dobrý den,před dvěma měsíci mi mojí vinou,neuhlídala jsem ji,umřela fenečka 6měs.moc mi chybí a už po týdnu jsem náhodou narazila na podobnou,ale z úcty k mé zesnulé fenečce jsem si ji nedokázala vzít,dnes už ji je taky 6 měs.a zatím se z nějakých důvodů neprodala.mám v sobě tu svoji divokou a strašně milou čudlinu a stále nějak na ni nedokážu zapomenout.vy tady většinou máte zkošenosti,tak bych vás ráda požádala o radu,zda vzít tuto fenečku či ne...jaké jsou výhody a nevýhody 6 měs fenečky a čeho se vyvarovat.děkuji
Záleží velmi na tom, kde těch 6 měsíců strávila. Pokud u slušného chovatele který ji vychovával a rozvíjel (a navíc ji měl třeba i stejným způsobem jako ji chcete mít, tudíž doma, venku ...), vůbec ničeho bych se nebála. Pokud máte o správné péči, socializaci a výchově pochybnosti, dobře bych si to rozmyslela.
Taky je celkem důležité o jaké se jená plemeno, některá plemena těžko snáší změnu majitele a tam bych do toho asi taky radši nešla ...
Každopádně na "úctu k mrtvým" se vykašlete, pokud štěně chcete a máte podmínky, jděte do toho.