Pes si škrábe ucho a co chvíli třepe hlavou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2013 11:02
kepibara

XXX.XXX.84.220

Dobrý den, naše fena Maďarského ohaře si co chvíli škrabe a třepe hlavou, na vnitřní straně ucha má zarudnu té skvrny, navíc teď chytla i bradavičky kolem tlamy (stáří feny 9 měsíců), před týdnem jsem ji dal obojek proti blechám a klíšťatům značky Scalibor. Prosím poraď te co to může být?? Jestli má zánět ucha nebo alergickou reakci na obojek, popř něco jiného a máme radši navštívit veterináře??? Předem děkuji za odpovědi i názory

5.5.2013 12:11
hankaapes

XXX.XXX.252.197

Ty bradavičky by měly zmizet samy, můj pes je měl taky a dostával na ně nějaké injekce pro podporu imunity, ale s tím uchem bych šla k vetovi určitě.

5.5.2013 12:19
lucielhotáková

XXX.XXX.224.53

K veterináři bych šla určitě. Může to být zánět v oušku. Většinou potom dávají speciální kapičky do uší. Když jsme měli alergickou reakci u pejska na obojek, tak měl zarudlou kůži pod obojkem a drbal se. Radši jsme ho hned sundali. Vet vám určitě poradí.

5.5.2013 13:40
conty

XXX.XXX.224.249

kepibara napsal(a):
Dobrý den, naše fena Maďarského ohaře si co chvíli škrabe a třepe hlavou, na vnitřní straně ucha má zarudnu té skvrny, navíc teď chytla i bradavičky kolem tlamy (stáří feny 9 měsíců), před týdnem jsem ji dal obojek proti blechám a klíšťatům značky Scalibor. Prosím poraď te co to může být?? Jestli má zánět ucha nebo alergickou reakci na obojek, popř něco jiného a máme radši navštívit veterináře??? Předem děkuji za odpovědi i názory

Než bych psala nějakej dotaz,tak už by to dávno viděl vetsmajlík!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík