů ty rozdíly nejsou zas tak veliké)...Ale za sebe bych doporučila ten větší, ať se tam může pěkně rozvalit
Ahoj,
díky moc za radu, tak to určitě vezmu ten větší. My zatím žádné oblíbené venčící místo nemáme, jezdím s ní na statek na koně a u nás poblíž je Krčák (zálesí u kačerova, jak je ta nádrž a psí louka) a také Kavčáky. Myslím, že jí určitě prudit nebude, spíš ona jeho :-D Jinak já mám ve čtvrtek zkoušku takže se učím, měly bych čas buď poté a nebo třeba v pondělí na večer/brzy ráno
No dnes jsem si sice řekla že nikam dál než tady u nás (Opatov/Háje) se psem nepujdu, protože mám na programu pár objednávek kreseb a šití obojků a vodítek (tím si nechci dělat reklamu... ), ted jsem přišla z procházky, ale možná k večeru....to byste mohli? V kolik asi tak hodin chodíte večer a kam bychom šli?
Procházka s flatím mímem se neodmítá za žádných okolností
Pokud se to nehodí, necháme to třeba na ten příští týden, jen mě to tak napadlo, že dnes nám odřekl kamrád seznamovačku. No my chodíme každou hoďku a půl :-D a na dlouhé chození to s námi moc ještě není, to už pak nemůžeme, spíš nějaké lítání na louce. Mohli bychom i dojet metrem na Opatov (dnes není k dispozici limuzína
), tuším, že tam je louka hned u metra. Ale pokud se to nehodí, opravdu není problém se pak domluvit třeba na jindy
No kdyby nevadilo přijet někam sem blíž k nám (ano u Opatova je hned u metra prostor pro pejsky :) ) tak to není problém, to beru všemi deseti na jistotu klidně v těch 6 Ale nechci tě/vás s malou honit mhdčkem, pokud se vám ale bude chtít tak budu samozřejmě ráda :) Příští týden už bychom se mohly potom domluvit na nějaké místečko zase u vás
(pokud vám oběma po dnešku nepolezeme na nervy
)
Tak super to se už těším
Kdyby něco a dorazit jste nemohli tak tady mé číslo: 723 993 202 tak můžete psát nebo volat...Jinak já asi počkám u Ječmínka
Kdybyste tam byli dřív tak je jedno kde budete já jdu přes tu louku tak kdybyste nebyli tam, tak obejdu vestibul metra a zakotvim to před Ječmínkem
A podle psů se poznáme
takže hledat se nějak dlouho asi nebudeme
Ještě dotaz, ségra že by šla s námi venčit ostatní naše pejsky (tibetský teriér, 3 fenky, střední plemeno, okolo 14 kilo, jedna z nich má půl roku, ale je to ďáblice...). Může se přidat k nám, nebo radši ne?