Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2012 10:31
zaky20

XXX.XXX.144.117

Dobrý den, mam dotaz, mám jezevčíka který nikdy neměl problém s apetitem ale posledních 14dní mě téměř vůbec nechce jíst. Už jsem mu vyzkoušel všechny možné granule, běžně mu dávám "brit care" , od té doby co máme problém z jídlem jsem vyzkoušel všelijáké granule, acany, nějaké výběrové proplanky, i když jsou to blafy tak jsem zkusil aji friskís s tím že ty mu třeba prijdou k chuti, sežral jich jednu misku a od té doby zase nic. Když vidí že beru pytel s granulema, tak se otočí a jde pryč, mužu ho lákat jak chci ale stejně to nesní. Do nedávna mě to nědělalo starosti ale začíná mi docela dost hubnout takže mam docela strach co s tim. Mimo to máme ještě dalšího psa, takže to že bych mu nechal granule v misce ať si je sní kdy chce, to nehrozí protože by mu to ten druhej hned sežřal. Prosím poraďte nekdo. Diky

23.12.2012 13:02
ares

XXX.XXX.241.146

Co veterinář?Může mít zdravotní problém..
Nebo nehárá v okolí nějaká fena?

23.12.2012 13:46
zaky20

XXX.XXX.229.42

Veterynar rika ze to muze byt tim ze jsme si poridili stene, tak zarli ale stene mame uz 2mesice a on nechce zrat az poslednich 14dni, zkousim mu ted varit a pridavam mu do toho granule ale zerd ale granule s toho vybira, tak uvidim jestli pribere. Ted vazi 8kg a bezne by mel na svou velikost a stavbu tela vazit tak 10, je trochu vetsi nez cistokrevnej jezevcik.

27.12.2012 03:23
llucinkaa2

XXX.XXX.229.27

zaky20 napsal(a):
Veterynar rika ze to muze byt tim ze jsme si poridili stene, tak zarli ale stene mame uz 2mesice a on nechce zrat az poslednich 14dni, zkousim mu ted varit a pridavam mu do toho granule ale zerd ale granule s toho vybira, tak uvidim jestli pribere. Ted vazi 8kg a bezne by mel na svou velikost a stavbu tela vazit tak 10, je trochu vetsi nez cistokrevnej jezevcik.

Psík nechce 14 dní jíst a vet řekl jen to, že to může být příchodem štěněte?? Zajdi si hned k jinému vetovi ať ho vyšetří radši, ne?

Tady vidím jako problém to, že tak dlouho pořádně nežral, jinak já jsem to s kavkazačkou před nějákou dobou řešila tak, že jsem jí dala granule, dovedla jsem jsem jí k nim a za 20 minut jsem misku sebrala ( i když se granulí ani nedotkla)..takhle jsem to udělala i další den a opět si nic nevzala..třetí den jsem jí opět dala její dávku a holčina to měla do pár minut sblajznutý...od té doby nemá s příjmem žrádla problémsmajlík...(jen podotknu, že maximálně ten patý den by pro mě byl hraniční-jeli bychom k vetovi..)

27.12.2012 20:42
terezal

XXX.XXX.238.234

Tak 14 dní bez pořádnýho žrádla mi taky přijde hodně, jako důvod žárlivost no nevím...asi bych ho taky zkusila vzít ještě k jinému veterináři. Jinak obecně na problémy s nechutenstvím u psů výborně fungují sušené pivovarské kvasnice neboli Pangamin. Stejně tak řeší problémy se zažíváním.

Přidejte reakci

Přidat smajlík