Pes s PP k darování, akutní.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2013 12:08
eavy

XXX.XXX.115.204

K darování pes - PYRENEJSKÝ HORSKÝ PES s PP, věk 9 měsíců. Pohodář, lidi nenapadá, zná kočky, žije na zahradě s přístupem do domu.
Paní se rozvádí a pán je rapl. Paní ho odveze kamkoliv a hodlá mu přispívat na jídlo a starost, kolem něj u nových majitelů. Opravdu ho miluje, jen se jí život zkomplikoval. Pes se nachází u Prahy.

Kontakt na majitelku je - veronika.l.prochazkova@facebook.com

Ps: Nejsem majitelka psa, jen jsem další, kdo pomáhá s umístěním. Věřte, že to pro ní zrovna není jednoduché, takže si prosím rýpání nechte pro sebe. Díky.

5.4.2013 13:15
ilisek

XXX.XXX.196.15

eavy napsal(a):
K darování pes - PYRENEJSKÝ HORSKÝ PES s PP, věk 9 měsíců. Pohodář, lidi nenapadá, zná kočky, žije na zahradě s přístupem do domu.
Paní se rozvádí a pán je rapl. Paní ho odveze kamkoliv a hodlá mu přispívat na jídlo a starost, kolem něj u nových majitelů. Opravdu ho miluje, jen se jí život zkomplikoval. Pes se nachází u Prahy.

Kontakt na majitelku je - veronika.l.prochazkova@facebook.com

Ps: Nejsem majitelka psa, jen jsem další, kdo pomáhá s umístěním. Věřte, že to pro ní zrovna není jednoduché, takže si prosím rýpání nechte pro sebe. Díky.

Zkoušela se obrátit na chovatelku, zda by nevzala psa zpět, nebo nepomohla s hledáním?

5.4.2013 13:34
eavy

XXX.XXX.115.204

ilisek napsal(a):
Zkoušela se obrátit na chovatelku, zda by nevzala psa zpět, nebo nepomohla s hledáním?

To vyřizuje současná majitelka, já jen pomáhám s umístěním stejně, jako další její přátelé...

21.7.2013 17:38
kandelka

XXX.XXX.1.18

Dobrý den
chtěla jsem se zeptat zda je pejsek ještě volný?
Děkuji Herynková.
herynkova.martina@seznam.cz

22.7.2013 09:39
ilisek

XXX.XXX.196.16

kandelka napsal(a):
Dobrý den
Děkuji Herynková.

Máte hned v úvodu kontakt na majitelku meilem, tak ji napište a třeba bude pejsek ještě k mání.Hodně štěstí, Ilona

22.7.2013 12:30
eavy

XXX.XXX.115.204

kandelka napsal(a):
Dobrý den
Děkuji Herynková.

Dobrý den,
pejsek má už nového majitele. Díky za Váš zájem smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík