Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Karolína88

28.1.2013 15:31
Karolína88

XXX.XXX.60.151

Dobrý den,

mám psa, teď v létě mu bude 13 let. Je to yorkshirský teriér. Minulý týden jsme byli u vet a řekla mi, že má edém plic a vadu srdce. Na edém jsme dostali Furon, bereme 3x denně po 8 hodinách půl tablety. To, že bude víc potřebovat čůrat a pít vím. Jen v noci je to na něj moc dlouhá doba a nevydrží to. Tak bych jen ráda radu, jak to řešit? Mám chodit i během noci nebo jste naučili svého psa na tu psí plenku, nebo jste mu dali klasickou plenku? Tím, že mi vet řekla, že už to bude mít na furt a jen budeme upravovat dávky, tak předpokládám, že nutkání močení se nezmění.

Moc děkuji za radu K.

30.1.2013 08:32
skoty13

XXX.XXX.121.138

Já měla 13 kilového psa taky na Furonu, brali jsme 2x denně půlku. Tohle extrémní čurání je jen do doby, než se tělo odvodní, pak to poleví. Nejlepší by bylo nedávat pejskovi lék na noc, aby vydržel (domluvte se na vete). Já to vyřešila podáváním v poledne (rodiče) a o půlnoci. Pak neměl problém vydržet do rána. Doktorka vám určitě dávku sníží, jen co pejsek nebude tak zavodněný.

30.1.2013 08:32
skoty13

XXX.XXX.121.138

Já měla 13 kilového psa taky na Furonu, brali jsme 2x denně půlku. Tohle extrémní čurání je jen do doby, než se tělo odvodní, pak to poleví. Nejlepší by bylo nedávat pejskovi lék na noc, aby vydržel (domluvte se na vete). Já to vyřešila podáváním v poledne (rodiče) a o půlnoci. Pak neměl problém vydržet do rána. Doktorka vám určitě dávku sníží, jen co pejsek nebude tak zavodněný.

30.1.2013 11:03
karolína88

XXX.XXX.60.151

Jdeme v pátek na vete, tak uvidím, co mi řekne. Máme dostat prášky na to srdíčko. Ale musím říct, že od té doby, co má Furon, tak zakašlal asi tak dvakrát, takže je dobré, že to pomáhá.
Dnes v noci bylo poprvé, co vydržel bez počůránísmajlíksmajlík Je to šikula.

Přidejte reakci

Přidat smajlík