bffb
napsal(a):
......ukažte své bulíky jak vám rostou....
...ještě....
bffb
napsal(a):
..placatých čumáčků není nikdy dost.....
...a opět v ,,hají ,, poloze -tu má nejraději .../fotka je z mobilu tak kvalita nic moc
bffb
napsal(a):
...a opět v ,,hají ,, poloze -tu má nejraději .../fotka je z mobilu tak kvalita nic moc
..a naposledy ..tak se přidejte.......třeba více foteček stafbulí slečny ANDULKY , protože ta je víc než kouzelná....
bffb
napsal(a):
..a naposledy ..tak se přidejte.......třeba více foteček stafbulí slečny ANDULKY , protože ta je víc než kouzelná....
Doufám, že se majitelé amíků nebudou zlobit, když používám tyhle fota bez jejich souhlasu, jde o fota ze srazu Amerických buldoků v Kravařích.
holder
napsal(a):
Doufám, že se majitelé amíků nebudou zlobit, když používám tyhle fota bez jejich souhlasu, jde o fota ze srazu Amerických buldoků v Kravařích.
další
bffb
napsal(a):
Není to sice čistý bull, ale je k sežrání
(labrador x staffbull)
lucie malina
napsal(a):
Není to sice čistý bull, ale je k sežrání
(labrador x staffbull)
Neodpustím si ještě jednu. Jsem zvědavá, co z něj vyroste
bffb
napsal(a):
Psí útulek Buštěhrad daruje 8 letou fenu am. buldoka s PP. Katy je velmi hodná, přátelská, hodná i na děti, od majitele
bffb
napsal(a):
...tak jsem ještě něco vyhrabala....
kavka
napsal(a):
Psí útulek Buštěhrad daruje 8 letou fenu am. buldoka s PP. Katy je velmi hodná, přátelská, hodná i na děti, od majitele
......
bffb
napsal(a):
...a fakt naposledy....kámoš mojí princezny
.....hodím sem pár fotek bulldogů z různých akcí, snad mě majitelé prominou.....
bffb
napsal(a):
.....hodím sem pár fotek bulldogů z různých akcí, snad mě majitelé prominou.....
další...
rici2
napsal(a):
opalování
chci se zeptat někoho zde na to, kdy je vhodné a nejlepší začít psa učit do tahu - jak je zde (s pneumatikou) Chtěla bych to zkusit se psem, je ještě 5 měsíční štěně a prosím o radu zkušené, kdy je nejlepší začít. Jestli až se mu dovyvinou všechny kosti a svaly, či to z lehka trénovat už vě štěněcím věku.........Moc děkuji za případné příspěvky.
sabina
napsal(a):
chci se zeptat někoho zde na to, kdy je vhodné a nejlepší začít psa učit do tahu - jak je zde (s pneumatikou) Chtěla bych to zkusit se psem, je ještě 5 měsíční štěně a prosím o radu zkušené, kdy je nejlepší začít. Jestli až se mu dovyvinou všechny kosti a svaly, či to z lehka trénovat už vě štěněcím věku.........Moc děkuji za případné příspěvky.
PitBULL Aaronek chrupkající s pánečkem
rici2
napsal(a):
Malá je Genesis sestra vaší slečny ,ale ta foto jsou z jejího miminkovského věku i D.J. tam ještě byla mladoučká.Foceno léto 2005
...no už mi to došlo , ale z toho boku jak byla mrnavá mi připadala jako Roxule......stydím se, ach jo ...a to tiše závidím patří k té fotce jak je DJ , ta je do tatky co?......no máte moc pěkné pesany , kéž bych si i já mohla pořídit ještě nějaký přírůstek do smečky ......
bffb
napsal(a):
...no už mi to došlo , ale z toho boku jak byla mrnavá mi připadala jako Roxule......stydím se, ach jo ...a to tiše závidím patří k té fotce jak je DJ , ta je do tatky co?......no máte moc pěkné pesany , kéž bych si i já mohla pořídit ještě nějaký přírůstek do smečky ......
No myslím ,že vás přírustek nemine ono totiž amíků není nikdy dost!!!!!My se taky rozrostem a to co nevidět, tři je fakt málo!
rici2
napsal(a):
No myslím ,že vás přírustek nemine ono totiž amíků není nikdy dost!!!!!My se taky rozrostem a to co nevidět, tři je fakt málo!
...no jo , ale my máme byt 3+1../ne že by mě to vadilo.../ , každopádně štěnda budou ..jednou....snad.....
..sakra žádný snad , ale stopro a už aby to bylo.....
..a vy už máte vyhlídlý přírůstek..?
bffb
napsal(a):
...no jo , ale my máme byt 3+1../ne že by mě to vadilo.../ , každopádně štěnda budou ..jednou....snad.....
..sakra žádný snad , ale stopro a už aby to bylo.....
..a vy už máte vyhlídlý přírůstek..?
No něco plánujem nějaké typy by tu byly tak uvidíme co se povede.Jo a ten švihák s černými znaky na hlavě co sváděl a líbal vaší Roxi to by měl být bratr našeho Rokáčka (Alexe Bullhammera)v majetku pana Růžičky.Pokud mě teda zrak neplete.
rici2
napsal(a):
No něco plánujem nějaké typy by tu byly tak uvidíme co se povede.Jo a ten švihák s černými znaky na hlavě co sváděl a líbal vaší Roxi to by měl být bratr našeho Rokáčka (Alexe Bullhammera)v majetku pana Růžičky.Pokud mě teda zrak neplete.
Jo a ten náš pidi domek taky jen 3+1 sice zahrádka k tomu ,ale sama víte ,že těm našim buldozerům je to jaksi jedno hlavně ,že jsou s rodinou jen by jste nevenčila jednu ,ale dvě.Nebo jednu a jednoho?
rici2
napsal(a):
Jo a ten náš pidi domek taky jen 3+1 sice zahrádka k tomu ,ale sama víte ,že těm našim buldozerům je to jaksi jedno hlavně ,že jsou s rodinou jen by jste nevenčila jednu ,ale dvě.Nebo jednu a jednoho?
..jo jo , i tři kdyby to šlo.......ale já vím , že půjde , chce to zvolit jen tu správnou přesvědčovací metodu../pro zbytek rodiny/..
..a na té fotce je opravdu Amir p. Růžičky , taky fešák , ale on je o něco mladší než naše slečny , měla jsem za to , že Váš chlapák je starší ...??
bffb
napsal(a):
..jo jo , i tři kdyby to šlo.......ale já vím , že půjde , chce to zvolit jen tu správnou přesvědčovací metodu../pro zbytek rodiny/..
..a na té fotce je opravdu Amir p. Růžičky , taky fešák , ale on je o něco mladší než naše slečny , měla jsem za to , že Váš chlapák je starší ...??
Né je to vlastní bratr Amira jen o něco větší a těžší.Kluk nám dělá radost je to fakt kus psa.
rici2
napsal(a):
Né je to vlastní bratr Amira jen o něco větší a těžší.Kluk nám dělá radost je to fakt kus psa.
..no tak to klobouk dolu to je tedy rozdíl , ale to je i mezi Roxulí a vaší princeznou....člověk by nevěřil , že jsou z jednoho vrhu a stejně tak u kluků.....ale je fakt , že u těch amíků je to běžné......
bffb
napsal(a):
...tak konečně přestalo pršet tak toho musíme využít ...je to hrůza , nejdříve pařáky ted zase slejváky ....nic pro toho mýho umazlence .....#06
#tak my valíme hooonem ven než to zase spustí.....
Tak tady přidávám další foto mojí malé Ashley.
holder
napsal(a):
Tak tady přidávám další foto mojí malé Ashley.
a ještě
holder
napsal(a):
a ještě
Ahojky Holdere ,si měl špatný den že jen dvě fota?
rici2
napsal(a):
Ahojky Holdere ,si měl špatný den že jen dvě fota?
Tak jo, když ještě přidáš to bude fajn!
holder
napsal(a):
zítra něco nafotím a zase přidám
tak když tak chcete. Ashley 2 měsíce
holder
napsal(a):
tak když tak chcete. Ashley 2 měsíce
a ještě, no není nádherná:-)
rici2
napsal(a):
Oprava: Sára Grufíks není Sára ,ale Sany jsem popleta!!!!!
Tak to je dobře a taky před tebou majitelé jiných pejsků prchají a obcházejí vás ,případně zoufale zvedají své miláčky do náruče?Nám na vet. vždy vyklidí místo, takže stát nemusíme.Marně vysvětlujem ,že nejsme zlí ,že jen tak blbě vypadáme.
rici2
napsal(a):
Tak to je dobře a taky před tebou majitelé jiných pejsků prchají a obcházejí vás ,případně zoufale zvedají své miláčky do náruče?Nám na vet. vždy vyklidí místo, takže stát nemusíme.Marně vysvětlujem ,že nejsme zlí ,že jen tak blbě vypadáme.
Jo tak tohle je každodenní rutina. Nebo když projdeš kolem namyšlených ženských, které vykuřují u dětského pískoviště, kde si hrajou děti a hned jak přejdeš s amíkem kolem nich tak hned vykládají co je to za bojovou stvůru
rici2
napsal(a):
A ještě s takovým obojkem co
No jo no ostny jsem nesehnal ale neříkej že se ti nelíbí
rici2
napsal(a):
Jo je krásnej a ostny už se stejně nenosí!
tak tady je ta slíbená fotka, malá docela porostla
rici2
napsal(a):
jo tak tohle je i našich nejoblíbenější hračka,dobře se to kouše ,vydává to fajn zvuky a odšroubovat víčko to chce zručnost ,ale když se trénuje tak to jde
buldočí děti
bffb
napsal(a):
Tak abych to posunul podívejte se na slečnu
holder
napsal(a):
Tak abych to posunul podívejte se na slečnu
Já taky přidám.
bffb
napsal(a):
Takhle to vypadá vždycky když příjdeme ze cvičáku
holder
napsal(a):
Takhle to vypadá vždycky když příjdeme ze cvičáku
Tak jsme se rozrostli.10 týdnů fena Black and white Baciks
bffb
napsal(a):
Niké, pitbull, 4 měsíce, za dva měsíce co jí máme vyrostla o 5 kg a o tři dírky na obojku :-)
Chceme si časem pořídit ještě psa, pita, kamoše :-) co si o tom myslíte? Jak se snesou?