Brit Premium, nebo Fitmin ( eventuelně Fitmin For Life )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2013 06:50
snape007

XXX.XXX.121.122

Zdravím všechny milovníky psů...

Já ne že bych nerozuměla " jak vybírat granule " , ale mám docela dilema , které byste z českých vybrali vy ??
Máte zkušenosti s Britem ( premium ), nebo s Fitminem ( výživová řada ), nebo Fitminem For Life.
Já jsem na tu novou řadu Fitminu " For Life " narazila včera a vůbec nevím jestli a co je to za řadu...

Děkuji za každý komentík smajlík

sadzi saj

24.1.2013 10:34
sadzi saj

XXX.XXX.194.231

Také by mě zajímaly názory na tyto granulky smajlík

24.1.2013 13:47
pufče

XXX.XXX.22.113

Dobrý den, já jsem mému štěněti NO dávala Brit Premium Puppy a moc mu nejel (musela jsem stát u misky jinak nežrala), proto jsem přešla na Calibru Premium. Calibra je taky český výrobek, cenově srovnatelný s Britem a fence chutná, je po ní v dobré kondici a má krásnou srst. Přikládám fotku (fenka ve stáří 6 měsíců).

24.1.2013 14:26
kačís

XXX.XXX.117.12

Měli jsme vzorky Fitminu a všechna psiska se po něm mohla utlouct,takže jsem staroušovi kupovala Fitmin,který jako jediný granule v životě mu vydrželi chutnat takhle dlouho smajlík

tibetak

28.1.2013 15:52
tibetak

XXX.XXX.14.7

kačís napsal(a):
Měli jsme vzorky Fitminu a všechna psiska se po něm mohla utlouct,takže jsem staroušovi kupovala Fitmin,který jako jediný granule v životě mu vydrželi chutnat takhle dlouho smajlík

My krmíme klasický Fitmin. Fitmin For Life je ekonomická řada. Nezkoušela jsem ho dávat.

12.2.2013 11:03
guliver

XXX.XXX.225.129

Zkoušeli jsme Brit premium , ale černý pes nám začal reznout, tak jsme se vrátili k Platinum a Acaně.

12.2.2013 11:22
deepsea

XXX.XXX.161.58

...bohužel nemám zkušenost,živila jsem plechem Landfleisch Premium.asi budete muset zkoušet.

22.3.2013 12:34
kajinek68

XXX.XXX.41.2

zdravím, pracoval jsem ve fitminu 3roky a domu sobě a známým jsem kupoval fitmin, nikdo si nikdy nestěžoval... teď mám fenku NO a kupuji ji fitmin max. junior a je perfektní, akorát jak už je známo, tak po fitminu bývají větší trusy a trochu víc zapáchají, ale když vidím jak je zdravá a ve výborné kondici, tak je toto překousnutelné... Plánuji, že na věku 2let fenky přejdeme na fitmin for life... podle kamarádů, co mám ještě ve fitminu je to obstojné krmivo, které není nikterak drasticky poníženo kvalitou... teď ji ale chci dopřát kvalitu při vývoji a k tomu i nějakou výživu taktéž od fitminu... s britem zkušenosti nemám, ale potom, co jsem dělal na skladě a prodával fitmin lidem, tak se skoro každý pro ten fitmin vracel s tím, že jejich pes již nechce K-9, acanu či Calibru... ale je to samozdřejmě na každém z nás...smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.3.2013 13:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

I když se ptáte na srovnání je těch dvou druhů, tak se přidám s mojí zkušenností. Z výběru Brit pr., fitmin a pod. můj pes preferuje Chicopee.

17.3.2016 19:40
Sasasedlo

XXX.XXX.47.199

Fitmin for life lamb&rice, jsem zkoušela, trus po něm byl řídký, někdy až průjmový a velmi objemný, což značí, že Candy, NO 1 rok, ho neuměla dost dobře strávit. Víc ho nekoupím.
Brit premium lamb&rice jí chutná, trus je po něm pevný a poloviční, proti Fitminu. Krmila jsem také Fitmin senior maintenance, chutnal a byl také kvalitní.

6.8.2017 13:47
citroniq84

XXX.XXX.31.6

Urcite ani jedno preco obe su obylniny sak brit premium ma 60% obylia 40 mesa lebo je 40 meso a 60 riza s jacmenom jak tym mozte krmit? to je taky problem prihoditt tych par korun a davat Brit Care? ako ani to neni best of best ale vzdy lepsie jak brit premium a fitmin a vsetky tieto brandove krmiva vafa jako ludia zamyslite sa ci stoji zato tych usetrenych par korun.

6.8.2017 17:52
noemi

XXX.XXX.208.158

citroniq84 napsal(a):
Urcite ani jedno preco obe su obylniny sak brit premium ma 60% obylia 40 mesa lebo je 40 meso a 60 riza s jacmenom jak tym mozte krmit? to je taky problem prihoditt tych par korun a davat Brit Care? ako ani to neni best of best ale vzdy lepsie jak brit premium a fitmin a vsetky tieto brandove krmiva vafa jako ludia zamyslite sa ci stoji zato tych usetrenych par korun.

Zadavatelka si jiste problem po 4,5 letech jiz vyresila.

7.8.2017 21:37
citroniq84

XXX.XXX.31.6

Ona mozno ano ale keby podobny problem riesili dalsi majitelia psa tak to tu najdu a mozu si polozit otazku ci to stoji za tych par drobnych co usetria kupov brit premium alebo fitminu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík