Tak já teda založím. Teda Mati, netěšíš mě, netěšíš, já se tak těšila, jaro na Vysočině je nádherný... a já nevím, jestli se tam ještě někdy jindy na jaře než teď dostanu, kník. :( No, ale pes bdue se sněhem asi spokojenej, já budu donucená jít běžkovat tchýňovejma... ale zas o ěm bdue postaráno, žádný vaření a uklízení, prostě relax. :) To za to asi stojí i přes ten sníh...
A abyste se měly čím kochat, tak sem hodím letní fotky! :) S koníkem, sice není můj, ale pár let jsem s ním v oddíle pracovala a je to moje velká zvířecí láska... Já se do sedla zrovna moc nedostala, takže tahle fotka je dost výjimečná (po tréninku jsem se jen tak jako svezla teda, když už dětičky dojezdily...)
A ještě ze závodů... na to, že jeho přezdívky byly ve stylu černá svině, černý zabiják, náhlá černá smrt a podobně jsem dokázala děti, které na něm cvičily, zblbnout, aby ho měly moc a moc rády a všechno mu odpustily a dostával od nich pamlsky navíc. :D
Klárčí neboj, za á tadyk je nádherně furt, aj když je blizzard a sněhovice, zatímco má být jaro.... To za á a za bé má být o víkendu fest teplo, bo co to zas kdákali v telce a na netu ohledně počasí
Takže kdo ví jak.... a navíc, takovej servis, co budeš mít, to stojí aj za hurikán s blizzardem dohromady
Moc hezký památeční fotky Klárčí, moc vám to spolu sluší ( černyše miluju! ) Je prima, žes dětem, co na něm cvičily, dokázala koníka ukázat v lepším světle, osvěta je velmi důležitá
Jsi šikulka! Co vlastně studuješ, pokud to není tajný? Já že jako učitelka bys asi měla úspěch
No tak sem fláknu ještě "celýho rudýho ptáka" Aneb Hýl obecný
Mati, česká jazyk a literaturu, a dá-li Bůh a dokončím někdy bakaláře tak na magistra bych chtěla jít na učitelství češtiny pro střední školy. :D Ale trochu to flákám, tak uvidíme, zda to někdy někde nějak klapne...
Jojo, pro mě je výlet na Vysočinu vždycky takovej hotelovej pobyt a to mi za to stojí téměř kdykoliv, jakkoliv.... akorát teda jak se oteplí a bdue tam blátíčko, to bude tchyně mít radost z Kenjiskových paciček. Musím vzít dostatek hadrů :)
Ptáčci jsou parádní. Chůďata, nám tu ale za chvilku umrznou.... u nás na mhd zastávce pod střechou nějaký stavby už maj holubi vylýhlý holubáčky, tak si říkám, zda taky nezmrznou...
Tak čeština! Super, to se dneska moc nevidí V tom ti fandím, mám češtinu ráda, ptž má hafo hafo možností, pestrou a velice měnivou slovní zásobu a vůbec, doslova se dá se slovy čarovat, myslím, že je to hodně bohatý jazyk a krásný, narozdíl od českého národa
Tož držím palečky, abys to dala Akorát teda, učit na střední.... ještě tak první stupeň základky a i tam je dneska "veselo", ale střední.... to abys hoooodně zocelila nervy
Blátíčko tadyk jen tak nebude Klárčí, neboj I kdyby o víkendu bylo 20°C, tak než ty tuny sněhu roztajou a zem rozmrzne, páč je jak beton, tak to si ještě počkáme
A já už bych se táááák vrtala na zahradě a.... búúúú
Jj o ptáčcích nemluv, mám dojem, že kosáci už tadyk taky cosi vyseděli a v tomdlek sněhu.... njn je to boj no a tak se snažím jim aspoň to krmítko narvat kde čím, aby měli dost sil.... ono ten mráz by až tak nevadil, i pod sněhem si vyhrabou, ale ten ledovej vichr,, co duje už kolik dní, ten promrazí rychle a pořádně, ptáčky, lesní zvěř, mě, psy.... Ten mě fakt sejří
Tak schválně vám sem dávám "modrý ptáčky", co u nás nejsou, nebo ojediněle a rozhodně ne na mém krmítku že Ale jsou krásní, to jo....
Mandelík hajní
Modruška sibiřská, velice vzácná a chráněná, ohrožený druh, žije v sibiřské tajze. I když.... tu tajgu bysme tady teďka měli, to jo
A poslední je Skalník modrý
Modrých ptáčků je víc, ale ne celých samo, od modřinky, po kačeny až i Brhlíka, ale samo nejsou celí modří, a ta modrá je spíše různý dostín šedé ( krom modřinky ), výrazné dle ročního období a stavu ptáčka.... ale vysvětlujte to Míťovi
No a aby to tu nebylo tak modrý , tož to trocha zrůžovým
, aneb další foto od kámošky, co se mi pomátla chuděrka a kterou jsem nakazila
Jako nic proti, ale ta postel je božííííí a ta mašina hustáááá Tu mašinu ne, ptž ty až tak nemusím, ale být to místo mašiny auto, beru ho hned
Tak jsme vkročili do dalšího dne.... my se se štěndy právě vrátili z "půlnoční" a nebudete tomu věřit, ale opět sněží Nejspíš mě vomejou už
A to máme dneska úplněk, je vidět skrz mraky....
Taky je ale dneska u nás narozeninkovej den, ptž Grišutka Mišutka Cupitálek, čili Gerry, slaví nádherných 11 roků v plné síle ( buch buch buch!!!! ) a neuvěřitelná, statečná a stále veselá a sluníčková Krtynka Kikinka slaví "šťastněsedmičkových" 7 roků!!!
A tak jim budu chystat dortíčky a těšit se z nich a samo že oba velcí si šmáknou taky
A moc jim oboum přeji, abychom spolu těch narozeninek v plné síle ještě oslavili spousty
Zbožňuju vás, prďolky moje! Foto staré 5 dnů....
Ahojky
Teda uf, jste se nějak rozepsaly a já nevím, na co reagovat dřív a abych na něco nezapomněla, co jsem chtěla okomentovat
Tak koukám Klárko, že s těma "koněma" jsme na tom dost podobně (nebo se mi to zdá?) Taky jsem byla odjakživa taková holka pro všechno, ale já to milovala a fakt mi nevadilo "jen" čistit koně, uklízet ve stáji, apod..
Byla a jsem na vrcholu blaha, když mi byl svěřen koník a mohla jsem ho vzít na procházku na ruce...obecně "jen" vodění koní miluju do dneška
Ježdění bylo taky jen občas, jezdily děcka, co platily, nic nedělaly a rodičové je vozili jen na ježdění...Na střední už jsem víc přičuchla k ježdění s kamarádkou, která chodila ke třem koním
Jé to byly časy, vlakem tam i zpátky (miluju jízdu vlakem a vlaky obecně). Tam jsem se teda vyjezdila tak, že už mě jen tak nějaký hrb nevysadí
Kobyla Kladrubačka byla notorická vyhazovačka, takže buď se člověk naučil sedět, nebo strávil vyjížďku vystupováním a nastupováním
Jo jo, byly to moc hezký chvíle strávený u koní...
Dneska už nějak není čas, minulé léto jsem začala chodit k moc fajn holčině na tréninky,ale taky to něco stojí, takže to taky není pravidělně, což by mělo, aby to k něčemu vypadalo...
Mati teda Kitty virus je hodně nakažlivý koukámTa postel je až strašidelná
¨
Modrý ptáčci jsou krásný!
Blahopřeju oslavencům a přeju ještě mnoho a mnoho krásných, šťastných a hlavně zdravých let! Gríšovi bych teda tolik vůbec netipovala
Hani, to je hnusný, ať Vás to, co nejdřív opustí tahleta nepříjemnost
Holčičky moc děkuju za přání prckům, s radostí jsem jim to vyřídila A je fakt, že Gríša na 11 nevypadá, teda hlavička mu bělá, ale fyzicky je furt stejnej
Marký vidím, žes to s koníkama taky měla jímavý Nic jednoduchýho.... ale tak, ono co je, že.
Dávám pár foteček z narozeninového menu, ale jaksi sem nestíhala jedlíky fotit, tže přímo z akce nic moc
Nestíhám celkově, navíc mi dochází dobrá nálada ( připadlo tu dalších pár cm sněhu k té tuně a mrzne a už mi nějak dochází sil, chci slůně a VEDRO!!! ) a tak je to takový o ničem všecko....
Grišutkův dortíček Byl fakt pidi a midi a tentokrát ho, po x letech, dojedl celej! Podezřelé! Asi ta tuhá zima jen tak neskončí
Ale já ho dělala fakt malilinkatej, ptž je nikdy nedojedl, tže sem se možná konečně trefila
Hurá, už mi jde lognout se do autorského fóra i an Mozzile, tak snad sem teď budu něco páchat častěji. Mati, ty jsi dělala dortíčky všem, aby jim to nebylo líto? :))
Marký, já napřed cvičila asi dvanáct let a pak jsem ve svém domovském oddíle začala dělat pomocnou cvičitelku, abych trochu vrátila, co do mě bylo vloženo a tak. :) Vydržela jsme asi pět let a pak už to nešlo časově a nervově zvládat... ale koníci jsou pořád úchylka a jednou, až bude ten baráček na Vysočině... :D však víme, takový ty sny a sníky...
Tak hurááá Klárčí, snad už to bude dobré
Vždycky dělám dortíky vše, i když má narozky jen jeden Prckové je mají spolu, ptž u Kiki samo nevíme přesné datu narození a a když si mě našla, tak nějak jsme věk s vetkou odhadly stejně, tže to vyšlo na cca březen a tož sem jí narozky fikla ke Gríšovi
Jinak ale prostě narozeninové menu mají všici, ať slaví kdo slaví, jen oslavenec tam má navíc buď "svíčky" anebo "napsaný věk"
Sny jsou potřeba, bez těch by to člověka dopředu nehnalo Klárčí
Pomatená norující Krtynka
Ahojky
Mati,to jsou normální začátky dětí u koní, tím si prošel každý (dnešní děti už tedy ne, ty si všechno zaplatí a na práci nemáknou-většinou) ale je to jedině k dobru, člověka to hodně naučí, ví, že koně jsou hlavně dřina a až pak někde daleko je zábava a ježdění (někomu se to nelíbí, ale je to tak). Taky jsem chtěla po rodičích koně, páč jsem samozřejmě už uměla všechno, že jo! A teď jsem ráda, že vytrvali a takovou blbost neudělali
Čím dýl jsem u koní, tím víc vidím, že vlastního koně asi nikdy nechci, páč na ty starosti mi bohatě stačí pejsánek, že a že to se s koněm absolutně nedá srovnat...
Jé Klárko, tak Ty jsi o dost dále než já, tak to se omlouvám Baví mě občas někomu vysvětlit, jak sedět a tak, ale na cvičení dětí jako takového bych fakt neměla nervy...To se Ti ani nedivím, že ses na to vyprdla...
Mati, z čeho mají dortíček oslavenci? Vypadá to jako mleté maso s něčím? Takový pěkný suchárky v hezkých tvarech, kde to bereš?
Ahoj holčičky a ahoj vaši pesové, jsem tady spíš náhodou, myslím, že mi umírá NB, většina příspěvků se ztrácí, takže pokud se to zobrazí, Guliver i já jsme v pořádku a po Velikonocích budu mít zapojený nový NB, takže se budu moct rozepsat bez obav, že mi to všechno zase padne. Jinak poslední zážitek s Guliverem, shodil mi obraz koně ze stěny, neuvěřitelné jsem viděla na vlastní oči.....rozběhl se za míčkem, skočil velkou rychlostí na sedačku a vyběhl po jejím opěradle až na zeď, jako skejťák, přeběhl obraz ( ten spadl) a skokem se zase vrátil na zem.....ještě teď jsem z toho úplně vedle........
Marký já vím, taky jsem u koní takto začínala Ba ještě hůř, ale co už.... nakonec jsem též zjistila, že kůň je zvíře náročný nejen na opatrovnictví ( ptž bych to brala fakt zodpovědně a pořádně, aby měl vše, co on ke šťastnému bytí potřebuje ), ale vlastně mi jejich povaha až tak nesedí a psi holt jsou to, co mě naplňuje dokonale a jsem jim schopna dát, co potřebují
Ovšem koně samo ráda mám, ne že ne, jenom nemám potřebu je mít, nebo ji být nějak často nablízku
Poznala jsem taky jednoho koně, který se mi vryl do srdce, černýho jak bota, s vrtochy, které ale se mnou neměl. Nejspíš to nebyl kůň, ptž jsme si rozuměli beze slov a to u koní moc není.... nevím a je mi to jedno, prostě byl dokonalej a ač jsem byla "malá", ukázal mi, že každej kůň není jen "tupý stadový zvíře". Tenkrát jse šíleně chtěla mít peníze a svůj domek s pozemkem a tam si ho vzít a žít s ním a se psy, ale samo to nebylo reálný. Dopadl špatně a já doufám, že na těch věčných pastvinách má někoho, kdo je jenom jeho
Marký dortíček byl klasika co vařím, vločky s mletým kuřecím a hovězím Čéče ty suchárky nakupuju tadyk ve Zveráči, s majitelkou si moc rozumím ( má dva šarpíky, co mě ždycky oblížou a ustavičně tam trčí Ara, co mi sedá na rameni a čučí, co nakupuju
), Jsou od JKdog.cz viz. foto a moc jim chutnají i krásně voní, sama bych je slupla
Hani jejda, zatrackanej NB co?! Tak snad ti vydrží, než budeš mít novej a nic ti nezmizí Už je vám s Gulíškem lépe? I když pokud ti Gulíš lítá po zdi, asi mu je fajn
Promiň, vím že tě to uselo v tu chvíli vyděsit, a posléze naštvat, ten obraz s tím koněm byl krásnej, ale ber to tak, že je to jen spotřební zboží, dá se nahradit. Gulíšek ne. A nejspíš máš prvního AB, co běhá po zdech
Zas dokud ti nebude běhat po stropech, je to ještě v pohodě Hani, je to fakt pes. Jak bude na stropě, začala bych uvažovat o něčem nadpozemským a asi se i bát
"Naval ten banán bídáku!"
Bíša prostě miluje banány, položil by za ně život Ty jedlý ( viz. foto ) i ty nejedlý ( viz. Gríša a jeho zlobící přezdívka: "Banán" )
mata
napsal(a):
"Naval ten banán bídáku!"
Bíša prostě miluje banány, položil by za ně život Ty jedlý ( viz. foto ) i ty nejedlý ( viz. Gríša a jeho zlobící přezdívka: "Banán" )
A nebo taky takto:
http://www.batulka.estranky.cz/clanky/aktualne___.html
mata
napsal(a):
Marký já vím, taky jsem u koní takto začínala Ba ještě hůř, ale co už.... nakonec jsem též zjistila, že kůň je zvíře náročný nejen na opatrovnictví ( ptž bych to brala fakt zodpovědně a pořádně, aby měl vše, co on ke šťastnému bytí potřebuje ), ale vlastně mi jejich povaha až tak nesedí a psi holt jsou to, co mě naplňuje dokonale a jsem jim schopna dát, co potřebují
Ovšem koně samo ráda mám, ne že ne, jenom nemám potřebu je mít, nebo ji být nějak často nablízku
Poznala jsem taky jednoho koně, který se mi vryl do srdce, černýho jak bota, s vrtochy, které ale se mnou neměl. Nejspíš to nebyl kůň, ptž jsme si rozuměli beze slov a to u koní moc není.... nevím a je mi to jedno, prostě byl dokonalej a ač jsem byla "malá", ukázal mi, že každej kůň není jen "tupý stadový zvíře". Tenkrát jse šíleně chtěla mít peníze a svůj domek s pozemkem a tam si ho vzít a žít s ním a se psy, ale samo to nebylo reálný. Dopadl špatně a já doufám, že na těch věčných pastvinách má někoho, kdo je jenom jeho
Marký dortíček byl klasika co vařím, vločky s mletým kuřecím a hovězím Čéče ty suchárky nakupuju tadyk ve Zveráči, s majitelkou si moc rozumím ( má dva šarpíky, co mě ždycky oblížou a ustavičně tam trčí Ara, co mi sedá na rameni a čučí, co nakupuju
), Jsou od JKdog.cz viz. foto a moc jim chutnají i krásně voní, sama bych je slupla
Hani jejda, zatrackanej NB co?! Tak snad ti vydrží, než budeš mít novej a nic ti nezmizí Už je vám s Gulíškem lépe? I když pokud ti Gulíš lítá po zdi, asi mu je fajn
Promiň, vím že tě to uselo v tu chvíli vyděsit, a posléze naštvat, ten obraz s tím koněm byl krásnej, ale ber to tak, že je to jen spotřební zboží, dá se nahradit. Gulíšek ne. A nejspíš máš prvního AB, co běhá po zdech
Zas dokud ti nebude běhat po stropech, je to ještě v pohodě Hani, je to fakt pes. Jak bude na stropě, začala bych uvažovat o něčem nadpozemským a asi se i bát
Mati, Ty jsi taky "koňovala" a kydala do strhání těla? To jsem vůbec netušila!
Copak, snad ne nějaký ošklivý zkušenosti? No jo, kůň je pořád stádový zvíře a vždycky mu bude líp s koňmi. Člověk ho nemůže mít pořád u sebe, jako psa, no
Ono každý to zvíře je o nečem jiným a proto je fajn, když jich člověk může poznat co nejvíc a vzít si z každého to svoje
Mati, tohle souznění duší není u koní vyjímkou, když si člověk s koníkem opravdu povahami sednou, pak to jde samo Taky jsem pozorovala, že si rozumím s koníkama, kterým se všichni vyhýbali obloukem, ale tak to je asi tím podobným povahovým ražením a tím, že já jsem taky vždycky takový vyvrhel, který do žádné party nikdy moc nepasoval...
Taky jsem časem zjistila, že potřebuju mít s koníkem vztah, jinak mě to nebaví a nemám motivaci...a to jde bohužel jen pokud možno každodenním kontaktem (dle mého názoru) a na to prostě není kdy a tak je to začarovaný kruh...Zvláštní, dřív jsem koukala smutně za těmi, jak odjíždí na vyjížďku a dneska mi zase chybí ten kontakt s koněm, když jdu někam jen "jezdit"
Joo, některý psí sušenky mám taky sto chutí sníst, jak voníííí
Hani, snad obrázek přežil? Guliver je teda číslo, jen co je pravda
Blázen
Jak říká Maťa, až bude lézt po stropu , pak bude něco špatně a soudruzi někde udělali chybu
Jooo, sníh. Vypadá to spíš na Vánoce než Velikonoce.... tady též deset čísel navíc. Ale teď jsem byla venku s Kenjuchem a už nesněží a sme tma i probleskne slunko, takže jsme šla se slunečníma brýlema, jinak bych na bílý pláni bílýho psa nemněla šanci vidět. A vyhlašuju boj utíkání za zvěří. :D Takže Kenj na stoppovačce, házela jsem koule a odvolávala ho od nich a pomáhala si tou srtopovačkou aby přišel.... odpoledne jdu znova a budeme ještě zalehávat. A zítra zase... někdy se to musí nějak projevit a začít to fungovat přece! :D Ale uvítám každý tip a trik....
Marký, vztah s koněm ti závidím, já byla vždy oddílové děvče, tkaže dvakreát, max třikrát týdně, víc se se školou a dalšími zájmy nedalo (v dospělosti s brigádama abyhc si vůbec mohla dovolit někde zadarmo trávit odpoledne trénováním dětí). Takže u mě to byla spíš platonická láska než hluboký vztah...
Koukám, že s banánama jsme na tom stejně. Ale Kenj žebrá a žere téměř všecko... :)
Barvíte vajíčka děvčata?
Až teď jsem dojela dom!!! D1 stála, vedlejška stála, všecko stálo.... a na info tabulích si vesele napíšou: Kolaps dopravy! Bouračka za bouračkou, několik hromadných, a silničáři u Brna se akčně rozhodli opravovat svodidla a svedli to do jednoho pruhu
Fakt si prostě udělám leteckej průkaz, koupím vrtulník a budu mít klid
Jinak to nevidím.....
O tom počasí už radši pomlčím úplně, nebo se vzteknu.... ( viz. foto, jinak bych dneska neodjela nikam!!! ).
Tak vidím, že banány vedoum to je dobře, jsou zdravé ( v malém množství, jak pro lidi, tak psy )
Marký s koněma jsem zkušenost získala a jak píšeš, každej si vybere to své. O tom to je. Ale zkušenost s koníkama jsem neměla příjemnou ( ne kvůli koním samotným ) a dost to ve mne zůstalo. Takže si dneska vybírám koně spíše podle majitele, ptž pak se netřepu hrůzou, ale nemyslím, že na koně ještě někdy sednu a ani mi to nechybí Pokud ale jsou mazlící, muchlám ráda, ale to já si pěkně omuchlám i kravičky, ovečky, malý býčky ( ti jsou obzvlášť tomilý! ) a všecko no
A naprosto souhlas, jak píšeš, něco jinýho by bylo mít své třás dva tři doma a být s nimi furt, ab je čék poznal a mohl k nim najít cestu a oni k němu, a něco jiného je vidět koně jednou dvakrát týdně na dvě hodiny
Takže je to pro mne pasé....
Klárčí jj bez slunečních brýlí ani ránu, to znám S tou stopkou to děláš správně, ale musíš holt vytrvat, ptž tohle je běh na dlouhou trať, když se začíná až v pubošce, nebo po ní. Některej pes je tvárnější a vezme to časem, jinej to bude zkoušet do konce života, ptž to prostě v sobě má. O možnosti EO ti psát nebudu, ptž ho neuznávám.
Čéče děvče, vajíčka jsem nebarvila x let.... naposledy myslím jako malá s našima.... moc mě to s nima bavilo, barvit a pak lepit nálepky, nebo vyřezávat jehlou různý ornamenty a tak.... jooo bylo to fajn a mít dítě, asi si to s chutí zopáknu, ale jsem sama a kámoši vědí, že svátky (všechny ) neřeším a navíc ta doba hezkých Velikonoc, kdy to bylo o pomlázce a honění holek s mrskutem, jsou dávno pryč. Myslím, že to už nefunguje ani u těch malých dětí tak, jak to bývalo za mých dětských let a je to hrozná škoda Ale co naděláme..... dnes je to o komerci a chlastu, za což bych
Ty barvíš? Jsem taky zědaá, co ostatní
Jojo, já barvím, baví mě to. Mám ráda to napětí ,,jak to letos vyjde" a řeknu ti - cibulový barvení super, ale spousta vajíček popraskala. A OVO barvy - červená dobrý, cibulová (novinka!) dobrá, ale to už je zas ekologičtější a já nevím jaký barvit v těch slupkách, modrá nic moc ale ucházející (na to, že to bylo na hnědý vejce) a zelená trága a katastrofa! Pak jsme ještě s tchýní voskem zdobily, zítra si zkusím vzpomenout a hodit sem nějaké foto. :) Já mám zvyky a tradice ráda, je to ve mně od dětství a pořád ještě dokážu stvořit koukatelnou kraslici a uplést slušnou pomlázku. ;)
EO si nechávám jako úplně poslední možnost, uvidíme, jestli se nějak projeví stopka a pamlskování, snad jo...
Počasí a doprava - no coment!
Páni Klárčí, to jsi teda šikulka a moc ti fandím v tom barvení a vůbec dodržování tradic Určitě sem potom dej fotky!
Jako kdo to fakt dodržuje a baví ho to ( anebo jsou i vesničky, kde se to dodržuje ve velkém a to je taky super ), tomu moc fandím, ptž ono je to krásný, když je to bez těch komerčních stresů okolo
I Vánoce, pečení cukroví, vánočky, lití olova, krájení jablíček, pouštění skořápek.... jo jo, naši mi tohle dopřávali a já jsem za to dneska vděčná, ptž mám moc krásný vzpomínky
Věřím tomu, že kdybych měla děti, budu to s nima še taky praktikovat, aby jsme se šici pobavili, ale aby taky poznali ty tradice a zvyky a věděli, o čem ty který svátky vlastně jsou ( dneska myslím to hafo dětí neví, zná jen tuny čokošky, chlast ti starší a Santa Clause ).
Jejda a pomlázku mě děda učil každej rok, šli jsme na proutky a doma jsme pletli.... a taky mě naučil vyřezat si píšťalku, ale dneska už bych to samo nedala.... njn... čas nevrátíme....
Mně se zas hryže program, nebo PC, víčert, asi to Jako dneska vytrvám, ale zítra jdu tanyny a nějaký papírování mi může.-.... víte co
Tady je dneska kráásně! Sluníčko, sníh, po kterým se dá chodit a člověk se neboří (určitě se mu nějak říká :D)... byla jsem pašák a zašla s Kenjuchem do lesa, na stopovačce, potkávat zvířátka. A dokonce se i podařilo - přes cestu nám asi 50m před námi přeběhly tři srnky. zařvala jsem nesmíš a Kenj stál na třech nohách (jendu přední zvednutou), celej roztřepanej, vypsychlej, ale stál a ani se nesnažil věšet se do tý stopovačky a vyběhnout. Ale nereagoval na žádný povely (lehni, ke mně.... nic) ani na pamlsek cpanej před čzmák.... a pak jsme šli dál, srnčí stopy vedly přímo po cestě a to teda táhl jako prase a opět absolutně nevnímal, dokud jsme ze stopy nesešli, pak s emi podařilo upoutat jeho pozornost sněhovýma koulema.... no prostě pěkná ranní procházka. :D
Co u vás? Jakou máte sobotu? Taky bílou? :))))
Tady ukázka mých vajíček, koledníci se mají na co těšit! :))
Už jsem zas v Pze, ale tady je to taky k ničemu, fouká, zima, neustále něco lítá vzduchem... na tý Vysočině aspoň bylo jasný, že je zima. Tady na jednu stranu raší tráva a na druhou sněží, svítí sluníčko a fouká jako sviňa... jsme z toho už dost vydeptaná upřímně řečeno. A prý se to nemá zrovna dvakrát lepšit... :( Navíc mě dneska při tahanici o míček Kenjuch cvaknul do prstu a hrozně to bolí, byť to není nic hlubokýho nebo tak, takže moje nálada je momentálěn asi ještě chaldnější než venkovní počasí.. :D Co ostatní, jaké byly Velikonoce?
Ahojky...
Co to jaký Velikonoce? Snad Vánoce, ne? Kdo to kdy viděl, Velikonoce na sněhu a mrazu... No nic, asi nemá smysl se rozčilovat a dál čekat a čekat a .... možná někdy na pár dní ... Holčičky já už na tohle nemám sílu, už mě to vážně ubíjí a nevím, jak dlouho tu zimu ještě vydržím. Už ztrácím víru, že se vůbec dočkáme
Dělala jsem bochánek o víkendu, to byl asi tak jediný náznak Velikonoc u nás No jo, když je venku hnusně, tak aspoň, ať je něco dobrýho do zobáčku a na zlepšení nálady
Klárko, přeju pevné nervy a velkou dávku trpělivosti při cvičení Kenjíska, když vytrváte, jednou se to všechno vrátí, jako když to najdete
Hani výstižné!!!!! Trefné!!!! Tos fakt řekla dokonale
Akorát být tebou tolik se nebojím, ptž věř, že červen a červenec nebudou, leda tak v kalendáři, stejně jako celé léto ( asi tak týden dlouhé )
Já už to taky vzdávám, tady ani můj optimismus nepomáhá, a zítra tadyk má zas nasněžit dalších x desítek cm
Už teďka se tadyk brodíme sněhem, auto ustavičně hledám a když najdu, je tam ta tuna sněhu zmrzlá a na skle kolika cm námraza, tže spotřeba benálu, rozmrazoačů všeho druhu a škrabek a mých nehtů vzrostla do astronomických výšin!!!
Já to tady snad prodám a odstěhuju se za to někam na Bali, do slaměné chýše, kde je furt jen vedro, vedro a vedro a moře a moře a moře....
Jo Mati přesně, taky to říkám, že tady i můj optimismus selhává... A říkám už 14 dní, jak mi přijde výplata, seru na všechno, kupuju letenku na Kanáry a dělejte si tu, co chcete s tímhle počasím
Fakt neskutečný tohleto, doufám, že je to opravdu jen tím ledovcem (jak jsem teď někde četla) a není to "nový trend" počasí u nás... A ty tuny sněhu tam u Vás ani nekomentuju...to my tu naštěstí máme "jen" zimu A ty předpovědi? Celý měsíc v tomhle duchu?? Doufám, že se to otočí a bude už teplo a tahle předpověď se jim nevydaří...Letos už jaro jako takový nebude
V červnu teprv začne všechno kvést a rašit...No radši nic...
No jo letenku, co psi? V tomhle mě to štve, ptž nemít je, fakt vysmahnu, to mi za ty prachy stojí, ale co s nima? Hlídat je nemá kdo a s nima autem na Kanáry asi těžko V tomhle je to pitomý, psi a děti.... teď by se i hodilo být sama
Co jaro, nebude ani léto Marký, věř tomu, nebude!!!! To bude jak před dvěma roky, zimojaropodzim a ne léto
A i kdyby, tak bude trvat týden a už tadyk zas bude podzim
Jakej ledovec???? Řekni kde, jedu tam a ZBIJU HO!!!! Co mi má co nějakej ledovec někde v kelu ničit MOJE STŘEDOEVROPSKÝ LÉTO????
Předpovědi jsou šílený, na netu je varování zas pro východ a pro nás, že zítra má chumelit a napadnout kolik cm sněhu
Fakt konec.... a už ani ti psi nejsou nijak nadšení.... prckové a Kočička chytře zastavili línání, a to jako úplně!!!
, jen přírodní pastevecké plemeno vypelichalo a teďka abych mu snad dávala svetr
Ani jíst mi nechutná, ani pít mi nechutná, práce mi nejde, telka neba, čtení neba, nic neba..... tak to možná všecko zaspat
No jo Mati, však jo, člověk nemůže "uletět" jen tak pryč...Jasně, že bych tu Tekilku nenechala a tak to tu prostě budem muset nějak přežít Všechno tady ods....m my ve středu Evropy a na Kanárech mají furt stejně...ach jo, je to nespravedlivý...Takhle tu máme pár teplých dní do roka a ještě nás obíraj o to málo...
Taky už mě všechno s...e, u všeho se hned vztekám, nějak už dochází šťáva, no...
SLUNÍČKO A TEPLO, VOLÁME TĚ!!! JARO SEM A ZIMA VEN!!!
Mati, prý se na Arktidě, nebo Antarktidě? odlomil, či utál velký kus ledovce, díky tomu se změnily proudy a proudění vzduchu a teď k nám může pronikat studený a naopak i hodně horký vzduch ...No takhle to tam psali, jestli je to pravda, nevím
Koukám, že deprese z počasí je kolektivní. Přesně mám chuť se zachumlat s bělouškem do postele a spát a tulit se až do léta, případně až do Vánoc a pak až zase do jara. Tohle je hnus a k uzoufání.... a nikde žádná naděje... u nás doma se razí estrémně negativistická teorie, že se jedná o nástup nové doby ledové. Táta někde vyčetl, že se doby ledové a meziledové střídají v pravidelných intervalech xxxx let a ta, co má jako následující přijít, ma asi 200 let zpoždění, takže jako nastupuje. Takže doufám!!! že je to ten ledovec nebo průvodní jev globálního oteplování!!! Páč jinak je to zvolna na mašli.. :(
No přesně, vztekám se aj u věcí, co jsou normál a v poho, třás když si zalívám kafe. Mám prostě doje, ač to není pravda, že ta voda teče pomalu jo a už nervím To není normoš!
Aha tak kus ledovce.... to potěš koště.... tu sopka na Islandu a studené léto, tu ledovec a zima nonstop.... safra proč to všecko schytá Evropa????
Jooo Klárčí, prospat to by bylo fajn, umět já hibernovat, jak žáby bo méďové, du do toho aspoň na rok Doba ledová snad ještě nebude, tomu nevěřím.... a nakonec i kdyby jo, prostě se odstěhuju na těch 200 let někam za teplem, někam, kde zůstane, a bude..... tže nejspíš na tu Artktidu
No je to fakt jak u bláznů..... hlavně že jsem si zakoupila dva stromkový angrešty a dva rybízy.... si je můžu zasadit tak v obýváku do květináče Hm..... a proč vlastně ne
Fakt je to na mašli, ještě ke všemu jsem si odřela autí, vítr mi zabouchnul dveře od garáže když jsem vjížděla, já blbka jsem je nezajistila, že je to zbytečné......a vůbec, jak píšeš Mati, nic mě nebaví, ani jíst ani číst ani telka, jenom bych nejraděj ležela zamuchlaná s Gulískem pod dekou. i Gulís už trucuje
TrucGulí je kouzelnej!
Bych ho snědla!
Hani safra, to mě moc mrzí s tím autím, a tohle je hned, jak je čék starej, tak je.... ptž aj mně a Míťovi a x dalším lidem se totok už stalo, a třás Mí ne jednou On je línej dávat zarážky, a to je u garáže máme, a je to hned.... ale zas si musíš říkat, že lak nejezdí
Až bude chuť a nálada, tak se to spraví, teda pokud to není moc. Já to třás u Citrího ani neřešila, nebylo to moc a stejně ten lak je hnusnej, tže co už
Holčičky, právě sem se dozvěděla, že zítra fičím do Bratislavy.... ehm a to má zítra chumelit na východě a u nás..... ehm.... ale volal mi kamarád, zoufalej, že přiletí do Braťky a nemá odvoz domů ( je z Brna ) a nějaký vlaky a busy mu nic neříkaj ( to chápu, mně taky ne ) a má tuny zavazadel ( je to takovej věčnej poutník, jak jáááá mu záávidím ) a klekl mu odvoz a co obvolal, tak nikdo taky nemůže.... no takže co bysme pro fakt dobrýho kámoše ( a ne malou korunku za cestu, co mi dá ) neudělali, že
Jízda ve sněhu mi neva, naopak, ale horší ti ostatní řidiči.... no co už, prostě pokud se dlouho neozvu, vyčkejte.... někde v srpnu už snad roztaju a dohrkám a dám vědět
To bude zábava, ale aspoň nějaká změna v té šedi zimové
Huhúúúú su doma! Hani jelo se úplně v klidu, ptž to sněžení nebylo nijak divoký a v Brně není sníh vůbec a na slovensku skoro taky ne
Tže pohoda! A já se tak těšila na tuny snížku za volantem
Tadyk u nás ale zas připadlo dobrých 10 cm
Prostě už to nejspíš nikdy nebude jinak....
A co vy holčičky, jak to přežíváte? Už jsem zvažoala variantu stát se alkohollkem a být tak měsíc v rauši, třás by potom už bylo hezky, až bych vystřízlivěla
No páááni holky, četly jste to??? Nejspíš su ta výjímka, co potvrzuje pravidlo Ale je fakt, že za volantem ( buch buch buch ) je to naštěstí dle jejich výsledků
A jak jste na tom vy?
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/297903-nejvetsimi-smolari-jsou-byci-stastlivci-pak-strelci.html
Ahojky
Mati jsem ráda, že jsi v pořádku dorazila domů! Jak dlouho jsi byla za volantem? Tak s tím horoskopem je to u mě pravda (3x BUCH!!!), většinou mám obrovské štěstí (děkuju za něj!) a průser se mi o milimetr vyhne...Ale je pravda, přesně jak tam písajů, že se snažím mít oči všude a každýho pozoruju a hned rentgenuju jeho úmysly, co se volantu týče teda...
Když si vezmu, kolikrát jsem mohla být dost ošklivě dobitá jen z těch pádů z koní...a vždycky jsem naštěstí vyvýzla max. s modřinama...Vím o sobě, že mám štěstí, ale už ho nepokouším, tak jako za blbého mládí...
přece jen, nikdy nevíte, kdy se štěstí rozhodne Vás opustit, že..
Mati s tím chlastáním to není špatnej nápad Ale nechci nic říkat, ale u nás brzy ráno ještě za tmy tak nádherně zpívaj ptáci, že už to jaro nemůže být daleko, oni už to musí cítít
To jsou vážně úžasný koncerty ráno
Marký vyjížděla jsem v osm ráno a vrátila se kol 16 h., ale ještě jsem čekala v Bratislavě, než přistane, tže to nebylo nijak dlouho A dost mi cesta zvedla náladu a zas mi troška posílila nervy na přečkání té nekonečné zimy, zasmáli jsme se a tam bylo místama až jaro, žádnej sníh, tže mi to vlastně dost prospělo
Tý jo, tak štístko tady máme Jak píšeš, čék by to neměl pokoušet, ale přeju ti to, ptž štěstí má sedět na těch hodných
Júúúú a jak píšeš o těch koncertech ptáčků, tak představ si, že tadyk to ti chudáci provozují každý ráno a večer i ve vánici taky, poslední 4 dny natvrdo, tže si taky říkám, že to jaro už asi fakt juká ze dveří Předtím byli zticha, ale teďka to rozjeli.... tož doufejme, doufejme
Sice mě mrazí při představě zahrady, páč Bíšan přes zimu, po x letech kdy si toho nevšiml, zlikvidoval prakticky všechny ochranný plůtky kol všech stromečků a keříčků ( chuť ho totálně rozsápat už mě přešla, ale slzy vzteku se ještě při pohledu na tu spoušť řinou ) a taky podpěry, tže budu mít práce jak naklepaný navíc, ale co už, vlastně se na to vrtání na zahradě šíleně těškám
Akorát mi ochřipkovatělo Mí a znáte to, chlap a kašlíček a zvětšená mandlička a..... smrt na jazyku Když mi před pár dny pravil skřapajícím hláskem: "Bubíííí, jsem Míťa Velká Mandla! Aaaauuuuuu!"
, říkala jsem si, že to mi ještě scházelo
I nakoupila jsem různé lékárenské krabičky léků a narvala to do něj jak do....
a prchla se slovy: "Vylež to, silnější přežije"
Kupodivu spolupracoval a ani moc nekníkal, což měl štěstí, náladu na pečování o přerostlý děcko jsem fakt neměla
mata
napsal(a):
Marký vyjížděla jsem v osm ráno a vrátila se kol 16 h., ale ještě jsem čekala v Bratislavě, než přistane, tže to nebylo nijak dlouho A dost mi cesta zvedla náladu a zas mi troška posílila nervy na přečkání té nekonečné zimy, zasmáli jsme se a tam bylo místama až jaro, žádnej sníh, tže mi to vlastně dost prospělo
Tý jo, tak štístko tady máme Jak píšeš, čék by to neměl pokoušet, ale přeju ti to, ptž štěstí má sedět na těch hodných
Júúúú a jak píšeš o těch koncertech ptáčků, tak představ si, že tadyk to ti chudáci provozují každý ráno a večer i ve vánici taky, poslední 4 dny natvrdo, tže si taky říkám, že to jaro už asi fakt juká ze dveří Předtím byli zticha, ale teďka to rozjeli.... tož doufejme, doufejme
Sice mě mrazí při představě zahrady, páč Bíšan přes zimu, po x letech kdy si toho nevšiml, zlikvidoval prakticky všechny ochranný plůtky kol všech stromečků a keříčků ( chuť ho totálně rozsápat už mě přešla, ale slzy vzteku se ještě při pohledu na tu spoušť řinou ) a taky podpěry, tže budu mít práce jak naklepaný navíc, ale co už, vlastně se na to vrtání na zahradě šíleně těškám
Akorát mi ochřipkovatělo Mí a znáte to, chlap a kašlíček a zvětšená mandlička a..... smrt na jazyku Když mi před pár dny pravil skřapajícím hláskem: "Bubíííí, jsem Míťa Velká Mandla! Aaaauuuuuu!"
, říkala jsem si, že to mi ještě scházelo
I nakoupila jsem různé lékárenské krabičky léků a narvala to do něj jak do....
a prchla se slovy: "Vylež to, silnější přežije"
Kupodivu spolupracoval a ani moc nekníkal, což měl štěstí, náladu na pečování o přerostlý děcko jsem fakt neměla
Tééda, celý den za volantem! věřím, že Ti to zvedlu náladu, to mě taky vždycky krásně nakopne, když je nějaká změna (příjemná). Podívala jsi se taky do jiných krajin a to člověk občas potřebuje i když to má doma nejradši
Nooo štístko zrovna nevím až tak úplně, ale každopádně se štěstí unaví celkem dost často, když zrovna letí kolem mě a sedne si na mě... Většinou to poznám a uznám až později, až mi všechno dojde, že jsem vlastně měla obrovský štěstí....
