pupino
napsal(a):
Sterpi můžu vědět z jaké ch.st.máš číňánky?Oba jsou krásní.Jana
Oba jsou "od Chlpíků".Brala jsem si je v 5 měsících, tak jsem měla obavu, jak si zvyknou, ale šlo to.Chlupatka se u chovatelky nenechala ani chytit a u mě je v pohodě, chodí na vodítku, měla jsem jí s sebou na výstavě na koukanou a docela ani neprotestovala.Pes je cobby, je hodně silný, ale hlavní problém jsou uši.Má 7 měsíců a uši nestojí.Lepím jak šílená, už si připadám, že nedělám nic jiného, ale on já mě zlomené v půli, tak vůbec nevím, co ztoho bude nebo ne.....
sterpi
napsal(a):
Oba jsou "od Chlpíků".Brala jsem si je v 5 měsících, tak jsem měla obavu, jak si zvyknou, ale šlo to.Chlupatka se u chovatelky nenechala ani chytit a u mě je v pohodě, chodí na vodítku, měla jsem jí s sebou na výstavě na koukanou a docela ani neprotestovala.Pes je cobby, je hodně silný, ale hlavní problém jsou uši.Má 7 měsíců a uši nestojí.Lepím jak šílená, už si připadám, že nedělám nic jiného, ale on já mě zlomené v půli, tak vůbec nevím, co ztoho bude nebo ne.....
Kamarádka si taky brala od paní Chlpíkové už větší fenky a jsou super,krásně si zvykli-holt ví kdo je má rád -i Tvůj případ.Mám taky psa cobby a druhýho jak pírko a ještě fenu 10let.S těma ouškama je to smůla,ale vylepuj i kdyby se to nepovedlo postavit můžeš si říct udělala jsem pro to maximum a neflákala to.Můj chlupáč je má taky nahoru.
Ještě přidej fotečky těch tvých-líbí se mi Jana
vizsladan
napsal(a):
A do třetice všeho dobrého... letní odpočinek
(na slunečník mají u nás psi výhradní právo)
Tak ještě jednou malý 11 dnů starý tervík a další fotky jsou na stránkách www.lagunadog.com
abísek

whiskey
napsal(a):
Tady další chlupatý naháček
Ahoj tak to je moje zrzavá lááááska jménem Abs :-)
gaya
napsal(a):
Akim a Kendy.
Gayo, jsou nádherní. Ještě se zeptám, myslela jsem, že šeltie a dlouhosrstá kolie mají stejný druh srsti, ale co mám šeltii, tak se mi zdá, že kolií je taková víc "vlněná", spíš jako u choďáka, prý hodně nasákne vodu a dlouho schne. Ten můj šeltiák je úplně nepropustitelný, i když vleze do vody, okape a hned je suchý. Je to tak? Díky, já jsem z nich totiž úplně vedle . H.