Nezavřou hubu a nezavřou 81

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2013 14:44
saina

XXX.XXX.62.77

Tak já si tedy dovolím založit, ať se tu něco děje... :) Jak jste kdo na tom? My tu máme centimetr sněhu, pejsek nám z toho zešílel a já taky, dneska jsem zabalená zarýmená vyrazila do školy pro zápočet a tka mi promrzly ruce, a to jsem skoro pořád byla v MHD, že jsem nebyla schopná je celou dobu rozmrazit a ještě teď jsou takový...zpomalený. Je ta zima nějaká podezřelá, strašně se do člověka zažírá a nejde se jí zbavit. Ale abych jí nekřivdila, to může být mým oslabeným organismem. :D

Včera mi konečně poprvé přišlo, že Kenjuch začíná trochu mohutnět! :D Jsem zvědavá, jak dlouho mi tenhle pocit vydrží...smajlík

13.3.2013 16:24
mata

XXX.XXX.80.144

Klárčí ahoj! Jen zakládej zakládej smajlík
My tu máme poprašek, ale co už, je začátek března, sníh bývá i v Květnu tady, mě už nic nepřekvapí smajlík Zima se zažírá aj do mne, ale to je asi tím, že je vlezlo a ne suchý mrazy smajlík Což je na hááá... Kolik že Kenjímu je Klárčí?! Su stará skleroza.... smajlík Oni mohutní dost pozdě, hlavně psi, fenky dřív, většinou. Efram se stal stodolou až kolem toho třetího roku a stejně tak Bíšan smajlík Zatímco Batulka kolem druhýho a Jú taky tak nějak. Není kam spěchat smajlík Mně teďka taky mohutní, ale ruce, jak se furt opírám o hůlku a jak vyčesávám pelichavky smajlík Bude ze mě brzy rambo smajlík

Sabča tu už dlouho nebyla, žiješ kočko? smajlík
O Peti ni nemluvě, ale ta má troška omluvenku smajlík

Hani co záclony, visí? Tak tiše nějak doufám, že se ten článek bude lidem líbit, a proúsměvuje jim den, čímž pádem proúsměvujou den i svým pejskům a blízkým a.... no, svět asi nespasím, viď?! smajlík Ale každej úsměv se počítá a k tomu dvě kačky na útulky smajlík Mmch Míťa o tom ještě neví, bylas první, a ani nevím, zda mu to chci říkat smajlík

14.3.2013 11:07
mata

XXX.XXX.80.144

Páni, koukám, že jste šichni asi už zmrzli dočista do čista smajlík Marký, nejsi zas nemocná? smajlík

14.3.2013 11:53
joripage

XXX.XXX.41.2

Ahojky do nově založenéhosmajlík

Tak my dneska brutální budíček ve tři ráno v podobě zvracejícího Tekouše...hned na to jsme letěli ven a samo srajda...Tak už tu máme zase jaro a k tomu milované psí střevní virozy.. Ach jo, furt něco....smajlík Samozřejmě jako naschvál jsem už neměla ani jednu tabletu Attapectinu, takže jsem teď narychlo objednávala, doufám, že to bude ještě dnes...
Holky, četla jsem, že v Pražské Zoo už Krkavci snesli vajíčka a to, že je jasný signál, že jaro už je tusmajlík Že jsou přesný jako nic jinýho a je to osvědčený po generace, prý do tří týdnů od snůšky přijde jarosmajlík

14.3.2013 11:56
hankaapes

XXX.XXX.252.206

smajlíkAhoj holký, tady je mrazík, snížek a sluníčko, ráno jsme byli s Guliverem skoro dvě hod. venku a užívali si té nádhery. Taky jsem zvědavá jak dlouho bude ještě Guliver mohutnět, už teď má skoro půl metru zepředu přes hrudník a i když se to na první pohled nezdá, tělo jenom sval, bez tuku. Hubert byl taky dohotovenej tak kolem třetího roku. Při představě, že i Guliver bude pořád mohutnější, jímá mě hrůza smajlík Mati, já jsem na tebe tak pyšná, Míťovi to ukaž, nebuď tak skromná a oslavte to smajlík Peťulka dneska psala na FB, takže jsou v pořádku. Už se u ní projevily syndromy pejskaře a matky dohromady. Vojtíšek má studený čumák........a jiné běžné skvosty mamin, co měly psa dřív než dítě, znám to přímo od sebe smajlík Záclony visí jenom v obýváku, dneska musím do IKEA dokoupit háčky a jezdce, abych mohla dílo věšení dokončit. Ale venku je tak krásně, že nevím jestli nepůjdeme radši s Gulim do Hvězdy, huvidímsmajlík Mati piš, už se těším na další zážitky smajlík

14.3.2013 12:00
hankaapes

XXX.XXX.252.206

Markét, to je mi líto, ale je toho fakt plná Praha. Včera byla dcera se psem u veta, stejné problémy jako Tekouš a bylo tam s tím víc psů......Halt jaro v Praze smajlík

14.3.2013 12:42
mata

XXX.XXX.80.144

No kooonečně smajlík Marký to je mi moc líto s Tekoušem, snad se s toho brzy dostane smajlík U mých psů na to vždy pomohla Smecta, mám ji doma pro sebe a pesům dělá taky moc dobře a hned, právě že je jak na žaludek, tak střeva a u Gríšy, který je citlivka, se mockrát šikla smajlík

Hani jen si s Gulíškem užívejte procházkování, tak to má být smajlík A já na něm vidím, že je samej sval a ne tuk, to je poznat, neboj smajlík Je fakt kusanec, ale tak je buldok, nemůže být bzdinka smajlík Jen taky doufám, že nebude pokračovat v mohutnění do tří let smajlík To abys probourala dveře smajlík Ale né, přeci jen je to "malej pes", tže to mohutnění si holt odbyl dříve ( doufám, Gerry jaksi taky zmohutněl a nasrstil až po druhém roce smajlík ).

Tohle se mi stalo taky, záclony jsem měla, ale žabky a kroužky už ne smajlík

Jsem včera v noci něco hledala ve fotkách a...... pořád ten pohled na ni šíleně bolí, ale byla tak krásná a tak skvělá.... moje Batulka ( kačenky mám do dnes, kupovala jsem je pro ni, a nikdy je nevyhodím, bylo to její poslední léto.... a v kačenkách jsou otiski jejich zubů..... ).

14.3.2013 12:44
mata

XXX.XXX.80.144

Hani moc děkuju že jsi pyšná, ale to snad ani není nutný.... vždyť je to prkotinka.... smajlík
Hurá Peťa mamko-psí smajlík To nemá chybu a díky Hani, že nás informuješ, ptž ona je prostě neposlucha a místo sem si píšeme jen na FB smajlík

14.3.2013 12:45
mata

XXX.XXX.80.144

mata napsal(a):
Hani moc děkuju že jsi pyšná, ale to snad ani není nutný.... vždyť je to prkotinka.... smajlík
Hurá Peťa mamko-psí smajlík To nemá chybu a díky Hani, že nás informuješ, ptž ona je prostě neposlucha a místo sem si píšeme jen na FB smajlík

Peťa si píše na FB, ne MY píšeme!!! Ani psát neumím smajlík

14.3.2013 12:47
mata

XXX.XXX.80.144

mata napsal(a):
No kooonečně smajlík Marký to je mi moc líto s Tekoušem, snad se s toho brzy dostane smajlík U mých psů na to vždy pomohla Smecta, mám ji doma pro sebe a pesům dělá taky moc dobře a hned, právě že je jak na žaludek, tak střeva a u Gríšy, který je citlivka, se mockrát šikla smajlík

Hani jen si s Gulíškem užívejte procházkování, tak to má být smajlík A já na něm vidím, že je samej sval a ne tuk, to je poznat, neboj smajlík Je fakt kusanec, ale tak je buldok, nemůže být bzdinka smajlík Jen taky doufám, že nebude pokračovat v mohutnění do tří let smajlík To abys probourala dveře smajlík Ale né, přeci jen je to "malej pes", tže to mohutnění si holt odbyl dříve ( doufám, Gerry jaksi taky zmohutněl a nasrstil až po druhém roce smajlík ).

Tohle se mi stalo taky, záclony jsem měla, ale žabky a kroužky už ne smajlík

Jsem včera v noci něco hledala ve fotkách a...... pořád ten pohled na ni šíleně bolí, ale byla tak krásná a tak skvělá.... moje Batulka ( kačenky mám do dnes, kupovala jsem je pro ni, a nikdy je nevyhodím, bylo to její poslední léto.... a v kačenkách jsou otiski jejich zubů..... ).

OTISKI smajlík No su já normoš dneska??? Takový hrubky!!! smajlík Ihned odpajdávám směr mateřská školka smajlík smajlík Jistěže OTISKY!!!

14.3.2013 12:53
hankaapes

XXX.XXX.252.206

To je krásná fotka, řekni proč je to tak blbě zařízené, že mají psi krátký život.........ale psi narozdíl od některých lidí zůstávají s námi neustále, v duši, ve vzpomínkách....Oni asi žijou svůj život tak naplno, že ho mají odžitý dřív, to jenom my tím trpíme nejvíc, jejich ztrátou. Já se bojím, že bude Guliver mohutnět ještě dál, přece jenom patří mezi molossy smajlík Potom bych musela skutečně vybourat futra u dveřísmajlík Tak máme pro změnu zánět v uchu, kde se vzal tu se vzal, kapeme atb kapky. Vet říkal, že jiný pes by se uklepal hlavou a udrbal, ale na Guliverovi to vůbec nebylo nijak vidět, jenom že ho pořád prohlížím, všimla jsem si, že má to ucho zarudlé, žádná špína nic. Je to tvrďák. Já tak nenávidím IKEA, nikdy nemůžu najít svoje autí, takže hoďku nakupuju a další dvě lítám po obrovském parkovišti a hledám, kde jsem ho chudínka nechala. Ale musím, musím, nikde jinde nemají tenhle druh jezdců...smajlík

14.3.2013 13:02
joripage

XXX.XXX.41.2

hankaapes napsal(a):
Markét, to je mi líto, ale je toho fakt plná Praha. Včera byla dcera se psem u veta, stejné problémy jako Tekouš a bylo tam s tím víc psů......Halt jaro v Praze smajlík

Přesně Hani, každý podzim a jaro to samé...Je to hroznýsmajlík

14.3.2013 13:10
joripage

XXX.XXX.41.2

Jé Hani a koukám, že Vy máte taky nějakej zdravotní dáreček.. Tak ať je to co nejrychleji pryč a Gulíšek je zase zdráv! Fakt, pořád něco, to by se jeden zbláznilsmajlík

To jsem teda zvědavá, kdy uděláme tu procházku naší, když se pořád takhle předbíháme buď v psích nebo lidských chorobách a problémechsmajlík

Už aby bylo pěkné a stálé počasí a hlavně jsme mohli být na chalupě(už odpočítávám dny...smajlík). Na chalupě naštěstí tyhlety svinstva nikdy nebyly a ani nebudou!

14.3.2013 13:13
joripage

XXX.XXX.41.2

Batulka je nádherná...smajlíksmajlíksmajlík

14.3.2013 13:17
joripage

XXX.XXX.41.2

Mati a jak to podáváš tu Smectu? To se nějak ředí, nebo jak to podáváš pesanovi, tak aby jsi to do něj dostala? Tu nepoužívám ani já, tak fakt nevímsmajlík

14.3.2013 13:22
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Hani ty jsi snad vážně dvojčátko.... jsem to samé v růžovým.... u obchoďáků zásadně ztrácím a hledám brmí několik hodin smajlík Copak Chryse, toho díky anténám a výšce obvykle najdu vcelku rychle ( tak za hoďku ), ale Citrího jaksi..... smajlík
Jejda chudinka Gulíšek se zánětem, to je protivný smajlík Vyzkoušelas už někdy u sebe, či psa koloidní stříbro? Je to šíleně skvělá věc smajlík Sice kvůli nařízení EU se ofiko nesmí prodávat pro vnitřní použití, ale normoš to lidi i psi pijou. A na záněty kůže, uší, poranění, lupénku a kde co, na polypy, gyn. problémy, nachlazení, chřipku atd atp. se to šíleně osvědčilo smajlík Já su truhla a nějak sem na to zapomněla, ale už sem to koupila ( všem sem to vždy radila, všici nadšení u psů i lidí, ale na sebe a své psy jsem nějak zapomněla smajlík ) a potírám tí Bíšovi ouška lehce a Kikině ty díry, co se furt prostě nehojí smajlík Tak uvidíme... každopádka na pleť mi to doslova zazázračilo smajlík A je to přírodní že....

Marký nedivím se ti, že se těšíš na chalupu, a neboj, uteče to a budete si s Tekoušem užívat jara! smajlík Taky se už hrozně těším.

Sem k ránu nějak blbě spala a kopala a vzbudila mě šílená bolest toho kotníku zas, sem ho nějak pitomě natočila a už zase je třikrát takovej a skoro se na něj nepostavím, a to už to bylo tak dobrý, skoro nebolel a pajdat sem mohla přímo skvěle smajlík Fakt je, že sem už nemrazila, kvůli tomu nachlazení s toho.... no tak holt sem ho zas zamrazila a děj se vůle boží už smajlík Až mě naser. moc, prostě ho uříznu a bude... smajlík jenže ono to bolí celé, chodidlo, nárt, kotníky a achilovka... no co, vezmu to hezky pod kolenem a bude smajlík

14.3.2013 13:27
mata

XXX.XXX.80.144

joripage napsal(a):
Mati a jak to podáváš tu Smectu? To se nějak ředí, nebo jak to podáváš pesanovi, tak aby jsi to do něj dostala? Tu nepoužívám ani já, tak fakt nevímsmajlík

Marký děkuju za Batulku smajlík
No pro člověka se rozpustí sáček ve vodě a vypije. Psům to dávám tak: Velkým: smíchám to v mističce s vodou, pořádně to rozpustím a přidám trošičku piškotků. Oni se v tom rozmočí a pesani to vylížou, aj frfňa Bíšan. Místo piškotů se dá i troška konzervy. Kikina mi to vypije jen tak, jako člověk. A Gerrymu to dávám v injekční stříkačce. Rozpustím samo ve mističce, nasaju a prostě mu to fiknu. Zabírá to hned a je to přírodní, nepředávkuješ to. Velkým dávám sáček 2xdenně, ale obvykle postačí jeden, pak už je jim dobře. Malým dávám menší půlku sáčku, čtvrtku asi tak nějak odhadem.
kdysi mi to doporučila vetka a od té doby ( už je to let ) nic lepšího neznám, a rychlejšího, přírodnějšího a levnějšího smajlík V lékárně tuším deset sáčků nějak 120 Kč smajlík Ale jak říkám, i pro lidi je to jedinečný smajlík A já stará poser... a poblijounka to musím vědět smajlík

14.3.2013 13:34
hankaapes

XXX.XXX.252.206

Koloidní stříbro? To si najdu a rozhodně vyzkouším. Mě zas napadlo, jestli by ti nepomohla na tu bolístku nožní obyčejná octanová mast. lidi na ní poněkud pozapomněli, ale je fakt účinná. Namazat vrstvu na noc, schovat pod igelit a zavázat. Dokáže téměř zázraky a je za babku smajlík Marky dočkáš se, a na prochajdu půjdeme až se trochu vysuší to bahno co pokrylo přírodní plochysmajlík Jj, Mati, taky mám pocit blíženců ač kozorohsmajlík Nejhorší je na hledání autí, že nejdřív začínám v klídku a přehledem, potom znejistím a zrychlím a ještě později mám chuť brečet, že mi ho někdo ukradl. Tak to vydýchám, donutím se nezavolat synovi, protože by se už chechtal, a jdu hledat nanovo smajlík Blbé je, když mám větší nákup a s vozíkem jezdím kolem zaparkovaných aut jak idiot smajlík Tady se Gulís odmítá vzdát spánku smajlík

14.3.2013 13:36
hankaapes

XXX.XXX.252.206

A tady pokračuje v odpočinku, musel se jenom přesunoutsmajlík

14.3.2013 13:46
hankaapes

XXX.XXX.252.206

Tak už mám objednané koloidní stříbro smajlík Tady dělá Guliver sochu, seděl takhle snad půl hodiny a sledoval mě jenom pohledemsmajlík

14.3.2013 13:47
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Gulíšek je božskej!!!! smajlík Prostě božskej! smajlík

Hihi tos mě dostala s tou hysterií kolem autí, cítím to vždy úplně stejně smajlík Taková panika pro nic.... no doufejme jen, že ty autí vždy najdem a fakt nebudou ukradený smajlík Já už přemýšlela, že bych na střechu vždycky na nějakým klacku píchla třás červenej šátek, abych ho pak v klidu našla smajlík Možná to brzy vyzkouším..... pak se vá ozvu z blázince, snad tam maj net smajlík

Jo jo Hani, děkuju a máš recht, octanový zábaly samo znám, měla jsem prababičku že, ale jak už jsem psala, prostě a jednoduše čék jiným radí a všecko ví, ale u sebe a svých psů mi to nějak vynechává smajlík že to jako platí i pro nás smajlík Prostě su truhla a hnedle jak dovařím to vepřo knedlo se odhrkám směr lékárna a koupím to.... smajlík Kujúúúúúúúúúú za ťuknutí do mé tupé palice smajlík

Posílám fotku Agbíškovýho brášky Artýska!!! Já jsem ho původně chtěla a majitelka Artýska zas Agbíška, ale Agbíšek se nakonec zasrdcil u mne a tak Artýsek putoval k nynější paničce smajlík Artýsek byl šílenej mazlík, na zádíčkách furt a muchli muchli, narozdíl od mého protíka smajlík Ale nelitujem ani jedna.... je to jeidná majitelka ze všech štěňat, se kterou jsem roky ve spojení a to dost intenzivně a je stejně trhlá, jako já. Artýsek se má stejně skvěle, jako Bidíček smajlík A máš príma kámoše Chikitu smajlík Oba na fotce z léta, z mobilu, co mi posílá. Má i video Artýska druhej den co byl u ní doma, bože takový škrťata to byli, naduckaný medvědí smajlík
Je krásnej, Artýsek, že?! smajlík

14.3.2013 13:47
joripage

XXX.XXX.41.2

Děkuju Mati, předpokládám, že je Smecta volně k prodeji a ne na předpissmajlík
Díky moc za vysilující a dlouhý popis, jak podáváš, když srovnám tu cenu, tak je to teda rozdíl...

14.3.2013 13:50
mata

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
Tak už mám objednané koloidní stříbro smajlík Tady dělá Guliver sochu, seděl takhle snad půl hodiny a sledoval mě jenom pohledemsmajlík

Super fotka, je jak socha smajlík Krásně doplňuje a naplňuje smajlík interiér smajlík

Bezva Hani, uvidíš, že je na všecko, to stříbro smajlík Nejkvalitnější je od AG a ještě myslím ANTIBAKTERIN.

Jinak tady na těch stránkách:

http://www.koloidnistribro.cz/vypocet-davkovani/

je jak dávkování, tak veškeré podrobné info o něm, plus i výsledky, atd. atp. a vysvětlení, proč se dříve vnitřně ofiko užívat mohlo a nyní dle EU ne, ale stejně to tak všici dělaj. Jen firma AG ho přejmenovala na tonikum, aby to bylo dle pravidel, ale je to to samé, jako kdysi i na vnitřní užitá¨í smajlík

14.3.2013 13:53
mata

XXX.XXX.80.144

joripage napsal(a):
Děkuju Mati, předpokládám, že je Smecta volně k prodeji a ne na předpissmajlík
Díky moc za vysilující a dlouhý popis, jak podáváš, když srovnám tu cenu, tak je to teda rozdíl...

Nemáš zač Marký, moc ráda poradím, když můžu a na předpis fakt není, neboj smajlík Je to lepší než klasika uhlí, právě proto, že je to i na žaludek, nejen střeva, navíc mně osobně to i chutná, ale to neber v potaz, ptž já su jiná smajlík
A cena je DO 120 Kč, dle lékárny, v Brně ji mají 10 sáčků za 95 Kč a fakt ti to vydrží dlouho, mně stačí půl sáčku 2x denně, když je mi fakt FEST zle, a je po všem. Psům ty třetinky, dle velikosti a síly problémů smajlík

14.3.2013 13:57
joripage

XXX.XXX.41.2

Ještě jednou moc děkuju, to jsem ráda, že to můžu hned koupit někde po cestě a hned dát Tekouškovismajlík Fakt ta cena je někde uplně jinde, než to, co mu vždycky kupuju na tyhle problémy...To stojí 200,- Kč nejméně a navíc se to nedá sehnat nikde jen tak, všechno přes net...
Hani Gulíšek je skvělej, jak je rozvalenej s tím pytlíkemsmajlík a socha se mu povedla, vypadá jako opravdovýsmajlík

14.3.2013 13:58
mata

XXX.XXX.80.144

mata napsal(a):
Super fotka, je jak socha smajlík Krásně doplňuje a naplňuje smajlík interiér smajlík

Bezva Hani, uvidíš, že je na všecko, to stříbro smajlík Nejkvalitnější je od AG a ještě myslím ANTIBAKTERIN.

Jinak tady na těch stránkách:

http://www.koloidnistribro.cz/vypocet-davkovani/

je jak dávkování, tak veškeré podrobné info o něm, plus i výsledky, atd. atp. a vysvětlení, proč se dříve vnitřně ofiko užívat mohlo a nyní dle EU ne, ale stejně to tak všici dělaj. Jen firma AG ho přejmenovala na tonikum, aby to bylo dle pravidel, ale je to to samé, jako kdysi i na vnitřní užitá¨í smajlík

Na webu je i dost info o tom stříbře při užití u psů, koček apod. smajlík Kdybys to nenašla, pošlu ti odkaz ( nemám to uložený, ale najít se to dá když zadáš Koloidní stříbro u psů ).
Znám to čéče tak 10 let, ale abych to vyzkoušela u nás, to mne napadlo až nyní.... inu debžot smajlík

14.3.2013 13:59
mata

XXX.XXX.80.144

joripage napsal(a):
Ještě jednou moc děkuju, to jsem ráda, že to můžu hned koupit někde po cestě a hned dát Tekouškovismajlík Fakt ta cena je někde uplně jinde, než to, co mu vždycky kupuju na tyhle problémy...To stojí 200,- Kč nejméně a navíc se to nedá sehnat nikde jen tak, všechno přes net...
Hani Gulíšek je skvělej, jak je rozvalenej s tím pytlíkemsmajlík a socha se mu povedla, vypadá jako opravdovýsmajlík

Porád... neděkuj.... aspoň dokud to Tekoušovi nepomůže.... to bude poděkování pro nás obě smajlík Vždyť od toho se tady máme, abysme si radily, pomáhaly a tak všecko, no ne?! smajlík

14.3.2013 14:00
hankaapes

XXX.XXX.252.206

Artýsek i Bíšan jsou prostě na první pohled nebezpeční vrazi s pohledem anděla smajlík Fakt k umuchlání smajlík Už jsem o tom stříbru něco četla, takže ještě nastuduju tvůj odkaz a budu doporučovat dál, člověk se pořád dozvídá něco nového smajlík Škoda, že už ho nemám doma, Guliver má nad okem trhanec od růže, on se prostě jde otírat o růže ať mají trny, nebo ne, cvok.....a ty nezapomeň na tu octanovou mastičkum, pokud nemáš něco zlomeného, tak pomůžesmajlík Takhle vypadají záclony a závěsy, ještě musím koupit stojací lampu, nenápadnou to toho rohu, a končím s obývákem.

14.3.2013 14:03
mata

XXX.XXX.80.144

Júúúúúúúúúúúúú to je krááááása ty závěsy!!!! smajlík smajlík Barvička dle mého gusta, nádhera!!! smajlík A záclony taky krásný! smajlík No máš to moc hezučký, je vidět, že máš estetický cítění smajlík

Tak to je Gulíšek jak Bíšan, do trní, růží, DŘIŠŤÁLU i jehličí na smrku, se šíleně rád "zavrtává" smajlík Blb jeden. Jen díky srsti mu nic není, ale vypíchnout oko si taky může smajlík A to nemluvím o tom, že když ho pak nevědouc kde trčel, mazlím, su celá dopíchaná smajlík Už sem se takhle o píchavku popíchala několikrát smajlík Trdlo to je, nevím, proč se jim to tak líbí smajlík

14.3.2013 14:07
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Hani, akorát Artýsek je ještě tmaší, než Bíšan, což teda závidím, ale tak barva psa nedělá..... ( dělááááááááááááááá búúúúúúúúúúúúúú smajlík ). Ale jinak povahově jsou podobní, co si tak vyměňujeme ty romány o nich, což je asi daný tím, že oba žijí v podobným prostředí a mají podobný vztah k nám a my k nim smajlík V kotci, nebo s jinou povahou majitele, by tací nebyli smajlík Ostatně i Artýsek vytlačuje paničku z postele, jako Bidíček mne smajlík Opravdu jsou si VELICE podobní a jeho panička taky nemá lehkej život Hani, a to teda vůbec, což ji asi právě dělá takovou, jaká je a proto si tak rozumíme smajlík Však víš, o čem mluvím smajlík Jsou pro nás ti psi všecko, sluníčka a štěstíčka a berličky smajlík A my děláme vše proto, abysme jim byly to samé....

14.3.2013 14:15
hankaapes

XXX.XXX.252.206

To jsi napsala tak hezky, naše nádherné chlupaté životní berličky........díky nim mám pocit, že zvládnu a ustojím všechno. Mě se líbí zase víc Bíšan, protože má takový čitelnější obličej, díky světlejší barvě smajlík Víc vyniknou jeho uličnické oči, i když se snaží dívat se co nejsmutněji, aby byl tím víc muchlanej smajlík Jj, barvy a psi a lidi spříznění....to je život hned bezvadnej :o) Piš ty romány o Bidíškovi i nám........Ať se zasmějeme a poučíme. Tady Guliver asistuje u převlékání postelí, všechno s ním trvá neskutečně dlouho, mezi tím ho totiž mačkám do kuličky smajlík

14.3.2013 14:24
mata

XXX.XXX.80.144

hankaapes napsal(a):
To jsi napsala tak hezky, naše nádherné chlupaté životní berličky........díky nim mám pocit, že zvládnu a ustojím všechno. Mě se líbí zase víc Bíšan, protože má takový čitelnější obličej, díky světlejší barvě smajlík Víc vyniknou jeho uličnické oči, i když se snaží dívat se co nejsmutněji, aby byl tím víc muchlanej smajlík Jj, barvy a psi a lidi spříznění....to je život hned bezvadnej :o) Piš ty romány o Bidíškovi i nám........Ať se zasmějeme a poučíme. Tady Guliver asistuje u převlékání postelí, všechno s ním trvá neskutečně dlouho, mezi tím ho totiž mačkám do kuličky smajlík

smajlík děkuju za Bíšánka.... to víš, že i mně se líbí víc, ptž je můj a jedinečnej, a máš recht, ten světlejší obličej je "živější" smajlík

Hani vždycky, když něco napíšu, hnedle dám buď odkaz na svůj web, anebo to pošlu v emailu, to se neboj, jste mé jedinečné kritičky smajlík

Hahaha, to převlékání prošpikované zmuchlanou kuličkou zcela chápu a naprosto ti rozumím, neb to u nás, a nejen převlékání samo, probíhá stejně smajlík Inu.... jiné už, bohudíky, nebudem smajlík
Na Gulíškovi je to pomocníčkování fakt vidět i z fotky, vyloženě to má rád smajlík

joripage

XXX.XXX.41.2

Hani, zase se musím rozplývat, jak to máš útulné. Záclony jsou krásné, líbí se mi, když jsou až na zem a moc příjemná barva, hodí se tamsmajlíksmajlíksmajlík
Mati, tak já už děkovat nebudusmajlík Snad to zabere a Tekoušovi se uleví dřívsmajlík
Mati a znají se bráškové, nebo se viděli naposled jako štěnátka u maminky?smajlík Asi by se moc nekamarádili, viď?
Chlupaté berličky, to je pravda...nejlepší, když člověk neví kudy kam a chce se mu brečet je obejmout toho psího kamaráda. Nemusíte mu nic vysvětlovat a přitom moc dobře ví, co se děje.
Hani, musím se smát, Tekouš mi o víkendu taky asistoval u převlíkání postelesmajlík Sice nestál na posteli, ale tak yse tvářil, že tomu rozumí a dozoruje, jestli to dělám pořádněsmajlík Asistuje u všeho, páč všemu rozumísmajlík

rude

XXX.XXX.248.133

ahoj holky, já vás zanedbávám, to je hrůza se mnou , já vím smajlík

máme se dobře, Vojta oslavil 2 měsíce předevčírem, má už asi 5,2 kg a 60cm, je hrozně velkej, porodní míra byla 50cm. Když ho držím už s ním hůř manipuluju, je přes půl těla. Jinak u nás nic novýho, válčíme s běžnýma problémama, kterýma vás nebduu zatěžovat smajlík Jak psala Hanka, přistihávám se, jak na Vojtu používám psí slang - studený čumáček-ne nosánek, občas použije to je hodný atd smajlík jak prdlá, ale člověk má prostě tu slovní zásobu za ty roky tak upevněnou, že sice na něj mluvím i tak, jak se mluví na děti, ale používám holt tyhle slova a povely smajlík

Batulka s kačenkama nemá chbyu smajlíksmajlík

Hani byteček je krásnej, ta kožešina na pohovce je úžasná smajlík miluju je smajlík a vidím, že Guliverovi to maximálně vyhovuje smajlík
přihodím vám pár fotek , snad mě neukamenujete, že nejsou psí smajlík

14.3.2013 14:28
mata

XXX.XXX.80.144

Včerejší noc.... čili.... údajně pastevec, kterému nevadí ty drsné přírodní podmínky jo.... smajlík Leč co se ochladilo, Bidíček si labužničí pěkně u krbovek smajlík Možná to není pastevec, ale zakuklenej velbloud, aj dle polohy nohou?! smajlík smajlík smajlík
Z mobilu...

14.3.2013 14:32
joripage

XXX.XXX.41.2

Jé zlomený pacičky!smajlík Miluju tuhle psí polohusmajlík Jak má Tekouš zlomené pacičky, musím ho pomuchlovatsmajlík

14.3.2013 14:32
rude

XXX.XXX.248.133

14.3.2013 14:33
mata

XXX.XXX.80.144

Marký ne ne, viděli se naposledy jako mimča u mamky, ptž Artýsek je na druhý straně republiky a nějak se furt ne a ne slézt smajlík Ale stejně by si nehráli, ani jeden není kamarádskej, jak už tak kavkazáci-psi bývají smajlík

Petíííííííííííííí ahooooooooooooj a nemel a koukej nás zahlcovat čímkoliv safra!!! Vždyť to k tomu všemu patří, Vojtíšek je taky náš a jeho problémy a tvoje jsou taky naše, ne???? smajlík Žádný vymlouvání hele, nic takovýho!!!! smajlík

První fotka je úúúúúúúúúúžová!!! Je kráááásnej Peti!!! Malej modrej medvídek! smajlík smajlík Ale je fakt hezkej, na mimčo, a to mi věř, že většinou si to o mimčách nemyslím smajlík Ale on je holt krásnej po vás no smajlík smajlík Budeš jednou holky odhánět koštětem, počkej smajlík

14.3.2013 14:38
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík to je dobrý MArký, zlomený pacičky smajlík Já tomu říkám "vembloud", páč ti taky tak líhávaj, ale ty zlomený pacičky sou taky boží smajlík A přesně, Bíša tak líhá rád a taky ho vždycky musím sníst smajlík

Peti teda, s taťkou a Indym to Vojtíškovi taky moc sluší smajlík smajlík Jen nás pěkně zahlcuj jeho fotkama a taky povídáním, jak se má.... krom toho, že roste do obra smajlík Inu pořádnej chlap, tak to má být smajlík A je zdravej? Nebo už máte za sebou první marodění? A co ty? Jsi fit a zdravá?! smajlík A Indy předpokládám je v pohodě, ne?! smajlík

14.3.2013 14:42
rude

XXX.XXX.248.133

já vás tím tady nechci zahlcovat... smajlík takové to běžné, pláč, prdíky... dnes zrovna celý den pofnukává, někdy nemám čas se ani učesat smajlík věším prádlo a mám ho na ruce, jak položím spustí... ale jinak uplakaný není, ted už dost málo spí po 6nedělí, takže toho volnýho času moc není. A samotný hůř usíná, takže ho nemůžu jen dát do postýlky a odejít, ale zavinout do zavinovačkly a hlídat dudlík aby nevypadl, jinak je konec. těžkej závislák smajlík pořád mele rukama a budí se, drápe po obličeji, takže vše trvá hrozně dlouho smajlík

a díky Mati, mě taky přijde krásnej, je můj smajlík tohle foto je ze včera.

14.3.2013 14:47
hankaapes

XXX.XXX.252.206

smajlík Tak Bíša jako velbloud, jak se dokážou ta zvířata převtělovatsmajlík Leží u kamen a říká si, jak jsou lidi hloupí, když očekávají že kavkazan bude rád na mrazu. Mě teda bolí nohy za něj, mít je takhle zlomené mi nepřijde pohodlné, ale on ví nejlíp co mu vyhovuje smajlík Peti Vojta je prostě velkej chlapák, to je dobře, naše Adrianče je taky velkej chlapík smajlík

14.3.2013 14:57
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo prdíky, ty trápí snad všechna mimča, co tak slyším od kámošek smajlík Někteří z toho nevyrostou ani po 30-ti letech smajlík smajlík
Moc vám to sluší Peti, Vojtíšek se sice tváří dost poplašeně, ale je to fakt malej medvídek, má dokonalý oblečení ( no jo, fundláci tě holt poznamenali Peti smajlík ) a hrozně hezkej souměrnej obličejík, to moc mimin nemá smajlík A veselá maminka k tomu smajlík
Tak závisláček, hmmm.... kdo by nebyl hele, vždyť je prtě, malušký a nevinný smajlík Jednou budeš vzpomínat, až s ním bude cloumat puboška, neboj smajlík Hlavně že jste oba v pořádku, ta tvoje únava k tomu holt asi patří, maminkovská daň smajlík smajlík
Hani to je boží, jak Adriánče kouká na ségru: A tohle je jako kdo???? smajlík smajlík Moc hezký a je teda už fakt velikej! Jak hrozně rychle ty mimča rostou smajlík

Fičím pro ten octan, vepřo knedlo zelo už má hotový, ale jaksi mi chybí strávník! smajlík No nic no.... aspoň mu to déle vydrží smajlík

14.3.2013 15:08
hankaapes

XXX.XXX.252.206

rude napsal(a):
já vás tím tady nechci zahlcovat... smajlík takové to běžné, pláč, prdíky... dnes zrovna celý den pofnukává, někdy nemám čas se ani učesat smajlík věším prádlo a mám ho na ruce, jak položím spustí... ale jinak uplakaný není, ted už dost málo spí po 6nedělí, takže toho volnýho času moc není. A samotný hůř usíná, takže ho nemůžu jen dát do postýlky a odejít, ale zavinout do zavinovačkly a hlídat dudlík aby nevypadl, jinak je konec. těžkej závislák smajlík pořád mele rukama a budí se, drápe po obličeji, takže vše trvá hrozně dlouho smajlík

a díky Mati, mě taky přijde krásnej, je můj smajlík tohle foto je ze včera.

Já to píšu na FB pořád, Vojtíšek je prostě krásnej klučíček :o)) Peti na ty prdíky přece něco je, Jana to dávala a dává Adrianovi a zabírá to, jenom nevím jak se to jmenuje, když tak se jí zeptám, ale ty asi tyhle věci znáš taky. Vydrž ještě měsíc a bude to lepší, až se začne Vojta chystat na obracení ze zad na břicho a naopak, prdíky ho nebudou tolik trápit. :o))

14.3.2013 15:33
rude

XXX.XXX.248.133

ono ho to netrápí často, ale když už - jako třeba dnes, celý den je takový nijaký. já dávám ten dětský esopumisan,ale nevim, prdí furt a někdy fakt jak starej chlap. a Mati máš rech, některý z toho nevyrostou ani po třicítce smajlíksmajlík ten obleček je boží, chlupatý jak méďa smajlík ten modrý dělala tchýně smajlík

Adriánek je už tak velkej!!! a krásnej smajlík ten čas neskutečně letí.

no nevim, nevim, zda by Indy u kamen vydržel dýl jak 5 minut smajlíksmajlík smajlík sranda jak některý psi ty packy lámou pod sebe, Max, můj první NF je měl až pod hrudníkem, ležel si na nich uplně, vypadal jak ryba na suchu, hlava a pak nic až hrudník na zemi smajlík zkusím někde najít smajlík

takhle si ti mí kluci žijou... spí a já kmitám v kuchyni smajlík

14.3.2013 15:58
mata

XXX.XXX.80.144

Máš Peti šikovnou tchyni, je to fakt krásnej obleček smajlík Ta fotka spících kluků nemá chybu, je dokonalá, úžasná a pozitivně nabíjející smajlík smajlík Fakt bomba! Naprosto mi prosvětlila den, páč tadyk je hnusně a fičí severák smajlík
Joooo tyhle packy pod sebou, tělíčko bez nožiček, to nemá chybu!!! smajlík U fundla to teda vypadá skvostně, snědla bych ho!!! smajlík Bidíček až takhle nelíhá, to je na něj asi moc, ale úplně stejně přesně líhá pravidelně Gríšánek, a teda byť je pidi, taky to vypadá šíleně k sežrání smajlík Prostě tělíčko a hlavička a konec smajlík
Hihi Peti, on Bíšan u těch kamen taky nevydrží dlouho, ale vždycky se tam našteluje zadkem, jak kdyby si nahříval ty klouby smajlík A možná nahřívá, možná ví velice dobře, že mu to pomáhá na tu DKK.... copak my lidi víme smajlík

Tak a mám octanovej zábal aj octanovej gel a teďka to tomu kotníku pěkně natřu!!! Já mu dám mě ustavičně bolet!!! smajlík

14.3.2013 16:00
mata

XXX.XXX.80.144

Si tu fotku s fundlem bez nožiček musím uložit, podívám se na ni vždycky, když budu mít splín, ptž totok jednoho dostane, aj kdyby nechtěl smajlík

14.3.2013 20:53
saina

XXX.XXX.62.77

Ahoj!

Člověk si odskočí na pár hodin a tady se to úúúplně přeplní! :)

Peti, Vojtíšek je krááásnej! A to psí názvosloví vůbec neřeš, já jsem ještě bezdětná a na malou sestřenku taky dělám: ty buclíčku chlupinkatej a tak. :D

Mati, a ta Smecta ti zabírá fakt vždycky? Já ji Kenjinovi taky dávám, když má nějaký střevní problém a většinou ji vyzvrací/vyprůjmí dřív, než stihne nějak zabrat, takže u nás je to neúspěšný...tak nevím, zda nedělám něco špatně já....

Holky, nemáte někdo nějakou zkušenost s anorexií u holek? Nejde o mě, nechci to tady rozvádět, ale dost osobně se mě to dotýká a dost si z toho zoufám, ale bojím se hledat info na netu abych se nevyděsila a nevydeptala ještě víc.... smajlík

14.3.2013 21:11
kavka

XXX.XXX.225.15

Ahoj, je tady živo, tak se zeptám - nevíte někdo o kupírované Německé doze? Jde o dobové natáčení. Vím, že u nás kupírování uší není povolené, ale třeba má někdo kupírovaného psa ze zdravotních důvodů, nebo z importu .... Moc díky.

15.3.2013 08:23
joripage

XXX.XXX.41.2

rude napsal(a):
našla jsem smajlíksmajlík

Nemá nohy!!!smajlíksmajlíksmajlíksmajlík To má vymakanější než Tekoušsmajlík

15.3.2013 08:31
joripage

XXX.XXX.41.2

Ahojky...smajlík

Včera byla doma spoušť, zes... celá chodba, všude na zdech...no hodinu a půl jsme se bavili uklízenímsmajlík Jako to už nejde tohleto snášet a řešit každej rok..
Nevíte o něčem spolehlivém, co by stoprocentně dodalo imunitu proti těmhle svinstvům? Nebo člověk vůbec nemá šanci se tomu bránit?smajlík
Jinak Mati, Smectu jsem včera Tekoušovi rozmačkala s piškotama, taková hezká kašička, slupnul to jako malinusmajlík Noc už byla klidná, ráno už vypustil nějaký zbytek, už trošičku jiná struktura, než stříkance, co byly ještě včera. Ráno dostal další Smectu a modlím se, aby už doma nebylo naděleno a hlavně aby už mu bylo dobře!smajlík

Mati, říkala jsi dva sáčky denně?

15.3.2013 10:54
rude

XXX.XXX.248.133

holky a největší paradox je, že Max měl DLK, nevím, jak to dokázal to pod sebe tak nasoukat ještě s tím nálezem, co měl. občas to dělával jen s jednou, ale to není taková sranda, jako obě smajlík

včera jsme si užívali, řval celej den až se večer - až večer v 20h - 2x potento a byl klid smajlík doufám, že dnes bude klid, mám totiž brigádu - chodí ke mě kamarádka a pomáhám jí s administrativou v její práci. a s ním to nejde, takže musí někdo hlíat, nebo vozit.

je možný, že si nahřeje klouby a zmizí, stačilo smajlík je to chytrej pastevec smajlík

Kláro díky za pochvalu smajlík

já naštěstí zkušenost nemám... jestli to má někdo v tvém okolí pevné nervy, musí to být strašný pohled na někoho, koho máš ráda a trápí se. a většinou mu nelze ani nijak pomoci, pokud sám nechce smajlík net je na tohle hroznej, ani to nehledej, nebo tě to vystresuje ještě víc, jak píšeš. já už tohle vzdala, net je plnej otřesnejch případů čehokoliv, takže už ani nehledám nic.. když jsem byla na testu genetických vad v 1. trimestru, byl to test na 3 vady a já nevěděla, krom downova syndromu, co jsou ty 2 zbylý, tak jsem si je vyhledala a to jsem neměla ani dělat. i když test vyšel negativně, stejně to člověka straší v hlavě... ty obrázky a všechno... fuj smajlíksmajlíksmajlík

Mati ty máš zkušenosti na imunitu...radila jsi tady vždy nějaký přípravek, ale jaký... smajlík smajlík

15.3.2013 12:10
hankaapes

XXX.XXX.252.207

Marký, já dávám Immunovet, myslím, že je fakt účinný, i když nedokáže zázraky. Taky si myslím, že Pangamin bifi plus nezaškodí, dávám taky každý den. Zkus to, držím Tekoušovi palce smajlík Peti, hlavně že Vojtíšek potom usnul, je to záhul pro mámu poslouchat řvoucí mimino, ale bude líp smajlík Klárko anorexie je průšvih, ale jak píše Peťa, ten člověk sám musí chtít a jít k psychiatrovi, nebo psychologovi, je mi to líto že se snažíš pomoct někomu, kdo asi nechce. Tak holčičky, užijte si víkend smajlík

15.3.2013 13:47
joripage

XXX.XXX.41.2

Hani, to je ono, nemohla jsem si vzpomenout, jak se tomu nadává, díky!smajlík Vím, že tu o tom mluvila Maťa, tak se na to mrknu, co a jaksmajlík
No snad už to bude dobré(ťuk,ťuk,ťuk), mám hrůzu jít dneska domů...ale snad už bude dneska klid a pejsek už bude lepšísmajlík
Užívejte víkend a mějte se a smějte sesmajlík

15.3.2013 17:25
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky, nějak nestíhám....

Klárčí Secta zabírá vždycky, mně i psům a snad neznám nikoho, kou by nezabrala.... ale u psů s citlivým zažíváním je fakt třeba ji pořádně rozpustit ve vlažné vodě a s trochou piškotů, co se v tom rozmočí, anebo třás i strouhanky, to je fuk, hlavně aby to nedráždilo sliznice střev a žaludku, to pesovi dát. Takže netuším, proč ti to zvrací, jak to podáváš???
S anorexií i bulimií zkušenost je, ale to je na dlouho a ne tady na ifauně, tže pokud chceš, písni mi mejlíka.

Kavka: Idálka by bylo zavolat si poradkyni chovu klubu ND, ta má přehled a ví co a jak a kvůli filmování by jistě poradila, ví i o psech mimo ČR, kde kupírace nevadí.

Marký jsem ráda, že snad Smecta zabrala a jo jo, klidně dva sáčky denně, vůbec to neva, ptž pro dospělé jsou i 4 sáčky na den, a když vypočteš váhu dospělého cca 70 kg, na váhu psa, čili půlku, dva sáčky klidně dej. Však uvidíš, jak na tom bude. A jinak jak psala Hanka, doporučovala jsem tady Immunovet, je to fakt super věc, na všecko smajlík Teďka je dokonce i akce myslím, nějaká sleva.... dávkovat nemusíš ani ty první dny dvojitě, stačí když najedeš na normoš dávkování, ale aby to bral aspoň ten měsíc smajlík

Peti chudák Vojtíšek, takhle se posr.... smajlík Bolelo ho bříško, to víš, to není prča. A vidím, že jsi pracující maminka, aspoň z toho nevypadneš, a každá kačka dobrá smajlík A přesně tak, hledat a dlouho něco číst na netu o něčem, je děsný a jen to vynerví, někdy je lepší nevědět.... neříkám neznat základy, ale to sta a nemusí čék vědět dalších x věcí.... smajlík Akorát to vystresne a vynerví na nejvyšší míru...

Tak holčičky, taky vám všem přeju krásný a klidný víkend, doufejme, že sice mrazivý, ale slunečný a nevichřicový smajlík Já sem včera vyčesala prcky a čtvrt Bíšana smajlík a dnes Frííí a půl Bíšana, tže ještě troška Bíšana zbývá, ale nic nezbude z něj, ostatní línaj zatím jen lehce, ale on to vzal z gruntu a už teďka zas nemá kalhoty a mizí mu aj ocas smajlík Ale to je díky Immunovetu, že tak rychle a poctivě přelíná, což je pro kůži a srst dobře, pořádně vylínat a provzdušnit a taky opět hezky tmavne smajlík Ale já sotva lezu, ptž u něj nemůžu sedět, kvůli těm nohám, ani dřepět, můžu jen stát.... no co, procvičím aj nožní, nejen ruční, svalstvo smajlík Jen vesele, holčičky, vesele!!!! smajlík

15.3.2013 18:20
saina

XXX.XXX.62.77

Mati, Smectu jsem dávala rozpuštěnou v trošce vody a pak násilím nalitou po lžičkách do krku ve stavu, kdy pes odmítal pít i žrát cokoliv (sladkou vodou, vývar, sladkej jogurt, piškotek - nic, nic nic nechtěl). Možná v takovou chvilku už je na Smectu taky pozdě no... :( Napíšu mailíka

15.3.2013 22:42
kavka

XXX.XXX.76.118

mata - moc díky, nakonec jsme to obešli kupírovaným dobrmanem :o))

18.3.2013 09:19
joripage

XXX.XXX.41.2

Ahojík všem při novém týdnu...smajlík

Tak jak jste se všechny měly?

Mati, právě, tak jsem to brala, že tak zhruba polovina normální dospělácké váhy bude pro psa téhle váhy. Už dáváme pomalinku granulky, tak snad už bude dobře, abych ho mohla pořádně vykrmit...je teď strašně pohublýsmajlíksmajlík asi potřebuje větší dávku, jinak si neumím vysvětlit, že tak zhublsmajlík Lezou mu žebra a páteř, to nikdy neměl, tak doufám, že je to opravdu jen nedostatečnou dávkou papání...Teď navíc ta srajda k tomu a mám doma žebřiňáksmajlík Se teď stydím, že mě někdo venku nařkne, že ho týrám hladysmajlík

Tak v sobotu to zase bylo jaro, to jsme se byli s Tekouškem vyhřívat v pískovnách a včera zase hnusná zima a hnusnej vítr...Sice sluníčko, ale zima byla pěkná teda...Už chci jaro! Už definitivně!Ne jen na pár dní vždycky...

Mati a dáváš ten Immunovet po celý rok, nebo děláš jen tu měsíční kůru? A kolikrát za rok?

18.3.2013 10:02
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj po víkendu! smajlík
Odhodila jsem hůlku a už zase skáču přes kaluže smajlík No to ne, ale aj schody zvládám bez ní, už to bolí jen málo a nejvíc při obratech, jinak ne, zlatá octanová mast s Dolmina gelem smajlík

Marký když měli pesani ten psincák ( 2011 ), dávala jsem jim Immunovet nonstop asi 5 měsíců. No a pak už ne, až zase teďka už druhej měsíc, kvůli Kiki a tomu hojení a Bíšově prostatě smajlík Jinak ale stačí támhle měsíční, dvouměsíční ( dle potřeby a zdravotního stavu pesa ) kůra dvakrát ročně, či dle potřeby. Každopádka když se začne dávat, aspoň ten měsíc a půl bych dávala. A právě i na přibírání psa to pomůže, ptž to obnovuje správné vstřebávání živin a zvyšuje apetit, navíc to vyrovnává střevní i žaludeční prostředí smajlík Pokud nemá akutní problém, klidně můžeš hned najet na preventivní dávky, čili 1 zarovnaná lžička na 10 kg váhy a ne prvních deset dní dvojnásobek. Já dokonce Fríčku, který je jinak o.k. ( buch buch buch!!!! ) dávám poloviční dávky, čili půl lžičky na 10 kg, ptž to má jen jako takovou preventivní jarní kůru teď smajlík
A jsem ráda, že už nekaká! smajlík

Vidím, že víkend jste aspoň den užili, stejně jako u nás. Včera vichřice, tže nic, ale sobota byla krásná a to jsem s nima vybrmala ( daleko bych nedopajdala ) na půl dne smajlík Dneska už je zas mrazivo a fučavo a zataženo, tže opět nic, ale aspoň se můžu věnovat s klidným srdcem vydělávání korunek smajlík

Takhle nás s Gríšou včera ráno Míťa zvěčnil smajlík A to tam není vidět u noh mé postele spící Bidíček a na straně Fríčko smajlík

18.3.2013 10:17
joripage

XXX.XXX.41.2

No právě to tak plánuju, že bych dávala na jaře a na podzim právě jako prevenci před všema těma hnusama...Taky mi připadá jako zbytečný dávat dvojitou dávku zezačátku (už jsem koukala přímo na jejich stránky) a jsem ráda, že to máš ověřenýsmajlík
Tak hlavně ať už noha tolik nebolí a uzdraví se Ti bez následků, přece nebudeš nosit hůlku až do důchodusmajlík
Jo jo, sobota byla opravdu krásná a nabíjející, byla jsem sama a to je nejsmajlík Můžu se zastavit a koukat do blba a poslouchat ptáčky, nasávat vůně...a nemusím poslouchat "tak už jdem", a podobněsmajlík Fakt jsme si to užilismajlík Tekilka krásně poslouchal...smajlík Jsem Ti ani neříkala, jak nad ním začínám žasnoutsmajlík Ještě tak před dvěma lety i před rokem jsem si říkala, že on prostě na volno nikdy spolehlivě chodit nebude...a hle, roky trénování se začínají vracet, Tekoušek nám trošičku dospěl a my chodíme spolehlivě na volno, už neobtěžujeme lidi, co jdou kolem...No prostě mi ten pejsek dospělsmajlík Je to krásnýsmajlík

Jste si udělali piknik někde v přírodě viď?smajlík Se divím, že s tou nohou můžeš řídítsmajlík

18.3.2013 11:48
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Marký, pokud pejskovi něco není a nepotřebuje akutně rychle pomoci, fakt ta dvojnásobná dávka na začátku být nemusí, myslím smajlík
Věřím, že sis užila "koukání do blba", to znám a miluju, nemohla bych chodit na procházky s Míťou, nebo s někým jiným, pravidelně. Užiju si to jen sama se psama. Ale on Míťa ani nechodí, tak možná dvakrát do roka a i to je na mé nervy až moc smajlík
Super že ti Tekoušek dospívá a neutíká, člověk má vždycky radost, když se ta jeho letitá snaha někde začne projevovat smajlík smajlík Chápu, že je to pro tebe krásný, naprosto ti rozumím smajlík
No piknik né, ale propajdávku jo smajlík Ušli jsme tak 7 km za půl dne jo, ale i to stačilo. Sem vždycky někde buchla a kochali jsme se prostě jen přírodou a svou společností smajlík Míťa byl doma, takže to fakt nemělo chybu smajlík
No a s tím řízením jo.... totiž.... nejideálnější poloha té nohy je v takovém úhlu, že to vychází na plynovej pedál stlačenej až na podlahu a nepoužívání brzdového smajlík smajlík Je ti asi jasný, že se tak moc u nás jezdit nedá, ale..... co bych pro nožičku neudělala smajlík Takže se to dá, co nejméně brzdit, řadit, podřazovat a dá se to smajlík Ale dokonalý to zatím furt není, ovšem oproti původní bolesti je to krása smajlík

18.3.2013 11:58
mata

XXX.XXX.80.144

Mmch během jedné hodiny, co se rozchumelilo, napadlo 3 cm sněhu a chumelí jak sviňa dál a do toho vichr smajlík smajlík A duben je až za měsíc, co nás asi čeká pak?! smajlík smajlík

18.3.2013 12:38
hankaapes

XXX.XXX.252.210

smajlík Ahoj holčičky, tak koukám, že se marodi uzdravují, takže mám radostsmajlík U nás byla víkendová pohoda jako ostatně snad vždy. V sobotu jsem vzala Gulivera ke koním, aby se pobavil a on se mi chlapec zamiloval do jednoho krásného koně ( já taky). Očichávali se a potom si chtěli hrát, Guliver poskakoval a vybízel ke hře, vrcasil jak o život a koník poskakoval a zval Gulivera ke proběhnutí. Bylo to úžasné, za chvíli se kolem shromáždilo kolem několik procházkářů a všichni se dobře bavili. Potom jsem Gulí odtáhla a šli jsme ještě na louku, ale Guliver byl jak utržený za řetězu a pořád mě přemlouval, ať jdeme ještě k tomu úžasnému velkému zvířeti.....chtěla jsem mu udělat radost a šli ještě za koníčkama. Už byli někde jinde, ale ten "náš" najednou přiběhl a opět se opakovala láskyplná hra a očichávání čumáků, škoda, neměla jsem foťák, ale stejně bych nemohla fotit, Guliver byl k neudržení, měla jsem co dělat aby mi za koněm nevlezl......Horší bylo, že jsem ho nemohla dostat domů, odepřel poslušnost a tvrdil, že tady s tím kámošem zůstane. Tahla jsem ho na vodítku a on házel pohledy na lidi kolem, kterými říkal " zachraňte mě, tu ženskou neznám, patřím jinám ke koním". Pohledy, které jsem registrovala od kolemjdoucí byly dost drsné, trápila jsem to ubohé nešťastné zvířesmajlík Včera zase trápil holčičky, takže se rozhodly ho ignorovat, aby se zklidnil, pomohlo to :o)))

18.3.2013 12:40
hankaapes

XXX.XXX.252.210

18.3.2013 12:41
hankaapes

XXX.XXX.252.210

18.3.2013 12:44
hankaapes

XXX.XXX.252.210

Unavený pes po návštěvě :o)

18.3.2013 13:12
saina

XXX.XXX.62.77

Jéééé, Hani, úplně toho Gulího a koníka vidím, jak s za milovali napříč druhama a nemůžou bez sebe být., Je to dost neodolatelná představa. Tapetu máš krásnou, to se musí nechat!

Holky, povím vám o mém veselém včerejším venčení. Byly jsme s kamarádku a jejím psem na okraji Prahy v takovém leso-polo parku v polích a chtěly jsme trochu provičit štěkačky na záchranařinu. Je tam takový opuštěný cosiobjekt - je hráz, pod ní vyschlá přehrada a v tý přehradě u hráze stojí taková jakože věž kovová a z hráze na ní vede mostek, kterej ale nemá dno, tak se po něm nedá jít. Takže jsme vylezli asi metr po tom mostku (po té krajní šprušli) nad terén, jen aby psiska nemohla na kontakt a musela štěkat odspoda. Zaštěkaly jsme s prvním psem, šli je vyměnit na úvaze u stromu a z tý věže vylezl nějakej vagabund a mířil na nás střelnou zbraní (něco dlouhýho, ale zda to byla vzduchovka nebo nějaká lovecká puška těžko soudit) a co že tam děláme a co je to tam za brodle a že on to tam hlídá a kdesi cosi. Já byla úplně vybátá o psy i o nás táhla jsme nás pryč, kamarádka se zas chtěla hádat, ale zas hádat se s někým, kdo má zbvraň, byť s největší pravděpodobností ne pravou nebo ne funkční, ale riskujte si to.... takže jsme šly a dohadovaly s
e zda volat cajty nebo to nechat plavat a v tom něco zašustilo v křoví u cesty a Kenjis zmizel. Takže jsme ještě naháněly debilního bělouše, kterej si asi po pěti minutách s úsměvem od ucha k uchu přihopsal z pruhu lesa. Aaaaa, to bylo ale náročné venčení, fakt. Na střelce cajty a na psa elektriku..

18.3.2013 13:28
hankaapes

XXX.XXX.252.210

smajlík Tys mě pobavila, teda, ne že by to bylo směšné, ale dobře to dopadlo. Umím si představit tu zábavu, když tam je nějaké individuum s flintou a Kenji zmizí smajlík Je tady kolem všude spousta magorů, je opravdu lepší se nehádat a vyklidit pole smajlík Já jsem nedávno venčila v noci, to se nejraději procházím a venku nikde nikdo...kochám se mrazivou nocí, na nebi srpek měsíce, přízračné světlo a místo reje víl se najednou objevila banda hnědrů......vzala jsem roha a anim jsem nedýchala. Hubert by si s nima poradil, ale nevím co Guliver....Když jsem zamykala domovní dveře bylo mi blaze smajlík

18.3.2013 16:51
mata

XXX.XXX.80.144

Chichi, hlásím 11 cm sněhu za 5 hodin chumelení a stále chumelí a fičí nadále smajlík Vyhlášena kalamitka u nás smajlík Jupííííííííííííííí smajlík smajlík Né že bych to nečekala, ale stejně smajlík

Klárčí panejo, to jste teda měly zážitek!!!! smajlík Docela dost šílenej, to je dneska svět smajlík A ještě zdrhající Kenjí smajlík Chápuk, žes v tom momentě byla na nervy a měla chuť Kenjíska bacit, ale s odstupem času se tomu zasměješ, je to fakt bomba, napřed pištol, jak Brooklynu a pak Kenjin smajlík

Haníííííí nádherná tapeta!!! Afrika jak vyšitá, ještě žirafku, buvola, lva a nosorožce a na tom stromě levharta a je to smajlík smajlík Šikovná rodinka, že pomohla smajlík
Gulíšek se zamiloval do koníka, a on do něj, to nemá chybu! smajlík Je fakt, že AB moc jako pes nevypadá, tže koník neměl důvod nedůvěry smajlík Navíc jistě vycítil, jak ho Gulíšek zbožňuje smajlík Fakt škoda foťáku, ale to tak bývá, že ty nejsilnější zážitky čék nenafotí, ani nenatočí, i kdyby to sebou měl, protože ta síla chvíle ho zcela zaujme.... ale ze srdíčka ti to nikdo nevymaže smajlík
smajlík Hani ta poslední příhoda s hnědrama mě dostala smajlík Chápu ty zamčený dveře a blaho smajlík Já se s ovčandama v Brně taky nebála, ale kdybych třás chodila s Kiki, nebo Gríšou, že.... ještě že tady to nemáme, stačí mi "bílí cigání" vedle, mít tu opravdový..... smajlík A to se mi vedle rozmnožej v létě.... se asi odstěhuju smajlík

Foto hodinu staré, aneb kde že je ta ulice???? smajlík A to mám večer jet s kámoškou a jako nevím jak, když tu nehrnuli, nesypali..... to zas bude hustá jízda smajlík

18.3.2013 17:25
mata

XXX.XXX.80.144

Fotky staré 2 hoďky!!!!

Doba ledová....

18.3.2013 17:28
mata

XXX.XXX.80.144

18.3.2013 17:31
mata

XXX.XXX.80.144

"Jupíííííííííííí, tuna sníížžžkúúú!!" smajlík

Víc fotek nemám, v chumelenici si nezničím foťák ni mobil a Frííí mě po této fotce poslal k zemi smajlík

18.3.2013 21:06
mata

XXX.XXX.80.144

Pááni to byla drsnohustokrutá jízda holky smajlík Ještě že mě napadlo jet s Chrysem, a ne Citrím. Přeci jen je Chrys těžkej jak tank a ani těch 15 cm na silnici ( silničáři už maj křoviňáky, místo radlic ) a 25 cm mimo, ho neudolá smajlík To bylo tak skvělý, že ám chuť naložit štěnda a vyjet s něma tadyk kousek na kopce do lesů.... smajlík
A furt humelí a humelí a fičí blizzard a fičí..... smajlík

19.3.2013 11:55
hankaapes

XXX.XXX.252.211

smajlík Jj, pesové si zase užívali sněhu, Bíšan i Fríček úplně sálají sněhovou pohodousmajlík Guliver moc nejásá, sníh je mokrý a čvachtavý a vůbec.....mohutně to taje a je to hnus zelenofialový. To sis včera pěkně zajezdila Mati, hustokrutá jízda je vždycky adrenalinová smajlík Původně jsem dneska chtěla zajet do Ikea, ale do toho marastu se mi nechce, takže budu asi pěkně zalezlá a snad i vytvářet hodnoty smajlík Jj, hnědři jsou i bílí, radši je nepotkávat, já mám jedinou smůlu co se týká bydlení, mám dost blízko ruzyňskou věznici, a návštěvy se shromažďují naproti na autobusové zastávce a řvou na sebe s vězněma "moudra" a dost se to rozléhá, takže už jsem pochopila, jak asi vypadá IQ tykve s k tomu náležející slovní zásobousmajlík Ale zase si myslím, že díky věznici je tady menší zločinnost, takže v podstatě klidná čtvrť smajlík

19.3.2013 12:10
joripage

XXX.XXX.41.2

hankaapes napsal(a):
smajlík Jj, pesové si zase užívali sněhu, Bíšan i Fríček úplně sálají sněhovou pohodousmajlík Guliver moc nejásá, sníh je mokrý a čvachtavý a vůbec.....mohutně to taje a je to hnus zelenofialový. To sis včera pěkně zajezdila Mati, hustokrutá jízda je vždycky adrenalinová smajlík Původně jsem dneska chtěla zajet do Ikea, ale do toho marastu se mi nechce, takže budu asi pěkně zalezlá a snad i vytvářet hodnoty smajlík Jj, hnědři jsou i bílí, radši je nepotkávat, já mám jedinou smůlu co se týká bydlení, mám dost blízko ruzyňskou věznici, a návštěvy se shromažďují naproti na autobusové zastávce a řvou na sebe s vězněma "moudra" a dost se to rozléhá, takže už jsem pochopila, jak asi vypadá IQ tykve s k tomu náležející slovní zásobousmajlík Ale zase si myslím, že díky věznici je tady menší zločinnost, takže v podstatě klidná čtvrť smajlík

Hani, znáš to přísloví, že pod lampou je největší tma, viď?smajlíksmajlík My máme zase plný barák lidí s IQ tykve...dělají bordel, po nocích řvou a hádaj se, prostě paráda...smajlík

19.3.2013 12:14
hankaapes

XXX.XXX.252.211

smajlík To víš, že to přísloví znám smajlík Ale doufám, že u nás je to výjimka, která potvrzuje pravidlo smajlík Taky z toho důvodu jsem poněkud rychleji prchala před tou partou hnědrů smajlík To si asi všichni užíváte těch milých nablblých hlučných lidiček smajlík Chtělo by to bydlet na samotě a mít párek kavkazanů smajlík

19.3.2013 12:16
joripage

XXX.XXX.41.2

Jinak teda to venku už ani nekomentuju, byla bych jen a jen sprostá...smajlík

Hani, kam chodíte s Gulíkem za huníkama?smajlík Muselo to být krásný, vždycky je radost pozorovat "mezidruhové kamarádství"smajlík A ty lidi, co Tě měli za šílenou tyranku si umím živě představit...stejně tak jako Gulivera, jak to na ně hrálsmajlíksmajlík

Teda ten zážitek s bambitkou je šílenej...fakt dneska nevíte, co venku potkáte za individuum, které je schopno ublížit...Hlavně, že se Vám nic nestalo a že Kenjíí se vrátil...smajlík

19.3.2013 12:18
joripage

XXX.XXX.41.2

hankaapes napsal(a):
smajlík To víš, že to přísloví znám smajlík Ale doufám, že u nás je to výjimka, která potvrzuje pravidlo smajlík Taky z toho důvodu jsem poněkud rychleji prchala před tou partou hnědrů smajlík To si asi všichni užíváte těch milých nablblých hlučných lidiček smajlík Chtělo by to bydlet na samotě a mít párek kavkazanů smajlík

Občas bych tím kavkazanem chtěla být já, abych jim všem natrhla pr...... aby věděli, jak se mají chovat a že tu nežijí sami sakra....smajlík

19.3.2013 12:26
hankaapes

XXX.XXX.252.211

smajlík Nemá cenu se nervovat, proč si ničit život blbostí jiných smajlík To bys tomu dala, být kavkazákem a někomu natrhnou p........to by tě utratili, víš jak to chodí, za všechno může vždycky pes smajlík My mám koníky tady kousek, ale málokdo o nich ví, nejsou moc vidět, jsou schovaní za velikou tabulí, ale je tam kousek, kde se dají pohladit a zkouknout. Jsou oddělení jenom břevnem, takže krásně dostupní. Ale Gulivera musím hodně pevně držet, aby mi k nim nevběhnul. Takhle se bratří a užívají se vzájemně pod mým dohledem a je klid, jenom já jsem z toho vždycky ztahaná, Guliver má děsnou sílusmajlík

19.3.2013 12:31
joripage

XXX.XXX.41.2

hankaapes napsal(a):
smajlík Nemá cenu se nervovat, proč si ničit život blbostí jiných smajlík To bys tomu dala, být kavkazákem a někomu natrhnou p........to by tě utratili, víš jak to chodí, za všechno může vždycky pes smajlík My mám koníky tady kousek, ale málokdo o nich ví, nejsou moc vidět, jsou schovaní za velikou tabulí, ale je tam kousek, kde se dají pohladit a zkouknout. Jsou oddělení jenom břevnem, takže krásně dostupní. Ale Gulivera musím hodně pevně držet, aby mi k nim nevběhnul. Takhle se bratří a užívají se vzájemně pod mým dohledem a je klid, jenom já jsem z toho vždycky ztahaná, Guliver má děsnou sílusmajlík

Jé Hani, tak to vím, kde je, když říkáš, že jsi kousek od věznicesmajlík Nikdy jsem tam nechápala, proč vlastnit koně v takových podmínkách, ale budižsmajlík

19.3.2013 12:47
hankaapes

XXX.XXX.252.211

Ty koníci jsou v pohodě, jezdí na nich na polích tam vzadu směrem k Hostivicím a taky jsou často v Šárce a ve Hvězdě. Já myslím, že se mají dobře :o)))

19.3.2013 13:07
joripage

XXX.XXX.41.2

hankaapes napsal(a):
Ty koníci jsou v pohodě, jezdí na nich na polích tam vzadu směrem k Hostivicím a taky jsou často v Šárce a ve Hvězdě. Já myslím, že se mají dobře :o)))

Néé, netvrdím, že se mají špatně, to ani nevím, tak to nemůžu tvrditsmajlík Jen jsem si vždycky říkala, že bych se bála té silnice tam a že by tam nebylo kam vyjet...smajlík Hlavně, že jsou spokojenísmajlík

19.3.2013 15:10
sabina

XXX.XXX.60.81

Ahoj Holkyyy.
Samé novinky tu čtu. Buď se někdo z Vás mrzačí ( že Mati smajlík ) někoho trápí prdíky a nespavost, nebo průjmy, jiné zase lásky k bližnímu Nesvému...no parádní!smajlík

Hani máš to doma překrásné! A Hnědouchové....poroučím se pod stůlsmajlík
Peti, vím že je to těžké s prckem, ale dej nám více fotek....smutně koukám!smajlík

U nás zvířecí všichni v pořádku ( ťukám kde to jde ) až na měsmajlík Trocha nemocnic neuškodí po dlouhé době, ne? Ale tak snad už....

Jinak sníh se nám nevyhnul ani obloukem. Jedinej kdo z něj byl nadšenej byl Gab ( klasicky )

19.3.2013 22:12
mata

XXX.XXX.80.144

Ahojky holčičky, sem se až teď doklouzala dom smajlík Strašnej den a strašný silnice, resp. nesilničáři smajlík

Holčičky nečilte se, ptž na některý lidi je aj sto kavkazů krátkých smajlík Jak tak poznávám svět, vím, že své psy budu bránit já proti dežům, ptž nechci, aby se jim něco stalo ( zákony lala atp. ) smajlík Pistol má dneska taky kde kdo.... holt žijeme v tom moderním tisíciletí no smajlík

Sabi no konečně, žiješ! smajlík smajlík Se ozvi častěji! A co ti bylo??? smajlík Už o.k.? Aspoň že Gabo s Amirem jsou v pořádku smajlík No tvé brmí je jak moje, a už ti brmá, nebo ještě ne?!

Jináč su kača a vím to a nebacejte mě.... včera v noci sem vyjela s těma štěndama do té krásné přírody v chumelendě.... kousek jsme se tam procházeli a.... v těch metrech sněhu a vánici sem toho moc neviděla a zajela sem nohou někam do rigolu, bo co a jak už to bylo dobrý, tak sem si ji zas nějak vyvrátila a..... myslela sem, že tam prostě umřu. Šílená bolest opět, okamžitě sem klesla a zařvala, chudáci štěnda se seběhli a hnedle se jali mne olizovat a zadupávat a já bulela a bulela ( vzteky! ) a myslela, že už se nikdy nezvednu. Ale ta vánice v přírodě, to ticho, tuny sněhu a štěnda na mne smajlík, mě nakonec uklidnili a ač pomalu a se sykáním, dojeli jsme domů.-.... noha šla ihned do ledu a celou noc jsem "čučela z okna" a střídala ledy... a v pět ráno hurá do Brna, ptž hokna nepočká.... celej den sem střídala kola a nohy, ale žiju smajlík Bolí to jak svi... a tak zas octanuju a leduju a stahuju obinadlem, což troška uleví. Měla sem se na to včera ještě vykašlat, ale prostě ten sníh a.... a víte co? Stálo to za to!!! Takovýho sněhu a krásy beztak zas léta nebude a já su ráda, že jsme si to se štěndama užili smajlík Noha se uzdraví a basta!

Sníh už taje, ale těch 30 cm tání potrvá.... ráno ještě chumelilo a mrzlo.... taky ta jízda byla jímavá, v šest ráno nikde ani radlicou nehrábnuto, ani na hlavní do Brna! smajlík Prostě se na to vykašlali, chytráci, jako vždy smajlík Zato odpo, když do toho místo jen shrnutí, nakydali sůl, to byl konec! Fakt magoři! smajlík No a teďka to všecko fest namrzlo, tže opět klouzačka, ptž ta klouzaá břečka od soli zmrzla.... kdyby se na to vykašlali, nebo to jen shrnuli a nesolili, udělali by líp smajlík

Jedna sněžná ze včera navečer smajlík

19.3.2013 22:22
mata

XXX.XXX.80.144

Včera na večer sem si k Miciký musela proházet cestu a ta mi chudák šla vstříc, celá šťastná, že nezapadne v té tuně hlubokého sněhu a nesu jí papu ( ne že by nejedla 2xdenně, ale pokaždé dělá, že nejedla ještě NIKDY! smajlík ).

19.3.2013 22:24
mata

XXX.XXX.80.144

19.3.2013 22:25
mata

XXX.XXX.80.144

"tady nebudu, honem zpátky do domečku!" smajlík

19.3.2013 22:28
mata

XXX.XXX.80.144

"táááák, to už je lepší, konečně doma a ještě papu k tomu, to nemá chybu! A ty ženská nevětrej kvůli focení a zavři!" smajlík

19.3.2013 22:30
mata

XXX.XXX.80.144

I Pípa se z ložnice přemístila pouze do Jídelny a už se nikam nehla, až večer zas do ložnice smajlík

19.3.2013 22:35
mata

XXX.XXX.80.144

Ostatně neměla se ani kam hnout, ptž jsem jí proházela jen cestu z ložnice do jídelny a zpátky, neb to za chvíli zas zapadlo a odmítala jsem celej den prohazovat dámě promenádu smajlík Na fotku jsem dala šipku, vede z ložnice, která je v dřevníku a kde spí, do jídelny, což je bouda mimo výběh a kde je focená nahoře smajlík Ta je taky krytá celá a z cihel a dřeva, tže tam ani nefučí smajlík

No a já si du vyměnit ledy za octan a zkusit usnout.... smajlík

20.3.2013 10:10
joripage

XXX.XXX.41.2

Teda Mati, opravdu nechceš zajít s tou nohou k doktorovi? Když sis ji zase tak šikovně probudila...No snad to nic nenísmajlík

Pípa má úžasnej hotelsmajlík

Procházka musela být balzám na dušičkusmajlíkTy máš s takovou smečkou výhodu, že si na Tebe asi nikdo netroufne (hlavně na takovýho blázna, co je autem se psí smečkou uprostřed lesůsmajlík) To by se i masovej vrah stáhnul, páč by měl strach z Vás všechsmajlík

Taky nechápu, proč do toho musí hned sypat tu hnusnou sůl, je to k ničemu, jen to udělá bordel...zrovna včera jsem se jako Ty rozčilovala, proč furt solit, když by bohatě stačilo jen to shrnout a dalo by se po tom krásně jezdit a ne, že ne! Ale nééé, to se z toho musí udělat s prominutím sra...., aby byla nějaká sranda, že jo...smajlík

Jsem včera fotila večer Tekouše při cvičení jogy, ale nemám jak to tady v práci dát do počítače, tak snad večer, když se mi bude chtít zapínat počítač...smajlík

20.3.2013 12:53
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Tekouš cvičil jogu? smajlík Ty fotky sem teda určo fikni!!! smajlík

No jo, je fakt, že na nás si jen tak někdo netroufne, ale cvoci jsou všude. Naštěstí se obvykle nenachází uprostřed divé přírody, tže se nemám čeho bát ( krom kanců, ptž nevím, jak bych Bíšana zvedala na strom smajlík ).

To víš Marký, solení je IN! Jen to prohrnout by bylo moc levný, musej si to prodražit tím solením, jinak by si nemohli stěžovat, jak nemaj prašule a nedyndat je na státu smajlík Notabene drť a písek se dneska už taky nenosí, byť je to ekologický a nejúčinnější smajlík Njn, škoda slov....

Je tu dnes modro a slunko hřeje, ale ty tuny sněhu vůbec netajou smajlík Nechápu to.... nejspíš tady budem zavalený až do Května smajlík A já musím vydělávat korunky a vůbec se mi nechce, ani mi to dnes nejde a nejradši bych smajlík

20.3.2013 12:56
mata

XXX.XXX.80.144

A volala mi teďka kámoška, ať si ihned vlezu na email.....

K tomuto pokojíku napsala: "K Tvým 100-tým narozkám Ti ho nechám udělat" smajlík

20.3.2013 12:57
mata

XXX.XXX.80.144

A tadyk zněl komentář: "Letos jsem to nestihla, ale příští narozky ti ho upeču!" smajlík

Evidentně jse s těma Kittynkama doblbnula kde koho smajlík

21.3.2013 08:50
joripage

XXX.XXX.41.2

Ahojsmajlík

Nějak zase upadáme do hlubin...Jsem skleroza, nevzpomněla jsem si, že chci přetáhnout ty fotky z mobilu, takže nic...Snad dnes večersmajlík Mati, Tvoji pesani necvičí jogu?smajlík Poloha na zádech, packy vystrčený do vzduchu, zpravidla jednou packou kamsi ukazuje...smajlík Říkáme tomu, že cvičí jogu, nosmajlík

Pokojíček teda drsnejsmajlík to už je moc velká slaďárnasmajlík a dortík bych měla zábrany rozkrájet a sníst, je krásnej!smajlík

21.3.2013 10:48
mata

XXX.XXX.80.144

Hojkýýýýýýýýýý smajlík
Nic nestíhám, ale noha je lepší a o moc, tže huráááá ( ťuk ťuk ťuk ). Nejspíš jsem si ji "vrátila zpátky" tam, kde být měla před tím úrazem na schodech smajlík

Jooo Marký, tak to moje štěnda taky cvičí jógu, prckové dokonce umí po zádech žížalkovat přes celej pokoj smajlík smajlík To jo, ale stejně chci idět fotky jóginského Tekouška smajlík

Tadyk je furt tak hnusně.... a sníh sice taje, ale porád tu ho sou tuny smajlík A navíc mě štve, že má nejmíň týden mrznout až praštit, na to se fakt netěším smajlík Vopruz.... smajlík

Hani co vyvádíte s Gulíškem?

21.3.2013 10:59
mata

XXX.XXX.80.144

Jo a začal mi kvést Vánoční kaktus smajlík Asi ho to počasí taky dobláznilo smajlík Ostatně.... právě začalo sněžit!!! smajlík

Nejvyšší čas sbalit baťůžky a vysmahnout na Costa Bravu smajlík

21.3.2013 11:02
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Holčičky, na mě padla blbá nálada, nějak už to hnusno venku nemusím, navíc je Guliver nějakej "divnej", před třemi dny se se mnou díval na zprávy v televizi a najednou ho tam něco rozčílilo, udělal výstražný postoj a párkrát zaštěkal na obrazovku a odešel si sednout k venkovním dveří, teď tam sedí a leží pořád. Taky mám pocit, že nemá moc chuť k jídlu...Uvidím, v pondělí jdeme na kontrolu uší k vetovi, tak to s ním proberu. Včera ho venku kousnul do nosu jorkšír, prostě přiběhl, zaštěkal a kousnul. Guliver byl jenom tochu vykulený, nic moc se mu nestalo, ale ta bláznivá panička jorka mi vysvětlila, že její pes útočí za strachu a že i podle ní je nejlepší obrana útok, čůza hloupá......Guliver byl na vodítku, takže ho opravdu nijak neohrožoval. Vzpomínala jsem na Huberta, ten by toho jorka vychoval, když to neumí jeho majitelka :o)) Mati, hlavně že je noha ralativně dobrá, je to potřebná končetinasmajlík

21.3.2013 11:07
mata

XXX.XXX.80.144

Hani to je děs s tím jorkem a jeho "IQ" paničkou smajlík Takový lidi bych fakt smajlík Nechápu to a vážně jsem hrozně ráda, že jsem z velkoměsta vypadla a tadyk je to spíše bez lidí. Stárnu a nervy mám jenom jedny a i tak se tu občas něco přihodí, ale oproti Brnu to není dnes a denně smajlík
Chudák Gulíšek, ani se nedivím, že je bez nálady, ale ty příznaky mi spíše sedí na nějakou háravku v okolí.... co ty víš, třás na něj leze jaro smajlík Kéž by, viď? smajlík S tou náladou tě chápu, ptž já su na tom podobně.... snažím se "zoptimističtět" co to jde, ale drhne to smajlík Už prostě to teplo a hlavně sluníčko, ptřebujem všici jako sůl! Navíc se tady pitvořím s hoknou a tlačí mě termíny a to nesnáším.... smajlík

Fotka tři dny stará.... ale vyčesánkovi to sluší smajlík

21.3.2013 11:16
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Vyčesánek je krásný pořád, i nevyčesánek je krásnejsmajlík Já taky doufám, že je Guliver zamilovanej, ale ani mě nejde se "zoptimistit" a to je co říct. Včera jsem byla v IKEA a zase jsem si na tebe vzpomněla, jak jinak, hledala jsem autí smajlík Naštěstí tam nebylo tak plno, takže moje jásavě stříbrná barva na mě zamrkala na sluníčku, ještě že jsem projela myčkou smajlík Mati, není nějaká změna v silničních pravidlech? Poslední dobou pořád jezdím za lidma, co blikají když jedou na kulaťák a když vyjíždějí, tak nic.....Vidíš, jak jsem na tom, dřív bych se tomu zasmála a teď to beru vážně, chci jaro, teda jaro už máme, ale já chci skutečné sluníčkovaté a teploučké jarosmajlík

21.3.2013 11:19
joripage

XXX.XXX.41.2

Mati jsem ráda, že noha už je lepšísmajlík

Hani, teda pani s jorkem bych poslala do...to je jako normální nechat svýho psa kousat do jinýho a ještě se ospravedlňovat?Ne fakt, že se ještě nečemu divím...Chudák Gulíšek asi nechápal...Úplně Tě chápu s tím "divným" Guliverem...taky sleduju každou změnu v chování a hned vymýšlím a blbnu, co se děje...Hrozný totosmajlík Tak doufám, že to nic není a že mu nic není!
A to počasí...no nějak už rezignuju...včera večer jsme byli venku a bylo nádherně a "zase" jaro...už nějak nemám sílu pořád doufat v jaro a ono pořád utíká...

21.3.2013 11:26
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Musíme vydržet a sluníčka se dočkáme, doufám smajlík

21.3.2013 11:28
mata

XXX.XXX.80.144

Hani změna na kruháči je, ale už dlouho, nejen ohledně předností, ale právě i blikání smajlík Dřív platila přednost z prava a muselas blikat při vjezdu i výjezdu, dneska nemusíš blikat vůbec a přednost maj ti na kruháči smajlík Ale už to změnili 2x, tže není vyloučeno, že to zas nevrátí zpátky smajlík

21.3.2013 11:39
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Hm, já blikám když z kruháče vyjíždím, aspoň můžou vjíždět ti čekající.....Děsný, asi půjdu do autoškoly a vezmou mi řídičák smajlík

21.3.2013 12:27
joripage

XXX.XXX.41.2

Mě tedy připadá logický blikat při výjezdu, pač jak se člověk jinak za Váma dozví, kam plánujete jet?A taky jak píše Hanka, tak je to hlavně informace pro ty, co čekají, až budou moci vjet...To by taky člověk před tím kruháčem mohl stát hodiny, když je zrovna velkej provozsmajlík
Jinak teda zrovna min. týden jsme potkali na kruháči blba, co si evidentně myslel, že má přednost, když vjíždí....kdyby člověk nemyslel za ostatní a neměl oči pomalu na zadku, tak by byla dost nepěkná bouračka- řítil se tam totiž dost nepřiměřenou rychlostí a ještě dost velkým autem....Fakt člověk musí dneska myslet za ostatní (většina lidí mi připadá, že mozek už někde dávno odložila)na všech frontách, nejen za volantem...
Zrovna včera jsem slyšela Tekouše, jak zase na chodbě dělá hů a bů a dokonce i haf, tak jsem s hrůzou šla zkontrolovat, co že chce, jestli zase nepotřebuje urychleně na záchod....no a on milostpán byl celej nešťastnej, že je zavřeno do ložnice a on si tam nemůže přesunout dečkusmajlík Otevřela jsem dveře a už byl spokojenejsmajlík
Fakt už jsem z toho psa paranoidní a hned vidím to nejhorší, jen trošku zahučísmajlík

21.3.2013 12:38
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Ti pesani s náma pěkně mávají, pacholci smajlík Ale hlavně že se domluvíme smajlík Já se snažím pořád předvídat , na dálnici jsem jedno oko jestli mi tam někdo z pravého pruhu nevlítne, jestli mi dává skutečně přednost, jestli opravdu odbočuje......je to zase napínavé smajlík

21.3.2013 12:52
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík to je dobrý s tím Tekoušem smajlík Holt ty naše "kynologický rozmazleniny" vědí, jak na nás smajlík Ono je to u nás nemlich to samé smajlík

A s tím blikáním, jsem zastáncem toho, že blikám, i když nemusím, jestliže jsou kolem další auta. Navíc jak píšete, je třeba předvídat a myslet ZA ostatní, ptž jich hodně prostě jezdí, jak kdyby na silnici byli sami smajlík A pokud se čék chce vyhnout byť odřenýmu nárazníku, holt kolikrát musí radši dát přednost i tam, kde ji má sám, nebo to zadupnout, byť by nemusel, ptž je v právu apod. Oni si ti viníci stejně tu chybu neuvědomí, i kdyby čék vylezl z auta a proliskal je, tže nemá cenu se čílit. Přednost v místech, kde ji mám jasně já, ale ten druhej si myslí že ne, nebo to ani neví, dávám denně smajlík A obzvláště v místech, kde nejsou značky, anebo jsou jen jednou ( a přehlídnou je ), lidi neví, jak kdo může a nemůže jet smajlík Tže Hani, do autoškoly by měli oni, ne ty.... akorát že dnešní autoškoly, stejně jako vejšky a střední a kde co, se daj za peníze udělat, aniž bys viděla volant smajlík Tzdíž je to marný, je to marný, je to marný smajlík

21.3.2013 13:12
hankaapes

XXX.XXX.252.213

smajlík Kynologický rozmazleninysmajlík to je zásah do černého, přesné a stručné pojmenování našich chlupatinsmajlík Já jsem si všimla, že přednost z prava jaksi vymizela, takže s ní ani nepočítám. Na mě jeden maník udělal nehezké gesto, když jsem očekávala, že mi dá přednost, protože jsem byla ještě ke všemu na hlavnísmajlík Máš pravdu Mati, asi většina řidičů má řidičák koupený a o titulech některých odborníků ani nemluvím smajlík

21.3.2013 20:54
sabina

XXX.XXX.60.81

Taky přidávám jednu "kynologickou rozmazleninu při józe " co tento měsíc oslavila své 7 narozeniny..

Jinak stupidní majitelé psů nepotřebují ani komentářesmajlík A představa jak Mati soukáš Bíše na strom mě opravdu uvedla do stavu " poprskanej monitor" A pokojík...no echt růžovka jako!

Hani, snad je to jen tím počasím.

Jinak já v pořádku nejsemsmajlík a netušim jestli někdy budu.