Taky u nás Mati statečně bojovali a pískali i když byly ty mrazy a sníh, ale teď přímo řvou a je to nádhernej řev! Už tomu věřím, už už se to blíží
No tak po zimě není žádná zahrada kdovíjak krásná ale u Tebe bude asi trošku zdevastovanější
Ty to hravě zvládneš, aby měli pejsánci zase co ničit
Joo Mati, nemocnej chlap, to je neštěstí. Ženská to vyleží, popřípadě přejde mávnutím ruky (když to jde) ani o tom nemluví a jede dál, ale u chlapa to musí každej vědět a "maminko, dělej se mnou něco" Tak je to u nás, sám si nic nekoupí na to a přecházel by to bez ničeho, to mu musím furt něco vnucovat až pod nos a říkat, že by se měl trošku přioblíct...Fakt mě nebaví dělat maminku dospělýmu chlapovi
Mati, hlavně že sis užila za volantem, jsem si jistá, že bys jela znova jen abys nemusela opečovávat "těžce" nemocného chlapa
Dneska přijde syn a nainstaluje mi nový NB, tak jsem zvědavá, jestli se ještě někdy dostanu sem na diskuzi. Má to okna 8 a ty mě připadají záhadné a se mnou nespolupracující....Ale už nemám náladu se pokaždé pracně přihlašovat, když se chci zúčastnit povídání s váma, už už jsem ten pitomý chromý NB hodila z okna.....ráno mi málem omrzly náušnice v uších tím nádherným jarem
Marký tož já sem v Bratislavě byla loni na podzim s kámošema, co závodili na RedBull akci, tže jsem nejela někam, kde to neznám, notabene zrovna Bratislava a okolí není nic moc na kochání ( až na ty obří vodní nádrže s obříma loděma, to je tak jediný ). Ale každá cesta v brmí, notabene ve snížku, je příjemná
A doma to teda fakt nejradši nemám, jsem toulavá noha
a na můj vkus je tu až moc zalidněno. Kdybych bydlela ve srubu v Yellowstonu, to by byla jiná
Tož u nás ti ptáčci neřvou zatím ( leda tak ráno, abych ji ihned došla dosypat tak tunu slunečnic a oříšků jo ), ale statečně zpívají co to dá
No přesně Marký, dělat matku dospělákovi, to je prostě na záušák Ale v tomhle je 99% chlapů stejných a ty výjímky jsou buď batolata, nebo starci nad hrobem
Jak se má Tekoušek, prostata už dobrá?
Hani to mě dostalo, ty omrzlý náušnice v krásným jaru
Fakt sem si smíchy sedla na zadek.... a pak že nemáš prima náladu
NB doufám, že bude fachat Hani, ne abys nás kvůlivá nějaké mršce moderní opustila!!!! Nesmíš se těm přístrojům poddávat, jinak si tě podaj
Co Gulíšek, zlobí a stále běhá jen po zdech?
Gulíšek zatím po zdi neběhá, protože občas visí na stromě zakousnutý do větve
Jsem zvědavá co si vymyslí příště, ale štve mě, vůbec se nenechá přivolat když potřebuju, tohle jsem u žádného svého psa nezažila, přivolání jsem měla vždycky perfektní a teď tenhle zmuchlanej paličatej zmetíček se kousne, sedne si a sedí a čumí. Už jsem obešla bez něj celý blok domů a našla jsem ho sedícího tam kde jsem ho nechala. Fakt buldok není pes
Hani já su s toho Gulíška fakt hotová....
Vidím ho, jak tam sedí, a sedí.... a říká si: Jen se hezky vyvenči paničko a nespěchej, já mám času dost
Je božskej!
Hele je to buldok, to je jak u pastevce, přivolání nehrozí, ale STOPku umět musí a umí, a to teda Gulíšek vede nad všema pastevcama, to ti řeknu!
To tadyk troška oteplím a třás aj zoptimističtím to čekání na jaro těma fotkama z RedBullRapids, pokud sem to sem na podzim nedávala, ale myslím že ne
Tady Mí s kámošem á la Kokosy na sněhu, natáčela je místní telka, druhá pak později
Ale já to sem tuším dávala, že?! Ty plavidla všeho druhu.... jo, mám dojem že jo, tže nic no
Holt ta skleroza už jinačí nebude
Tak tadyk ještě ten domeček, paradoxně jeden z mála, co doplul do cíle a ani se nepoškodil
je vůbec možný, že bylo někdy venku takové počasí jako na té skvělé fotce ? Guliver reaguje jenom na stůj a zůstaň, ale už mu skoro přestávám věřit
Paličatější zvíře jsem snad ještě nepotkala. Když zařvu NE, tak vím, že zapochybuje a stuhne, ale toť vše. Huberte ty to tam nahoře vidíš, jak bych tě potřebovala na pomoc s Guliverem, ale buldoci všeobecně neuznávají autority, ani psí, ani lidské. Guliver nemá respekt před žádným psem, když na něj nějaký obr zavrčí, zeptá se jenom pohledem : " Co blbneš, proč si nechceč hrát "
Jedu ke kadeřnici a na nehty, ta zima dává zahulit i vlasům a nehtům, kruciš.....
Přes tu záclonu a celou kuchyň je kvalita fotek horší, ale poznat to je!!! Sameček Žluny šedé Žluvu vídám na procházkách často, chodí po zemi, nebo těsně nad zemí vlnkovatě lítá a je žlutá jak slůně, ale Žlunu jsem ještě neviděla, natož na svém krmítku
Ta dlouhá zima má své výhody!
Hani chtělas buldoka? Chtěla! Máš ho? Máš! Tak se nediv
Holt ta povaha a ještě i ta puboška, tomu věř, dělá svoje, ale bude líp, neboj
A ještě sameček Žluny.... bože to mám radost!
A poslední, ať vás nezažluním
Já už jsem ho zaregistrovala před pár dny, vidím tam cosi ve velikosti datla, ale ne tak pestrého.... napadla mě Žluna, ale pak si říkám, co ta by tady dělala, ty se člověku vyhýbají jak čert kříži a jsou jen v lese.... a viděla jsem ho letmo a z dálky, ptž hned ulítla a já kolem kuchyně jen procházela.... a dneska tohle.... a byl tam tak dlouho a krmil se jak blázen..... Mám s toho úlovku, byť ta kvalita fotek není žádná hipoška, šílenou radost!
Blbnu s Datlem, strakapouda jsem samo myslela Datla jsem tu taky dlouho neměla, ale oni jsou, stejně jako právě Žluny, dost plaší a k lidem moc nelítaj, narozdíl od Strakapoudů. To už musí být. Ale taky ho tu vídám občas
Jen vyfotit se mi ho ještě nepodařilo no....
Hani tak si vlásky a nehtíky užij, ptž máš recht, trpí a hodně bez toho sluníčka Taky se do nich budu muset obout a troška jim zábaly a tamíny přilepšit
Krásný víkend, holčeny!
Řeknu vám, jak se vedle na nemoderce řešila ta torze a všude jinde zas ty návnady a otravy....padla na mě taková deprese, od čeho toho psa vlastně mám? Abych byla neustále v nervu, zda nedostane torzi, neotráví se, nesrazí ho auto, neuteče v else a nestřelí ho myslivec, nedostane rakovinu.... :( To je hrozný takovejch rizik! Musíms e s tím anučit nějak smířit a fungovat...ale teď mám nějaký paranoidní období a pořád Kenje sleduju a hodnotim ... :(
Tak co jarňuchy!!!!???? Co vyvádíte???
Klárčí klid, to je normoš, čék má období, kdy je z těch psů ( dětí, rodičů, partnerů, sebe ) úpa na mrtvicu, furt to sleduje a furt má dojem, že se cosi děje.... Obvykle se nic neděje, ale holt nervičky pracujou no. Myslím, že na to má vliv i to počasí pojebaný, co furt ne a ne chytit rozum.... i když tuť sa již oteplilo o pár stupínků, leč místy ten sníh furt je a dost
Tak doufám, že ty předpovědi na netu o jaru tento týden začínajícím, nekecaj, bo jináč už mě klepne.
Dnes tu bylo chvilku i slunečno troška, tak sem vysmahla na zahradu a poopravila ty zbořené a zničené plůtky a kůlečky kol a o ošmiglala zakrslé jabloně, ty velké Mí už ošmiglal asi před měsícem. Strašně už bych chtěla "zahradničit", ale tak úplně to prostě ještě nejde, když není počasí no.... tož snad se brzičko dočkám
....anebo kováním v kovárně, kterou zároveň pomáhají vytvářet a budovat
No jo, Prágl
My tadyk asi přejdem ze zimy rovnou do léta, a to teda tadyk máme furt hááá oproti těm chudákům na horách.... tam je to úplně šílený
Ti možná to léto ani mít nebudou, tak snad v srpnu budou mít cosi jako teplejší jaro
Depka ze školy? Nedaří se, bo je toho moc? Kenjísek je ale o.k. ne?!
Si tak říkám, že letos jsem tu ještě neslyšela a neviděla Rehky Šťovičky už tu jsou a Rehci, kteří tu bývají daleko dříve, furt nikde
Snad se ukáží, to jejich spešl pískání mi chybí
Panebože Hani!!! To je mi strašně líto a doufám, že to nebude níc vážného, ale "jen" podkožní krvácení Rozhodně napiš, jak jste u veta dopadli!!!!
A co vy ostatní?? MArký? Sabi? Klárčí?
U nás dneska poprvé 9°C a byť je to fakt Apríl ( chvíli prší, chvíli svítí ) na zahradě je sníh pryč, krom koutů kam nesvítí, a tak jsem vytáhla foťák a štěnda vyfotila. Akorát že Bíšan už je zas Protík na entou ( kolem háraj feny a on zas otravuje Eframa ), tže u focení fakt nespolupracoval a ve finále mám JEDNU fotku
Ostatní byli troška příjemnější, ale taky ne moc, asi jsou s té zimy furt ještě spuchlí a nechtěj věřit, že fakt přijde teplo
Už se mi ty její ostříhaný uši vůůůbec nelíbí.... no byl to hokus pokus a nikdy víc..... už aby jí to zase hezky narostlo a courala to po zemi, jako na ocase
Mmch včera jsem opět vyčesala dva Bidíčky, ještě mi zbývá část od lopatek k palici.... tam je to nejhorší, má tam tunu volný kůže, asi tak na tři další Bíšany a šíleně blbě se to češe.... zbytek Batulčat línání tenkrát jak přituhlo chytře zastavil a nyní se nějak nemají k tomu, aby vylínali, tže jsou jak medvídci
Seřvaná Kočička sedící, jinak furt lécal, jedinej brouček, kterej má furt super náladu Ovšem když mi už po x-tý hodil poleno na KOTNÍK BOLÁČEK, spuchla jsem já a nahnala ho dom
Slunéčko si s náma pohrávalo a tadyk zrona zalezlo, a ptž nefotím na automat, ale jen manuál, málem mě šlehlo Gríšánek se ihned vrhl na klacíčky....
Jak tam ten sníh není, objevují se po celé zahradě záhadné věci....
Holt oba velcí pilně makali
A poslední.... Proťospuchlina
Je dle té barvy srsti krásně vidět, jak je vyčesanej jen po lopatky
A krááásně se nám spustila průtrž.... lalalalááááááá
Mati to jsou krásné prosluněné fotky, máš slušnou psí partu, vyčesanou a jarně vyparáděnou Guliverovi to ucho hnisá, vet mu to oholil, vymačkal hnis, vyčistil, píchnul atb a něco na bolest a zmírnění otoků. Na týden další atb pilule a rimadyl proti bolesti. V pondělí kontrola a možná odsátí toho otoku, pokud nezmizí. Chudínek Guliver, když jsme odcházeli z ordinace postěžoval si dvěma lidem, co tam čekali, kupodivu je rozesmál
Navíc jsem nechala na parkovišti odemčené auto s klíčkem v zapalování, takže jsem nejdřív zamatkařila, že jsem ztratila klíč, pak jsem si zavolala taxi, aby nás odvezl a potom mě to došlo, taxi jsem odvolala, poděkovala bohu, že tam autí vydrželo a jela domů. uf, to byl den
Jejda Hani, tos teda měla štěstí s tím autím Chápu, žes to ve stresu neuhlídala, ale můžeš se chlubit tím, jak je v Práglu bezpečno
I když v tom momentě jsi musela být na mrtvicu, to je mi jasný
Ještě že to tak dobře dopadlo, holt se zloději aut u veteriny asi nevyskytují
Chjo, to jsou zbytečné starosti s Gulíškem, viď? Hlavně aby se mu to v pořádku a rychle zahojilo a měl zase klid, zrovna ouška jsou citlivá a musí ho to bolet, chudáčka.... ale prášky proti bolesti by měli zabrat Brouček malej, jak se to vůbec stalo? Co ten bulík blbnul? Neměl pána?
Děkuju za fotky, inu snažila jsem se aby vypadaly troška jarně Ale u Gríšy a Bíšy i slůně zalezlo, mrška
A dneska je tu zas už zima a vlezlo, jen 3°C
S Kočičkou je radost žít, ten pes je furt připravenej k jakékoliv akci, nadšenej, veselej a prostě skvělej, když nikdo, tak on mi vždycky troška tý energie dodá I když je to drsoň a rapl
Jj, v Praze je bezpečně, konečně jsem se o tom přesvědčila
Mati nevím co tomu bulíkovi přeletělo přes čumák, Guliver by na vodítku, protože jsme šli už domů a najednou se proti nám objevil bulík a za ním jeho pán. Gulís si sednul a vrtěl ocáskem, já jsem byla v klidu a bulík přišel a rovnou skočil Guliverovi po hlavě a nechtěl pustit. Páníček ho škrtil, páčil zuby a nic platné. Držela jsem Gulivera za obojek co nejblíž k tlamě toho psa, aby tah nebyl tak silný a pes neměl důvod ho ještě víc rvát......fakt už bych to nechtěla zažít.
Uf, to je šílený Hani, běhá mi mráz po zádech, jen to čtu, natož to zažít Chuděro, sis dala.... a Gulíšek chudák taky
Moc přejeme brzké uzdravení a už nikdy žádnej takovej zážitek!!!
Holčičky, všem krásný víkend!!!!
Chudák Gulča Snad se to zhojí dobře!
Mati?! Si kluci kopou jámu lvovou, či co?
Já sem pořád zaneprázděná! Práce, povinnosti a pak zábava..
Přihazuju opičáka
Kde stéééé všici???? Co vyvádíte???? Copak vás jaro konečně nenutí se radovat?
Hani co Gulíšek, jak je na tom? Děkuju za pochvalu fotky, jj slušelo jim to a blbnuli jak malí kucííí
Sabi no kooonečně, ahoj! Tož povinnosti zdržují, to je fakt, ale hlavně že jste všici o.k. Moc hezký fotky, sluší vám to všem
Jáma lvová je na stožár a anténu Prostě těžký osud žena radioamatéra má
Já když tadyk slyším ty Šťovičky, už to jaro a léto prostě cítím všema deseti.... švitoření dělá divy
O cvrkání ptáčků mi ani nepovídej, totálně sem blažená poslední dva dny. A nejenom já, s koněm jsem včera trávila asi půl hodiny v poloze ležmo a muchlando a pes je taky nadšenej, že už může do vody
Já sem dneska kyselá, mám tři dny na odpolední Asi to psychicky neunesu, má být až 25 °C a já budu zavřená a makačenko
Júúú to je krásná fotka spinkacího Amirka Odpolko jo? Tfujtajxl, to ti teda fakt nezávidím
Má být sice hezky, ale o víkendu a pak zas zima, i když já už ty kecy meteorologů nějak neberu v potaz, stejně je ve finále vždycky všecko jinak
Nooo Sabi, on si hraje i zlobí.... tže jaksi....
a to je teprve základ.... až se to zalije betonem a vytuhne, tak na to přijde to samé, ještě jednou tak dlouhé a pak směrovka
Ale už jsem si říkala, že k tomu hodím popínavku, nejlépe břečťan, ale ten světlej, barevnej
Jsme si s kámoškou o víkendu udělaly výlet do ZOO, ale všecka zvířátka tepre "rozmrzala", tže si to za pár týdnů ještě zopáknem Přesto bylo hezky, na slůněti až hic a krásně jsme se zrelaxovaly
Ve finále jsme tam byly celej den skoro
"Moje mrkev!!!"
Ahojky Všem
Všichni máte moc krásný fotky, jaro z nich jen sálá Včera bylo teda nádherně prostě!!!ÚÚÚplně boží počasí
Co dodat, užívali jsme všichni plnými doušky
Hani, s Gulíškem mě to mrzí, snad už je na tom líp a už ho to moc nebolí...U bulíka mě takovýhle útok teda překvapil, ale což majitelé psů jsou různí a dělají z nich různé "povahy". Snad nebude mít Gulíšek žádné následky, jak zdravotní, tak psychické...Víme, že.. Muselo to být hrozný Hani....
No, a my už zase srajdíme, halt se zase oteplilo...Je pravda, že jsem min. týden zase venku viděla nějaké ty zaschlé "lívance" od jiných psů...To je pořád dokola! Jen čekám až budu při penězích a budu moct koupit ten Imunnovet...Už na to vážně nemám nervy. Dneska ráno zase budíček v podobě zvracení a rychlého útěku ven pomalu ještě v pyžamu, chudák pes držel to statečně, než jsme vyběhli...
Nedostává nic, odpoledne se chystám koupit pangamin a dopovat ho aspoň tím, to mě teď nezruinuje...Žádná změna, nic prostě najednou místo ukázkových bobků čůrá zadkem(slušně řečeno). Je pravda, že dostal kousíček hovězího čistýho masíčka na chuť, ale to dostává sem tam často a nic mu po tom není...Myslím si, že je to slabá imunita, že venku chytne všechny tyhle svinstva.
Tekouš je prostě pražský pes, tady je to každé jaro. Guliver už to má za sebou, bišon sousedů už také podruhé.....Je to tou hnusnou špínou, co po sobě lidi a hlavně neuklízející pejskaři nechávají......Jinak Guliver je v těžké pohodě, dneska jdeme na kontrolu. Psychicky ani fyzicky ho to nijak nepoznamenalo, doufala jsem, že nebude po tom zážitku toužit hrát si s každým psem co potká, ale kdepak. Holky máte krásné jarní sluníčkové fotky, taky budu muset zase začít......jdu volat opraváře na okna, zaseklo se mi okno v kuchyni a musím musím musím uklidit, ale dopředu říkám, že se mi fakt nechce
Ahoj ahoj!
Sluníčko je parádní! Akorát nás prý zase opustí.... ale tak zlý už to snad nebude...Marký, Kenj má taky citlivé zažívání, ale musím uznat, že co jsme na granulích, není nějaké blindění či průjmení až tak časté... ale stejnak zvažuju, že nechám pro sichra udělat rozbro krve, zda je všechno jak má.... btw taky vám začli pesani tak chlemtat, co se oteplilo?
V pátek jsme ještě doslavovali moje narozky z 10. a heleeeeeeee.....
Ahojík
Teda Klárčí, jestli jsem to správně pochopila, tak moc moc moc gratuluji a přeji Ti to
Je to krásný
On taky Tekouš normálně neblije nic, má po granclích pěkný bobky pevný, ale jak někde chytne toto, tak to stojí za to...Už mi blije a srajdí i tu Smectu, takže nám zabrala jen jednou poprvé...Včera už jsem mu nedala nic a už je v pohodě, už nesrajdí, tak ještě počkám až se střeva zklidní a zase začnem pomaličku krmit...Zítra snad dorazí Aptus Aptobalance na podporu střevní mikroflory a to mu budu dávat, dokud nebudou peníze na Imunnovet...Kdo ví, třeba bude stačit i ten Aptus...
Hani, ten Gulís je nepoučitelný ale radši si už dejte pozor na cizí pesany a seznamujte jen v Tvojí těsné blízkosti, ať můžeš zasáhnout včas...Na některých psech fakt člověk nepozná, s jakým úmyslem přichází
Přesvědčuju se o tom dnes a denně
Ahoj děvčata !!
nějak vás vůbec nestíhám číst.... není čas, Vojtík nějak začal stávkovat s jídlem, takže krmení je pro mě záležitost třeba i hodiny, vůbec nic nestíhám
Do 2 měsíců jedl jak blázen a teď to do něj rvem div ne násilím. Pěkně mě to štve, málo jí, nevydrží dlouho, takže ho nemůžu třeba poslat s mamkou na 3h ven
takže mám málo volna.
Mati máš nádherný ten vodoznak, jak jsi to vyrobila?? fakt parádní, celej Bíša
jsme taky šťastný, že je tady konečně jaro, takže teď trávíme co nejvíc času venku, na zahradě. mám už pár fotek Vojty s Indym, tak vkládám
Indy byl doma zatím hodnej, pořád ho chtěl olizovat, museli jsme být opatrný, ale občas ho to venku chytne a chce po mě skočit když ho nesu, tak ho musím mírnit... ale je to lepší, než jsem čekala, bála jsem se reakce.
a tady jedna pro zasmání
jinak fotky máte krásný, zase jsem se pokochala nad xichtíkem Gabouškem on je prostě neokoukatelnej stejně jako Guliver, nedávno jsem ho ukazovala Michalovi, jak vyrostl, koukal jak blázen kde je ten váleček malej, co ho viděl v září
Dodatečně Gríšovi vše nejlepší a ještě moc moc moc dalších let s tebou Mati Frí vypadá na té jedné fotce uplně mamutovitě na NO, jak jsem zvyklá
a pomocníček je asi taky dobrý, jak koukám
Klári, moc gratuluju, hezoučký symbol lásky
Peti, tvoje fotky jsou prostě nej......mám radost z takové nádherné lidskopsí smečky
Včera jsem byli na kontrole, Guliver je dobrej, jenom nám vet ještě přidal atb, pro jistotu. To asi chrání Gulíse před těma hnusnejma průjmama a blitím, co teď tak řádí, pes mojí dcery už to má od včerejška taky podruhé. Tak držím Tekoušovi tlapky
Mati, co ty a úrazy, držíš se zatím
Peti, Vojtínek je model! :) Fakt krásný mimčo! A jak je maloučkej proti Indimu, to je vtipný. :)
Mati, úplně jsme ti zapomněla pochválit stožár! Přítelovo rodiče jsou též radioamatéři,t eď už sice neaktivní, ale taky mají an zahradě stožár, ale takovejhle teda ne...
Markét držíme palce, ať je to co nejdřív za vámi! A už ať to skončí a my ideálně nic nechytneme....
Za gratulace díky :)
Peti, Vojtínek je model! :) Fakt krásný mimčo! A jak je maloučkej proti Indimu, to je vtipný. :)
Mati, úplně jsme ti zapomněla pochválit stožár! Přítelovo rodiče jsou též radioamatéři,t eď už sice neaktivní, ale taky mají an zahradě stožár, ale takovejhle teda ne...
Markét držíme palce, ať je to co nejdřív za vámi! A už ať to skončí a my ideálně nic nechytneme....
Za gratulace díky :)
Ahoooj kočeny!
Marký moc doufám, že už bude Tekoušek v pořádku a kdyby mu ten Aptus zabral, bylo by to super Ty dáváš Smectu normoš s jídlem? Já že nezabírá.... u nás teda zabrala vždy, ale jak u sebe, tak u psů k tomu dávám automaticky hladovku
Hani to jsem šíííleně ráda, že je Gulíškovi dobře a taky doufám, že už žádného takového psa nepotká Ale je šikulka statečnej
Klárčííí, jestli je to snubák, tak taky šíííleně moc moc gratuluju, je to hrozně hezký
Mám z tebe radost!
No vidíš, tak víš co to je radioamatérství Tohle je příhradoej stožár na Mosley anténu směrovou, doteďka měl Míťa "jen" trubkovej na vertikál, to bylo v poho.... tohle je horší
Petííííííííííííí moooocky moc tě zdravím a jsem moc ráda, žes zase najukla aspoň na chvilku! I když teda trápení s nejedlíkem nezávidím... ťula jeden malej, takový starosti přidělávat rodičům, viď?
Ale věřím, že se zase rychle dá dokupy a bude papat jak má
Za jaro jsme šťastný všici, to sluníčko a teplej vzduch už byli potřeba jak sůl
Jejda děkuju moc za pochvalu vodoznaku, od tebe mě to těší dvojnásob A dokonce jsi poznala Bidíška!!!
To víš, chtěla jsem jeho, tže to nebylo jednoduchý, ptž jsem musela najít správnou fotku, pak z ní vyříznout Bidíška, pak ho přenést na prázdnou stránku a zprůhlednit, pak to spojit s písmenama a celý to dát do kupy a uložit
Jsem laik a totok už vůbec není moje parketa, tže mi to trvalo jen na to přijít asi da dny, ale nakonec jsem to i zvládla nějak a ani se moc nevztekala u toho
A dala jsi sem úúúúžasný fotky, nádhera!!!! Vojtíšek normálně roste jak z vody!
Ta legrační dvojfotka je fakt super, sem se nařehtala takdyk! Ale nejhezčí je ta, jak jsou tři tví kucíííí, ta se mi moc líbí
Hlavně aby se Vojtíšek rozjedl, lepší je krotit, než nutit
Dávám fotku, kterak jsme si betonové pejsky udělali Tak do betonu, základů, se dává letopočet a tak, někdo si tam dá ruce, my si tam dali tlapičky všech Batulčátek, na každou stranu jeden pes
Nejblíž sem na fotce je Bíša, napravo od něj Gríša, naproti Bíšovi Kiki a nalevo od Bíšy Efram
Nasmáli jsme se u toho docela fest
Peti moc děkuju za přání Gríšánkovi A kuju za pochvalu Frííí, on má furt plnohodnotnou zimní srst ještě, vůbec nechce skoro línat, vlastně ani Kiki a Gríša. Jen Bíšan už je vylínanej. Takže proto asi vypadá jak mamutek, i když myslím, že na PP NO mamutek i je
O pomocníčkovi ni nemluv.... to je spíš na provaz
Hani kupodivu neúrazuju zatím, a to makám na zahradě a chodíme na minitůry jo, ale neboj, brzo si zas něco přivodím, abych nevyšla ze cviku Ono dost na tom, že mě furt ještě zlobí, a některý dny i hodně, ten kotník
Ten mě fakt štve.... a nechápu, proč je furt oteklej.... mám problémy s botama
Jedna auto-foto ze včerejší minitůry s Bíšánkem Chtělo by to holt mít delší ruku no
Kluci si s tím betonem pěkně mákli, z ulice až na zahradu přes ty schody, ale byli šikule a zvládli to za dopolko necelý No jooo, svaly z práce jsou holt svaly z práce, pak ta síla je
Ostatně udělala jsem jim mňamavej obídek.... masovo-bylinkový rizoto s tunou sýru
Zítra budu sázet, konečně, ty angrešty a rybízky, ale hlavně je musím důkladně OPLOTIT!!! A páč pletivo už nemám, budu zas přikupovat
A pak kam ty peníze furt mizej...
Holt někdo má Happy beton, my máme Haffy beton
Akorát u prcků se ty otisky dělali blbě, jsou lehcí no--- nejlíp to šlo u těžkého Bíšánka, u Eframa krapítek hůř, navíc se furt mlel a hodlal tam hupsnout na tvrdo celej Ale s těžkýma to jde líp, než s malýma.
Ahoj.
Mati, ne, samozřejmě měl u toho hladovku, tu nasadím okamžitě, když začne srajdit...
Klárko, to musela být romantika
Děkuju za Tekouše, snad už bude dobrej, včera něco malinko vykadil (sice nevím z čeho), ale už vypadá, že začíná zahušťovat sám, tak snad už je to za námi...Aptus přijde dneska, tak uvidíme...
Ťapičky pamětní jsou dobrý nápad máte je zvěčněný
Anténám nerozumím, tak se nevyjadřuju, nerozumím téhle zálibě
S Bíšou Vám to na fotce moc sluší
Ahoj
Tak dneska si koukejme užívat krásného teplého letně-jarního nebo jarně-letního? dne, páč od zítra se to má prý trošičku zkazit, ale pořád to bude supr!!! oproti těm nedávným pár stupňům nad nulou...
Dneska čekám na malé potěšení, náramek z chrysoprasu, tak jsem na něj zvědavá Jinak včera jsem se zase pobavila nad službami České pošty...už předevčírem byla zásilka uložena na naší poště...já jak blbeček čekám na lísteček z pošty...kdybych se nepodívala na net, kde ta zásilka je, tak snad čekám měsíc
prostě v Čelákovicích už se ani neobtěžují dát Vám vědět, že máte něco na poště
dneska si pro to jdu, jediná poznámka ohledně toho, jestli nemám lísteček a bude čoro moro asi
Tekoušek už včera večer dostal pár kuliček granulek na rozjezd. Dneska ráno jsem mu dala už něco víc do mističky spolu s Aptusem a snad už to bude dobré ...PROSÍM PROSÍM PROSÍM!!!
Příští víkend už jedem na chalupu, pryč od těch všech virů tady...Bože jak se těším! První den bude zase zvykačka na pavoučky vylézající po zimě, ale i na to se těším
Ahoj!
Mně čeká pracovní víkend venku, tak dost doufám, že nebdue tak zle, jak to vypadá... :D A hlavně že se to zas zlepší, na příští víkend byhc už chtěl první jarní grilovačku!!! Musí vyjít! A heč, už jsme měla dvě venkovní zmrzky! Jaro je tady naplno :)))
Marký, snad už se z toho ten Tekouš dostane.... vím o čem mluvíš, my jendou takovouhlke střevní záležitost řešili 3 týdny a nakonec dostali atb... je to humáč, ale snad už to bdue dobré, držíme packy!
Kenj je taky pako, dneska si zabodl klacíček do patra a má tam krvavou díru, tak doufám, že mu to nijak nezhnisá, neb to máí až vzadu v tlamě na tom oblouku a není moc jak se tam dostat...
No Klárčí, Tekouš je v tomhle stejný pako, zaboha nebude běhat s klackem drženým uprostřed, ale pěkně hrotem dovnitř huby...Ještě se to díky bohu nestalo, ale říkám mu to pořád, že se bude divit, až si to jednou vrazí někam hluboko do krku...Jsou to blázni bláznivý a člověk je občas musí hlídat jak malý děti Tak snad se mu to hned zahojí a nebude z toho žádná "sranda"!
Děkujeme za držení pacek! Teda tři týdny, to je šílený
Chuděra malej...Ten musel vypadat..Tekouš, co do teď nabral, teď zase shodil...se z toho vážně zblázním už! Se úplně děsím, až ho budu na chalupě koupat, že mokrej bude opravdu jako kost a kůže
Ale co se dá dělat no, holt to zase nabere...
Jé grilování venku...nech tohoAle my to neumíme
Aspoň toho buřta bych si opekla nad ohníčkem!
Hola hola po víkendu!!!
Jaký jste ho měly, holky? Co počáso? V Praze sobota nic moc, ale čekala jsem to horší a neděle už byla lahůdečka. A v neděli jsem byla u kamaráda a dělali jsme nože z podkov. Je to docela sranda, anpře mi přišlo strašně nebezpečný se motat v pěti lidech kolem pseudopece a kovadliny s do oranžova rozžhavenýma podkovama, ale mlátit do nich byla paráda. :))) Pak přišly na řadu různý brusky a takový, nikdy bych nečekala, že mě to bdue bavit, ale bavilo. :) Tady obrázek, co jsem vytvořila. Je zahnutej a tupej, ale hlavně že je krásnej!!! :) A vlastnoručně vyrobenej...
Akorát Kenj měl pocit, že na návštěvu jsme jeli jen proto, aby se mu házely klacíčky a neustále se motal kolem toho vylepšenýho grilu, co fungoval jako pec...
Moc krásný nožík
Šikovná holka
Já se potýkám s novým NB, štve mě, že jsem ještě nepřišla na to, jak přesunout fotky z foťáku in NB, a vůbec je tam tolik záhadností.....Klíšťata útočí, pořád Gulíse prohlížím, aby mi něco nepřinesl domů, narozdíl od něj nejsem chráněná
Ať žijou windousy 8
Petíííííííííí Vojtíškovi k jeho v životě prvnímu svátku přejeme vše nej a nej a sluníčko nad hlavou!!! Ať si ho pořádně užije
Hani tak NB tě tak zlobí? To snad néééé.... čím to?
Klárčí krásnej nůž a jak píšeš, radost z vlastní práce je to hlavní Jsi fakt šikulka!
A co Tekouš Marký? Už je mu dobře? Však si užijete chalupu teďka o víkendu, viď?! Tak to bude super
My se brouzdáme přírodou co to dá, ale těch klíšťat letos je mazec, jako 10 na 5 cm na hlavě Bíšana, to je fakt síla Musím urychleně zakoupit pipetky zase...
Nooo konečně někdo se tu zas objevil
Klári, nůž vypadá zajímavě, to jsem ještě neslyšela, dělat nože z podkov! Jak píše Maťa, vlastní výtvor je prostě vlastní a je to hlavně vzpomínka
Hani, držím palce, ať noťase přepereš a získáš znovu nadvládu nad strojem Co Gulíšek, už má ouško dobrý?
Maťi, no jasně, tenhle víkend už frčíme! Teď v něděli jsme byli na kukačku, odzimovat a připravit si chaloupku na první víkend. Co Vám budu povídat, bylo to silně nabíjející
Navíc se udělalo krásně, takže jsme posvačili na trávníku, něco pofackovali a zas jeli..ale nechtělo se zpět...
Vrhla jsem se na ty tuny krtinců a jak jsem se hned svlíkala ze svetrů atd...
Paráda, krásně mě ta fyzická práce zase nabila energií, už se těším až to bude zase pravidelně!
Jinak teda jsem využila situace a vrhla se na Tekouše, že mu řádně vydrbu kožich od chlupů a co nenajdu!!! Dvě klíšťata evidentně chycená v Čelákovicích (už byly slušně nakrmený mrchy)!!! Měl je pěkně schovaný, proto jsem na ně dřív nepřišla! Tak já si říkám času dost, tady žádný klíšťáky nenachytáme a ejhle...Takže, jak říkáš, už je na čase sáhnout po chemii!
Mám nějaký fotky, tak snad se dokopu to hodit z mobilu do pošitaše
Byli jsme v sobotu na Truck Trialu v Milovicích, počasí teda stálo za prd, domů jsem jela pěkně promrzlá, ale zážitek supr a budu jezdit častěji na tyhle akce. Dokonalost sama, silný stroje, silný motory, obrovský rozměry...užila jsem si to teda! Fotky hužel nemám žádný, jen pár videí, ale znáte to, zážitek je lepší než focení Fakt jsem byla hotová z toho, jako věděla jsem, že velký auta se mi líbí, ale tohle předčilo moje očekávání
Ochranářům by se to nelíbilo ty tuny černýho kouře ze spálený nafty...ale to jen umocňuje ten zážitek...Holt tady se ve mě pere láska k přírodě a k silným strojům najednou
Marký mám radost, že je Tekoušek už fit a držím palce, aby už mu to vydrželo!!! A chápu, že tě chalupa nabila energií, mě ta zahrada a proťápky tůrovky za zpěvu jarních ptáčků taky a jak!!!
Jooo trucky můžu, jak píšeš, tady ekologii nějak neřeším, miluju to a to samé americký auta, srazy!!! Zkuste to někdy, je to nádhera ( byť ta ekologie je taky někde, ptž jsou to žrouti bez katalyzátorů )
Tyhle akce nemaj chybu, jen tak mít víc času ( a peněz ) na ně chodit častěji
A zkusila sis řídit amrickej truck??? Já se na to chystám, ptž ty "evropský" nejsou vono, ale ty ameriky jsou úžový A lidi kolem příjemný, určo tě kousek na trati nechaj, je to zážitek!
Z osobáků jsem řídila Shelbyho a to je teda něco.... mít já prašule na provoz ( páč pořízení ameriky drahý není, ale ty díly a provoz už jsou jiná ), v ničem jiným nejezdím
Miluju je!
S klíšťatama je to boj a já dávám pipety až jako nevyhnutelnou možnost, ptž tu chemii moc moc nerada.... ale holt jsou roky, jako nejspíš letos, kdy prostě je víc klíšťat než psích chlupů To pak nic jinýho nezbývá, když čék s chundelkama vandruje no....
Jen mě troška děsí, že ti tři mi furt ne a ne línat.... že by ještě doba ledová??? I když Efram už cosi pouští, ale dost neochotně.... a na ně já dám, narozdíl od toho svýho "úžasně přírodního plemene"
Mati ta jsi fakt přírodní úkaz řidičský, já bych do ničeho velkého nevlezla za volant ani kdyby mě platili
Největší autí co jsem si vyzkoušela celkem nadšeně byl H I35, ale zaparkovat to neee. Holčičky dneska mám sraz se třídou ze základky, to jsem zvědavá, jestli někoho poznám
Dneska mě Guliver udělal obrovskou radost, běhal a hrál si s fenkou amstafa a dal se odvolat na píšťalku, málem jsem šla do kolen. Celou cestu domů ze mě cítil tu radost a šel děsně hrdě a pořád se na mě díval, jestli ještě pořád vnitřně jásám
Zřejmě se probudil Hubert v něm, píšťalka byla vždycky jistota. Jinak si chlapec vymyslel bezvadnou hru, sedne si těsně vedle mě na sedačku když si chci číst, v tlamě si přinese svoji chlupatou půlkilovou kachnu a začne mě s ní mlátit a cpe mi jí do klína, když mě jí řádně oslintanou uloží na kolena vleze za ní a trvá na tom, že tak bude odpočívat. Když ho schodím udělá to znova a pořád dokola, dokud se nerozesměju a nezmuchlám ho, potom klidně odejde
Hani netuším, zda přírodní úkaz, ale baví mě to, mám to moc ráda a asi proto, že k ježdění dvoustopém mám vztah, nejsem až taková nešika
Júúú tak si sraz pořádně užij!!! Já sem teda problémy poznat spolužáky některý měla, zato mě všici dobře poznaj dle těch pačesů
Což není fér
A nezapomeň občas juknout na oblohu, má být zatmění měsíce dnes a jasno, tže by to mohla být krása
Gulíšek je miláček, uvidíš, že jak vyleze z pubošky, bude zase lepší, i když ovčáka holt nečekej A teda s tou kachnou a náručí na sedačce jsi mě dostala, vidím to zcela jasně a živě a musím se smát a rozplývat, jak je Gulíš úžovej pes
Svrašťánek maminčin, viď?!
Pohrávám si s myšlenkou vyvézt štěnda večer na kopec a vzít stativ ( chudák, je na něm tuna prachu jak zahálí ) a foťák, pevné nervy, a zkusit ten Moon v Utahu vyfotit.... ale nevím, abych se spíš nevztekla, ptž mi je jasný, že takový kvality focení jsem ještě zdaleka nedosáhla
No uvidíme....
Kdo bude zakládat další téma, nechť tam v nadpisu nezapomene vysmátýho smajloše!!! Přesně tohoto: :o) A nový téma založte, tuť již plno
Ahojky
Mati, Ty máš výhodu, že máš chlapa od "fochu" Ty jo, můj sen je si zkusit řídit aspoň český kamion a ani to se mi nikdy nesplní, není nikdo, kdo by mi to půjčil
a s takovou, když každým rokem z toho vypadávám víc a víc, když není co řídit, tak se ani nedivím, že mi nikdo nechce půjčovat
Je to začarovanej kruh
to Ti upřímně závidím ty zkušenosti s řízením velkých aut!
ale v dobrým samozřejmě
Ameriky taky miluju, to když kolem mě projede, tak bych si naskočila a jela taky..nádherný auta, hlavně ty starý ameriky, dlooouhý, pořádně uřvaný a taky řádně papající
Kdepak, velký jsem řídila jen traktor a to se jaksi nedá považovat za auto... a taky je mi řidičák k prdu, když traktor v rodině už žádný není
Tak tady slíbené nějaké fotečky pana důležitého
Hryzy hryz to bylo první, co udělal po příjezdu, honem se pořádně vyválet v trávě a pak popadnout první klacek a pořádně si zahryzat