Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2006 08:25

zajimalo jaky vyznam ma pro psa, kdyz dostane pusu na cumak. je to pro nej odmena? nebo je to forma odpusteni? vnima to ten pes jako neco prijemneho nebo je mu to fuk?
zajimaly by mne vase nazory.
o hygiene se nebavme.
petras

1.8.2006 08:41

psovova napsal(a):
zajimalo jaky vyznam ma pro psa, kdyz dostane pusu na cumak. je to pro nej odmena? nebo je to forma odpusteni? vnima to ten pes jako neco prijemneho nebo je mu to fuk?
o hygiene se nebavme.
petras

No já měla ovčáky naučený na pusinku. Jeden to bral jako ohromnou srandu, ten druhý zase jako něco co nemusí. Takže spíš asi záleží na psovi, jestli se mu to líbí nebo nee.

1.8.2006 08:46

danan napsal(a):
No já měla ovčáky naučený na pusinku. Jeden to bral jako ohromnou srandu, ten druhý zase jako něco co nemusí. Takže spíš asi záleží na psovi, jestli se mu to líbí nebo nee.

Náš pes má rád pusinkování:-) Vždycky jak přijdu, tak čeká, že ji dostane - pak mě celou oblízá, až mě zhroutí k zemi:-)) je to mazel. Kdykoliv mu řeknu pusinku, oblízne mi taky nos a má z toho strašnou radost - takže to chápe!

1.8.2006 08:56

psovova napsal(a):
o hygiene se nebavme.
petras

Petro není to nic jiného než gesto nadřízeného jedince.Stejné jako když položíš ruku na hlavu psa.
Proto taky dochází k nedorozuměním,když neznámý člověk pohladí psa nejdříve po hlavě.Dominantnější pes po něm okamžitě vyjede.

1.8.2006 10:08

psovova napsal(a):
o hygiene se nebavme.
petras

moje pejsanda ma taky rada pusu na cumak..:-))
na povel pusinka vyskoci a olizne me...

2.8.2006 08:07

psovova napsal(a):
o hygiene se nebavme.
petras

Já doufám, že můj pes bere pusu na čumák jako výraz mé radosti nad skvělým výkonem. Helena

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.8.2006 09:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

hehe napsal(a):
Já doufám, že můj pes bere pusu na čumák jako výraz mé radosti nad skvělým výkonem. Helena

moji psi to berou jako pochvalu a mazlení ,řeknu pusinku a čumáky ční do výšky a jsou připraveny k ocumlání

2.8.2006 11:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
moji psi to berou jako pochvalu a mazlení ,řeknu pusinku a čumáky ční do výšky a jsou připraveny k ocumlání

Já si většinou výzvou k pusince ještě vysloužím okousnutý nos:-)- jsme malí:-))))

Přidejte reakci

Přidat smajlík