21.3.2013 21:27
saina

XXX.XXX.62.77

Mati, ty to máš s tou nohou jak na houpačce, snad už to bude jenom dobré a jak začnou tepla a sluníčka tak budeš s psiskama hopsat po krásnejch vysočinskejch loukách a já ti to budu táááááák závidět. :))) Růžovej pokojík pro mě teda nejni, ale přála bych ti ho. :)

Holky, já jsem našla nějaky starý fotky a chce se mi úplně plakat dojetím. Jak jí, starej posera co neměl rád psy a bál se jich a nikdy žádnýho ,,smraďocha" nechtěl, jsem si vydupala a přivezla takovou kuličku bílou....a co z něj mám teďka.... prostě neodolám a hodím to sem, Kenjulínek v 8 týdnech se svým prvním klacíčkem... (mám zkrátka nějakou melancholickou, snad prominete)

21.3.2013 21:35
joripage

XXX.XXX.141.125

No vidím, že jogu cvičí všichni pesanismajlík
Jé Kenji byl taková chlupatá koule?smajlík Ten je krásnejsmajlíkTo je neuvěřitelný, že ta změť chlupů je teď takovej elegánsmajlík
Tak tady Tekouš cvičící, ale kvalita mobilem a s bleskem, takže fakt jen na ukázkusmajlík

21.3.2013 21:39
joripage

XXX.XXX.141.125

A tady hubeňour minulou sobotu, jak bylo hezkysmajlík No vypadá tady fakt tak, že bych zasloužila minimálně Kubišovou...Ale už pracujeme na výkrmu, tak snad nabere rychle zpět to, co ztratilsmajlík

21.3.2013 21:44
saina

XXX.XXX.62.77

Jééééé, jogín je dobrej, ještě to svítící oko, to vypadá spíš trošičku jako vetřelec. :D To se vykrmí, my taky vykrmujeme, ono to půjde. :) Čím krmíte?

Jojo Markét, Kenj byl koule chlupů a jsme dost překvapená, že teďka je spíš s kratší srstí, uvidíme, jak skončí, až bdue komplet dospělácky převlečenej, to asi potrvá ještě chvíli, počítám, že za rok touhle dobou už bude trochu chlapácky zachlupatěnej. Jsem fakt zvědavá,m zda bude pořádnej medvěd, nebo zůstane spíš kratší... když ho jako miminko kontrolovala poradkyně chovu, tak povídala, že vypadá spíš jak berňák. :D

Ještě jedna dojímavá ze křtin někdy kolem měsíce věku, aby věděl, kdo je jeho maminka. :)

21.3.2013 22:11
joripage

XXX.XXX.141.125

To je jak medvídeksmajlíksmajlík
Krmíme Calibru, už asi rok, moc mu šmakuje a hlavně už nemá ty problémy, co po Acaně..po tý strašně prděl a odpadu bylo neskutečně.

21.3.2013 23:16
mata

XXX.XXX.80.144

Hele! Dvě noční můry! smajlík smajlík Téééda ale boží fotky, Marký Tekouš je rozenej cvičitel jógy, navíc jak je velkej a krátkosrstej, tak to vynikne ( u jezevčíka by to bylo horší smajlík ).
Ty ale on má v sobě nějakýho ohaře, nemá?? smajlík Já že z něj mastifa neuděláš smajlík Dvě tři kila svalů a šlus, tipuju, ale je to dobře, štíhlej pes, zdravej pes smajlík
A Marký, dáváš jen grancle, nebo aj maso?

Klárčí teda úúúžasná koule, to "prachový peří" na štěndách miluju smajlík Sice to česat je naprosto děsuplný, a saje to vodu, ale vypadají prostě úchvatně smajlík Byl fakt jak malej lední méďa, nebo pandička, dneska jsem viděla dokument a ta pidi Panda, to byl přesně Kenjí smajlík smajlík Jak to, žes nechtěla psa? Ses jich bála, bo co? smajlík A též ta samá otázka, dáváš i masíčko, nebo jen granule? Možná už jsi to tu psala, ale su stará, sklerotická, slepá..... smajlík
Jj Klárčí, též se na slunéčko těším, a jak! smajlík

Sabči a co ti teda je??? Seš tajemná jak hrad v Karpatech čéče smajlík Když nechceš tady, tak na email please smajlík
Ty fotky Gaba jsou boží, ta krátká srst fakt dává vyniknout detailům, ale zas se nemá čék do čeho zabořit a z čeho mít astmatickej záchvat 100000x denně smajlík A dodatečně MOC gratulujeme ke "šťastnému sedmičkovému roku" a přejeme jen a jen to zdravíííí a hodnou paničku!!!! smajlík Dej mu za mě hubana, až to mlaskne, ju? smajlík

Se tadyk furt mořím ( a evidentně do rána budu ) s papírama.... strašný.... ale holt penízky se vydělávat musej smajlík Sice se tady už kolik dní snažím silou vůle rozmnožit tisícovku na stole, leč furt nic... asi mám slabou vůli smajlík

A když jsme u těch vzpomínek, posílám 4 týdenního Bíšánka v pánečkově náručí smajlík Moc se mu líbil vous a vůbec se mu nelíbilo to stříhání drápků smajlík A já furt nevěřícně čučím na fotku, a na obří svraštělou koulu chlupů, co se teďka válí u postele a pořád to nechápu.... fakt to snad ani není možný smajlík

22.3.2013 07:58
joripage

XXX.XXX.141.125

Ahojky při pátku, nejkrásnějším to dni v týdnusmajlíksmajlík

No Mati jasně, já z něj nechci udělat mastifa, ale byl prostě nakrmenější a osvalenější, takhle mu to vůbec neslušísmajlík Krmím jen granulky, maso mu sem tam šoupnu kousek, ale jen tak na přilepšení, pravidelně ne. On má to zažívání dost citlivý, tak nechci zbytečně provokovat k nějakým problémům...
Já jsem to teda pochopila tak, že Klárka dotáhla Kenjiho přes odpor mužské polovičky?smajlíksmajlík U nás to bylo dost podobné...no, a teď ho má rád tak, že se sám diví..ale tak je to vždyckysmajlík
Malej Bidíšek v tý náruči nemá chybusmajlíksmajlík neuvěřitelný, že se vešel takhle do rukousmajlík

22.3.2013 09:26
saina

XXX.XXX.62.77

Mati, u mě to bylo tak, že jsem psy moc nemusela a bála se jich. Pak najednou asi kolem 20 zlom a začala jsem pomaličku uvažovat o tom psa jednou mít...a čím víc se uvažovalo, tím víc se chtělo, zjišťovalo, studovalo.... No a přítel naopak má psy docela rád, i má nějaké zkušenosti s nima ale svýho domů nechtěl. Ale tak nějak jsme se shodli, přemluvili a tak a tak je Kenjuch doma. :))

Krmili jsme od miminka maso ve stylu barf, ale protože měl co chvíli nějakej průjmem nebo blinkačku, řekli jsme si, že zkusíme granule, takže od půlky února zkoušíme granulky. Zatím mi to nepřijde jako nějaká extra změna, možná maličko lepší to je, ale zase když teď dostane něco masovýho, tak mu z toho je v 50% procentech případů blbě a průjmí, což mě teda štve a nechci, aby kvůlivá tomu, že granulíme, nemohl masíko (dostává jako pamlsky syrové kuřecí krky, žaludky, srdíčka, játra atd.... stejně jako dostával dřív, odbourali jsme jenom maso pro psy a dostává tyhle pamlsky v human quality). Takže nejspíš po prázdninách se vrátíme zpátky na maso, pokud se to ještě nějak výrazně nezlepší.... a taky asi necháme udělat krev, jestli všechno funguje, jak má a není problém někde jinde ještě, než v citlivém zažívání..

26.3.2013 10:54
joripage

XXX.XXX.41.2

No kde to jsme?smajlíksmajlík

Klárko, já zas dřív byla zarytý koňař, psi mě nijak nebrali a ani moc nezajímali, měla jsem v hlavě jen koně a taky u nich byla každý den pomalu, ale jak to bývá, člověk se měnísmajlík Ono to přišlo tak nějak na střední, když jsem byla přes týden na intru, tak jsem byla odtržena od těch "svých" koníků tam u nás...pak mamka dotáhla domů štěndo Žeryčka a okamžitě byl můj nejlepší kamarád, co jsme se spolu nachodili kilometrů...asi tam tak nějak začala moje láska i k psůmsmajlík Kdyby mi to někdo řekl za mé "koňské éry", tak se mu vysmějusmajlík
Takže jsem ke psům přičuchla taky až časem...smajlík i když pravda trošku unáhleně, ale cožsmajlík
Co Vy všechny? Jak jste se měly o víkendu a jak se máte Vy a Vaše zvěř?smajlík Neschovávejte sesmajlík

Víkend byl u mě bolavý zubní...v sobotu jsem stěží něco rozkousala, páč bez stoliček se kouše blbě, že...v neděli se to uklidnilo, ale i tak jsem radši v pondělí mazala k zubaři...no...žádná slast teda, dvě horní stoličky uvnitř zkažené až k nervu (vizuálně nebylo nic vidět, až na rentgenu), takže jsem si fakt užila a to není konec, v květnu (když to nebude zlobit, BUCH BUCH BUCH!!!) jdu znova na nějaké ještě další kazy, co tam objevil...Ach jo!smajlík a to prý nemám vyhráno, neví, jestli ty dva zuby zachránil, když už byly v takovém stavu...No prostě radost...O bolesti při tom vrtání Vám snad povídat nemusím...smajlíksmajlíksmajlíknechala jsem tam za supr zážitek 800,- Kč...

S Tekoušem jsme pomalu nikde nebyli, bylo fakt humusácky, ten vítr už mě pěkně síří, je odpornejsmajlíksmajlík

26.3.2013 11:36
hankaapes

XXX.XXX.252.218

smajlík Ahoj holky, to já jsem se narozdíl od vás narodila se psí krví, od mimina jsem milovala psy, dvakrát mě pokousaly fenky, když jsem jim jako mrně kradla štěňata, objímala jsem každého psa co se nachomítnul, prostě psi jsou pro mě potřeba k životu smajlík Blbne mi připojení na net, takže se vztekám, mám nějakou gastritidu a Guliver taky, nevím kdo koho nakazil, ale Guliver byl narozdíl od paničky u doktora smajlík Tohle jaro je fakt poněkud nešťastné.....

26.3.2013 14:28
saina

XXX.XXX.102.254

Vidíš, Markét, to jsme na tom stejně. Já taky od osmi let kooperuju spíš po stájích s hajtrama a psi mi přišli takoví malí, k ničemu, otravní, pořád to musí mít člověk u sebe.... a teď mi to všechno přijde jako ohromná výhoda oproti koním. :) Byť i těm se pořád alespoň trochu věnuju...;)

Zima je humus přátelé a už ať je pryč, fakt mě to nebaví ani trošku už, chci hezky na Velikonoce, plánuju prchnout z Praglu na Vys a jestli tam bude dout stejný severák jako tady, tak asi ani nevylezu z domečku. :D

26.3.2013 14:35
mata

XXX.XXX.80.144

Ahooooj holčiny smajlík
Nějak nestíhám, ale ještě měsíc a bude klidněji smajlík
Tak vidím, že se psy to máme každá jinak a já se hlásím k Hance, mám pejskařinu v krvi, a to až do x-týho kolena smajlík A to jako fakt, ale myslím, že já su ze všech generací nejšílenější, resp. nejlepší smajlík smajlík

Panebože Marký, to je hrůůůza s těma zubama! smajlík Brrrr, chuděrko malá, tohle ti teda fakt vůbec nezávidím a moc moc ti přeju, aby to bylo brzy za tebou a mělas klid smajlík Ptž vše co je v hlavě, a zuby tuplem, je prostě děsný, děsný a na provaz smajlík

Hani jejda, taky marod! smajlík A dokonce i s Gulíškem! Tak hezky tekutinujte, odpočívejte a teplunko a ať je vám oboum brzo lépe smajlík To je šílený, furt něco a počasí ne a ne nám nějak dodat sílu smajlík

Klárčí nejen že tu duje blizzard, ale je tu několik desítek cm sněhu, tže se máš nač těšit smajlík To jaro tu nějak není a není.
Já koně mám ráda, ale nějak blízkej vztah k nim nee eee.... mějteblízkej vztah s někým, kdo chce být radši ve stádě, než s váma.... sbohem smajlík Akorát sem se vždy divila, jak koňáci střídaj koně víc, než já boty.... todlek se dít u pejskařů, asi je vystřílím.... ale zas beru, že těm koním je to vlastně jedno, zatímco psům ne.... no holt predátor a býložravec, nesrovnatelné smajlík

Já mám holky přervaný krmítko, co sněží a duje, a jsou tu už hejna Pěnkav a Hýlů a zvonohlíků a dalších "sezónních" ptáčků, tže jsem nalepená na okně s dalekohledem a čučím a kochám se smajlík Míťa prej v neděli viděl "úplně modrýho ptáčka, jasně modrej", tak si říkám, že mu asi koupím brýle, ptž takovej u nás nežije, byť by mohl zalétat, ale to by byla obří náhoda. Spíš to zas bylo něco jako Brhlík, nebo modřinka, a Míťa prostě..... jak u Hýla.... prej "celej rudej pták Bubino" a on to Hýl smajlík smajlík Viz. foto

A založte někdo nový téma jo? smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík