Zapůjčení pejska na Junior Handling

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2013 10:01
cherrony

XXX.XXX.94.142

Dobrý den, Jmenuji se Marcela Martincová a je mi 13 let. Dělám Junior Handling se svou fenkou Bostonského teriéra. V Junior handlingu jsem byla pokaždé v semifinále a mám 2. a 3. místo.
Chtěla bych vyzkoušet Junior Handling i s jiným plemenem. Pokud někdo pojedete na mezinárodní výstavu do Litoměřic 26.5.2013 a byl by ochotný mi pejska na Junior Handling zapůjčit, byla bych moc ráda smajlík můj email: macikmar@seznam.cz
Děkuji a přeji příjemný den! smajlík

18.3.2013 11:27
debri

XXX.XXX.8.131

cherrony napsal(a):
Dobrý den, Jmenuji se Marcela Martincová a je mi 13 let. Dělám Junior Handling se svou fenkou Bostonského teriéra. V Junior handlingu jsem byla pokaždé v semifinále a mám 2. a 3. místo.
Chtěla bych vyzkoušet Junior Handling i s jiným plemenem. Pokud někdo pojedete na mezinárodní výstavu do Litoměřic 26.5.2013 a byl by ochotný mi pejska na Junior Handling zapůjčit, byla bych moc ráda smajlík můj email: macikmar@seznam.cz
Děkuji a přeji příjemný den! smajlík

pochybuju,že se tady někdo chytne,spíš si najdi stránky junior handlerů na meil ti dám odkaz na naši mladou teda jestli bude souhlasitsmajlíksmajlík
třeba do těch Litoměřic jede netuším co kde bude komu vystavovat už v tom ztrácím přehled

18.3.2013 14:25
scylla

XXX.XXX.147.85

Psi se ale nepůjčují, to rozumný majitel neudělá.

18.3.2013 14:31
debri

XXX.XXX.8.131

scylla napsal(a):
Psi se ale nepůjčují, to rozumný majitel neudělá.

psi se půjčují mnoho majitelů hodně majitelů považuje umístění svého psa v JH za úspěch popravdě moje mladá nebyla úplná špička protože konkurence v Jh je veliká,ale je poměrně často oslovena aby někomu psa vystavila

18.3.2013 14:37
cherrony

XXX.XXX.94.142

Psi se půjčují, hodně handlerů si půjčuje pejsky od jiných majitelů. Právě proto jsem chtěla také zkusit vystavit při Junior Handlingu jiného pejska. smajlík

18.3.2013 15:22
debri

XXX.XXX.8.131

cherrony napsal(a):
Psi se půjčují, hodně handlerů si půjčuje pejsky od jiných majitelů. Právě proto jsem chtěla také zkusit vystavit při Junior Handlingu jiného pejska. smajlík

a budeš vystavovat jen v neděli??

18.3.2013 16:38
cherrony

XXX.XXX.94.142

Ano.

Přidejte reakci

Přidat smajlík