7dora
napsal(a):
Ahoj,
mam fenku 1 rok a 3 měsice starou, je hodne aktivni, hrozne beha, ale zhubla trosku.
Mate nejake doporuceni granuli, co davat? Je to stredni plemeno, kolem 8 kg, ale prijde mi ze ji muzu pocitat zebra.
Díky
Acana, Orijen, Annamaet, Wolfsblut, ... - a je toho samozřejmě mnohem víc...klidně střídejte.
7dora
napsal(a):
to jsem cekala vic prispevku se zkusenostma teda.....
Dobrý den.Jak píši jinde zkuste pangamin,na granule dát losos olej.Pokud vaříte,spařené vločky,vajíčko,vařené vepřové je tučnější.Jinak poradna na dogdog.Granule neodměřovat podle orient.doporučení zvýšit dávky.Všechny co radí v ostatních vláknech i nad.jsou kvalitní,záleží cena/kvalita co chcete ivestovat.P#premyslim Pěkný den....
Proč hned rvát nabušenějšími granulemi? Fenka je v růstu...já radši nechávám své psy hubené v mládí a nechám je přirozeně dospět. Uděláte tím lepší službu pro pohybový aparát...všichni mi mezi 2-3 rokem zmohutněli a přibrali. Pokud není opravdu vychrtlá, nekrmila bych zátěžovkou. Je to puberťák, ti prostě rostou.
Ani výstavy nejsou důvod proč mít psa tlustého. Mladý mi vyhrával ikdyž jsem mu ty žebra taky počítala.
7dora
napsal(a):
Ahoj,
mam fenku 1 rok a 3 měsice starou, je hodne aktivni, hrozne beha, ale zhubla trosku.
Mate nejake doporuceni granuli, co davat? Je to stredni plemeno, kolem 8 kg, ale prijde mi ze ji muzu pocitat zebra.
Díky
Dobrý den.
máte mladého psa, v tomto věku je každý pes samá noha. On se osvalí, chce to čas, záleží také jakou má zátěž. Nedávala bych ji zatím granule pro aktivní psy. Co se týče značky, tak bych doporučila Orijen, Canine Caviar, Artemis, také jsme měli dobré zkušenosti s Taste of the Wild a bezobilnou Acanou :)