Co je to za křížence či rasu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2006 18:38

Ben, kohoutková výška 32 cm, asi 3 roky, je to boston teriér, jeho kříženec či kříženec francouzského buldočka? Co myslíte?
Pro případnšho zájemce, je k adopci zde www.utulekmalyjenikov.estranky.cz

29.7.2006 18:38

dejavu napsal(a):
Ben, kohoutková výška 32 cm, asi 3 roky, je to boston teriér, jeho kříženec či kříženec francouzského buldočka? Co myslíte?

a ještě profil

29.7.2006 18:40

dejavu napsal(a):
a ještě profil

a ještě ten obličej

29.7.2006 18:40

dejavu napsal(a):
a ještě profil

já bych ho typla na křížence trpasličího pinče a francouzského buldočka

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2006 19:07

mikka napsal(a):
já bych ho typla na křížence trpasličího pinče a francouzského buldočka

trochu v něm poznávám buldočka ,je to hezkej pejsek ,takovej zvláštní

29.7.2006 20:08

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
trochu v něm poznávám buldočka ,je to hezkej pejsek ,takovej zvláštní

Na 100% tam bude ten buldoček, ale čistý asi nebude. Řekla bych, že to bude třeba buldoček s něčím polovičního buldočka. A dozvíme se pravdu?

29.7.2006 20:19

zviratkova napsal(a):
Na 100% tam bude ten buldoček, ale čistý asi nebude. Řekla bych, že to bude třeba buldoček s něčím polovičního buldočka. A dozvíme se pravdu?

nemůžu si pomoct, ale já tam vidím stafbulla

29.7.2006 20:20

zviratkova napsal(a):

Taky tipuju buldočka, ale něco mi tam trochu připomíná i staf. bulteriéra. Možná ten postoj a ty oči na té jedné fotce.

29.7.2006 20:32

Taky tipuju buldočka, ale něco mi tam trochu připomíná i staf. bulteriéra. Možná ten postoj a ty oči na té jedné fotce.

Pravdu se nedozvite, bohuzel, u utulkacu je zahalena skoro vzdy tajemstvim, nekdy ho nezna ani byvaly majitel.

30.7.2006 09:16

Já tam taky vidím toho stafbula. Řekla bych, že je to stafbul x franc. buldoček.

30.7.2006 22:17

dejavu napsal(a):

I já typuji spíš stafbulíka, než-li franc.buldočka. Ale kolikrát je pravda úplně jinde - záleží "kdo s kým".

31.7.2006 07:10

dejavu napsal(a):

Moc děkuji všem za tipy, hlavně, aby našel brzy domov. Jeho majitel ho neshání a po inzerci o něj taky není zájem, teď o prázdninách je to katastrofa :-/

26.12.2009 22:40
hamarbox

XXX.XXX.207.1

dejavu napsal(a):
Moc děkuji všem za tipy, hlavně, aby našel brzy domov. Jeho majitel ho neshání a po inzerci o něj taky není zájem, teď o prázdninách je to katastrofa :-/

Tak jsem tu teď našla tohoto pejska. Víte, co se s ním dál stalo? Mám pocit, že ho znám a že vím, čí byl. Bude to kříženec francouzského buldočka. Znáte jeho osud? Už má nové majitele?

27.12.2009 11:42
agata

XXX.XXX.134.179

dejavu napsal(a):

mě připadá jako boston x stafbulík nebo i ten buldoček, ale to by byl mohutnější.

28.12.2009 20:03
badulka

XXX.XXX.241.113

dejavu napsal(a):

Škoda že to není čubička :-( Je nádherný a hned bych pro něj chystala pelíšek,ale bohužel náš pes nesnese samčí konkurenci

28.12.2009 21:41
muchomurka

XXX.XXX.119.152

dejavu napsal(a):

U nás se venčí podobná kříženka. Je to fr. buldoček se stafíkem. Mílé a hravé stvoření.

29.12.2009 22:55
joli

XXX.XXX.52.32

muchomurka napsal(a):
U nás se venčí podobná kříženka. Je to fr. buldoček se stafíkem. Mílé a hravé stvoření.

Mě to připadá jako stafbulík a bostonek.. ale to už je tu taky napsáno :)

30.12.2009 17:15
zboza3aj

XXX.XXX.97.217

badulka napsal(a):
Škoda že to není čubička :-( Je nádherný a hned bych pro něj chystala pelíšek,ale bohužel náš pes nesnese samčí konkurenci

Ale je to prispevek z roku 2006, ten uz asi panika ma

Přidejte reakci

Přidat smajlík