Pes, dítě a debilní matka!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2013 20:08
ssuchos

XXX.XXX.207.233

Dobrý večer, musím se svěřit s pro mě naprosto nepochopitelnou věcí, nedávno jsme si s manželem pořídili fenu BSP, a byli jsme na svodu mladých, všech jejích sedm sourozenců bylo nádherných a vyrovnaných až na jednu fenku, kterou vlastní rodina s asi tříletým chlapcem, no jednoduše jsem zažila šok, fenka je vyhublá, má neskutečně vytočené zadní nohy a celou dobu jsem přemýšlela proč asi, no a potom jsem viděla jak se po půlroční fence ten kluk válí, tahá ji za uši, a když na něj zavrčela tak dostala od majitelky pár facek, když jsme se jí snažili naznačit, že její syn způsobuje feně zdravotní i psychické problémy tak na nás jeho matka neurvale vyjela, že to ale může mít dědičné, prostě větší DEBILKU jsem nezažila, a doufám že už ani nezažiju, pěkný večer Jana

10.2.2013 20:55
kalliope

XXX.XXX.240.111

Ani nevím co na to říct, snad jen, že si koledujou o pěknej malér a ve finále to stejně odskáče pes, bohužel

10.2.2013 21:40
monischa

XXX.XXX.0.149

ssuchos napsal(a):
Dobrý večer, musím se svěřit s pro mě naprosto nepochopitelnou věcí, nedávno jsme si s manželem pořídili fenu BSP, a byli jsme na svodu mladých, všech jejích sedm sourozenců bylo nádherných a vyrovnaných až na jednu fenku, kterou vlastní rodina s asi tříletým chlapcem, no jednoduše jsem zažila šok, fenka je vyhublá, má neskutečně vytočené zadní nohy a celou dobu jsem přemýšlela proč asi, no a potom jsem viděla jak se po půlroční fence ten kluk válí, tahá ji za uši, a když na něj zavrčela tak dostala od majitelky pár facek, když jsme se jí snažili naznačit, že její syn způsobuje feně zdravotní i psychické problémy tak na nás jeho matka neurvale vyjela, že to ale může mít dědičné, prostě větší DEBILKU jsem nezažila, a doufám že už ani nezažiju, pěkný večer Jana

Chovatelka o tom ví? Možná by s tím mohla něco dělat... Třeba já jsem měla ve smlouvě možnost odstoupení od smlouvy do 1 roku věku zvířete... takže kdybych přišla na to, že nějakému mému prckovi se nevede dobře prostě bych si ho vzala zpátky...

10.2.2013 21:50
akara

XXX.XXX.224.24

Bohužel, já vidím debilní matky všude, ať už u psů, nebo i u koní, nechají své ratolesti běhat za zadkem hřebci, tuhle se jedno dítko zavěsilo koni za ocas, rodičům to bylo pro srandu smajlík ale kdyby se něco stalo, tak je vina ve zvířeti a jeho majiteli.. dnešní svět je katastrofa

10.2.2013 23:19
taradorizp

XXX.XXX.189.37

Jsem dost mladá na to, abych moralizovala rodiče od dětí, ale co občas vidím je opravdu šílené... Nedávno jsem narazila na dvě videa - na tom prvním taťka dával mimino před obličej vrčícímu labradorovi a všichni se tomu děsně smáli - bodejť by ne, to je strašná prča vidět psa se staženým ocasem jak couvá před dítětem... A na tom druhém zase děcko vesele skákalo po ležícím rotvajlerovi... Taky hrozná sranda.

Minule jsem na jednom fóru četla, jak nějaká mamina házela po koních kamení, jen aby se hýbali a její děcka viděla, jak koníci běhaj... smajlíksmajlík

Nechápu, jak někdo může přistupovat ke zvířatům jako k hračkám. Je to hnus. smajlík

11.2.2013 06:43
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Mně už se zdá debilní dotaz : vhodný pes k dětem . . .

11.2.2013 07:14
kolemjdouci2

XXX.XXX.106.11

kalliope napsal(a):
Ani nevím co na to říct, snad jen, že si koledujou o pěknej malér a ve finále to stejně odskáče pes, bohužel

Budu asi hnusná, ale v tomhle případě bohužel doufám, že to odskáče jen ten pes a ne i dítě...

11.2.2013 09:47
debri

XXX.XXX.8.131

ssuchos napsal(a):

No pokud má chovatelka všech 5 P pohromadě odebrat ji chudák zvíře u nás to bylo opačně napřed přes prstíky dostaly děcka

11.2.2013 09:58
samain

XXX.XXX.165.154

kolemjdouci2 napsal(a):
Budu asi hnusná, ale v tomhle případě bohužel doufám, že to odskáče jen ten pes a ne i dítě...

A to já doufám že i dítko. Když to odskáče jen pes, bude vyhodnocen jako špatný a dítku bude pořízen nový.

19.2.2013 20:50
plisak

XXX.XXX.236.4

kolemjdouci2 napsal(a):

nejlíp by bylo, kdyby si to odskákala paní matka, neznám "jen" ten pes. Mám psy i dítě, je už pětileté a vedu ho k tomu, že když zakopne o pejska (našeho), omluví se mu, dost lidí se mi směje, že ten pes neví o co jde, ale on to ví dost přesně a důležitější je, že syn si řadí psy a zvířata vůbec do kategorie těch, kterým se je třeba omluvit, tedy není to hračka, ale živá osobnost

20.2.2013 07:45
debri

XXX.XXX.8.131

plisak napsal(a):
nejlíp by bylo, kdyby si to odskákala paní matka, neznám "jen" ten pes. Mám psy i dítě, je už pětileté a vedu ho k tomu, že když zakopne o pejska (našeho), omluví se mu, dost lidí se mi směje, že ten pes neví o co jde, ale on to ví dost přesně a důležitější je, že syn si řadí psy a zvířata vůbec do kategorie těch, kterým se je třeba omluvit, tedy není to hračka, ale živá osobnost

smajlíksmajlíkmoje děcka to měly taky tak ,ted už to vzhledem k jejich věku nesleduju,ale já pokud o psici zakopnu tak se jí fakt omluvím,prostě mi to jaksi vylítne automatickysmajlík

20.2.2013 15:53
hanele

XXX.XXX.219.155

debri napsal(a):
smajlíksmajlíkmoje děcka to měly taky tak ,ted už to vzhledem k jejich věku nesleduju,ale já pokud o psici zakopnu tak se jí fakt omluvím,prostě mi to jaksi vylítne automatickysmajlík

Mám to úplně stejně! Omluvím se a pusa mezi oči ... smajlík

20.2.2013 15:59
hankaapes

XXX.XXX.252.212

Taky se omlouvám, naprosto samozřejmě a vím, že pes to chápe :o) i pes se přece omluví pohledem, když něco přežene :o))

Přidejte reakci

Přidat smajlík