Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2006 21:08

Tak jsme tady

31.7.2006 21:20

leona napsal(a):
Tak jsme tady

Já taky. Ahoj Leo tak aspon někde si pokecáme

31.7.2006 21:26

leona napsal(a):
Tak jsme tady

jj, už jsem taky tu, ale nějak mi to ještě nejde

31.7.2006 21:28

hanape napsal(a):
jj, už jsem taky tu, ale nějak mi to ještě nejde

sláva sláva sláva

31.7.2006 21:29

ennyna napsal(a):
Já taky. Ahoj Leo tak aspon někde si pokecáme

nevím, jestli se nám to zdaří

31.7.2006 21:30

leona napsal(a):
sláva sláva sláva

sláva, hurá, ale nevím jestli to Kačka nevzdala.

31.7.2006 21:31

leona napsal(a):
Tak jsme tady

jsem myslela, že už se snad nikdy neuslyšíme

31.7.2006 21:36

leona napsal(a):
Tak jsme tady

kde je ta Katy ?

31.7.2006 21:37

leona napsal(a):
jsem myslela, že už se snad nikdy neuslyšíme

je to nějaký španělský

31.7.2006 21:38

leona napsal(a):
kde je ta Katy ?

no ještě chvíli a už to budu umět.

31.7.2006 21:39

leona napsal(a):
kde je ta Katy ?

Jsem tady jen nevím kam se mě to ukládá snad už to bude dobrý. Je to nezvyk

31.7.2006 21:42

ennyna napsal(a):

já jsem z toho už na makovici.

31.7.2006 21:42

ennyna napsal(a):

Holky mě se tady strácej příspěvky

31.7.2006 21:43

ennyna napsal(a):

Hele holky tady se nedá skočit na začátek? Vy padá to, že jen můžeš reagovat, ale to pak pude po spátku

31.7.2006 21:44

ennyna napsal(a):

asi ti je někdo krade.

31.7.2006 21:45

ennyna napsal(a):
Hele holky tady se nedá skočit na začátek? Vy padá to, že jen můžeš reagovat, ale to pak pude po spátku

musíš trénovat!!!!!!!!!!!

31.7.2006 21:46

hanape napsal(a):
asi ti je někdo krade.

No to asi jo. Kde je zas Lea to je hezký ona nás sem naláká a pak prchne. Já už taky přetahuju. Malá štěká z postele a láká mě tam

31.7.2006 21:49

ennyna napsal(a):
No to asi jo. Kde je zas Lea to je hezký ona nás sem naláká a pak prchne. Já už taky přetahuju. Malá štěká z postele a láká mě tam

jsem tutututu

1.8.2006 10:56

leona napsal(a):
jsem tutututu

tak posílám jeden příspěvek, udvidíme, jestli sem trefí další holky.

1.8.2006 11:08

leona napsal(a):
Tak jsme tady

ahoj jsem tu

1.8.2006 11:09

leona p napsal(a):
ahoj jsem tu

ježíš, tady je to blbý, jméno je až dole, to zas bude zvykání, ach jo :-(

1.8.2006 11:11

leona p napsal(a):

už o ifauně ví? komu jste to psali? ví to Reny?

1.8.2006 11:12

leona p napsal(a):

Nahoře ťukni na "podle data"

1.8.2006 11:14

leona p napsal(a):
už o ifauně ví? komu jste to psali? ví to Reny?

zatím to ví jen Lea a Kateřina. Na ostatní nemám spojení. Ještě to řeknu Heleně, ale nechtěla jsem se unáhlit, jestli tady vůbec zůstaneme. Čekám pořád na někoho, kdo to rozhodne.

1.8.2006 11:17

hanape napsal(a):
zatím to ví jen Lea a Kateřina. Na ostatní nemám spojení. Ještě to řeknu Heleně, ale nechtěla jsem se unáhlit, jestli tady vůbec zůstaneme. Čekám pořád na někoho, kdo to rozhodne.

OK, jdu psát Reny, aspoň na dobu, než zprovozní původní, tu asi budeme, ne? zatím s emi to tu zdá podobný...

1.8.2006 11:19

leona p napsal(a):
OK, jdu psát Reny, aspoň na dobu, než zprovozní původní, tu asi budeme, ne? zatím s emi to tu zdá podobný...

no jde o zvyk. Ale fotka nejde při prohlížení zvětšit. No ale co nám zbývá,že? Chce to trochu cviku.

1.8.2006 12:26

leona p napsal(a):

AHOJDA!!!!!
Ták jsem tuuu a nevím,zda to zvládnu!
Moooc Vás všechny zdravím! A díky,že jte na mě nezapoměli,už mi bylo moooc smutno!!!
Neví někdo,co se nám to tam "doma" děje???
Dám vědět Soně,aby také věděla,kam jste se zašili!!!

1.8.2006 12:31

reny napsal(a):
AHOJDA!!!!!
Moooc Vás všechny zdravím! A díky,že jte na mě nezapoměli,už mi bylo moooc smutno!!!

no super, jsi holka šikovná, ani jsi nepotřebovala nápovědu, jak se k nám přihlásit

1.8.2006 12:37

leona p napsal(a):
no super, jsi holka šikovná, ani jsi nepotřebovala nápovědu, jak se k nám přihlásit

jsem o víkendu trochu fotila...
tak kdopak je toto?

1.8.2006 12:39

leona p napsal(a):

Ahojky!
No nápovědu jsem ještě nepoužila,ale orientace je tu teda nic moooc!Zatím to tu ták,jako študuji.
Soně jsem to už napsala,ták ,snád , přijde!
Dík za pozvánku a japak ses měla děvuče?

1.8.2006 12:40

reny napsal(a):
AHOJDA!!!!!

No holky, ale fuj!!! styďte se!!! To jsem musela zorganizovat já a Lea mi vydatně pomáhala. Jinak každá jen roní slzy u PC, ale nic neudělá. Jenom Kateřina, ta chtěla alespoň skákat z okna, ale nějak se ji zašprajcnul lígr, tak si šla udělat řízek.
A já neměla komu posílat fotky. Štěňátka už mají zuby a vy to nevíte.

1.8.2006 12:42

leona p napsal(a):
jsem o víkendu trochu fotila...
tak kdopak je toto?

Že by Baby????

1.8.2006 12:45

hanape napsal(a):
No holky, ale fuj!!! styďte se!!! To jsem musela zorganizovat já a Lea mi vydatně pomáhala. Jinak každá jen roní slzy u PC, ale nic neudělá. Jenom Kateřina, ta chtěla alespoň skákat z okna, ale nějak se ji zašprajcnul lígr, tak si šla udělat řízek.

HANÍÍÍÍÍ!!!!!
Ty si,ale ŠITOVNÁ!!!!!!!!!!!!
Nooo,tak nenapínej.....KOLIK zubů????

1.8.2006 12:47

reny napsal(a):
HANÍÍÍÍÍ!!!!!

ne, ne to, není Baby, baby je tady

1.8.2006 12:50

hanape napsal(a):

tak jakpak jste se děvčata měla, když jste byly bez pokecu?
já si užívala, v sobotu jsme slavili narozeniny mojí sestry a v neděli narozeniny manželovo sestry obojí samozřejmě s pejskama, proto jsem mohla tolik fotit hafíky
nápověda k první fotce: je to pejsek, kterého vlastním už delší dobu....

1.8.2006 12:50

reny napsal(a):
HANÍÍÍÍÍ!!!!!

Zubů plnou hubu. špičáky jsou venku a daší lezou. Moje palce u nohy by mohly vyprávět. Už mám na nich perforaci. Já si tady na to nemůžu nějak zvyknout. Snad se to poddá.

1.8.2006 12:54

hanape napsal(a):
Zubů plnou hubu. špičáky jsou venku a daší lezou. Moje palce u nohy by mohly vyprávět. Už mám na nich perforaci. Já si tady na to nemůžu nějak zvyknout. Snad se to poddá.

no jo, když my papíráci netrpělivě čekáme a počítáme už oblinky v dásničkách, abysme měli všechny řezáčky a špičáčky, ty si užíváš jenom toho kousání do palců a počty tě nezajímají, ono je vlastně fuk, jestli je zubů pět nebo šest, pejsovi je to šumák
Já jsem si tu celkem zvykla, jede to tu stejně jako na minulém

leona p napsal(a):

Ták Matýsek?????

leona p napsal(a):

na tvých stránkách jsem onehdy viděla jméno Endy nebo Andy. Není to on?

1.8.2006 12:58

hanape napsal(a):
na tvých stránkách jsem onehdy viděla jméno Endy nebo Andy. Není to on?

Endy je blonďáček a nepatří mi, Endíka jsem jenom odchovala a teď bydlí na Moravě.
Reny, jsem si teď vzponěla, Endíékovo panička zařizuje ubytování na speciálku v září, sejde se nás tam poměrně dost, budeš mít taky zájem přespat a pokecat?

1.8.2006 13:00

hanape napsal(a):

Hanče:
Ták to máš teď rušno!Koušou kde co,viď!
Mě se tu nelíbí já chci domů!!!!

1.8.2006 13:01

reny napsal(a):
Ták Matýsek?????

Ano, je to náš MATÝSEK bingo jemu to děsně sluší, je ho hrozná škoda, že jsem ho nemohla využít do chovu, i když jsem si ho proto pořizovala je mu už šest let a pořád fešák

1.8.2006 13:02

leona p napsal(a):
Ano, je to náš MATÝSEK bingo jemu to děsně sluší, je ho hrozná škoda, že jsem ho nemohla využít do chovu, i když jsem si ho proto pořizovala je mu už šest let a pořád fešák

a ještě jedna vpostoji, ale bezhlavá

1.8.2006 13:04

leona p napsal(a):
Endy je blonďáček a nepatří mi, Endíka jsem jenom odchovala a teď bydlí na Moravě.
Reny, jsem si teď vzponěla, Endíékovo panička zařizuje ubytování na speciálku v září, sejde se nás tam poměrně dost, budeš mít taky zájem přespat a pokecat?

Leonko,je mi líto,ale tatík rozhodl,že se tam nejede.
Jsem smutenka!!!!!
BÉÉÉÉÉÉÉÉ

1.8.2006 13:06

reny napsal(a):
Hanče:
Ták to máš teď rušno!Koušou kde co,viď!
Mě se tu nelíbí já chci domů!!!!

Reny, to máš pravdu, pořád jim něco doluju s huby. A chtěla jsem ti udělat radost a spočítat zuby, ale jaksi mi to samotné nejde, potřebovala bych jednoho ještě na držení. Ale to víš, já to tak jako vy neřeším. Zoubky mají pravidelné, žádné mezery ani předkus, a to mi ke štěstí stačí

1.8.2006 13:06

reny napsal(a):
Leonko,je mi líto,ale tatík rozhodl,že se tam nejede.
Jsem smutenka!!!!!
BÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reny, jako že vůbec nejedeš speciálku???

