Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2013 20:07
dadena

XXX.XXX.223.3

Dobrý den, mám fenku Hovawart, je 10. den po porodu, všimla jsem si, že na jedné straně obličeje má vylínanou srst kolem očí, kolem pusy a celkově je srst na té jedné straně hlavy řidčí. Dá se tomu nějak pomoci? Krmíme teď štěněčíma granulema, aby nehubla, kupuji různé. Díky moc.

12.4.2013 13:02
ivulka2

XXX.XXX.155.174

dadena napsal(a):
Dobrý den, mám fenku Hovawart, je 10. den po porodu, všimla jsem si, že na jedné straně obličeje má vylínanou srst kolem očí, kolem pusy a celkově je srst na té jedné straně hlavy řidčí. Dá se tomu nějak pomoci? Krmíme teď štěněčíma granulema, aby nehubla, kupuji různé. Díky moc.

10 den po porodu je teprve rozjezd to teprve začína produkce mleka v maximalním množství takže krmení musíte uzpusobit počtu štěnat .U velkeho plemene je to pro fenu zatěž a musíte počítat s tím že srst a i celková kondice dostane zabrat.V tomto období je potřeba krmit co se vleze do feny a většinou jen granule nestačí at se jedná o jakkoliv kvalitní značku.Takže štěněcí granule mužete dávat ale nestřídat ,k tomu maso,tvaroh,jogurty,sýr,vajíčka,těstovina,vločky ,virmíny a minerály ,olej .

12.4.2013 13:40
dadena

XXX.XXX.223.3

Takže je to v podstatě běžná záležitost? Špatně jsem to napsala, krmím štěněcíma granulema, teď mám BRITky, ale samozřejmě dávám i tvaroh, vejce a kuřecí vařené maso a kůže. Ty vločky??????? Mám je uvařit v mlíku???? Díky moc za odpověď

12.4.2013 14:49
atamanka

XXX.XXX.153.77

Na nemoderce vám doporučili jít na seškrab demodexu, takže to nemusí být jen kojením a krmením. Zašel bych k vetovi hned, jak to půjde.

25.4.2013 11:22
naděžda

XXX.XXX.217.244

Dobrý den. Mám fenku leonbergera, která měla před rokem štěňata. Vše v pohodě zvládla, ale když už šla téměř štěňátka z domu, postupně úplně vypelíchala, přišla téměř o všechnu srst. Na radu jsem zakoupila lososový olej ( má ho třeba BRIT Care) a po nějakém čase fenka nádherně obrostla. smajlík

25.4.2013 11:23
naděžda

XXX.XXX.217.244

Dobrý den. Mám fenku leonbergera, která měla před rokem štěňata. Vše v pohodě zvládla, ale když už šla téměř štěňátka z domu, postupně úplně vypelíchala, přišla téměř o všechnu srst. Na radu jsem zakoupila lososový olej ( má ho třeba BRIT Care) a po nějakém čase fenka nádherně obrostla. smajlík

25.4.2013 21:26
terezal

XXX.XXX.238.234

Na srst a celkovou regeneraci organismu jsou dobré B-vitaminy, my dáváme přírodní Pangamin, už jsem to tu někde psala, že to pomáhá ve více oblastech.

25.4.2013 22:03
domcaast

XXX.XXX.177.207

Já se přidám s dotazem. Je možné, že fena při falešce napodobuje i tohle línání? Máme to složitější, konec falešky (tedy 2 měsíce po konci hárání) má vždycky přesně v době běžného línání. Ale stejně, srst jí vypadává opravdu hodně. Vypadá příšerně. Takže mi to na běžné línání uplně nesedí. Zkoušela jsem biotin, zinek, lososový olej, bylinky od cdVet, sprej na srst od cdVet, léčivý šampon cdVet.... Máte s tímhle zkušenosti?
Ona falešku jinak moc neprožívá. Jen jí natečou cecíky. Nic víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík