Kravský postoj u 4 měsíčného štěněte NO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2013 08:02
kalu

XXX.XXX.67.182

Dobrý den,
všimla jsem si u svého štěněte tohoto postoje. Slyšela jsem, že u štěňat NO se tento problém vyskytuje, nemáte někdo zkušenosti ???
Fenka je s PP, žádný z předků pohybové problémy nemá, oba rodiče vrcholově cvičí, vše Dkk i DLK neg. Štěně je velmi vitální, veselé, pohyblivé, žádné známky problémů nejeví, ale ten postoj není správný. Na fotce to snad vypadá ještě hůře, než ve skutečnosti, ona totiž je neustále v pohybu a v klidu nestojí téměř nikdy, i ty fotky jsou dělané napůl v pohybu...

26.5.2013 09:21
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kalu napsal(a):
Dobrý den,
všimla jsem si u svého štěněte tohoto postoje. Slyšela jsem, že u štěňat NO se tento problém vyskytuje, nemáte někdo zkušenosti ???
Fenka je s PP, žádný z předků pohybové problémy nemá, oba rodiče vrcholově cvičí, vše Dkk i DLK neg. Štěně je velmi vitální, veselé, pohyblivé, žádné známky problémů nejeví, ale ten postoj není správný. Na fotce to snad vypadá ještě hůře, než ve skutečnosti, ona totiž je neustále v pohybu a v klidu nestojí téměř nikdy, i ty fotky jsou dělané napůl v pohybu...

Je to rostoucí nohaté štěně navíc v pohybu,neřeště postoj věnujte se fence ,Postoj mužete řešit u dospěleho dorosteneho psa který je hotový,nasvalený a umí používat nohy u štěněte je to spíš komicke než se na tom naučí chodit.NO chovam asi 30 let takže takových štěnat jsem viděla spoustu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík