marie m
napsal(a):
no nevím jestli soused trénuje jestli bude rychlejší ,ale mám kolem dokola samé NO a tyk jak je znáno reagují na sanitky hasiče atd,
no Barším se rád přidá bohužel je ho víc slyšet tak asi proto ty brambory aby byl zticha bohužel to nezabralo ba naopak
Naše Jes s Cerbem nejvíc "milují" Family frost....to je pak u nás divadlo...hm a my máme první řadu
maťa

jesie
napsal(a):
Naše Jes s Cerbem nejvíc "milují" Family frost....to je pak u nás divadlo...hm a my máme první řadu
Naše Brituška, i kdyby byla uštěkaná, jako že není ani omylem, by se stejně ztratila v tom řevu 10-ti nudlí od sousedíčků
Ale mně nevadí, když psi štěkají, obvykle mají důvod a to je dobře, jenže tyhlety nudle řvou v noci nonstop, bez důvodu, ve dne nonstop.....nikdo jinej tady neštěká, jen tyhle nudle
Taky po nich nic neflákám a to bych měla safra důvod, kdybych byla hnusná, jako jsou takoví lidi
maťa
napsal(a):
Naše Brituška, i kdyby byla uštěkaná, jako že není ani omylem, by se stejně ztratila v tom řevu 10-ti nudlí od sousedíčků
Ale mně nevadí, když psi štěkají, obvykle mají důvod a to je dobře, jenže tyhlety nudle řvou v noci nonstop, bez důvodu, ve dne nonstop.....nikdo jinej tady neštěká, jen tyhle nudle
Taky po nich nic neflákám a to bych měla safra důvod, kdybych byla hnusná, jako jsou takoví lidi
Nejlepší byl nedávno soused -Cinda řvala u plotu a on nevěděl ,že jsem zarohem a řval na ni povely
no to byla voda na jeji mlejn a když jsem vylezla tak koukal jak puk!!
Jinak ho už ignoruje ,ale tentokrát si asi dovolil dost
nada
napsal(a):
Nejlepší byl nedávno soused -Cinda řvala u plotu a on nevěděl ,že jsem zarohem a řval na ni povely
no to byla voda na jeji mlejn a když jsem vylezla tak koukal jak puk!!
Jinak ho už ignoruje ,ale tentokrát si asi dovolil dost
máš teda taký dobrý sousedy ,tak trošku na hlavu tak to aby Cindu také obcházel
sejtanova smecka

marie m
napsal(a):
tak jsme na to tom stejně jednou se tam odstěhuji,Nadi když si koupíš časák chvilku pro tebe č31 tak je tam rozhovor z tou paní co má odemne Axu a její foto
Zdar všicí,
já taky závidím všem co mají to štěstí a žijí na samotě
marie m
napsal(a):
tak jsme na to tom stejně jednou se tam odstěhuji,Nadi když si koupíš časák chvilku pro tebe č31 tak je tam rozhovor z tou paní co má odemne Axu a její foto
Marie, tak jsem si po létech koupila jiný časopis než psí
Pěkný článek A ten druhý kavkazák na obrázku vedle Axy je kdo, nevíte ? Je nádherný !
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Marie, tak jsem si po létech koupila jiný časopis než psí
Pěkný článek A ten druhý kavkazák na obrázku vedle Axy je kdo, nevíte ? Je nádherný !
Ahojky Líbo
Odpovím za Marii(doufám,že dobře) Měl by to být pejsek z G vrhu od L.Junáška.
sejtanova smecka
napsal(a):
Ahojky Líbo
Odpovím za Marii(doufám,že dobře) Měl by to být pejsek z G vrhu od L.Junáška.
No kde všude ti kavkazani nejsou to budu muset do trafiky !!!
Volala Lucka - Atreka má už doma .
JE ABSOLUTNĚ POHODOVEJ !!!
Chová se k ní jako by se leta znali - proste pohoda , byla s nim na procházce - (s košíkem )¨a paráda.Prostě žádnej agresor !!!!Příětí tejden se na nej pojede podívat pán z Hradce tak uvidíme.....
Nejhůře to prej nese Luccky čubina
A pani co ho dovezla přes slzy neviděla .............
nada
napsal(a):
No kde všude ti kavkazani nejsou to budu muset do trafiky !!!
Volala Lucka - Atreka má už doma .
JE ABSOLUTNĚ POHODOVEJ !!!
Chová se k ní jako by se leta znali - proste pohoda , byla s nim na procházce - (s košíkem )¨a paráda.Prostě žádnej agresor !!!!Příětí tejden se na nej pojede podívat pán z Hradce tak uvidíme.....
Nejhůře to prej nese Luccky čubina
A pani co ho dovezla přes slzy neviděla .............
Jasně Naďo ! Mazej do trafiky, než ten časák vyprodají
Máš poslední šanci. Příští týden bude na pultech už nové číslo
lmusa
napsal(a):
Aha, Bulat x Alsu. Dík A uvědomuji si, že tu slečnu jsem kdysi viděla s Axou v Brně na výstavě
ahoj všem, přesně tak je to pejsek od p. Junáška po domácky mu paní říká Sorbon ,na výstavy chodí jenom z Axou protože Sorbon
nemá uši.Jinak se oba dostali do Brněnského útulku jako štěnata
tak si je pani nechala pro sebe.
marie m
napsal(a):
ahoj všem, přesně tak je to pejsek od p. Junáška po domácky mu paní říká Sorbon ,na výstavy chodí jenom z Axou protože Sorbon
nemá uši.Jinak se oba dostali do Brněnského útulku jako štěnata
tak si je pani nechala pro sebe.
Marie, to myslíte vážně, že se takoví psi dostávají do útulku už jako štěňata ??????????? Ach jo....
lmusa
napsal(a):
Marie, to myslíte vážně, že se takoví psi dostávají do útulku už jako štěňata ??????????? Ach jo....
Libo bohužel se to stalo, je mi to moc títo že jsem se netrefila do nových páníčků ,ty lidé měli objednané štěndo u Junášků a pak chtěli fenku ode mne tvrdili že budou chodit na výstavy a chovat štěnda ,pravda ale byla jiná podle mě ja chtěli na zápasy ale něco se tam stalo nevím co a dali je postupně do útulku naštěstí pro štěnda, nejprve tam byla Axa a pak přivedli Sorbona . Bylo to podezřelé už když se mě vrátil pp a pak volala paní z útulku že má obě štěnda byl to šok ale nakonec vše dobře dopadlo ,ale to není vše když dali tyhle štěnda pryč tak začali schánět jiná dokonce chtěli štěndo od Buriánů ale ty jim ho neprodali tak si vzali od p. Mikeše ten se tohle dozvěděl a štěndo od nich odvezl . Tak kdyby někdo měl štěnda a byl zájemce z Brna tak vám řeknu jméno na koho si dát pozor tady ho uvádět nemohu .
marie m
napsal(a):
Libo bohužel se to stalo, je mi to moc títo že jsem se netrefila do nových páníčků ,ty lidé měli objednané štěndo u Junášků a pak chtěli fenku ode mne tvrdili že budou chodit na výstavy a chovat štěnda ,pravda ale byla jiná podle mě ja chtěli na zápasy ale něco se tam stalo nevím co a dali je postupně do útulku naštěstí pro štěnda, nejprve tam byla Axa a pak přivedli Sorbona . Bylo to podezřelé už když se mě vrátil pp a pak volala paní z útulku že má obě štěnda byl to šok ale nakonec vše dobře dopadlo ,ale to není vše když dali tyhle štěnda pryč tak začali schánět jiná dokonce chtěli štěndo od Buriánů ale ty jim ho neprodali tak si vzali od p. Mikeše ten se tohle dozvěděl a štěndo od nich odvezl . Tak kdyby někdo měl štěnda a byl zájemce z Brna tak vám řeknu jméno na koho si dát pozor tady ho uvádět nemohu .
To všechno, co píšete je hrozné...Díky za vysvětlení. Mezi chovateli kavkazáků by se to ale mělo dát ve známost (třeba do klubového zpravodaje nebo tak nějak), aby si dali na takové rádoby "páníčky" sakra pozor !!!
nada
napsal(a):
Maruš - tak vyrážím do boje - drž nám palce
také bych byla pro zveřejnění jména ale dnešní doba je taková
že kdyby osoba jmenovaná někde přečetla tak mě zažaluje a soudu a ty mu půjdou na ruku, jinak pan Mikeš měl o těchto lidech článek na stránkách bez jména nevím jestli ho tam ještě má.
marie m
napsal(a):
také bych byla pro zveřejnění jména ale dnešní doba je taková
že kdyby osoba jmenovaná někde přečetla tak mě zažaluje a soudu a ty mu půjdou na ruku, jinak pan Mikeš měl o těchto lidech článek na stránkách bez jména nevím jestli ho tam ještě má.
Tak ten článek na jeho stránkách jsem četla, ale nevěděla jsem, co mu předcházelo
lmusa
napsal(a):
Tak ten článek na jeho stránkách jsem četla, ale nevěděla jsem, co mu předcházelo
tak jak je tady ??ticho po pěšině ??
lmusa
napsal(a):
Pridávam aj ja trošku skúseností, keď sme mali šteniatka a prišiel zaujemca a prvé čo sa pýtal či sú rodičia ostrí a chcel ich vidieť kúsať tak sme ho slušne poslali kade ľahšie. Iné bolo keď si prišiel šteniatko vybrať mladý pár, vybrali si a mesiac za ním chodili každý deň a nosili mu pamlsky až kým si ho neodniesli. Ale musím sa priznať, že dávať preč šteňatá je ako rozdávať deti.
marie m
napsal(a):
no nevím jestli soused trénuje jestli bude rychlejší ,ale mám kolem dokola samé NO a tyk jak je znáno reagují na sanitky hasiče atd,
no Barším se rád přidá bohužel je ho víc slyšet tak asi proto ty brambory aby byl zticha bohužel to nezabralo ba naopak
Ahojký dámy....
Tak jaké je u vás počasí? U nás v noci 8 st.nad nulou a přes den 12 st.nad nulou,šííílená zimááááá...brrrr
Maruško,mohla by jste mi jméno onoho "zájemce" poslat na mail? Už se nám začínají ozývat potenciální zájemci na štěníky a neradi bychom udělali chybu... Moc děkuji
eavy
napsal(a):
Ahojký dámy....
Tak jaké je u vás počasí? U nás v noci 8 st.nad nulou a přes den 12 st.nad nulou,šííílená zimááááá...brrrr
Maruško,mohla by jste mi jméno onoho "zájemce" poslat na mail? Už se nám začínají ozývat potenciální zájemci na štěníky a neradi bychom udělali chybu... Moc děkuji
Verčo - Maruš ti písne zejtra - dnes je na noční , tak ti to mám vyřídit
maťa

nada
napsal(a):
Verčo - Maruš ti písne zejtra - dnes je na noční , tak ti to mám vyřídit
Na jednu osobu z Brna si ropzhodně pozor dávat nemusíte
maťa
napsal(a):
Na jednu osobu z Brna si ropzhodně pozor dávat nemusíte
............tady jedno náááááádherný miminko
nada
napsal(a):
............tady jedno náááááádherný miminko
Zdravím pesany i páníčky u nás tedy fakt boží dopuštění,prší,prší,pořád prší a má až do úterka...teda,to počasí si s námi hraje.Jes odmítá chodit ven z kotce,maximálně je schopná zalézt pod smrk a tam,ve své díře hlídá.....a Cerb stojí jako trdlo na dešti a přemýšlí,jestli se má nebo nemá schovat
škoda že nemáme foťák,to by byla fotka
Marie,ten příběh mě dostal,tohle bych nečekala od lidí,kteří za štěně zaplatí nemalé penízky a dobře,že to nakonec dopadlo tak,jak to dopadlo ale jinak,až jednou začneme s chovem,určitě budu taky žebrat o jméno....
jesie
napsal(a):
Zdravím pesany i páníčky u nás tedy fakt boží dopuštění,prší,prší,pořád prší a má až do úterka...teda,to počasí si s námi hraje.Jes odmítá chodit ven z kotce,maximálně je schopná zalézt pod smrk a tam,ve své díře hlídá.....a Cerb stojí jako trdlo na dešti a přemýšlí,jestli se má nebo nemá schovat
škoda že nemáme foťák,to by byla fotka
Marie,ten příběh mě dostal,tohle bych nečekala od lidí,kteří za štěně zaplatí nemalé penízky a dobře,že to nakonec dopadlo tak,jak to dopadlo ale jinak,až jednou začneme s chovem,určitě budu taky žebrat o jméno....
Taky všechny po čase zdravím, u nás dnes bylo aprílové počasi - vlastně ještě je
. Chvíli prší, chvíli svítí sluníčko, člověk neví jestli má cenu na tu chvíli vůbec jít ven! Psům déšť nevadí, ale co my pak s těma jejich zapařeninama že
.
A jak to dopadlo s Atrekem??? A kdo jede příští týden do Frýdlantu - a ještě o něm nevíme?
Přikládám dnešní návštěvu
dargan
napsal(a):
Taky všechny po čase zdravím, u nás dnes bylo aprílové počasi - vlastně ještě je
. Chvíli prší, chvíli svítí sluníčko, člověk neví jestli má cenu na tu chvíli vůbec jít ven! Psům déšť nevadí, ale co my pak s těma jejich zapařeninama že
.
A jak to dopadlo s Atrekem??? A kdo jede příští týden do Frýdlantu - a ještě o něm nevíme?
Přikládám dnešní návštěvu
u nás taky prší a prší ,ale je to úžasný teda na pár dní
Atrek je zatím u Lucky - nějací zájemci jsou tak snad vše dopadne dobře a brzy bude v novém domově
Já do Frýdlantu nejedu - dááálka
ale těším se na záříjové "české" setkání .
Jinak jak s tou světovkou ? Jedet na kukačku ??
Potřebuju naplnit auto
marie m
napsal(a):
Jaké setkání ve Frýdlantě??? Mám to docela kousek a zase nic nevím? Nějak nestíhám koukat na klubový web, tak asi nejsem v obraze.
marie m
napsal(a):
předchozí foto - Mišule
marie m
napsal(a):
předchozí foto Batir
marie m
napsal(a):
další
marie m
napsal(a):
bez komentáře
marie m
napsal(a):
další
marie m
napsal(a):
Hlídáme stafinu, aby jí nikdo nesebral kostičku
marie m
napsal(a):
marie m
napsal(a):
marie m
napsal(a):
A zcela vyjímečná fotka, kdy Batir nenese ocas přez hřbet, ale volně spuštěný (občas i při dlouhé procházce, ale jak se ocitneme blízko civilizace, tak ho zase "nahodí", aby všichni viděli, že je ten nejsilnější a vůbec nejlepší).
A to je pro dnešek vše.
sejtanova smecka

pvc
napsal(a):
A zcela vyjímečná fotka, kdy Batir nenese ocas přez hřbet, ale volně spuštěný (občas i při dlouhé procházce, ale jak se ocitneme blízko civilizace, tak ho zase "nahodí", aby všichni viděli, že je ten nejsilnější a vůbec nejlepší).
A to je pro dnešek vše.
Ahojky, krásné fotky
Setkání je 12.8.06 ve Frýdlantu nad Ostravicí.
sejtanova smecka

lida
napsal(a):
Petro, kdyby to bylo tam u vás, tak už bych Ti to dávno pískla Naďo koukala jsem, že už máš nakryto
A sím sím, ty fotky štěnd - to je kdo?
Já to prásknu To jsou U prckové Lištička
sejtanova smecka
napsal(a):
Já to prásknu To jsou U prckové Lištička
Tak koukám Lído , že jsi mně už provařila
a jak Jana správně napsala "U" Lištička
jinak dnes mi psala Lucka a Atreka si nechává sousedka , která má vnoučka po Barče ,myslím,že z CHS Sluneční vrch.Takže ho bude mít Lucka pod dozorem a prej zkusej i nějakou výstavu
nada
napsal(a):
Tak koukám Lído , že jsi mně už provařila
a jak Jana správně napsala "U" Lištička
jinak dnes mi psala Lucka a Atreka si nechává sousedka , která má vnoučka po Barče ,myslím,že z CHS Sluneční vrch.Takže ho bude mít Lucka pod dozorem a prej zkusej i nějakou výstavu
Nadi gratuluju k úspěšným líbánkám a s tím Atrekem to je paráda
. Na světovku ještě nejsme domluvené, ale nějak to vymyslíme a dáme vědět.
susan
napsal(a):
Nadi gratuluju k úspěšným líbánkám a s tím Atrekem to je paráda
. Na světovku ještě nejsme domluvené, ale nějak to vymyslíme a dáme vědět.
A jedna nekavkazí ale taky krásná
susan
napsal(a):
A jedna nekavkazí ale taky krásná
Zuzko díky ,ale ještě není vyhráno
Koníci jsou taky moooc hezký
marie m
napsal(a):
zdravím všichni, Nadi ty mimča jsou kouzelní no a koně také ,jinak u nás konečně svítí slunko hafani už ztoho počasí byly otrávení
no a já taky mám ráda teplíčko.
Před pár měsíci jsem měla problém s jedním Kavkazem a tak jsem přišla do křížku při prvním setkání s touto rasou. Bylůo to venepříjemné a k tomu se situale párkrát opakovala (podotýkám, že to bylo kvůli debilitě majitelů).
Poslední dobou jsem ale narazila na nádherné psisko, velice komunikativní a společenské. Hlídá vrakoviště, jeho strst je velice špinavá a zašmudlaná, celkově je dost špinavý. Hodil by se mu milující majitel. Má ale boudu, dostává najíst, takže "netrpí" - známe to, že. Ale koukněte na něj a řekněte mi, prosím, jestli je to kavkaz, nebo se pletu.
wera
napsal(a):
Před pár měsíci jsem měla problém s jedním Kavkazem a tak jsem přišla do křížku při prvním setkání s touto rasou. Bylůo to venepříjemné a k tomu se situale párkrát opakovala (podotýkám, že to bylo kvůli debilitě majitelů).
Poslední dobou jsem ale narazila na nádherné psisko, velice komunikativní a společenské. Hlídá vrakoviště, jeho strst je velice špinavá a zašmudlaná, celkově je dost špinavý. Hodil by se mu milující majitel. Má ale boudu, dostává najíst, takže "netrpí" - známe to, že. Ale koukněte na něj a řekněte mi, prosím, jestli je to kavkaz, nebo se pletu.
Dle mého názoru by to kavkazák být mohl, ale nesedí mi k němu jak píšete, že je "velice komunikativní a společenský..."
lmusa
napsal(a):
Dle mého názoru by to kavkazák být mohl, ale nesedí mi k němu jak píšete, že je "velice komunikativní a společenský..."
Také mně to překvapilo, ale kroutí se a poskakuje - jasně mi ukazuje, že si chce hrát. Piškoty mi bere z ruky. Neštěká, nebrčí....myslela jsem si, že mu chybí společnost. Nevím, jestli na tom ale Kavkazanům záleží. Strašně se mi líbí.
wera
napsal(a):
Ještě jedna...
lmusa
napsal(a):
Možná ještě není dospělý, tak proto si chce hrát... kdoví
Nejlepší bude, když se zeptáte majitele toho vrakoviště co to má za pejska
Nebo se nudí a chce společnost,zřejmě se mu majitelé moc nevěnují, znám jednoho kavkaze který chlídá paletárnu a jsem sním kámoš a jeho majitelka se ho bojí, když jedu o kolo tak už zná zvuk auta a letí k brance , majitelka to nechápe protože se ho bojí celý personál.
marie m
napsal(a):
Nebo se nudí a chce společnost,zřejmě se mu majitelé moc nevěnují, znám jednoho kavkaze který chlídá paletárnu a jsem sním kámoš a jeho majitelka se ho bojí, když jedu o kolo tak už zná zvuk auta a letí k brance , majitelka to nechápe protože se ho bojí celý personál.
Marie, to znám ! Sousedé od mého syna mají taky kavkazáka. Synátor kolem nich chodí denně a samosebou i jiní lidé a pes řádí jako pominutý. Ale jak jdu kolem plotu já, (a to tam chodím jen párkrát do roka, páč spíše jezdí mladí k nám) tak je v klidu, nechá se dokonce podrbat za uchem, líbí se mu to, opírá se o plot, že by ho vyvrátil Majitel psa je z toho na prášky
Asi máme v sobě, my milovníci těch hafanů, nějaký "kavkazí gen" a ti pesani to poznají
Budeme asi naladěni na jedné vlně
lmusa
napsal(a):
Marie, to znám ! Sousedé od mého syna mají taky kavkazáka. Synátor kolem nich chodí denně a samosebou i jiní lidé a pes řádí jako pominutý. Ale jak jdu kolem plotu já, (a to tam chodím jen párkrát do roka, páč spíše jezdí mladí k nám) tak je v klidu, nechá se dokonce podrbat za uchem, líbí se mu to, opírá se o plot, že by ho vyvrátil Majitel psa je z toho na prášky
Asi máme v sobě, my milovníci těch hafanů, nějaký "kavkazí gen" a ti pesani to poznají
Budeme asi naladěni na jedné vlně
tak tak Libo asi je to fakt gen , když jsem brala Auru z útulku tak se jí tam také všichni báli já přišla strčila jsem ruce zkrs mříže kotce a ona ke mě letěla a dělala jako když je to můj pes který se mi stratil tenkrát personál útulku také nechápal nebot ona na sebe od nich nenechala šáhnout.
marie m
napsal(a):
tak tak Libo asi je to fakt gen , když jsem brala Auru z útulku tak se jí tam také všichni báli já přišla strčila jsem ruce zkrs mříže kotce a ona ke mě letěla a dělala jako když je to můj pes který se mi stratil tenkrát personál útulku také nechápal nebot ona na sebe od nich nenechala šáhnout.
Šak oni ti psi nejsou blbci Oni vědí u koho jim bude dobře a na ostatní pouštějí hrůzu
lmusa
napsal(a):
Šak oni ti psi nejsou blbci Oni vědí u koho jim bude dobře a na ostatní pouštějí hrůzu
Zdravím....tak to se přidávám ke Kavkazím genům...když přivezli Cerba,tak sice si mrumlal pod fousky,ale do dvou dnů z nás byli kámoši...a dodnes se ode mě nehne ani na krok...a to si nemyslím,že bych mu nějak extra podtrojovala,to zase nemůžu kvůli Jes...
Ale je mi strašně líto,když čtu,že nějaký kavkazan je u objektu na hlídání a je tam vlastně sám...doma vidím,jak jsou naši pesani nejšťastnější,když nás mají celé dny venku,projdeme a podrbeme za ouškem..jen tak prohodíme slovo...paráda!!! Však taky za to hlídají,to je jediné,co po nich chceme na "oplátku"
jesie
napsal(a):
Zdravím....tak to se přidávám ke Kavkazím genům...když přivezli Cerba,tak sice si mrumlal pod fousky,ale do dvou dnů z nás byli kámoši...a dodnes se ode mě nehne ani na krok...a to si nemyslím,že bych mu nějak extra podtrojovala,to zase nemůžu kvůli Jes...
Ale je mi strašně líto,když čtu,že nějaký kavkazan je u objektu na hlídání a je tam vlastně sám...doma vidím,jak jsou naši pesani nejšťastnější,když nás mají celé dny venku,projdeme a podrbeme za ouškem..jen tak prohodíme slovo...paráda!!! Však taky za to hlídají,to je jediné,co po nich chceme na "oplátku"
Souhlasím Naši pesani jsou taky nejraději tam, kde jsme my
lmusa
napsal(a):
Souhlasím Naši pesani jsou taky nejraději tam, kde jsme my
souhlas nejraději mají hlavně Baršín když prší a on je pěkně mokrý
já zapomenu zavřít balkonové dveře do ložnice a on se pěkně utře v posteli , hlavně když ho pak načapu tak to je teprve ta zprávná prča ale pro něj začne skákat jak koza v celá posteli
marie m
napsal(a):
souhlas nejraději mají hlavně Baršín když prší a on je pěkně mokrý
já zapomenu zavřít balkonové dveře do ložnice a on se pěkně utře v posteli , hlavně když ho pak načapu tak to je teprve ta zprávná prča ale pro něj začne skákat jak koza v celá posteli
A tady jedna fotka Baršínovy sestřičky - Bakarky KP Dávám to sem se souhlasem majitelky
marie m
napsal(a):
......no a mně zrovna Cinda drápe tlapou do nohy ,že chce mazlit
takový záávisláčci :-)))
nada
napsal(a):
no Bakarka ke hezká a určitě hodnější jak je jí bratr , Nadi koukej
se mazlit a drbat za ušima já těm mojim loupežníkům du popřát dobrou a klidnou noc a vám všem také , jdu se připravit čeká mě
6 služeb za sebou a pak konečně dovolená
nada
napsal(a):
Ahojky dámy...
Koukám,všude mají mazlítka tak,jako máme u nás Naďo,držím palce na štěníky
. Jinak u nás nic nového. Bára se pěkně kulatí,sotva chodí a funí... Sára to tu teď má vše na povel... Což se jí samo,že líbí
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy...
Koukám,všude mají mazlítka tak,jako máme u nás Naďo,držím palce na štěníky
. Jinak u nás nic nového. Bára se pěkně kulatí,sotva chodí a funí... Sára to tu teď má vše na povel... Což se jí samo,že líbí
Maruš já jdu taky do peří
a Verčo díky uvidíme jak to dopadne ,že ??
jesie
napsal(a):
Verčo,chceš říct,že má Sára na povel i vás doma,jo?
Ahojky,nikdo nikde...
Jindřiško,na povel má jen mýho mužíčka,páč jak on sám říká,má psy demokraty. Tudíž s ním všichni naši psí miláčkové pěkně "mlátí o zem"...
eavy
napsal(a):
Ahojky,nikdo nikde...
Jindřiško,na povel má jen mýho mužíčka,páč jak on sám říká,má psy demokraty. Tudíž s ním všichni naši psí miláčkové pěkně "mlátí o zem"...
čauky - jsem tu
co spolubydlíci - jak se těší na přírůstky ??
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
Ahojky,nikdo nikde...
Kuk:-)
Já jsem tady taky
kaca
napsal(a):
Zdárek děfčata, hlásím se z chaty, pozdravují vás Barča i Bond (Atrek). Zaregistrovala jsem tady jeho paničku, takže se občas bude zúčastňovat našich kavkazaních povídání
Ahoj holky, všechny vás zdravím a doufám, že vám tady budu mít o čem psát. Mám v péči Lucčina Bonda, je to úplnej miláček a věřím, že z mého Argouška taky jednou vyroste tak rozumný pes .
dasa 1
napsal(a):
Ahoj holky, všechny vás zdravím a doufám, že vám tady budu mít o čem psát. Mám v péči Lucčina Bonda, je to úplnej miláček a věřím, že z mého Argouška taky jednou vyroste tak rozumný pes .
Čau holky
to jsem ráda ,že vše dopadlo jak nejlépe mohlo !!!
A těším se ,že Bondíka potkáme na nějaké výstavě
nada
napsal(a):
jooo a koukejte fotit , at je na co koukat
Jani,copatoje za pejska ten Rocky na fotce?
Naďo,chi chi,spolubydlící te těší,dávají nám to dost adekvátně nejevo. Asi tak nějak ve stylu - každý den budete uklízet zahradu,každý den budete dělat tohle a tamto,nebudete je pouštět sem a i tam.... A fůra dalších nesmyslů...
eavy
napsal(a):
Jani,copatoje za pejska ten Rocky na fotce?
Naďo,chi chi,spolubydlící te těší,dávají nám to dost adekvátně nejevo. Asi tak nějak ve stylu - každý den budete uklízet zahradu,každý den budete dělat tohle a tamto,nebudete je pouštět sem a i tam.... A fůra dalších nesmyslů...
A jedna tuli tuli... V hlavní roli Sárajs... To ostatní je jen křoví...
sejtanova smecka

eavy
napsal(a):
A jedna tuli tuli... V hlavní roli Sárajs... To ostatní je jen křoví...
Verčo,
to je Faraon Šej.sm. Co vaše budoucí matka?
sejtanova smecka
napsal(a):
Kuk:-)
Já jsem tady taky
Faraon je krasavec....teda,Jani,jak ty to děláš?
Mám dotaz....přišli mi PP z Prahy,kde jsem je nechávala přeregistrovat.původní majitel mě uvedl už na slovensku do pp,takže jsem tam byla zapsaná,ale se slovenským razítkem.Teď ,když se mi vrátili PP,tak na nich není ani čárka nově...to je tak v pořádku?
jesie
napsal(a):
Faraon je krasavec....teda,Jani,jak ty to děláš?
Mám dotaz....přišli mi PP z Prahy,kde jsem je nechávala přeregistrovat.původní majitel mě uvedl už na slovensku do pp,takže jsem tam byla zapsaná,ale se slovenským razítkem.Teď ,když se mi vrátili PP,tak na nich není ani čárka nově...to je tak v pořádku?
máš tam mít v pravém rohu na konci předků nalepenou nálepku s tím ,že - pes zapsán do PK ČMKU a datum plus razítko.já byla jako majitel taky zapsána již na Slovensku.
marie m
napsal(a):
ahoj všem , Jindřiško Baršín je z Polska a také jsem byla zaregistrována už v Polsku na ČMKU mu pak dali pp český.
Mno,tak to mám prostě smůlu,na PP není ani nová čárka navíc...nikde nic,zřejmě na mě zapoměli....ale už se sjednává náprava,volala mi Šejtanka...co já bych bez té holky dělala?
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Mno,tak to mám prostě smůlu,na PP není ani nová čárka navíc...nikde nic,zřejmě na mě zapoměli....ale už se sjednává náprava,volala mi Šejtanka...co já bych bez té holky dělala?
Umřela by jsi žalem ?
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
No jasně... a pak by jsi zdědila celou faunu našeho dvora včetně dětí a mužíčka...což nevím,jestli by byla výhra
Bezva, dědictví beru Všichni už jsou předvychovaní a tedy skoro poslušní
marie m
napsal(a):
Tak já se taky pochlubím novým přírůstkem. V úterý donesený a ve středu definitivně adoptovaný vyhlášeným zabijákem cizích koček - Batir a Kotěnočkin
marie m
napsal(a):
a ještě jednou
sejtanova smecka
napsal(a):
Bezva, dědictví beru Všichni už jsou předvychovaní a tedy skoro poslušní
Dobré poledne všem Nerada ruším Vaši debatu o rozdělení pozůstalosti, ale mám jeden dotaz. Řeším zabezpečení psa v autě. Kluci jezdí v kufru, takže to řeší síť, ale všichni se tam nevlezou, a tak Kajra jezdí na zadních sedadlech (nechce se jí jezdit na tvrdém, ani když jede sama, takže na sedadlech jezdí vždy
). No a teď jak to řešit? Existují vůbec na ty naše obludky postroje? Všechny postroje, co jsem našla, byly i v největších velikostech malé
Nemáte někdo tip, prosím? Ještě se zkusím zeptat na fóru fundlů, tam by možná mohli vědět. No a nebo holt budu muset sklopit zadní sedadla a madam bude taky jezdit na tvrdém
maťa

susan
napsal(a):
Paráda. A super jméno pro kocourka
Hezký den, přeji všem
Teda ta fotka s malinkým koťátkem a velkým medvídkem, mě fakt dostala! Je to něco naprosto nádherného!!!
Zuzko, vše nejlepší k svátku! Ať tě dneska NIKDO nezlobí
A k tomu autu, řeším to teď taky, v menším provedení, ale jaksi tři chlupáče na dva pásy v autě nedostanu že.
Sem odbočila, jeden pán tady má dva leony a oba sou vymrčenci a v kufru neee eee jezdit Pásy pro ně nesehnal, jak píšeš, ta velikost.....ALE nechal jim kdesi vyrobit jakoby postroj na psa, ovšem širší v popruzích a podložený, no vlastně pásy pro psy, ale na zakázku! A jsou spokojení
Zkusila bych možná obvolat firmy, jestli by to na zakázku někdo neudělal, např. Manmat, nebo někoho známého, šikovného.
Jinak víc neporadím, bohužel
maťa
napsal(a):
Hezký den, přeji všem
Teda ta fotka s malinkým koťátkem a velkým medvídkem, mě fakt dostala! Je to něco naprosto nádherného!!!
Zuzko, vše nejlepší k svátku! Ať tě dneska NIKDO nezlobí
A k tomu autu, řeším to teď taky, v menším provedení, ale jaksi tři chlupáče na dva pásy v autě nedostanu že.
Sem odbočila, jeden pán tady má dva leony a oba sou vymrčenci a v kufru neee eee jezdit Pásy pro ně nesehnal, jak píšeš, ta velikost.....ALE nechal jim kdesi vyrobit jakoby postroj na psa, ovšem širší v popruzích a podložený, no vlastně pásy pro psy, ale na zakázku! A jsou spokojení
Zkusila bych možná obvolat firmy, jestli by to na zakázku někdo neudělal, např. Manmat, nebo někoho známého, šikovného.
Jinak víc neporadím, bohužel
Maťo díky za přání Taky mě napadlo, že cinknu do Manmatu. Chci si tam stejně objednat pár věcí, takže při jednom. Taky jsem myslela, že bych si pořídila ten dogtrekingový opasek, že by se občas hodila nějaká ruka volná, ale četla jsem na vedlejším fóru, že dobrouš to utrh, takže pro jistotu to budu používat akorát na Kima.
A koukala jsem na tvém tématu na tvou krásnou smečku
maťa

susan
napsal(a):
Maťo díky za přání Taky mě napadlo, že cinknu do Manmatu. Chci si tam stejně objednat pár věcí, takže při jednom. Taky jsem myslela, že bych si pořídila ten dogtrekingový opasek, že by se občas hodila nějaká ruka volná, ale četla jsem na vedlejším fóru, že dobrouš to utrh, takže pro jistotu to budu používat akorát na Kima.
A koukala jsem na tvém tématu na tvou krásnou smečku
Jejda, děkuju za pochvalu těch tří grácií
Mám od Manmatu na Britu postroj, je na to celoživotní záruka, ale ona už to ve svém věku stejně nemá šanci nijak zničit Jo jo, o tom utrhnutým opasku jsem taky četla, ale psali tam, že ve firmě se jim to stalo jen dvakrát, tak snad třeba........každopádně za pokus se tam zeptat na ty pásy to stojí, jsem sama zvědavá, tak dej potom prosím vědět, jak to dopadlo. Musím se přece trocha připravovat, abych už pak byla úplně sečtělá a všechnovědící
maťa
napsal(a):
Jejda, děkuju za pochvalu těch tří grácií
Mám od Manmatu na Britu postroj, je na to celoživotní záruka, ale ona už to ve svém věku stejně nemá šanci nijak zničit Jo jo, o tom utrhnutým opasku jsem taky četla, ale psali tam, že ve firmě se jim to stalo jen dvakrát, tak snad třeba........každopádně za pokus se tam zeptat na ty pásy to stojí, jsem sama zvědavá, tak dej potom prosím vědět, jak to dopadlo. Musím se přece trocha připravovat, abych už pak byla úplně sečtělá a všechnovědící
Četla jsem, že se to stalo dvakrát, ale náhoda je blbec. A třeba Talísek by to neutrh z radosti, že by někdo třeba zařval "tak jdem" jako ten dobrouš, ale potkali bychom třeba zas nějakého cholerika, co by zuřil pro nic za nic už z dálky natož při míjení se, a to je něco na Tališe Takže tohle riskovat nemůžu. Pak dám vědět s tím postrojem.
susan
napsal(a):
Četla jsem, že se to stalo dvakrát, ale náhoda je blbec. A třeba Talísek by to neutrh z radosti, že by někdo třeba zařval "tak jdem" jako ten dobrouš, ale potkali bychom třeba zas nějakého cholerika, co by zuřil pro nic za nic už z dálky natož při míjení se, a to je něco na Tališe Takže tohle riskovat nemůžu. Pak dám vědět s tím postrojem.
Zdravím...na ten postroj bych se ještě zeptala firmy Toricon,pán mi dělal obě vodítka a nemůžu si je vynachválit za velmi rozumné ceny,původně sice dělá postroje na koně,ale stejně....Kavkaz je taky takový poník,ne?
A dnešní příhoda....Cerb se přišel rozvalit ke mně a nechat se podrbat...koukám,okolo penisu bulka velká jako tenisák...prohmatávám,plaším a volám veta,ten mě straší nádorem...a hle,tenisák najednou pryč....jasně má kýlu...už se moooc těším,až pojedu příští týden k vetovi a budu Cerba přesvědčovat,že není potřeba ho sežrak,když mu chce sáhnout na jeho chloubu
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Zdravím...na ten postroj bych se ještě zeptala firmy Toricon,pán mi dělal obě vodítka a nemůžu si je vynachválit za velmi rozumné ceny,původně sice dělá postroje na koně,ale stejně....Kavkaz je taky takový poník,ne?
A dnešní příhoda....Cerb se přišel rozvalit ke mně a nechat se podrbat...koukám,okolo penisu bulka velká jako tenisák...prohmatávám,plaším a volám veta,ten mě straší nádorem...a hle,tenisák najednou pryč....jasně má kýlu...už se moooc těším,až pojedu příští týden k vetovi a budu Cerba přesvědčovat,že není potřeba ho sežrak,když mu chce sáhnout na jeho chloubu
Jindřiško, proč myslíš, že je to kýla!?
sejtanova smecka
napsal(a):
Jindřiško, proč myslíš, že je to kýla!?
Jani,neboj,to není dědičná vada ...ne,ale vážně...protože užjsem pár kýl viděla a kdyby to doopravdy byl nádor,tak najednou nezmizí...navíc je hmatná kýlní branka...tedy vstup,kudy střeva vylézají z břicha do kůže...je to nebezpečný,jen,když se ty střeva zaškrtí,snad tedy budeme mít štěstí a nic se dít nebude...než to odoperuje.
Nebo myslíš,že by to mohlo být něco jiného?
jesie
napsal(a):
Jani,neboj,to není dědičná vada ...ne,ale vážně...protože užjsem pár kýl viděla a kdyby to doopravdy byl nádor,tak najednou nezmizí...navíc je hmatná kýlní branka...tedy vstup,kudy střeva vylézají z břicha do kůže...je to nebezpečný,jen,když se ty střeva zaškrtí,snad tedy budeme mít štěstí a nic se dít nebude...než to odoperuje.
Nebo myslíš,že by to mohlo být něco jiného?
tak si připadám jako ucho
Jani,díky za vysvětlení,ale fakt jsem nikdy neměla psa,jako chlapa...
jééé,já se stydím,no hlavně,že je zdráv
jesie
napsal(a):
tak si připadám jako ucho
Jani,díky za vysvětlení,ale fakt jsem nikdy neměla psa,jako chlapa...
jééé,já se stydím,no hlavně,že je zdráv
Tak já si to taky myslela, že to není kýla Náš Denyš "to" umí vykouzlit taky
Ale nevěděla jsem, jak to tady vysvětlit
A taky jak jste Jindřiško psala výše, že tomu rozumíte a jak jste odborně popisovala tu kýlu, no zaváhala jsem, či to přecejenom kýla není
lmusa
napsal(a):
Tak já si to taky myslela, že to není kýla Náš Denyš "to" umí vykouzlit taky
Ale nevěděla jsem, jak to tady vysvětlit
A taky jak jste Jindřiško psala výše, že tomu rozumíte a jak jste odborně popisovala tu kýlu, no zaváhala jsem, či to přecejenom kýla není
Líbo,no,machrovala jsem a odborně "perlila" než mi Šejtanka zavolala a vysvětlila mi "jak se věci mají"...ještě teď se červenám,jak jsem hloupá a nezkušená...no nic,je to fakt můj první pes
maťa

jesie
napsal(a):
Líbo,no,machrovala jsem a odborně "perlila" než mi Šejtanka zavolala a vysvětlila mi "jak se věci mají"...ještě teď se červenám,jak jsem hloupá a nezkušená...no nic,je to fakt můj první pes
teda holky, s váma se čovek fakt nenudí
Už dlouho jsem se tak nezasmála!!!
A to sem prd věděla, vocogo, až nakonec mi to došlo, ze začátku jsem se fakt "bála" té kýly!
maťa

maťa
napsal(a):
A to sem prd věděla, vocogo, až nakonec mi to došlo, ze začátku jsem se fakt "bála" té kýly!
Tys to Jindřiško fakt tak odborně podala a popsala, že mě nic jiného, než kýla, nenapadlo
A to mi velcí psi rukama prošli a znám to......no ale tohle byla bombastická věc......su strašně ráda, že to bylo takovýhle nedorozumění, kéž by to tak bylo vždycky
maťa
napsal(a):
Tak tady jeden "nemocný" CERBÍK
jesie
napsal(a):
Tak tady jeden "nemocný" CERBÍK
a ještě jedna...a jdu zavařovat okurky
marie m
napsal(a):
Jindřiško to mi přopomnělo příhodu ,kterou mi popisovala kamarádka - pořídila si zakrslého králíka - kluka - no a za čas s ním šla k vetovi,že má u zadku nádor - no a copak se z nádoru vyklubalo ????
takže na takovéto příhody jsem zvyklá
nada
napsal(a):
Jindřiško to mi přopomnělo příhodu ,kterou mi popisovala kamarádka - pořídila si zakrslého králíka - kluka - no a za čas s ním šla k vetovi,že má u zadku nádor - no a copak se z nádoru vyklubalo ????
takže na takovéto příhody jsem zvyklá
Tak ted jsem zase trochu mírně zaskočená,abych nemluvila o něčem jiném....oni to nejsou varlátka,ty samozřejmě poznám (se přiznám,že jsem mu je zkotrolovala hned,jak to dovolil )....ale jakási předstojná žláza jako u chlapů
jesie
napsal(a):
Tak ted jsem zase trochu mírně zaskočená,abych nemluvila o něčem jiném....oni to nejsou varlátka,ty samozřejmě poznám (se přiznám,že jsem mu je zkotrolovala hned,jak to dovolil )....ale jakási předstojná žláza jako u chlapů
No jasně, že to nejsou varlata Ty jsou na svém místě a ty já na mysli ani neměla (jako majitelka králíčka, jak píše Naďa
) jsou to jakési žlázy, které se na chvilku zduří a pak to zase zmizne
lmusa
napsal(a):
No jasně, že to nejsou varlata Ty jsou na svém místě a ty já na mysli ani neměla (jako majitelka králíčka, jak píše Naďa
) jsou to jakési žlázy, které se na chvilku zduří a pak to zase zmizne
Právě,že mě to fakt vyděsilo... a to jsem povoláním uroložka
,no,doufám,že to nečtou holky práce,to by se pobavili...i když pravda,u psů to je zřejmě jiné,že...
Ono to možná zduřilo tím,že jsem chvíli předtím Cerba vylekala....ano,kaju se,protože mi málem skočil do úsměvu,ale,když on tak hezky chrupal za autem...a já jen trošinku dupla nohou (no dobře,trochu víc) a ten vyletěl jako na pérkách....naštěstí se drama nekonalo,mimo vrčení a vzteklého obíhání mé osoby to jinak vzal v pohodě...slibuji,že už to nikdy zkoušet nebudu...sic je se mnou ámen
sejtanova smecka

jesie
napsal(a):
Právě,že mě to fakt vyděsilo... a to jsem povoláním uroložka
,no,doufám,že to nečtou holky práce,to by se pobavili...i když pravda,u psů to je zřejmě jiné,že...
Ono to možná zduřilo tím,že jsem chvíli předtím Cerba vylekala....ano,kaju se,protože mi málem skočil do úsměvu,ale,když on tak hezky chrupal za autem...a já jen trošinku dupla nohou (no dobře,trochu víc) a ten vyletěl jako na pérkách....naštěstí se drama nekonalo,mimo vrčení a vzteklého obíhání mé osoby to jinak vzal v pohodě...slibuji,že už to nikdy zkoušet nebudu...sic je se mnou ámen
Jindřiško, jak to, že mi neodpovídáš na sms?
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Jindřiška beztak zavařila mobil i s okurkami Straší Cerba cupáním za autem a pak se diví, že mu z toho naskakují žlázy
A pak straší nás tady tím, že má Cerbík kýlu !
Libo, pořád čekám kdy dorazíš pro Eroska
Jedeš zítra na krajskou do Ostravy?
sejtanova smecka
napsal(a):
Libo, pořád čekám kdy dorazíš pro Eroska
Jedeš zítra na krajskou do Ostravy?
To mi neříkej, že Eroska máš ještě doma !
Na krajskou do Ostravy nejedu. Vetla jsem se, ač nečlen, do Frýdlantu. S laskavým svolením pořádajících
A se mnou ještě asi deset dalších taky nečlenů, kamarádů, známých a odchovů kavkazáčků z chov.st. z DD, aby tam ten cvičák byl, když už, tak pořádně využitý ! Tak když bude přát počasí, tak moravské setkání by mělo být ve velmi silné sestavě
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
To mi neříkej, že Eroska máš ještě doma !
Na krajskou do Ostravy nejedu. Vetla jsem se, ač nečlen, do Frýdlantu. S laskavým svolením pořádajících
A se mnou ještě asi deset dalších taky nečlenů, kamarádů, známých a odchovů kavkazáčků z chov.st. z DD, aby tam ten cvičák byl, když už, tak pořádně využitý ! Tak když bude přát počasí, tak moravské setkání by mělo být ve velmi silné sestavě
Ne, Erosek už není doma jen tě provokuji
Tak koukej hodně fotit a obzvláště si dej záležet na Embadě Šejt.sm. a prosím poslat k cenzuře
Já nedorazím,škoda
sejtanova smecka
napsal(a):
Tak koukej hodně fotit a obzvláště si dej záležet na Embadě Šejt.sm. a prosím poslat k cenzuře
Já nedorazím,škoda
No, mi bylo hned jasné, že takový pěkný pejsáček se doma dlouho nezdrží Toho sis beztak nechávala jako bonus pro extra hodné páníčky !
Fotit budu seč mi síly a hlavně baterky budou stačit, Dáša taky doufám foťák nezapomene, ale znáš to moje dílo Nejsem takový profík jako Ty anebo Monika
Tak Eroskovu sestřičku máš na Moravě ? Už se na ni těším a hlavně Máša ! Jak ji znám, ona se bude vyžívat akorát tak ve hře se štěňaty
sejtanova smecka
napsal(a):
Já nedorazím,škoda
Jano, poslala jsem Ti na mail fotky Embady
sejtanova smecka

lmusa
napsal(a):
Jano, poslala jsem Ti na mail fotky Embady
Děkuji Zatím to ale nedorazilo
Jak bylo na srazu, hojná účast? Povídej, přeháněj...
sejtanova smecka
napsal(a):
Děkuji Zatím to ale nedorazilo
Jak bylo na srazu, hojná účast? Povídej, přeháněj...
Jak to, že fotky nedorazily ?? Poslala jsem to na ten mail, co máš tady pod jménem ! Bylo fajn, účast sice ne taková, jak byli všichni přihlášení, ale i tak docela dobrá A hlavně počasí nám přálo
Pršet začalo až před chvíli.
lmusa
napsal(a):
Jak to, že fotky nedorazily ?? Poslala jsem to na ten mail, co máš tady pod jménem ! Bylo fajn, účast sice ne taková, jak byli všichni přihlášení, ale i tak docela dobrá A hlavně počasí nám přálo
A jedna společná
lmusa
napsal(a):
A teď jeden Cipísek
maťa

lmusa
napsal(a):
A bratránci středoasijci
Ahojky všem
Libo, prosím tě, co to bylo za sraz?? On tam byl i Cipuldis??? Jak mě štve, že sem o tom srázku neměla tucha a nejela!!
Jinak moc hezký fotky.......spíš krásní překrááásní bafáci.....i ti bratránci
maťa
napsal(a):
Ahojky všem
Libo, prosím tě, co to bylo za sraz?? On tam byl i Cipuldis??? Jak mě štve, že sem o tom srázku neměla tucha a nejela!!
Bylo to 3. klubové setkání, které se konalo ve Frýdlantě nad Ostravicí
A přidávám ještě bratránky ležící, spící
maťa
napsal(a):
Ahojky všem
A vzadu jedna jihoruska
maťa

lmusa
napsal(a):
A vzadu jedna jihoruska
Děkuju Příště budu pozorněji sledovat, co se děje
Mrzí mě to, že sem si nevšimla, zrovna bych mohla klíďo jet........
Ti asiati sou krásní Je fajn, že vám vyšlo počasí, tady lije od rána
marie m
napsal(a):
Líbo - hezké fotečky
tak to jsem ráda ,že se vám to vydařilo a hlavně,že se líbilo
sejtanova smecka

nada
napsal(a):
Líbo - hezké fotečky
tak to jsem ráda ,že se vám to vydařilo a hlavně,že se líbilo
Fotky už dorazily, děkuji Cenzura schválila