1.8.2006 13:11

leona p napsal(a):
tak jakpak jste se děvčata měla, když jste byly bez pokecu?
já si užívala, v sobotu jsme slavili narozeniny mojí sestry a v neděli narozeniny manželovo sestry obojí samozřejmě s pejskama, proto jsem mohla tolik fotit hafíky
nápověda k první fotce: je to pejsek, kterého vlastním už delší dobu....

Jináč o víkendu,pohoda.Pekla jsem kačínku,ták jsme si dali do nosu....knedlík ten i ten,čevené zelíčko,Plzeň...áááh
Také jsme se deštíčku dočkali(nic,moc-asi hoďka ,zalito moc nebylo),přesto koupando bylo.
A Leonko,Matýsek je nádhernej!!!
Koukám,že jsi podstivě foťánkovala!

1.8.2006 13:14

reny napsal(a):
Jináč o víkendu,pohoda.Pekla jsem kačínku,ták jsme si dali do nosu....knedlík ten i ten,čevené zelíčko,Plzeň...áááh
Také jsme se deštíčku dočkali(nic,moc-asi hoďka ,zalito moc nebylo),přesto koupando bylo.

jo, jo, máte na mě tady pozitivní vliv, donutíte mě fotit
tak v létě dělat takový složitý jídlo, to fakt ne my k obědi grilovali, přece se musí využít ještě trochu toletní počasí, na pečínky je dost času v zimě

1.8.2006 13:14

leona p napsal(a):

Tak doufám že to tady vydrží delší dobu
Ještě se v tom nějak zorientovat

1.8.2006 13:15

hanape napsal(a):
Nahoře ťukni na "podle data"

Nazdárek krasavice tak jsem z toho včera musela jít spát. Holky já si tu asi nezvyknu. Já chci taky domů. Hele holky víte co mě napadlo, jestli není správce na dovolený a neblokl to schválně, protože by se nemohl oto starat. Nevím, ale je to možné. Oni to prý dělaj aby se jim tam nikdo nenaboural, protože oni z toho mají prachy. Tak třeba ještě to není stracený a uvidíme. Jen doufám, že teda neemigroval. A ted k věci. Myslím, že holky co tady chovaj čívky s PP tak mě asi ukamenujou, ale rozhodla jsem se Lussynku neuchovnovat. Prosím nenadávejte mě, ale přece jen mám doma dvě bez PP a pokud bych na té s PP chtěla mít štěníky , tak holky musím skovat a na to já opravdu nejsem. Nebudu je odstrkovat. Mluvila jsem s majitelkou co mě Lusu prodávala a ona mě plně chápe a nevadí ji to. Hlavně, že se má holka dobře. Takže holky prosím pochopte mě. Je mě líto, že se na výstavě nikdy neuvidíme, ale snad to dopadne jinde, pokud se domluvíme.

1.8.2006 13:17

leona p napsal(a):

Jooo,jako,že VŮBEC nejedu!!!
Já tam vlastně chtěla kvůli Ciccovi-uchovnit ho-,abych měla na podzim,chlapa doma a ....takhle až v prosinci,v Praze!

1.8.2006 13:18

reny napsal(a):

Jo, jo, Matýsek je nádhernej bohužel na podzim musí na operaci, luxace se mu zhoršila a kulhá už skoro pořád je mu šest, tak se to musí opravit, dokud je zdravotně v kondici, aby na stáří byl v pořádku. Bydlí od začátku u babičky, vlastně je to její mazlík, já se o něj starám jenom na dálku, vybrala a koupila jsem si ho, abych měla kluka pro holky na krytí a na výstavy, k holkám nechci mít nikdy mužskýho doma, je to zbytečně složitý.

1.8.2006 13:21

hanape napsal(a):
Reny, to máš pravdu, pořád jim něco doluju s huby. A chtěla jsem ti udělat radost a spočítat zuby, ale jaksi mi to samotné nejde, potřebovala bych jednoho ještě na držení. Ale to víš, já to tak jako vy neřeším. Zoubky mají pravidelné, žádné mezery ani předkus, a to mi ke štěstí stačí

Hani,chápu,ale stejně vím,že je to radort,když se vyvedou(zuby)

1.8.2006 13:24

reny napsal(a):

Lussynka má zoubky jen 6/5 a mě to nevadí je to andílek. Moje holky bez PP mají obě zoubky perfektní

1.8.2006 13:24

reny napsal(a):

Reny, tak až budu mít možnost, že to vyfotím, pošlu ti detainí fotku chrupu. Teda ne mojeho.

1.8.2006 13:25

ennyna napsal(a):
Nazdárek krasavice tak jsem z toho včera musela jít spát. Holky já si tu asi nezvyknu. Já chci taky domů. Hele holky víte co mě napadlo, jestli není správce na dovolený a neblokl to schválně, protože by se nemohl oto starat. Nevím, ale je to možné. Oni to prý dělaj aby se jim tam nikdo nenaboural, protože oni z toho mají prachy. Tak třeba ještě to není stracený a uvidíme. Jen doufám, že teda neemigroval. A ted k věci. Myslím, že holky co tady chovaj čívky s PP tak mě asi ukamenujou, ale rozhodla jsem se Lussynku neuchovnovat. Prosím nenadávejte mě, ale přece jen mám doma dvě bez PP a pokud bych na té s PP chtěla mít štěníky , tak holky musím skovat a na to já opravdu nejsem. Nebudu je odstrkovat. Mluvila jsem s majitelkou co mě Lusu prodávala a ona mě plně chápe a nevadí ji to. Hlavně, že se má holka dobře. Takže holky prosím pochopte mě. Je mě líto, že se na výstavě nikdy neuvidíme, ale snad to dopadne jinde, pokud se domluvíme.

Katko, myslela jsem si, že to takle dopadne, je to jediná cesta, když chceš chovat i s holkama, co nemají PP. Neodsuzuju tě za to, je to tvoje volba. Mně by chov bez PP neuspokojil, jsem soutěživý typ a potřebuju, aby mně někdo strkal k lepším a lepším výkonům, takže jsem ráda, že existují výstavy, které mně nutí snažit se odchovávat lepší a lepší čivavky. Neuspokojilo by mně jenom to, že odchovávám mazlíky. Potřebuju jít na věci složitěji, chápat, proč jeden pejsek je takový, jiný makový a na to potzřebuju rodokmeny. Ale jak píšu,každý je jiný a pokud se tvým cílem odchovávat anonymní drobečky, proč ne, radost svým budoucím páníkům udělají stejnou.

1.8.2006 13:26

ennyna napsal(a):
Lussynka má zoubky jen 6/5 a mě to nevadí je to andílek. Moje holky bez PP mají obě zoubky perfektní

Moje 12 tiletá fenka je má taky perfektní, ale asi takhle:

1.8.2006 13:26

hanape napsal(a):
Reny, tak až budu mít možnost, že to vyfotím, pošlu ti detainí fotku chrupu. Teda ne mojeho.

Jé holky to jsem ráda, že jste to vy co chováte s PP přešly a nekamenujete mě

1.8.2006 13:27

ennyna napsal(a):

Ahojky Kačí,
jsem ráda,že máš stejný názor a chceš domů!
Jinak jsem smutná,ale také Tě chápu a je to Tvé právo se rozhodnout.

1.8.2006 13:28

leona p napsal(a):
Jo, jo, Matýsek je nádhernej bohužel na podzim musí na operaci, luxace se mu zhoršila a kulhá už skoro pořád je mu šest, tak se to musí opravit, dokud je zdravotně v kondici, aby na stáří byl v pořádku. Bydlí od začátku u babičky, vlastně je to její mazlík, já se o něj starám jenom na dálku, vybrala a koupila jsem si ho, abych měla kluka pro holky na krytí a na výstavy, k holkám nechci mít nikdy mužskýho doma, je to zbytečně složitý.

reny, tak to fakt lituj, že nejedeš!!! my si to tam totiž krásně užijeme, jedeme už v pátek večer, přespíme, vystavíme, zkoukneme bonitaci a pak se vrátíme na ubytování a bude posezení a grilování až do noci, protože máme nocleh až do neděle Zatím je nás pět chatiček, čekáme, kdo se ještě přidá....

1.8.2006 13:29

hanape napsal(a):
Moje 12 tiletá fenka je má taky perfektní, ale asi takhle:

Ták to moje 11 ti letá,už ani takhle

1.8.2006 13:30

leona p napsal(a):
reny, tak to fakt lituj, že nejedeš!!! my si to tam totiž krásně užijeme, jedeme už v pátek večer, přespíme, vystavíme, zkoukneme bonitaci a pak se vrátíme na ubytování a bude posezení a grilování až do noci, protože máme nocleh až do neděle Zatím je nás pět chatiček, čekáme, kdo se ještě přidá....

holky, nezapomeňte taky oznámit Horalce, kde teď diskutujete.

1.8.2006 13:32

leona p napsal(a):
Katko, myslela jsem si, že to takle dopadne, je to jediná cesta, když chceš chovat i s holkama, co nemají PP. Neodsuzuju tě za to, je to tvoje volba. Mně by chov bez PP neuspokojil, jsem soutěživý typ a potřebuju, aby mně někdo strkal k lepším a lepším výkonům, takže jsem ráda, že existují výstavy, které mně nutí snažit se odchovávat lepší a lepší čivavky. Neuspokojilo by mně jenom to, že odchovávám mazlíky. Potřebuju jít na věci složitěji, chápat, proč jeden pejsek je takový, jiný makový a na to potzřebuju rodokmeny. Ale jak píšu,každý je jiný a pokud se tvým cílem odchovávat anonymní drobečky, proč ne, radost svým budoucím páníkům udělají stejnou.

Jsem ráda, že to takhle bereš. vždyt se dají odchovat i kvalitní a zdravá štěnátka bez PP a abch pravdu řekla, tak já soutěživá nejsem. A přiznejme si, že je spousta lidí kteří na papírovou čívku nemají a jsou vděční za krásného a levnějšího pejska, ale pak jsou tací kteří si raději zaplatí za jistotu. No každopádně je to stejné pokud člověk nešíří svévolně a vědome nemoci. Já až budu mít první štěníky a bude to snad brzo, tak je asi nedám. Moc se na ně těším a všem tady co jste to už skusily strašně závidím. Je to radost se na ně koukat, jak vyrůstají.

1.8.2006 13:32

hanape napsal(a):
holky, nezapomeňte taky oznámit Horalce, kde teď diskutujete.

OK, jdu to hodit do mailu i Horalce

1.8.2006 13:37

ennyna napsal(a):
Jsem ráda, že to takhle bereš. vždyt se dají odchovat i kvalitní a zdravá štěnátka bez PP a abch pravdu řekla, tak já soutěživá nejsem. A přiznejme si, že je spousta lidí kteří na papírovou čívku nemají a jsou vděční za krásného a levnějšího pejska, ale pak jsou tací kteří si raději zaplatí za jistotu. No každopádně je to stejné pokud člověk nešíří svévolně a vědome nemoci. Já až budu mít první štěníky a bude to snad brzo, tak je asi nedám. Moc se na ně těším a všem tady co jste to už skusily strašně závidím. Je to radost se na ně koukat, jak vyrůstají.

Ahoj Reny. Holky jsem ráda, že mě chápete. Pokud bych začala na čívkách s PP, tak bych se samozdřejmě takhle nechovala a bylo by vše jak má být, ale opravdu já své holky miluji a chci pro ně jen to nejlepší a nebudu dělat něco na úkor tech druhých. Natož je schovávat před poradcem nebo snad podstrkávat štěnata bez PP na PP. Na to nemám povahu ani žaludek. To to udělám radši takhle a budu mít čisté svědomí a radost z toho, že je mám. Holky díky

1.8.2006 13:37

leona p napsal(a):

Leonkoooooo
Ty mě séjříš!!!!!!
Co mám dělat????
Tomu mému se nechce jet takovou dálavu na otočku(nedivím se)a spát tam nemůžeme,páč nemám hlídání pro ty doma
A samotnou mě nepustí,to vím!

1.8.2006 13:39

reny napsal(a):
Leonkoooooo
Ty mě séjříš!!!!!!
Co mám dělat????
Tomu mému se nechce jet takovou dálavu na otočku(nedivím se)a spát tam nemůžeme,páč nemám hlídání pro ty doma

Já ti je pohlídám. Já jim opřed spaním budu číst pohádky

1.8.2006 13:41

leona p napsal(a):
OK, jdu to hodit do mailu i Horalce

Reny, nebo Leono_P, nebo i Katko, potřebuju poradit. Už jsem se tu docela začla orientovat, už mi i došlo, kolikrát je u příspěvku Re:, tolikrát je na něj odpovězeno. ale ještě nevím jak jinak napsat příspěvek s nějakým názvem, zatím umím jen reagovat na nějaký stávající příspěvek. Tak mi napište, jak mám dát název k novému příspěvku.

1.8.2006 13:41

ennyna napsal(a):

Katko, nechci tady rozviřovat diskuzi o pp a bez pp, lidi jsou zlí a tohle téma používají k nechutným hádkám. Ale řekla bych, že hodně lidí chová s PP z důvodu, že se dá u pejska s rodokmenem líp najít vhodný rodičovský pár, líp odhalit zdraví (mám v pp rodič.párů zapsané vyšetření na různé dědičné vady a nemoci), díky rodokmenu se dá lépe vystopovat, jak vypadali předkové atd. Zkrátka v mé snaze odchovat co nejhezčí a nejzdravější čivavky mi rozhodně pomáhá rodokmen a informace z něj. U pejska bez PP ani netušíš, jestli jsou nebo nejsou spolu příbuzní, natož jestli dědečkovi z pejskovo strany a babičce z fenky strany nechyběl stejný zub a tím to zdědí jejich společný vnoučata apod.

1.8.2006 13:43

reny napsal(a):
Leonkoooooo
Ty mě séjříš!!!!!!
Co mám dělat????

Reny, zařiď si, aby ten tvůj doma hlídal a pojedeme spolu jezdím přes Prahu,není problém tě vyzvednout doma
Vidíš to, jak si nalákám na výstavu konkurenci? ale to nevadí, klidně budeme spolu ve třídě a ty tvoje krasavice mě porazí, hlavně, že pokecáme

1.8.2006 13:46

hanape napsal(a):
Reny, nebo Leono_P, nebo i Katko, potřebuju poradit. Už jsem se tu docela začla orientovat, už mi i došlo, kolikrát je u příspěvku Re:, tolikrát je na něj odpovězeno. ale ještě nevím jak jinak napsat příspěvek s nějakým názvem, zatím umím jen reagovat na nějaký stávající příspěvek. Tak mi napište, jak mám dát název k novému příspěvku.

hani, tak přesně tohle tady taky hledám, nevím, kde vkládat nový příspěvek, asi to tu nejde, používám to, že řádek s RE: vymažu a vložím nový název, ale vlákno zůstane stejné, stejnak si to řadím podle data

1.8.2006 13:47

leona p napsal(a):
Reny, zařiď si, aby ten tvůj doma hlídal a pojedeme spolu jezdím přes Prahu,není problém tě vyzvednout doma
Vidíš to, jak si nalákám na výstavu konkurenci? ale to nevadí, klidně budeme spolu ve třídě a ty tvoje krasavice mě porazí, hlavně, že pokecáme

Reny, podívej s takovou krasavicí bys jela v autě

1.8.2006 13:47

leona p napsal(a):
hani, tak přesně tohle tady taky hledám, nevím, kde vkládat nový příspěvek, asi to tu nejde, používám to, že řádek s RE: vymažu a vložím nový název, ale vlákno zůstane stejné, stejnak si to řadím podle data

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

1.8.2006 13:48

leona p napsal(a):

Tak Leono_P díky za radu, právě provádím testovací pokus.

1.8.2006 13:48

leona p napsal(a):
Katko, nechci tady rozviřovat diskuzi o pp a bez pp, lidi jsou zlí a tohle téma používají k nechutným hádkám. Ale řekla bych, že hodně lidí chová s PP z důvodu, že se dá u pejska s rodokmenem líp najít vhodný rodičovský pár, líp odhalit zdraví (mám v pp rodič.párů zapsané vyšetření na různé dědičné vady a nemoci), díky rodokmenu se dá lépe vystopovat, jak vypadali předkové atd. Zkrátka v mé snaze odchovat co nejhezčí a nejzdravější čivavky mi rozhodně pomáhá rodokmen a informace z něj. U pejska bez PP ani netušíš, jestli jsou nebo nejsou spolu příbuzní, natož jestli dědečkovi z pejskovo strany a babičce z fenky strany nechyběl stejný zub a tím to zdědí jejich společný vnoučata apod.

Já vím je to sázka do loterie ty pejsci bez PP, ale hodně lidí jevděčné i za ně. A přeji ti jen ty nejkrásnější pejsky co mohou být a přeji ti to ze srdce. A jestli se můžu zeptat tobě se nikdy nestalo, že by si ve vrhu měla méně nepovedeného pejska než ty ostatní ikdyž si se snažila o perfektní výber rodičů. ? Co pak s takovím štěníkem. Samozdřejmě i takoví pejsek PP dostane a pokud je prodán jen na mazla, tak se může stát, že na něm někdo odchovává bez PP. Myslím, že tomuhle nikdo nezabrání a je to jen a jen o lidech jak se k tomu postaví. Hele holky co takhle někde pronajmout chatu a zaplavit jim je tam čivavama to by asi čučeli. Co?

1.8.2006 13:50

ennyna napsal(a):
Já vím je to sázka do loterie ty pejsci bez PP, ale hodně lidí jevděčné i za ně. A přeji ti jen ty nejkrásnější pejsky co mohou být a přeji ti to ze srdce. A jestli se můžu zeptat tobě se nikdy nestalo, že by si ve vrhu měla méně nepovedeného pejska než ty ostatní ikdyž si se snažila o perfektní výber rodičů. ? Co pak s takovím štěníkem. Samozdřejmě i takoví pejsek PP dostane a pokud je prodán jen na mazla, tak se může stát, že na něm někdo odchovává bez PP. Myslím, že tomuhle nikdo nezabrání a je to jen a jen o lidech jak se k tomu postaví. Hele holky co takhle někde pronajmout chatu a zaplavit jim je tam čivavama to by asi čučeli. Co?

Hoplky proč se tady nedá reagovat ne nějaký příspěvek zvlášt, nebo jsem jen já tak blbá a nechápu to

1.8.2006 13:50

leona p napsal(a):

to je ale nádhera. S takovou bych taky hned jela. A mazlila bych se s ní celou cestu.
Jinak Leono_P, vyšlo to s tím názvem, jak jsi mi poradila, Tak dík!!

1.8.2006 13:52

ennyna napsal(a):
Hoplky proč se tady nedá reagovat ne nějaký příspěvek zvlášt, nebo jsem jen já tak blbá a nechápu to

Katko, dá se zvlášť reagovat. Všimni si, že když reaguješ na určitý příspěvek, sice svůj pak vidíš nahoře, pokud řadíš podle data, ale máš u něj název toho příspěvku, na který jsi reagovala.

1.8.2006 13:55

ennyna napsal(a):

Katko, zaplavování domluvené chaty pravidelně konáme už několik let, příště se klidně můžeš přidat, v lednu to opět bude v Domečku v Loučné nad Desnou, dáme letos tedy vědět i sem
Jinak samozřejmě, že se mi v chovu vyskytne někdy vada, takže takového pejska prodávám lidem, kteří o vadě vědí, pejska mají se slevou (za cenu jako jsou bez PP) a v chovu se neuplatní. Tedy v chovu s Pp se neuplatní určitě a pokud se uplatní v chovu bez PP, je to právě ten problém, proč má chov bez pp víc vad, často se tam používají vyřazení pejsci s pp

1.8.2006 13:57

leona p napsal(a):

tak jestli se vám Bugi fotka líbí, tady jsou další jsem říkala, že jsem trošku fotila

hanape napsal(a):
Katko, dá se zvlášť reagovat. Všimni si, že když reaguješ na určitý příspěvek, sice svůj pak vidíš nahoře, pokud řadíš podle data, ale máš u něj název toho příspěvku, na který jsi reagovala.

Hani dík ale furt tajně doufám, že nám spustí starou stránku. Já chci domů

leona p napsal(a):
tak jestli se vám Bugi fotka líbí, tady jsou další jsem říkala, že jsem trošku fotila

1.8.2006 13:58

leona p napsal(a):

1.8.2006 14:03

leona p napsal(a):

je to mazel huňatej.

1.8.2006 14:04

leona p napsal(a):

No necháme toho. Já mám holky zdraví a krásný a oto tu běží. Hele já bych taky mohla sehnat chatu, ale obávám se, že se stejně nedomluvíme všichni co bychom chtěli. Hele holky pošlete taky fotky sebe at taky vidíme ským máme tu čest. Hanu neznám podle obličeje a Vás vlastně ostatní taky né. Tak holky šup šup at vidíme, třeba jsem na někoho narazila a vím prd s kým si písám

1.8.2006 14:05

ennyna napsal(a):
No necháme toho. Já mám holky zdraví a krásný a oto tu běží. Hele já bych taky mohla sehnat chatu, ale obávám se, že se stejně nedomluvíme všichni co bychom chtěli. Hele holky pošlete taky fotky sebe at taky vidíme ským máme tu čest. Hanu neznám podle obličeje a Vás vlastně ostatní taky né. Tak holky šup šup at vidíme, třeba jsem na někoho narazila a vím prd s kým si písám

No Katko, ty jsi pozadu. Koukni na jejich stránky a máš je tam v plné parádě!!!!!!!!

1.8.2006 14:06

ennyna napsal(a):

Holky krása, nejkrásnější na světě. Leony tenhle se mě už taky líbil na naší staré a musím znovu pochválit A Hani tvoji štěníci no to uvidíš až přijedu. Asi si toho moc neřeknem, protože si budu povídat s nima je to krása

1.8.2006 14:07

ennyna napsal(a):

ale vždyť třeba já jsem k vidění na mých webovkách a Reny taky. Jsem myslela, že tunejsem anonymní. A navíc, jak jsem si dneska všimla Hanky příjmení v mailové adrese, s Hankou se možná znám i osobně. Tedy, jestli jsi Hani bydlela dřív v Chomutově?

1.8.2006 14:08

ennyna napsal(a):

Holky já zírám!!!
Jste ták hodné!to si nezasloužím!Kateřino,to bys musela přečíst knihovnu!
A Leonko....noo,jak to říct,jsem fakt na rozpacích......
Já to snad budu musééét UHÁDAT!!!To si nemohu nechát ujít,takovou čest,jet společně s Bugi???!!!
Leonko,já to zkusím protlačit,ale nevím nevím,ten můj je na mě ,jak na cizí!Joo a neboj,i kdychych náhodou dostala volno na 3 dny,ták já bych asi nic nevystavovala.Holky jsou nahatý a za měsíc se nic nezmění...,ale mě právě lákal ten výlet!

1.8.2006 14:09

ennyna napsal(a):
Holky krása, nejkrásnější na světě. Leony tenhle se mě už taky líbil na naší staré a musím znovu pochválit A Hani tvoji štěníci no to uvidíš až přijedu. Asi si toho moc neřeknem, protože si budu povídat s nima je to krása

No neboj já to mám zkouklý až do posledního písmenka. Já jen tiše závidím, ale tahle vlkošedá barva mě fak bere. Je to nádhera každej chlup jinej. Je to zajímavé a nevíte někdo jestli se to dá povést i u Kratké to asi né. Nebo to spíš tak nevynikne. Tu bych si domů nastěhovala hnedle

1.8.2006 14:10

hanape napsal(a):
je to mazel huňatej.

Hani, dlouhosrstej klouček je můj favorit, vypadá moc povedeně

1.8.2006 14:14

ennyna napsal(a):
No neboj já to mám zkouklý až do posledního písmenka. Já jen tiše závidím, ale tahle vlkošedá barva mě fak bere. Je to nádhera každej chlup jinej. Je to zajímavé a nevíte někdo jestli se to dá povést i u Kratké to asi né. Nebo to spíš tak nevynikne. Tu bych si domů nastěhovala hnedle

Naše Bugi má vlkošedou barvu po svojí babičce (vidíš, zase ten RODOKMEN) Fany od Nejdecké Rolavy, která vypadá úplně stejně jako Bugi, má i stejnou barvu, ale je krátkosrstá!!!
A kdybyste chtěli vědět, kde se u nás v chovu vzala tato barvička, byla dovezená až z Anglie, máme jí tak danou asi pět generací zpátky (ach jo, zase ty rodokmeny, všechno se dá najít )

1.8.2006 14:15

leona p napsal(a):
ale vždyť třeba já jsem k vidění na mých webovkách a Reny taky. Jsem myslela, že tunejsem anonymní. A navíc, jak jsem si dneska všimla Hanky příjmení v mailové adrese, s Hankou se možná znám i osobně. Tedy, jestli jsi Hani bydlela dřív v Chomutově?

Však už jsem víckrát naznačila CV. Dokonce ti můžu připomenout ulici Šaf......... A jasně že znám tebe osobně, ale fotky taky z tvých stránek, Reny taky a Horalku znám osobně. No ale teď když to tak vidím, tak zjišťuju, že můj věk je asi tak součtem roků vás všech, co jste na téhle stránce.

1.8.2006 14:15

reny napsal(a):
Holky já zírám!!!
Já to snad budu musééét UHÁDAT!!!To si nemohu nechát ujít,takovou čest,jet společně s Bugi???!!!
Leonko,já to zkusím protlačit,ale nevím nevím,ten můj je na mě ,jak na cizí!Joo a neboj,i kdychych náhodou dostala volno na 3 dny,ták já bych asi nic nevystavovala.Holky jsou nahatý a za měsíc se nic nezmění...,ale mě právě lákal ten výlet!

Já to tu nestíhám!!!!
Sotva tu naklofám odpověď Vy už jste úplně jinde!!!

1.8.2006 14:16

leona p napsal(a):
Naše Bugi má vlkošedou barvu po svojí babičce (vidíš, zase ten RODOKMEN) Fany od Nejdecké Rolavy, která vypadá úplně stejně jako Bugi, má i stejnou barvu, ale je krátkosrstá!!!
A kdybyste chtěli vědět, kde se u nás v chovu vzala tato barvička, byla dovezená až z Anglie, máme jí tak danou asi pět generací zpátky (ach jo, zase ty rodokmeny, všechno se dá najít )

Jdu na tvoje stránky se podívat na tu Fanny to mě zajímá jak vypadá kratas vlkošedej. Teda jestli jí tam někde máš

1.8.2006 14:18

reny napsal(a):
Já to tu nestíhám!!!!

Bugi je nádherná!!!
Mooc krásné fotky,bylas pilná,jako Mája!

1.8.2006 14:19

reny napsal(a):
Já to tu nestíhám!!!!

Reny, mě to připadá taky nějaký divný, ta stránka je moc krátká. Rychle se ztratí přehled.

1.8.2006 14:21

reny napsal(a):
Holky já zírám!!!

Reny, ať vystavíš nebo ne, prostě to uhádej !!! stojí to za to, pokec v autě (cesta je fakt dlouhá ) místa v autě mám volný, zatím mám do auta přihlášenou jenom Jiřinku s Darkem a jejím novým přírůstkem z hor. Pak pokec a ubytování tady http://obeclucina.xhosting.cz/ , pak výstava a bonitace, pak relax do pozdních nočních hodin, bumbáníčko a papáníčko...
jo a na celý víkend zůstane i Gladys, už se na to strašně těším, je hrozně fajn, si vyměňovat zkušenosti s cizinou, no však to znáš

1.8.2006 14:22

hanape napsal(a):
Však už jsem víckrát naznačila CV. Dokonce ti můžu připomenout ulici Šaf......... A jasně že znám tebe osobně, ale fotky taky z tvých stránek, Reny taky a Horalku znám osobně. No ale teď když to tak vidím, tak zjišťuju, že můj věk je asi tak součtem roků vás všech, co jste na téhle stránce.

Tak Hani,schválně...když součet,ták je Ti 110?

1.8.2006 14:27

reny napsal(a):

Leo já na tvých stránkách toho kratase nenašla. Já to chci vidět na kratasovi vlkošedou barvu. Zalov ve fotkách a hnápni mě ho sem. Díky

1.8.2006 14:27

leona p napsal(a):
Hani, dlouhosrstej klouček je můj favorit, vypadá moc povedeně

Hani!NÁDHERA!!!
Dej mu už jméno!!!!!Síííím!

1.8.2006 14:29

ennyna napsal(a):
Leo já na tvých stránkách toho kratase nenašla. Já to chci vidět na kratasovi vlkošedou barvu. Zalov ve fotkách a hnápni mě ho sem. Díky

Joooooo!!!!
Hňápni ho seeeem!!!!!

1.8.2006 14:29

hanape napsal(a):

Hani, no to je fór fakt to seš ty? No já věděla, že jsi starší dáma, co jsem se s ní už setkala i u Horalky, ale potkávám se spoustou lidí okolo pejsků, takže bez konkrétních jmen a příjmení jsem ztracená a nevěděla jsem, kam tě zařadit Až teď podle příjmení No jasně, byla u tebe adoma a pamatuju si na tebe jenom jsem nevěděla, že jsi to tady ty
Takže mělas starší bílou kraťandu a pak nějakou chlupaťandu, že ano? co je s nima, máš je ještě a nebo to už máš jejich potomky? u tebe teď aktuálně znám jenom Kevinka, ty bez pp nevím, jak si zpřehlednit a zapamatovat.

1.8.2006 14:30

ennyna napsal(a):

katko, Fanču na mých stránkách nenajdeš, nedokopala jsem se ještě k tomu, abych udělala rodokmeny i s fotkama předků :-(
jdu po ní pátrat na stránky její majitelky.

1.8.2006 14:30

reny napsal(a):

Reny, dobře počítáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.8.2006 14:31

leona p napsal(a):
Reny, ať vystavíš nebo ne, prostě to uhádej !!! stojí to za to, pokec v autě (cesta je fakt dlouhá ) místa v autě mám volný, zatím mám do auta přihlášenou jenom Jiřinku s Darkem a jejím novým přírůstkem z hor. Pak pokec a ubytování tady http://obeclucina.xhosting.cz/ , pak výstava a bonitace, pak relax do pozdních nočních hodin, bumbáníčko a papáníčko...
jo a na celý víkend zůstane i Gladys, už se na to strašně těším, je hrozně fajn, si vyměňovat zkušenosti s cizinou, no však to znáš

Leonko,FAKT se budu moooc snažit a dám brzo vědět,abych neblokovala volné místo!

1.8.2006 14:34

leona p napsal(a):
Hani, no to je fór fakt to seš ty? No já věděla, že jsi starší dáma, co jsem se s ní už setkala i u Horalky, ale potkávám se spoustou lidí okolo pejsků, takže bez konkrétních jmen a příjmení jsem ztracená a nevěděla jsem, kam tě zařadit Až teď podle příjmení No jasně, byla u tebe adoma a pamatuju si na tebe jenom jsem nevěděla, že jsi to tady ty
Takže mělas starší bílou kraťandu a pak nějakou chlupaťandu, že ano? co je s nima, máš je ještě a nebo to už máš jejich potomky? u tebe teď aktuálně znám jenom Kevinka, ty bez pp nevím, jak si zpřehlednit a zapamatovat.

Leono, trefa do černého. Mám kraťandu i tu dlouhou, tady jsou i s Kevinkem.
Ta štěŇátka jsou právě Kevinka a Orisky. Tak si zpětně promítni v hlavě snímky, co jsem posílala nedávno.

1.8.2006 14:34

hanape napsal(a):
Reny, dobře počítáš!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tááák to chci tááákhle vypadat a neslintat si na klávesnici,
v takovém věku ,jako Ty!

1.8.2006 14:37

hanape napsal(a):
Leono, trefa do černého. Mám kraťandu i tu dlouhou, tady jsou i s Kevinkem.
Ta štěŇátka jsou právě Kevinka a Orisky. Tak si zpětně promítni v hlavě snímky, co jsem posílala nedávno.

Hani, takže tadytoho pejska, co jsem vyfotila v sobotu, tak asi znáš, že ano?

1.8.2006 14:38

leona p napsal(a):

1.8.2006 14:39

reny napsal(a):
Tááák to chci tááákhle vypadat a neslintat si na klávesnici,
v takovém věku ,jako Ty!

no jo, tak se snaž, třeba mě přežiješ

1.8.2006 14:40

leona p napsal(a):

Leono, to víš že ho znám, mám ho dokonce na fotce. Ale nechci rozvádět podrobnosti. To je mezi námi děvčaty, ne?!

1.8.2006 14:46

hanape napsal(a):

pro toho, kdo neznají souvislosti, ten černoušek je desetiletý čivaváček bez pp a je mojí maminky, byla to naše první čivavka v rodině

1.8.2006 14:52

leona p napsal(a):
pro toho, kdo neznají souvislosti, ten černoušek je desetiletý čivaváček bez pp a je mojí maminky, byla to naše první čivavka v rodině

Leono_P, mě se líbí moc ten černoušek. A já ho znám ještě jako mladíčka.

1.8.2006 15:00

leona p napsal(a):

To je k vzteku!!!
Když to takhle vyjde...a ....
Je to přesně můj typ!

1.8.2006 15:07

hanape napsal(a):

Hani já se snažím,seč mohu!
Vyhejbám se práci,jak čert
Ale musím to uvést na pravou míru....Tobě je vlastně něco kolem
20 ti?neb my jsme holky všechny mladý (duchem)
jen,nechodit,kolem zrcadla

1.8.2006 15:10

reny napsal(a):

Všechny?????
Já se tu snažím(dohnat absťák),mám radost,že stíhám a pak koukám,že se předbíhám!!!!!

1.8.2006 15:15

reny napsal(a):
Všechny?????
Já se tu snažím(dohnat absťák),mám radost,že stíhám a pak koukám,že se předbíhám!!!!!

Jsem tu snááád za.....

1.8.2006 15:16

reny napsal(a):
Jsem tu snááád za.....

Jsem
BŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

1.8.2006 15:18

reny napsal(a):
Jsem tu snááád za.....

No toto!?!? Žeby nový druh psa???

1.8.2006 15:20

reny napsal(a):
Jsem
BŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

Já Vás snááád......zapíchnůůůůů!

1.8.2006 15:21

reny napsal(a):

a s tím věkem už dej pokoj. Je mi sice ne 20, ale 200, no ale kdo by to řešil, ne!? Duchem mladá jsem taky, takže klídek. A důchod už pobírám řádku let, žádný předčasný, ale tak jak to má být. A konec!

1.8.2006 15:24

reny napsal(a):
Já Vás snááád......zapíchnůůůůů!

Ták jooo.....
Aby Vás čert spral.....nebo líp,ať Vás sežere tenhléééé

1.8.2006 15:26

reny napsal(a):
Ták jooo.....
Aby Vás čert spral.....nebo líp,ať Vás sežere tenhléééé

Bratříčci

1.8.2006 15:26

hanape napsal(a):
a s tím věkem už dej pokoj. Je mi sice ne 20, ale 200, no ale kdo by to řešil, ne!? Duchem mladá jsem taky, takže klídek. A důchod už pobírám řádku let, žádný předčasný, ale tak jak to má být. A konec!

JÉÉÉÉ HELÉÉÉÉÉ,....HANIČKA
Nejsem samááááá
Už budu honááááá!!!!!

1.8.2006 15:27

reny napsal(a):
JÉÉÉÉ HELÉÉÉÉÉ,....HANIČKA
Nejsem samááááá
Už budu honááááá!!!!!

ale já už bohužel musím jít. Takže ahoj. Třeba někdo ještě přijde, tak nebreč!

1.8.2006 15:29

hanape napsal(a):
Bratříčci

Děkujííííííí!!!!!!
Pusinku posílám!!!!! veverkám,zubatým!!!

1.8.2006 15:30

hanape napsal(a):
ale já už bohužel musím jít. Takže ahoj. Třeba někdo ještě přijde, tak nebreč!

Nooo,ták dík!

pa

1.8.2006 15:47

reny napsal(a):
Nooo,ták dík!

pa

nějak se mi navalilo v práci děsně práce musím končit, mrknu asi z domova, snad tu někdo budete

1.8.2006 15:53

leona p napsal(a):
nějak se mi navalilo v práci děsně práce musím končit, mrknu asi z domova, snad tu někdo budete

tady jsou odkazy na vlkošedou krátkou babičku
http://www.civa vy.cz/i/fotogalerie/48.jpg a http://www.civa vy.cz/i/fotogalerie/32.jpg
ve slově čivavy v odkazu umažte mezery, musela jsem je tam dát, jinak to nevezme odkaz

1.8.2006 16:12

leona napsal(a):
Tak jsme tady

ahoj - tedy to jste se ale činily - tolik dopísků - to koukám

1.8.2006 16:24

leona napsal(a):
Tak jsme tady

tak jsem se sem konečně doškobrtala a všichni jsou fuč - zkusím foto

1.8.2006 17:08

leona napsal(a):
tak jsem se sem konečně doškobrtala a všichni jsou fuč - zkusím foto

Ahoj Leo!
Pěkná kukačka,malá!
Připomíná mi tu moji....Dixie

1.8.2006 17:21

reny napsal(a):
Ahoj Leo!
Pěkná kukačka,malá!
Připomíná mi tu moji....Dixie

RENY, Lea se sem asi dostane až večer. Ona je připojená přes mobil, tak musí přerušovat kvůli nabíjení.

1.8.2006 17:24

hanape napsal(a):
RENY, Lea se sem asi dostane až večer. Ona je připojená přes mobil, tak musí přerušovat kvůli nabíjení.

tak se odsud konečně hnul.

1.8.2006 17:28

ennyna napsal(a):
tak se odsud konečně hnul.

Eště tak vidět kdo tady je a není to by bylo něco. Tohle je běs když nic nevím

1.8.2006 17:37

ennyna napsal(a):
Eště tak vidět kdo tady je a není to by bylo něco. Tohle je běs když nic nevím

No jen sem dorazím, tak zas nikdo. Holky honem nebo si to začnu brát osobně a budu brečet.

1.8.2006 17:49

ennyna napsal(a):
No jen sem dorazím, tak zas nikdo. Holky honem nebo si to začnu brát osobně a budu brečet.

Noo vidíš!
Já tu taky bulela...á....nic platný!

1.8.2006 17:53

reny napsal(a):
Noo vidíš!

Jo holka mě už se chce brečet taky, ale jen proto, že nemůžu hnout s Lusynou na čůrání. Jen jí spustím z očí tak šupa je kde chce. Už je to na pováženou. Večer jí dávám ještě před spaním a pak v noci a to je v poho, protože jí tam dám a nemůže zdrhnout. Jenze přez den jí fakt neuhlídám. Skusila jsem úplně všechno

1.8.2006 17:54

reny napsal(a):
Noo vidíš!

Ták jsem to skusila kolem 16 té hodiny domů a ono to šlo,ale do diskuse mě to pak už nepustilo!
Lea,tam byla chvilku přede mnou,ták snád,s tím něco udělaj!

1.8.2006 17:57

reny napsal(a):
Ták jsem to skusila kolem 16 té hodiny domů a ono to šlo,ale do diskuse mě to pak už nepustilo!
Lea,tam byla chvilku přede mnou,ták snád,s tím něco udělaj!

Už aby to bylo. Handa se tam taky na chvilku dostala , ale taky jí to nepustilo. Já neotevřu ani stránku.

1.8.2006 17:58

ennyna napsal(a):
Jo holka mě už se chce brečet taky, ale jen proto, že nemůžu hnout s Lusynou na čůrání. Jen jí spustím z očí tak šupa je kde chce. Už je to na pováženou. Večer jí dávám ještě před spaním a pak v noci a to je v poho, protože jí tam dám a nemůže zdrhnout. Jenze přez den jí fakt neuhlídám. Skusila jsem úplně všechno

Kačí,tak to už také nevím,co radit.Třeba se to ještě naučí!

1.8.2006 18:01

reny napsal(a):

Kateřino a na co Ti chodí?Noviny....????
A před tou nocí ji dáváš ven?čůrat?

1.8.2006 18:02

reny napsal(a):

A to jsem si myslela, že to pude levou zadní, když už dvě doma byli a ono prd. Ennynka mě od začátku chodila na jedno místo nikdy se navy.... jinam a Vikynce to trvalo tak deset dní než to pochopila, ale tahle dáma má svoji hlavu a nemůžu sní hnout, tak chodím s hadrem a hlídkuju kde je zas načůráno. Vytírám tak tisíckrát deně.

1.8.2006 18:06

reny napsal(a):

už jsem doma a doknce už jsem stihla i udělat večeři (roláda z listového těsta se sýrem a šunkou, to to voní, už je to z trouby venku ), páníček je na skvoši a já nemůžu sekat zahradu, protože zas pršelo. Už mě ten déšť docela štve, už máme čtyři dny v kuse mokro, to by mohli stačit! vylezli slimáci, bugina se s nějakým chcíplým vyvýlela a smrdí jako tchoř

1.8.2006 18:06

ennyna napsal(a):
A to jsem si myslela, že to pude levou zadní, když už dvě doma byli a ono prd. Ennynka mě od začátku chodila na jedno místo nikdy se navy.... jinam a Vikynce to trvalo tak deset dní než to pochopila, ale tahle dáma má svoji hlavu a nemůžu sní hnout, tak chodím s hadrem a hlídkuju kde je zas načůráno. Vytírám tak tisíckrát deně.

Já bydlím v paneláku. Ven chodíme dvakrát deně, ale ted přez léto jsem snima každý den u rodičů na zahradě. Holky mě chodí na hadrové pleny, které peru. Malou jsem začala na noviny a nic, pak na přebalovací podložky a nic. Od mámi jsem vzala kočkolit a to vůbec. Na tu hadrovou plenu a podložku se vyčůrá jen když nad ní stojím, aby se neřeklo, ale ráno pokud nevstanu sní, tak mastí, kam se jí zlíbí a věřím, že kdybych jí večer nevzbudila jako malé dítě, tak je schopná mě počůrat postel

1.8.2006 18:11

ennyna napsal(a):
Já bydlím v paneláku. Ven chodíme dvakrát deně, ale ted přez léto jsem snima každý den u rodičů na zahradě. Holky mě chodí na hadrové pleny, které peru. Malou jsem začala na noviny a nic, pak na přebalovací podložky a nic. Od mámi jsem vzala kočkolit a to vůbec. Na tu hadrovou plenu a podložku se vyčůrá jen když nad ní stojím, aby se neřeklo, ale ráno pokud nevstanu sní, tak mastí, kam se jí zlíbí a věřím, že kdybych jí večer nevzbudila jako malé dítě, tak je schopná mě počůrat postel

a na jaký čůrání byla zvyklá od chovatele? j učím naplínku a doporučuju novým páníčkům, aby zachovali taky plínku, dokud se štěndo nepřeučí úplně ven. Chce to trpělivost a udělat si na ní čas a hlídat jí vždycky, když se jí bude chtít (po spinkání atd.) U nás taky nějaký štěndo to umí rychleji a s jiným mám práci skoro až do termínu odběru.

1.8.2006 18:12

leona p napsal(a):
už jsem doma a doknce už jsem stihla i udělat večeři (roláda z listového těsta se sýrem a šunkou, to to voní, už je to z trouby venku ), páníček je na skvoši a já nemůžu sekat zahradu, protože zas pršelo. Už mě ten déšť docela štve, už máme čtyři dny v kuse mokro, to by mohli stačit! vylezli slimáci, bugina se s nějakým chcíplým vyvýlela a smrdí jako tchoř

Tak to se máš ten můj je taky konečně pryč. Mám doma jen toho malého špunta. Tobě se v tom válí a mě je žerou ty slimáky myslím. Mě se u našich válej v hnoji to je taky pošušnání. Ted teda už dlouho né. Holky závidím vám, že u vás prší já už nevím jak déšt vypadá tady opět nic a nic.

1.8.2006 18:18

ennyna napsal(a):
Tak to se máš ten můj je taky konečně pryč. Mám doma jen toho malého špunta. Tobě se v tom válí a mě je žerou ty slimáky myslím. Mě se u našich válej v hnoji to je taky pošušnání. Ted teda už dlouho né. Holky závidím vám, že u vás prší já už nevím jak déšt vypadá tady opět nic a nic.

Byla učená na noviny, ale je to složitější. To tady nechci probírat jestli chceš tak mě napiš na můj mejl a já ti to objasním. Myslím, že ty problémy jsou stímhle dost spojené.. katerinacz@centrum.cz

1.8.2006 18:19

ennyna napsal(a):

Ohoo!
Ták to nic!
Já chtěla nabídnout píseček,kočkolit,hadérek...no vidím,že sem lezu se dřívím
Řekla bych,že nejlepší:
připrav si tak hlavičku česneku,na jemno,trochu másla,špetka sole,pekáč a roztop v troubě....

Byl to vtip!!!!!!!!
Kdo mě zná,"peču" takhle často!

1.8.2006 18:22

reny napsal(a):
Ohoo!
Ták to nic!
Já chtěla nabídnout píseček,kočkolit,hadérek...no vidím,že sem lezu se dřívím
Řekla bych,že nejlepší:
připrav si tak hlavičku česneku,na jemno,trochu másla,špetka sole,pekáč a roztop v troubě....

Byl to vtip!!!!!!!!
Kdo mě zná,"peču" takhle často!

No dík tak tuhle večeři si teda odpustím. Stejně by toho bylo pro čtyři málo

1.8.2006 18:22

ennyna napsal(a):

No pěkně děkuji,za chutě!
A holky u nás dnes,zataženo a přeháňky!KONEČNĚĚĚ!

1.8.2006 18:26

ennyna napsal(a):
No dík tak tuhle večeři si teda odpustím. Stejně by toho bylo pro čtyři málo

Máš recht!
Ták dnes nebude ..BOOOBIKA
Vem hadr a upaluj!Malá si z Tebe stejně střílí!

1.8.2006 18:30

reny napsal(a):
No pěkně děkuji,za chutě!
A holky u nás dnes,zataženo a přeháňky!KONEČNĚĚĚ!

tak Reny, už se ozvala další chovatelka, co s námi v Lučině zůstane přes víkend Věra z Átria myslím, že z malýho setkání a přespání na výstavu nakonec bude docela dobrá skoro klubová akce v Lučině tak se holka doma snaž a nauč mužíčka, že doma je to lepší a pohodlnější a že ty výstavy si zastaneš sama a jemu přivezeš domů jenom ty pohárky

1.8.2006 18:35

leona p napsal(a):
tak Reny, už se ozvala další chovatelka, co s námi v Lučině zůstane přes víkend Věra z Átria myslím, že z malýho setkání a přespání na výstavu nakonec bude docela dobrá skoro klubová akce v Lučině tak se holka doma snaž a nauč mužíčka, že doma je to lepší a pohodlnější a že ty výstavy si zastaneš sama a jemu přivezeš domů jenom ty pohárky

No holky to spíš vypadá na manévry a né na výstavu, jen pozor at se nevrátíte vyrychtované jako já z dovolené. Taky jsme tam byli rozjívené a až jsem si z rtoho domů odvezla odřené koleno

1.8.2006 18:38

ennyna napsal(a):
No holky to spíš vypadá na manévry a né na výstavu, jen pozor at se nevrátíte vyrychtované jako já z dovolené. Taky jsme tam byli rozjívené a až jsem si z rtoho domů odvezla odřené koleno

Já mám ten hadr zavěsenej proklatě nízýko u pasu. Ona se na mě vždycky tak nevině podívá, že se ani zlobit nemůžu, ale už jsem jí tím hadrem přejela po čumáku a ona jen kejchla a upalovala pryč. No hold třeba z toho vyroste.

1.8.2006 18:40

leona p napsal(a):

Ahojky holky môžu mezi vás?? Zdravím vás z dovolené je tady se mnou i Sannynka cestu zvládla úplne perfektne a my taky Tína musela zôstat doma je ješte malinká na cestování

1.8.2006 18:47

helena123 napsal(a):
Ahojky holky môžu mezi vás?? Zdravím vás z dovolené je tady se mnou i Sannynka cestu zvládla úplne perfektne a my taky Tína musela zôstat doma je ješte malinká na cestování

Hoj Helo, tak ty se nám touláš jo? Ty se máš já bych taky zas někam jela

1.8.2006 18:48

leona p napsal(a):
a na jaký čůrání byla zvyklá od chovatele? j učím naplínku a doporučuju novým páníčkům, aby zachovali taky plínku, dokud se štěndo nepřeučí úplně ven. Chce to trpělivost a udělat si na ní čas a hlídat jí vždycky, když se jí bude chtít (po spinkání atd.) U nás taky nějaký štěndo to umí rychleji a s jiným mám práci skoro až do termínu odběru.

jestli nemá Lussy žádný pořádný základy čůrání, nedělala bych si starosti s druhem záchůdku. Vyber si, co ti vyhovuje a co používají ostatní tvoje holky. Já používám papírovou podložku pod mimča, je savá, zadržuje pach a jak se to tam hned vpije, tak štěnda nešlapou v tý loužičce, což jim dost vadí a proto chodí čůrat místo např. na lino tak na koberec. Musím zabezpečit, aby necítila nikde pach ze starý loužičky, pejsci se rádi vrací na místo činu, vlastně jsou čistotní a dělají to na jedno místo (bohužel jimi vybrané), to můžeš vidět z toho, že když se jí chce čůrat, co nos k zemi a čmuchá a hledá místo. Takže odpachovat savem všechny místa, jestli máš koberce, tak je odstranit nebo třeba zavřít dveře a nepustit jí na ně. Až bude moct jenom na hladký podlahy (neboj, stačí dočasně), dej jí plínku na zem, ideálně takovou, co je načichlá minulou loužičkou, a měla by chodit sama od sebe na ní. Ohlídej, aby jí měla v dosahu, malý štěndo má někdy problém stihnout jí najít, klidně použij v každý místonosti jednu. Jo a taky někdy štěndům vadí, že se na ně někdo dívá a hledají na to úkryt. Tak snad jsem napsala aspoň jednu věc, co jsi ještě nezkoušela....

1.8.2006 18:50

ennyna napsal(a):
Já mám ten hadr zavěsenej proklatě nízýko u pasu. Ona se na mě vždycky tak nevině podívá, že se ani zlobit nemůžu, ale už jsem jí tím hadrem přejela po čumáku a ona jen kejchla a upalovala pryč. No hold třeba z toho vyroste.

Miluju Tvůj humor!!!!

1.8.2006 18:53

leona p napsal(a):

Leonko,to ubytování je v tom aotokempu Lučina?
A pojedou holky z hor???
Ani nevíš,jaký mě čeká boj!!!!

1.8.2006 18:54

leona p napsal(a):
jestli nemá Lussy žádný pořádný základy čůrání, nedělala bych si starosti s druhem záchůdku. Vyber si, co ti vyhovuje a co používají ostatní tvoje holky. Já používám papírovou podložku pod mimča, je savá, zadržuje pach a jak se to tam hned vpije, tak štěnda nešlapou v tý loužičce, což jim dost vadí a proto chodí čůrat místo např. na lino tak na koberec. Musím zabezpečit, aby necítila nikde pach ze starý loužičky, pejsci se rádi vrací na místo činu, vlastně jsou čistotní a dělají to na jedno místo (bohužel jimi vybrané), to můžeš vidět z toho, že když se jí chce čůrat, co nos k zemi a čmuchá a hledá místo. Takže odpachovat savem všechny místa, jestli máš koberce, tak je odstranit nebo třeba zavřít dveře a nepustit jí na ně. Až bude moct jenom na hladký podlahy (neboj, stačí dočasně), dej jí plínku na zem, ideálně takovou, co je načichlá minulou loužičkou, a měla by chodit sama od sebe na ní. Ohlídej, aby jí měla v dosahu, malý štěndo má někdy problém stihnout jí najít, klidně použij v každý místonosti jednu. Jo a taky někdy štěndům vadí, že se na ně někdo dívá a hledají na to úkryt. Tak snad jsem napsala aspoň jednu věc, co jsi ještě nezkoušela....

ahojky už víte proč nejde diskuze?jsem ráda že vás vidím a čtu Sanny se taky vžíva s novým okolím mají tady taky pejsky trvalo jí hrozne dlouho než se vyčurala už jsem mela obavy ale nakonec se to povedlo ale potvurka nechce vubec poslouchat tak teď na ní budu mít čas tak snad se to za tech 14dní naučíme...

1.8.2006 18:56

ennyna napsal(a):

A Kačí,mám dojem,že jsi mi to koleno,doma,zapoměla vysvětlit!
Já měla dojem,že to byla čistě dámská jízda!!!

1.8.2006 18:59

helena123 napsal(a):

Helčo,jestli nemáš bojara,ták pooojď do lesa!
Zdravím z dovolenky!

1.8.2006 19:00

helena123 napsal(a):
ahojky už víte proč nejde diskuze?jsem ráda že vás vidím a čtu Sanny se taky vžíva s novým okolím mají tady taky pejsky trvalo jí hrozne dlouho než se vyčurala už jsem mela obavy ale nakonec se to povedlo ale potvurka nechce vubec poslouchat tak teď na ní budu mít čas tak snad se to za tech 14dní naučíme...

Zdravím tě za hranice. Diskuze nám nejde neznámo proč. Neodvezla sis admina sebou?

1.8.2006 19:01

reny napsal(a):
Helčo,jestli nemáš bojara,ták pooojď do lesa!
Zdravím z dovolenky!

Ahoj Reny kde jste v lese??

1.8.2006 19:03

helena123 napsal(a):

Já mám doma plovoucí p a lino v celém bytě, takže mě to nevadí, když je to vedle, ale fakt mě připadá, že si ze mě dělá legraci. Mám pro ní v každé místnosti. Někde přebalovačky a někde pleny. Stejně tam jse jen když jsem u ní. No holky snad to poleví a já mám ted tak vydezinfikovanej byt to by ste koukali i v nemocnici by mě záviděli jak furt šůruju. Musím mám dvouletého syna a nebylo by dobré kdyby do toho strkal ruce. Stačí, že snima pije z misky

1.8.2006 19:03

hanape napsal(a):
Zdravím tě za hranice. Diskuze nám nejde neznámo proč. Neodvezla sis admina sebou?

Ahoj Haní jsem ráda že te vidím

1.8.2006 19:04

helena123 napsal(a):

Tys nechala malou na takdlouho doma. Tak to si dej pozor, aby tě vůbec poznala až se vrátíte hahahahahah.

1.8.2006 19:05

hanape napsal(a):

tady malý příspěveček

1.8.2006 19:07

ennyna napsal(a):
Tys nechala malou na takdlouho doma. Tak to si dej pozor, aby tě vůbec poznala až se vrátíte hahahahahah.

No holka kdyby to všichni neviděli jak se mě to stalo, tak bych sama sobě nevěřila taky. No ale je to tak. Poslední den jsme se nebojím se to říct ožraly až hanba a bylo to hned. Takže já už nepiju a doléčívám koleno už je to skoro zahojený. Holky bacha nato je to zrádný

1.8.2006 19:07

reny napsal(a):
Leonko,to ubytování je v tom aotokempu Lučina?
A pojedou holky z hor???
Ani nevíš,jaký mě čeká boj!!!!

Ubytování ještě zvažujeme, ten kemp s chatkama by byl fajn pro pejsky, tam si můžou čůrat, jak chtějí. Ale pro páníčky je to tam míň pohodlný. Druhou variantou je penzion, ale moc se mi nechce zaručovat se za čistotnost pejsků, jak jich tam bude hodně, budou kluci irčitě značkovat. Nebo někdo, kdo je cíťa, může do penzionu a za námi by jenom docházel.
Holky z hor mají problém s víkendováma akcema - nemají hlídání no ostatně v těchto případech si říkám, že vím co dělám, když mám jenom tolik čivavek, kolik jich můžu vozit vude s sebou. A ani si nemůžu půjčit jejich pejsky na vystavení, holky ten víkend jedou cizinu.

1.8.2006 19:08

helena123 napsal(a):

já v Pikovickém...

1.8.2006 19:08

hanape napsal(a):
tady malý příspěveček

a ještě jeden

1.8.2006 19:09

ennyna napsal(a):

no jo no je moc malinká jinak bych ji vzala sebou neboj že ne ale se Sanny se taky nebudu nudit vube c nechce poslouchat tak jsem zvedavá jestli nám tech 14 dní bude stačit abychom se naučili alespoň trošku poslouchat .....a to už tak krásne poslouchala nevím proč se tak otočila

1.8.2006 19:15

leona p napsal(a):
Ubytování ještě zvažujeme, ten kemp s chatkama by byl fajn pro pejsky, tam si můžou čůrat, jak chtějí. Ale pro páníčky je to tam míň pohodlný. Druhou variantou je penzion, ale moc se mi nechce zaručovat se za čistotnost pejsků, jak jich tam bude hodně, budou kluci irčitě značkovat. Nebo někdo, kdo je cíťa, může do penzionu a za námi by jenom docházel.
Holky z hor mají problém s víkendováma akcema - nemají hlídání no ostatně v těchto případech si říkám, že vím co dělám, když mám jenom tolik čivavek, kolik jich můžu vozit vude s sebou. A ani si nemůžu půjčit jejich pejsky na vystavení, holky ten víkend jedou cizinu.

No to s Tebou souhlasím.Myslím,že chajdy by byly lepšejší.Holt se páníčkové uskrovní,vždyť je to jen o přespání!
A když čtu Hanču,ták třeba většina ani nebude vědět,jak se do postele dostala!

1.8.2006 19:17

ennyna napsal(a):
Já mám doma plovoucí p a lino v celém bytě, takže mě to nevadí, když je to vedle, ale fakt mě připadá, že si ze mě dělá legraci. Mám pro ní v každé místnosti. Někde přebalovačky a někde pleny. Stejně tam jse jen když jsem u ní. No holky snad to poleví a já mám ted tak vydezinfikovanej byt to by ste koukali i v nemocnici by mě záviděli jak furt šůruju. Musím mám dvouletého syna a nebylo by dobré kdyby do toho strkal ruce. Stačí, že snima pije z misky

Katko, tak to tenhle obrázek je asi jako by byl od tebe:

1.8.2006 19:20

hanape napsal(a):
a ještě jeden

Hani,co to tam kdo baští(na tom křesle),že ten můj nejmilovanější tááák kouká????

1.8.2006 19:21

hanape napsal(a):
Katko, tak to tenhle obrázek je asi jako by byl od tebe:

BOMBÁÁÁÁÁÁ

1.8.2006 19:23

reny napsal(a):
Hani,co to tam kdo baští(na tom křesle),že ten můj nejmilovanější tááák kouká????

snad nepodezíráš mojeho drobečka s tak přízemních choutek. Nikdo tam nic nejí, ale nad křeslem hraje televize, víš? A jelikož je vzdělán tatínkem, tak se dívá, jestli ten pořad už neviděl.

1.8.2006 19:29

hanape napsal(a):
snad nepodezíráš mojeho drobečka s tak přízemních choutek. Nikdo tam nic nejí, ale nad křeslem hraje televize, víš? A jelikož je vzdělán tatínkem, tak se dívá, jestli ten pořad už neviděl.

Fotečky krásné nejhezčí je medvídek chlupatej

1.8.2006 19:30

hanape napsal(a):

Ano Hani ten obrázek je trefnej on má stejně od tech pejsků samí lepší. Aby mě zněj pejsek nevyrostl, ale on už chodí na nočník, ale taky mě trápil dlouho nakonec to pochopil je šikovnej po mamince a holky že si děláte starosti s chlapama. Tak at nejezděj nechte je doma a ono tahat dříví do lesa se nevyplácí. My co jezdíme s holkama na každoroční tyhle akce, tak tam chlapi maj červenou

1.8.2006 19:31

helena123 napsal(a):
Fotečky krásné nejhezčí je medvídek chlupatej

HELENO, tak sem hoď taky nějakou fotku, ať vidíme Sannynku. Aspoň. tytyty, nechalas Tinu doma

1.8.2006 19:34

ennyna napsal(a):
Ano Hani ten obrázek je trefnej on má stejně od tech pejsků samí lepší. Aby mě zněj pejsek nevyrostl, ale on už chodí na nočník, ale taky mě trápil dlouho nakonec to pochopil je šikovnej po mamince a holky že si děláte starosti s chlapama. Tak at nejezděj nechte je doma a ono tahat dříví do lesa se nevyplácí. My co jezdíme s holkama na každoroční tyhle akce, tak tam chlapi maj červenou

Tady je taky jeden papírák

1.8.2006 19:38

ennyna napsal(a):

Katko nějak se ti to rozmázlo. Ale pejsek je hezkej, určitě nemá předkus ani luxaci? Nevidím mu na nožičky. A chtělo by to ještě povytáhnout ouška.

1.8.2006 19:38

hanape napsal(a):
HELENO, tak sem hoď taky nějakou fotku, ať vidíme Sannynku. Aspoň. tytyty, nechalas Tinu doma

Hani nehubuj me .....taky mi nebylo jedno když jsem jí musela nechat doma !!!

1.8.2006 19:40

helena123 napsal(a):
Hani nehubuj me .....taky mi nebylo jedno když jsem jí musela nechat doma !!!

HELENO, tak dobře já ti to odpustím. Ale zato mi musíš po tvém příjezdu domů, mi obě přivézt ukázat. Hlavně Tinu, to je zlatíčko největší.

1.8.2006 19:44

hanape napsal(a):
HELENO, tak dobře já ti to odpustím. Ale zato mi musíš po tvém příjezdu domů, mi obě přivézt ukázat. Hlavně Tinu, to je zlatíčko největší.

to víš že privezu a moc ráda....ješte nevím jak dlouho tady budeme

1.8.2006 19:46

hanape napsal(a):

To jooo!
Tak pardoon,já už zas zapoměla,ják jsou ti Tvoji kluci,študovaní!!!

1.8.2006 19:48

ennyna napsal(a):

No ta fotka je divná, ale je asi velký rozlišení. Jdu uspat toho draka a snad taky nezachrápnu a ještě nakouknu.

1.8.2006 19:51

reny napsal(a):
To jooo!
Tak pardoon,já už zas zapoměla,ják jsou ti Tvoji kluci,študovaní!!!

RENY, to víš, pořád na to zapomínáš. A přitom u nás je to běžné, že se koná školení . Koukni. Jedna starší fotka z loňska.

1.8.2006 19:54

ennyna napsal(a):

Kačko o jak Ti rozumím,ale skus to vysvětlit tomu mému!
Né ,tady je to trošku jinak,můj muž si nenechává ujít žádné čivavácké akce,neb ho to také zajímá a baví.Ala tady je fakt ten problém s hlídáním,přesně,jak psala Leonka.My je holt nemůžeme vzít všechny a něco jiného je,nechat je doma na půl dne a na 3 dny.

1.8.2006 19:57

hanape napsal(a):
RENY, to víš, pořád na to zapomínáš. A přitom u nás je to běžné, že se koná školení . Koukni. Jedna starší fotka z loňska.

Sakryšnemám tu tleskací smajlík
Hani ...nádhera

1.8.2006 20:53

hanape napsal(a):

tedy, ta fotka s věnováním pro tatínka je boží

1.8.2006 21:00

leona p napsal(a):

Já to chápu Reny a to je pak v prčicích, když má chlap stejného koníčka. To já to mám v pohodě a navíc on se mě o pejsky postará skvěle. Tak hold holky já nevím co sváma

1.8.2006 21:03

ennyna napsal(a):
Já to chápu Reny a to je pak v prčicích, když má chlap stejného koníčka. To já to mám v pohodě a navíc on se mě o pejsky postará skvěle. Tak hold holky já nevím co sváma

Hani skvělá fotka ty s tím počem umíš líp jak my dohromady seš šikulka

1.8.2006 21:04

leona p napsal(a):

to víš, ač na to nevypadám, občas mívám i nápady. Jo a taky se chci zeptat: tvoje švagrová má taky svoje stránky? Já o ní našla jen informaci a to v souvislosti s pejskem, kterého má Soňa z Prahy. A švagrovou ode mne pozdravuj!!!

1.8.2006 21:16

leona napsal(a):
Tak jsme tady

AHOIIIII večerom - dík Reny za foto Dixie - fakt vypadají skoro jako z jedné krve

1.8.2006 21:23

leona napsal(a):
AHOIIIII večerom - dík Reny za foto Dixie - fakt vypadají skoro jako z jedné krve

Tak holky ted jsem to už psychicky nevydržela a napsala jsem kamarádovi co je machr na počítače at se na to jukne a jeho odpověd byla jasná. Prý přesouvaj data na jinej servr a i s údržbou to může trvat i čtrnáct dní. Oni se takhle chrání před piráty. Přišly by o korunky. Ale aspon nás na to mohli upozornit. Počkejte až to spustí tak mu hned dáme co proto.

1.8.2006 21:23

leona napsal(a):

Kom

1.8.2006 21:26

leona napsal(a):
Kom

no krásná, ale tyfotkyjá už radši neposílám ono mě to sem leze rozmazaně. Už at jsme doma. Nemám ráda provizorní podmínky, ale v tuhlechvíli díky za to

1.8.2006 21:41

ennyna napsal(a):
no krásná, ale tyfotkyjá už radši neposílám ono mě to sem leze rozmazaně. Už at jsme doma. Nemám ráda provizorní podmínky, ale v tuhlechvíli díky za to

tak ještě kontrolní už jste někdo viděl můj osobní trezor ? - koho to zajímá ať napíše.

1.8.2006 21:43

leona napsal(a):
tak ještě kontrolní už jste někdo viděl můj osobní trezor ? - koho to zajímá ať napíše.

No šup sem sním na to si ještě počkám

1.8.2006 21:48

ennyna napsal(a):
No šup sem sním na to si ještě počkám

toť on

1.8.2006 21:55

leona napsal(a):
a taky

takhle to začlo --- Oslíčku otřep se

1.8.2006 21:59

leona napsal(a):
takhle to začlo --- Oslíčku otřep se

a ještě něco zahrabat - na horší časy

1.8.2006 22:03

leona napsal(a):
a ještě něco zahrabat - na horší časy

a poslední
Tak paničko, máme spočítáno, běž klidně spát, já Ti to všechno ohlídám

1.8.2006 22:10

leona napsal(a):
a poslední

holky, vypad mi celej počítač, Leo, icq mi nenaskočilo vůbec, sem už teď píšu potřetí, nejde to odeslat.

1.8.2006 22:19

hanape napsal(a):
holky, vypad mi celej počítač, Leo, icq mi nenaskočilo vůbec, sem už teď píšu potřetí, nejde to odeslat.

tak já se mořím s počítačem, úplně jsem se zděsila, najednou mi nešlo vůbec nic. 2x jsem restartovala, ale nešel mi vůbec žádný prohlížeč. Ani nevím jak dlouho jsem se pokoušela, ale seznam mi nenaběhl, ale dostala jsem se aspoň do záložek a otevřela tady tu stránku. Jenomže jsem vám pořád psala, ale neodeslalo se to. No a to zrovna, když se tu rozdávaly prachy. Ach ach ach, já nešťastná. Icq mi nejde vůbec, ani nevím jestli ho mám znova instalovat hned, když nevím kde co vyvádějí. Počkám do zítřka.Tak se mějte.

1.8.2006 22:20

hanape napsal(a):
to víš, ač na to nevypadám, občas mívám i nápady. Jo a taky se chci zeptat: tvoje švagrová má taky svoje stránky? Já o ní našla jen informaci a to v souvislosti s pejskem, kterého má Soňa z Prahy. A švagrovou ode mne pozdravuj!!!

Hani,moje švagrová (sestra manžela) Jindra má doma jenom dva mazlíky, Alfa Chomutovský vrch a Karamelu Bohemia Kevi, oba najdete u mě na webu ve fotogalerii. Nemá chovatelský ambice, Alfík svého času navštívil i pár výstav, ale tím to skončilo. karamelka jejenom jeho kámoška, je pidi, má 1,3 kg, není tedy na chov, proto jí vlastně Jindra má. Soňa z Prahy má Dindu ze stejný ch.st. jako je Alfík, ch.st. patří mé známé, Dindu jsem Soně dohodila jí, není to jenom náhoda. To vy vlastně ani asi nevíte, hodně funguju jako dohazovačka štěnd svoje štěnda mám jenom občas, tak se snažím najít jiný aktivity Pozdravy pro Jindru vyřídím, webovky ale nemá.

maťa

1.8.2006 22:21
maťa

hanape napsal(a):

Ahoj, nechci Vás rušit, ale jestli můžu poradit, založte si nové téma, třeba "čivavačky 2", protože při dovršení čísla 127 příspěvků se to přestane načítat, tak ať nezapadnete!

Máte hezký štěky a super humor! Vítejte na ifauně a vesele pokračujte, než se dostanete zpátky "domů"

P.S. Mám Papillonka, takže su "sestřenka"

1.8.2006 22:21

hanape napsal(a):

Jsem Tě hledala tam a Ty tu.

1.8.2006 22:23

leona p napsal(a):
Hani,moje švagrová (sestra manžela) Jindra má doma jenom dva mazlíky, Alfa Chomutovský vrch a Karamelu Bohemia Kevi, oba najdete u mě na webu ve fotogalerii. Nemá chovatelský ambice, Alfík svého času navštívil i pár výstav, ale tím to skončilo. karamelka jejenom jeho kámoška, je pidi, má 1,3 kg, není tedy na chov, proto jí vlastně Jindra má. Soňa z Prahy má Dindu ze stejný ch.st. jako je Alfík, ch.st. patří mé známé, Dindu jsem Soně dohodila jí, není to jenom náhoda. To vy vlastně ani asi nevíte, hodně funguju jako dohazovačka štěnd svoje štěnda mám jenom občas, tak se snažím najít jiný aktivity Pozdravy pro Jindru vyřídím, webovky ale nemá.

Leono, tak díky za vyčerpávající odpověď. Už v tom mám jasno. Alfíka znám osobně a ostatní pejsky z fotek.

1.8.2006 22:23

leona napsal(a):
a poslední

hele, poklad

1.8.2006 22:28

maťa napsal(a):
Ahoj, nechci Vás rušit, ale jestli můžu poradit, založte si nové téma, třeba "čivavačky 2", protože při dovršení čísla 127 příspěvků se to přestane načítat, tak ať nezapadnete!

Máte hezký štěky a super humor! Vítejte na ifauně a vesele pokračujte, než se dostanete zpátky "domů"

P.S. Mám Papillonka, takže su "sestřenka"

dík za upozornění, ale už jsme asi 127 překročili. A když jsi ta sestřenka, tak honem sem s fotkou papilonka. Líbějí se mi.

1.8.2006 22:29

leona p napsal(a):
hele, poklad

minulý čas - poklad byl

1.8.2006 22:31

leona napsal(a):
minulý čas - poklad byl

neříkej že Kometka spolykala všechno. Hele, četlas tu radu od Maťi? Co stím uděláme?

1.8.2006 22:32

hanape napsal(a):
Leono, tak díky za vyčerpávající odpověď. Už v tom mám jasno. Alfíka znám osobně a ostatní pejsky z fotek.

Hani, odpověď zcela určitě není vyčerpávající, máme to v rodině složitější, hele:
tady Bárny, bráška Buginky, bydlí taky u švagrový, ale u druhý manželovo sestry

1.8.2006 22:33

leona p napsal(a):
Hani, odpověď zcela určitě není vyčerpávající, máme to v rodině složitější, hele:
tady Bárny, bráška Buginky, bydlí taky u švagrový, ale u druhý manželovo sestry

Leono, no ten ale je... Není nad dlouhý

1.8.2006 22:34

hanape napsal(a):
dík za upozornění, ale už jsme asi 127 překročili. A když jsi ta sestřenka, tak honem sem s fotkou papilonka. Líbějí se mi.

hele, co kdybysme zakládali nový čivavačky vždy na další den? počítali bysme si tím aspoň dny, kolikmjich budeme muset být tady

1.8.2006 22:36

leona p napsal(a):
hele, co kdybysme zakládali nový čivavačky vždy na další den? počítali bysme si tím aspoň dny, kolikmjich budeme muset být tady

Leono, no ale to bysme museli honem do zítřka všem vykecat. A kdo by ten den vstoupil první, tak by to založil.

1.8.2006 22:39

hanape napsal(a):
Leono, no ale to bysme museli honem do zítřka všem vykecat. A kdo by ten den vstoupil první, tak by to založil.

to přece nebude problém na to původní napsat, že jsme přešli vedle

1.8.2006 22:40

hanape napsal(a):

Vadí mi, že nevidím, kdo tu ještě je. Jestli si tu třeba nepíšu sama sobě. Holky, to je ale blbý systém. A zase mi začíná vypadávat spojení. Asi do toho kopnu. Ale musím opatrně, abych si neukopla palec, štěňátka ho potřebují na kousání.

1.8.2006 22:41

hanape napsal(a):
neříkej že Kometka spolykala všechno. Hele, četlas tu radu od Maťi? Co stím uděláme?

je tam nová

1.8.2006 22:44

hanape napsal(a):
Vadí mi, že nevidím, kdo tu ještě je. Jestli si tu třeba nepíšu sama sobě. Holky, to je ale blbý systém. A zase mi začíná vypadávat spojení. Asi do toho kopnu. Ale musím opatrně, abych si neukopla palec, štěňátka ho potřebují na kousání.

mě moc nevadí, že nevidím, kdo tu je, ono to stejně nebylo úplně jasný, já se při odchodu neodpojuju a asi jsem tam visela i v době, kdy jsem u pc nebyla a klama jsem vás tím

1.8.2006 22:45

leona napsal(a):
je tam nová

----- DĚKUJEME - ODEJDĚTE !!!!! -----

na ČIVAVAČKY +2+

1.8.2006 22:51

leona napsal(a):
----- DĚKUJEME - ODEJDĚTE !!!!! -----

na ČIVAVAČKY +2+

LEO takový nedůstojný odchod?! Alespoň nějaké vyprovození za dveře. Třeba jako: děvčata mylo nám tu dobře, ale už je tu plno. Musíme se přesunout do vedlejší místnosti, bude se podávat občerstvení na diskuzi ČIVAVAČKY 2

Přidejte reakci

Přidat smajlík