Doporučení granulí por aktivního psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2013 16:42
7dora

XXX.XXX.64.102

Ahoj,
mam fenku 1 rok a 3 měsice starou, je hodne aktivni, hrozne beha, ale zhubla trosku.
Mate nejake doporuceni granuli, co davat? Je to stredni plemeno, kolem 8 kg, ale prijde mi ze ji muzu pocitat zebra.
Díky

27.4.2013 18:08
kačís

XXX.XXX.117.12

Ve vašem případě bych se nebála přejít na dospělácké krmivo pro aktivní psy.Fenka už je dost stará na dospělácké krmivo,tak nevidím důvod proč nepřejít smajlík Ohledně značek granulí nic nevím,protože se stejným problémém jsem přešla na syrový,ale pan Miloš jistě rád poradí smajlík

28.4.2013 16:22
7dora

XXX.XXX.64.102

to jsem cekala vic prispevku se zkusenostma teda..... smajlík

28.4.2013 17:21
noemi

XXX.XXX.64.233

7dora napsal(a):
Ahoj,
mam fenku 1 rok a 3 měsice starou, je hodne aktivni, hrozne beha, ale zhubla trosku.
Mate nejake doporuceni granuli, co davat? Je to stredni plemeno, kolem 8 kg, ale prijde mi ze ji muzu pocitat zebra.
Díky

Acana, Orijen, Annamaet, Wolfsblut, ... - a je toho samozřejmě mnohem víc...klidně střídejte.

29.4.2013 08:33
amalka15

XXX.XXX.194.55

7dora napsal(a):
to jsem cekala vic prispevku se zkusenostma teda..... smajlík

Dobrý den.Jak píši jinde zkuste pangamin,na granule dát losos olej.Pokud vaříte,spařené vločky,vajíčko,vařené vepřové je tučnější.Jinak poradna na dogdog.Granule neodměřovat podle orient.doporučení zvýšit dávky.Všechny co radí v ostatních vláknech i nad.jsou kvalitní,záleží cena/kvalita co chcete ivestovat.P#premyslim Pěkný den....

29.4.2013 08:57
lesterka

XXX.XXX.146.52

Proč hned rvát nabušenějšími granulemi? Fenka je v růstu...já radši nechávám své psy hubené v mládí a nechám je přirozeně dospět. Uděláte tím lepší službu pro pohybový aparát...všichni mi mezi 2-3 rokem zmohutněli a přibrali. Pokud není opravdu vychrtlá, nekrmila bych zátěžovkou. Je to puberťák, ti prostě rostou.
Ani výstavy nejsou důvod proč mít psa tlustého. Mladý mi vyhrával ikdyž jsem mu ty žebra taky počítala.smajlík

1.5.2013 15:04
domča14

XXX.XXX.69.142

7dora napsal(a):
Ahoj,
Díky

Dobrý den.
máte mladého psa, v tomto věku je každý pes samá noha. On se osvalí, chce to čas, záleží také jakou má zátěž. Nedávala bych ji zatím granule pro aktivní psy. Co se týče značky, tak bych doporučila Orijen, Canine Caviar, Artemis, také jsme měli dobré zkušenosti s Taste of the Wild a bezobilnou Acanou :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík