Krádež?,Či coo?,A jak dál...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2013 00:32
doodle

XXX.XXX.243.170

Dobrý večer!,
Nevím kam se obrátit,nebo kde se zeptat,tak to zkouším zde,snad mi někdo poradí...:-/

Věc se má tak....:

V Květnu 2013 jsem si jela k jedne jisté paní pro štěně ČCHP(Čínského chocholatého psa)-fenku-štěně
Paní fenečku darovala(za symbolických 300kč),fenka nebyla očkovaná atd..ale o to by nějak moc nešlo....jak o tohle....

Fenečku jsem měla doma cca:Týden + -
Bohužel se mi něco přihodilo(nechci tady řešit co..)a fenka musela jít z domu,ovšem NE NA FURT!!,asi jen na 3-4 dny,než se dalo vše do pořádku!
Zháněla jsem různě někoho,kdo by mi Lily pohlídal..až se mi nabídl bývalý přítel,stím,že mi fenečku pohlída..
Byla jsem ráda,že se našel alespon někdo na "dočasku",jenže kdybych v té chvíli věděla a viděla do jeho hlavy! smajlík

Tak jsem mu Lily dala,stím,že v pondělí se mu ozvu co a jak dál..kdyby bylo nutné jěště Lily hlídat,nebo tak..(měl jí od pátku)
Ptám se,zda chce sebou pro Lily granulky,řekl jen,že: To je dobre,něco tam mám....OK!

V té době,kdy jí hlídal byl u známe na bytě,kde měl i Lily!
Té ovšem MOC vadilo,že tam Lily kadí a žere jí JEJÍ granule!,doletěla zamnou i se psem,vhodila mi jí do náruče se slovy:Na vem si jí,mi ti jí hlídat nebudeme,ona tam všude sere a on to neuklizí!A jěště žere z mojeho..

No v tu ránu,mě braly všichni Svatí!...

Říkám,hele tak za 1: To,že tam Lily kadí,mě mrzí,ale proč to říkáš mě?,snad jí hlída ON,tak at to po Lily také ON uklizí!,nebo to mám jako pokaždé co se Lila vykadí běžet k Tobě dom a sebrat hovínko?
A za 2: Co tady řešíš granule?,mě bylo řečeno,že mu NEMUSÍM žádné dávat,že tam má...Ptala jsem se zda o tom víš atd...řekl mi,že ano,at to neřeším!A ted zamnou doletíš skrz granulí,ktere stojí nějakých 30kč kilo??

S bývalím jsme si to samozřejmě vysvětlily po svojem smajlík(hádky....)
Proč mi lže a jedno s druhým...

Lilču jsem vzala a ptala jsem se ho po druhé,zda je ochotný mi jí pohlídat jěště na poslední 2 dny,stím,ale aby nebyla zase nějaké problemy...
Odpověd byla zase jednoznačna: Jo,neřeš to!...Pohlídám ti jí!

Druhý den se dozvídám od známých,jak můj pes koluje mezi jeho kamarády a že snad co hodinu,jí má někdo jiný...naháněla jsem ho doma,všude-marně!
A jako třešničku na dortu mi můj známý řekl,že už Lily nemá,že jí někomu dal!!!(nějak své kamarádce)

Ranila mě mrtvice a v tu chvíli jsem nevěděla jak vůbec zareágovat ???
OKAMŽITĚ jsem mu psala SMS,stím,at mi OKAMŽITĚ donese Lily dom,že jsem slyšela to a to...Samozřejmě doma nikdo,telefony také nikdo nebral!!!

Když jsme se posléze spojily,stím,že mi ten **** odepsal na SMS řekl mi jen(jakoby se nic nestalo),že Lily nemá,že jí dal té a té kamarádce...A,že,když jsem mu dávala Lily,tak jsem mu měla říci,že at si jí klidně nechá,že já jí nechci,nebo at jí utopí atd...smajlík

ALE TAK TO NENÍ!!!,Při předávání psa bývalému,u toho byli mí 3 kamarádi,kteří MOC dobře slyšela na čem jsme se domlouvaly(Svědci..)
Navíc i mezi tím vším jsme se jěště i nějak domlouvaly přes Facebook,kde mám také zprávy o tom,jaká byla dohoda!!

MOC PROSÍM!!!
Jak mám tohle dále řešit?,Jedná se o krádež psa,či o co?,jsem z toho celkem mimo..
Navíc mám dcerku(2 roky),která byla a je na Lilu fixována!

Jak si TOHLE mohl vůbec dovolit???

Dodám jěště jen,že k fence,bohužel nemám očkovák!,Ale mám darovací smlouvu,nějaké její fotky v PC...A prostě i moji kamarádi o Lily vědí a ví...

Jak mám prosím dále postupovat?,Mám vše hlásit na policií?Děkuji MOC,za případné odpovědi!!!

(Dodám jen,že pokud možno,tak paní,co mi Lilynku dávala bych z toho ráda vynechala a nijak jí do toho nemotala!,jedná se o starší paní,které bych nerada dělala nějaké zbytečné problémy,skrze mýho "zamindrákovanýho" přítele)

11.6.2013 06:29
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

NĚKTERÝM LIDEM ZVÍŘE DO RUKY NEPATŘÍ !

11.6.2013 08:08
impact

XXX.XXX.195.92

rapotacka11 napsal(a):
NĚKTERÝM LIDEM ZVÍŘE DO RUKY NEPATŘÍ !

Souhlas....

11.6.2013 08:48
Dája6

XXX.XXX.40.42

Přečetla jsem si co se Vám stalo a kroutím tady hlavou, nezlobte se na mě, ale jak tady píšou nade mnou některým lidem nepatří pes do rukou a to jak vašemu příteli tak i Vám.
Jinak co se rady týče neporadím, ale být Vámi tak zkusím zajít teda na Policii se všema dokladama co máte a nechám si od nich poradit co dál a jak máte dál postupovat jenže tohle vidím asi tak, že Vám v tom nikdo nic moc nepomůže a neporadí páč nic nemáte v ruce a to je zlé. Jo a než tam půjdete tak oznamte příteli, že jdete teda na Policii ho udat, že Vám zašantročil fenečku aby jako teda o tom věděl snad se lekne a fenečku Vám vypátrá a donese, spíš pochybuji. Dája.

11.6.2013 09:50
jazzinka

XXX.XXX.249.181

Policii ani nezkoušejte, pošlou Vás nejspíš (a oprávněně) kamsi. Když už, byla by to spíš zpronevěra (zpronevěra - přisvojení si věci, která mu byla svěřena x krádež - zmocnění se cizí věci), ale u obou je hranicí pro trestný čin hodnota věci nad 5000,-, což bezpapírák předpokládám nemá. Takže Vám zbývá jen občanskoprávní řízení (tedy žaloba na vydání věci u okresního soudu), ale zaprvé tipuji, že na soudní spor nemáte a zadruhé, i kdybyste vyhrála, asi ani on už nemá možnost fenku získat zpátky. A tak trochu souhlasím s názorem výše, že je jí možná i líp jinde.

11.6.2013 10:13
tereza.128

XXX.XXX.188.108

Nějak nechápu, co tady řešíte. Váš bývalý přítel žije někde jinde s někým jiným a dotyčná evidentně psa nechce, což Vám dala najevo dost jasně.
Vy přesto znovu fenku příteli do tohoto prostředí dáte. Co jste čekala, jak to dopadne? Chudák fena.
Rozčilujete se, že se Vám odmítají starat o Vašeho psa. To ale není jejich povinnost, oni si ho nepořídili!
Proč jste fenku na těch pár dní neumístila do psího hotelu? Tam byste ale za péči musela zaplatit, u přítele jste doufala, že Vám psa obstará gratis....
Víte, mě vůbec nepřekvapuje, že se jeho nová přítelkyně odmítá zadarmo starat o psa nějaké "bejvalky"

11.6.2013 10:15
plisak

XXX.XXX.236.4

no snad bude mít fenečka nyní větší štěstí na pány, než měla s chovatelkou, vás jako majitelkou a vašimi bývalými i nynějšími kamarády. Už si pořiďte jen plyšáka

11.6.2013 11:01
teerka

XXX.XXX.205.181

No to co popisujete je celý divný. Proč dáváte psa, ještě navíc malý štěně někomu, o kom ani nevíte zda se o něj postará? A ještě navíc dvakrát. Neznáme sice Vaši situaci, ale jistě máte příbuzné nebo existují i hotely pro psy. To je ale teď vedlejší. Na psa nemáte kupní smlouvu, není jistě očipovaný, takže těžko dokážete, že je vůbec Váš (nějaké svědectví známých a zprávy na FB nic nedokazují). Tudíž policie asi nemá smysl. Dotyčná osoba, která má psa nyní, si ho klidně mohla nechat načipovat, takže je třeba již jeho majetek. Nejspíše jste o psa tímto jednáním přišla.

11.6.2013 13:07
kalu

XXX.XXX.67.182

Na to se dá napsat jediné. Chudák pes !!!!!!!!!!!
A budiž to výstrahou pro všechny lidi, kteří už se nemůžou starat o svého pejska a rozhodnou se ho darovat. Může se jim stát, že ho darují někomu jako vy a takto ten pes dopadne.
Pejskovi přeji, aby se o ní její nová panička starala mnohem lépe než vy a konečně našla stálý domov.

11.6.2013 13:48
doodle

XXX.XXX.243.170

Nevíte mojí uplnou situaci atd..tak mě prosím tady přestante obvinovat,že mi nepatří pes do ruk atd..!!!!

Já jsem právě ta,které do ruk patří...
A prominte za to,že tam kde bydlím není ŽÁDNÝ psí hotel..a nepovezu jí někam,když vím,že mi jí mohl hlídat bejvalej!
Z mé rodiny nebyl NIKDO ochotnej hlídat Lily!,ne proto,že by nechtěl,ale pro jiné,své důvody!

Byt kde byl pes a i bývalej,je té jeho kamarádky-to ano,ale on tam byl u ní v podnájmu,stím,že ted,když tam byla,byla ona u něj na návštěvě,takže se do mého psa neměla vůbec co montovat!
Sním ta domluva vždy nějaká byla...

Jenomže nevíte celý příběh!!
Ono je to na dlouhe povídání!
Ale stačí jen jedno,že jsem nevěděla,že jsou to zku*rveni fetaci,kteří mého psa(doufám,že ne)použily na prodej,aby měly na fet!!!!

Tak kdo je potom ten špatnej???

A nevyčítejte mi tady zase něco ve stylu:Vy jste nevěděla,že jsou to fetky atd,atd....NE NEVĚDĚLA!!!...Dozvidám se vše postupně ted v posledních dnech!
A je mi z toho VÁŽNĚ zle,tak bych nerada,aby se tady jěště někdo navážel do mě!!!!

11.6.2013 13:59
teerka

XXX.XXX.205.181

Nikdo se do Vás zas tak hrozně nenaváží! Podle toho co jste prve napsala se fakt nedá poznat celá situace. To byste to musela popsat přesněji. Vy se zase nemusíte obouvat do nás, když napíšete jen nějaké kusé informace, ze kterých není nikdo chytrý. Prostě každý na to napíše svůj názor. Jsme na diskuzi, tak to tady chodí. Já osobně si myslím, jak už jsem již psala, že o psa jste přišla. Nemáte v ruce žádný papír jako důkaz, že byl pes skutečně Váš. Pokud byste psa i dohledala, jak dokážete novému majiteli, že je to Váš pes?

11.6.2013 14:01
cinkalu

XXX.XXX.11.162

doodle napsal(a):
Nevíte mojí uplnou situaci atd..tak mě prosím tady přestante obvinovat,že mi nepatří pes do ruk atd..!!!!

A prominte za to,že tam kde bydlím není ŽÁDNÝ psí hotel..a nepovezu jí někam,když vím,že mi jí mohl hlídat bejvalej!
Z mé rodiny nebyl NIKDO ochotnej hlídat Lily!,ne proto,že by nechtěl,ale pro jiné,své důvody!

Byt kde byl pes a i bývalej,je té jeho kamarádky-to ano,ale on tam byl u ní v podnájmu,stím,že ted,když tam byla,byla ona u něj na návštěvě,takže se do mého psa neměla vůbec co montovat!

Ale stačí jen jedno,že jsem nevěděla,že jsou to zku*rveni fetaci,kteří mého psa(doufám,že ne)použily na prodej,aby měly na fet!!!!

A nevyčítejte mi tady zase něco ve stylu:Vy jste nevěděla,že jsou to fetky atd,atd....NE NEVĚDĚLA!!!...Dozvidám se vše postupně ted v posledních dnech!
A je mi z toho VÁŽNĚ zle,tak bych nerada,aby se tady jěště někdo navážel do mě!!!!

a co chceš teda slyšet ? Že jsi to báječně zařídila ? To i smažka pochopí, že asi ne smajlík

11.6.2013 14:38
plisak

XXX.XXX.236.4

doodle napsal(a):

já myslím, že nepatří, vy nemůžete namontovat psa do cizí domácnosti, když to máte domluvené jen s jedním členem a do nové domácnosti svého bývalého tuplem, to pochopí i malé dítě. Nakonec jste stejně byla doma, když vás tam ta nová přítelkyně vyhledala a sprdla,

Byla od vás nehorázná drzost,. když už vám jednou řekla, že tam vašeho psa nechce, dát ho tam znovu. váš bejvalej, pokud vám to slíbil je slaboch a břídil, nechce si to rozházet s nikým, ale o psa se nestaral. Buďte ráda, že ho ta nová přítelkyně nevykopla na ulici (psa i partnera).
Když máte vy i celá vaše rodina závažné důvody,. které vám brání hlídat malého psa, pak se nedivte, že jiní je mají taky. a pokud se to bude stávat, psy si nepořizujte a ani jiná zvířata.

Pokud váš přítel a jeho partnerka fetuje, je to jejich věc a nijak to nesouvisí s tím, že jste se zachovala nezodpovědně k psovi, kdybyste toto provedla dítěti, byla byste souzena. Byl to váš pes vy jste za něj byla zodpovědná. Jen doufám (i když moc nevěřím) v dobré konce, že fenečka je konečně u někoho, kdo oplývá zdravým rozumem, definitivně doma.

Pokud je vám zle z toho,. že o sobě slyšíte pravdu, je to ještě málo, mělo by vám být zle tak, že byste pochopila, že se tohle živým tvorům prostě nesmí provést.

Pokud, znovu opakuji, váš přítel a jeho partnerka fetují, nedělají nic protizákonného a je to asi smutné, nicméně jen jejich věc.

11.6.2013 15:04
kalu

XXX.XXX.67.182

Znovu opakuji, že jediný chudák v celé této situaci je ten pes, nikoli vy.
Kdyby byla stará paní soudná a když už se nemůže o pejska nadále starat, ho alespoň prodala, nikoli darovala, dnes mohl být u jiných lidí, kteří by si ho alespoň vážili. Troufnu si napsat, že kdyby za psa paní chtěla peníze, u vás by rozhodně nebyl. Pokud je váš ex feťák, tak je to jeho boj a pokud psa prodal, aby měl na fet, tak je to jedině dobře pro toho psa. Alespoň má možnost dostat se k někomu normálnímu, kdo se o něj bude adekvátně starat.

11.6.2013 17:08
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kalu napsal(a):
Znovu opakuji, že jediný chudák v celé této situaci je ten pes, nikoli vy.
Kdyby byla stará paní soudná a když už se nemůže o pejska nadále starat, ho alespoň prodala, nikoli darovala, dnes mohl být u jiných lidí, kteří by si ho alespoň vážili. Troufnu si napsat, že kdyby za psa paní chtěla peníze, u vás by rozhodně nebyl. Pokud je váš ex feťák, tak je to jeho boj a pokud psa prodal, aby měl na fet, tak je to jedině dobře pro toho psa. Alespoň má možnost dostat se k někomu normálnímu, kdo se o něj bude adekvátně starat.

Asi tak ...řekla bych že puvodní majitelka dávala pejska zdarma a toho se chytla zadavatelka která si ho vzala ale po týdnu zjistila že pejske asi kadi kde muže a tak ho vystřelila příteli a tak pes koloval až se ho holt někomu sželelo a sbalil ho .No a zadavatelka si vzpoměla na psa .... chudák pes .Jak si mužete pořídit štěně a pak s ním takto házet a navíc čínanek který je obrovsky cíta ,poud byste za psa dala několik tisíc )což asi ne ) a nebo k němu měla aspon vztah a soucit tak byste s ním nemohla takto zacházet.

11.6.2013 17:48
domcaast

XXX.XXX.234.23

Tak pokud vám napsal, že psa má "ta a ta kamarádka", tak jsem pochopila, že znáte její jméno a on její bydliště. V tu chvíly není na co čekat a hurá na policii smajlík Jaká jste nebo nejste tu nikdo nezjisí, ač se tu většina snaží něco vyzjistit z věšteckých kulí.... Takže seberte všechna jména, adresy a hurá na policii. Že zůstane vinník nepotrestán je jasné, škoda je minimální. Ale psa Vám třeba najdou smajlík

11.6.2013 18:52
jazzinka

XXX.XXX.152.204

domcaast napsal(a):
Tak pokud vám napsal, že psa má "ta a ta kamarádka", tak jsem pochopila, že znáte její jméno a on její bydliště. V tu chvíly není na co čekat a hurá na policii smajlík Jaká jste nebo nejste tu nikdo nezjisí, ač se tu většina snaží něco vyzjistit z věšteckých kulí.... Takže seberte všechna jména, adresy a hurá na policii. Že zůstane vinník nepotrestán je jasné, škoda je minimální. Ale psa Vám třeba najdou smajlík

Tak ještě jednou - policie s tím NIC neudělá. K vám kdyby přišla policie s tím, že nějaká osoba tvrdí, že váš pes je její, tak byste jí ho dala? O tom, kdo je vlastníkem, by v tomhle případě musel rozhodovat soud, policie sama s tím nic nemůže. Teoreticky by mohlo jít ještě o přestupek, ale s tím bude zas zadavatelka policií odkázána na obecní úřad.

11.6.2013 19:19
tereza.128

XXX.XXX.188.108

Tak ještě jednou.
Chybu jste udělala Vy.
Psa jste svěřila bývalému partnerovi, budiž. Ale když Vám jeho současná přítelkyně psa přinesla zpátky až domů s tím, že ho nechce a odmítá se o něj starat, Vy jste i přesto znovu psa příteli svěřila.
Ptám se proč? Věděla jste, že pes není vítán.
Věděla jste, že současná přítelkyně se psem nesouhlasí.
Byl to z Vaší strany naschvál? Jen se ptám.
Pokud ano, krutě se Vám nevyplatil, že?
Výkřiky, že se někdo nemá montovat do Vašeho psa jsou zcela mimo. Kdybyste psa měla doma, nikdo by se do něj nemontoval. Když byl pes jinde a spolubydlící vadil, tak se prostě ozvala, to tak bývá.
Bývalého přítele obviňujete, že fetuje a prý jste to dřív nevěděla... Jak to? Vždyť jste s ním žila.
To jste si toho nikdy nevšimla? Kolik Vám je let proboha? Nezlobte se, ale nějak tomu tvrzení nevěřím.
Ptám se dál.
Z nějakého důvodu jste psa musela dát hned po týdnu z domu. Vy jste nepřemýšlela dopředu, než jste si psa pořídila, jak zařídíte péči v případě, když se něco stane? Asi ne. To je ale běžná povinnost majitele...
Ať to beru z jakékoliv strany, Vy jste jako majitelka totálně selhala.
Buďte ráda, že to takhle dopadlo a fenka má (snad) novou rodinu, kde se o ni dokáží postarat.
Vy to totiž nedokážete.

11.6.2013 19:47
plisak

XXX.XXX.236.4

domcaast napsal(a):

jo? nastoupí těžkooděnci a odeberou psa, který zadavatelku asi nijak ani nezná, k němuž nemá vůbec žádný doklad? to by museli být na hlavu, Ano, sepíšou oznámení a to pak slavně odloží, protože nic jiného s tím dělat nemohou

11.6.2013 20:15
teerka

XXX.XXX.104.22

domcaast napsal(a):

Kde to žijete? Myslíte, že tam jako naběhnou policajti a odeberou psa, na kterého zadavatelka nemá žádný papír? Maximálně to sepíšou na stanici a tím to skončí. Podle čeho by jako měli poznat, že pes je její? Podle nějakých zpráv na FB nebo podle sms? Nevím, proč se tu řeší policie, když zadavatelka nemá v ruce žádný důkaz.

11.6.2013 22:36
domcaast

XXX.XXX.177.207

Nebudu reagovat na každého zvlášť. Vlastně bych neměla reagovat ani takhle. Ale nedá mi to. Vaše pindy o nespravedlnosti světa a tuposti veškerého obyvetelstva, krom vás, mě unavují. Každý je chytrý jak rádio a přitom policajta viděl naposledy při namátkové silniční kontrole, kde mu policajt vysvětloval, že rychle se sice jezdit nemá, ale taky není dobré jezdit na devadesátce padesát a brzdit provoz a že to plato vajec od babičky nemůžete vozit na deklu od kufru, je to nebezpečné...
Pohlaďte svoje přemloudřelé věštecké koule a zeptejte se jich, jestli byste neměli raději řešit svoje pekelně nudné životy, než životy ostatních. A jestli by pro vás nebylo lepší zabývat se realitou, než nesmysly vyčtenými z diskuzí.
A v neposlední řadě se rozhlédněte. Nesedíte v soudní síni s šedou kudrnatou parukou. Sedíte doma/ v práci, kolem vás běží váš život a nikdo vám neříká ctihodnosti. Ani tam, ani tady....
Pro zadavatelku. Nenechte se odbýt. Vemte smlouvu, konverace z FB, smsky a jděte na policii. Nenechte se odbýt smajlík

11.6.2013 22:56
zeme

XXX.XXX.32.31

tereza.128 napsal(a):
Tak ještě jednou.
Chybu jste udělala Vy.
Psa jste svěřila bývalému partnerovi, budiž. Ale když Vám jeho současná přítelkyně psa přinesla zpátky až domů s tím, že ho nechce a odmítá se o něj starat, Vy jste i přesto znovu psa příteli svěřila.
Ptám se proč? Věděla jste, že pes není vítán.
Věděla jste, že současná přítelkyně se psem nesouhlasí.
Byl to z Vaší strany naschvál? Jen se ptám.
Pokud ano, krutě se Vám nevyplatil, že?
Výkřiky, že se někdo nemá montovat do Vašeho psa jsou zcela mimo. Kdybyste psa měla doma, nikdo by se do něj nemontoval. Když byl pes jinde a spolubydlící vadil, tak se prostě ozvala, to tak bývá.
Bývalého přítele obviňujete, že fetuje a prý jste to dřív nevěděla... Jak to? Vždyť jste s ním žila.
To jste si toho nikdy nevšimla? Kolik Vám je let proboha? Nezlobte se, ale nějak tomu tvrzení nevěřím.
Ptám se dál.
Z nějakého důvodu jste psa musela dát hned po týdnu z domu. Vy jste nepřemýšlela dopředu, než jste si psa pořídila, jak zařídíte péči v případě, když se něco stane? Asi ne. To je ale běžná povinnost majitele...
Ať to beru z jakékoliv strany, Vy jste jako majitelka totálně selhala.
Buďte ráda, že to takhle dopadlo a fenka má (snad) novou rodinu, kde se o ni dokáží postarat.
Vy to totiž nedokážete.

Naprostý souhlas.Fenky je mi líto.Pořídit si fenku.která si musela zvykat na nové prostředí a majitele a po týdnu jí šoupnout jinam je prasárna.Fenka je zřejmě putovní.Také jsem toho názoru,že bývalá majitelka neměla dávat fenku zdarma.

11.6.2013 23:57
doodle

XXX.XXX.243.170

Psala jsem snad někde,že je to jeho přítelkyně?????
Je to pouze jeho kamarádka,která mu poskytla podnájem!! TZN:Že tam bydlí on sám a NIKDO JINÝ!!!,Ona u něj byla akorát na návštěvě,myslím že 2 dny a strašně MOC jí vadilo,že tam pes kadí atd..a on,že to neuklízí atd,atd...
A když už je teda normální to,že když jste ve svojem,aby Vám někdo říkal,že mu vadí to a to..?Myslím si,že ne!!!
Je to jeho byt,jeho posraný koberec,lino...tak proč se srala do toho,do čeho neměla??!!!!

Věděla jsem,že bydlí sám,proto jsem se také ptalo na to,zda mi psa pohlídá!,kdybych v tu chvíli věděla,že k němu má jít ta jeho "slavná kamarádka" nedala bych mu jí a pokusila bych se to nějak vyřešit..

A ne nemohly jsme jí mít doma!,nebo Vy by jste si nechaly doma štěně naháčka,když máte vytopený komplet byt?Asi těžko!!!!
A jo byla jsem doma,když jí měl a hlídal on,musela jsem uklízet škody na bytě a jiné problemy,mám jěště děti...
Nebo si taky ten naháč mohl plavat doma ne?,nezitím co jsme odčerpávaly vodu!

A v době,kdy jsem byla s přítelem já-nefetoval,nebo nevím,já nejsem nějaká fetka,nebo někdo kdo pozná vyfetovaný člověka!

A ano !asi! vím u koho se ted fenka nachazí,sám on mi to jěště řekl s klidem...jěště u lepšího člověka než je on sám!..další fenka,co má doma již dítě o které se nestará,má jěště labradora a všude samé dluhy!
Ale nemohu tam jen tak jít a psa jí sebrat,udělala bych to hned!!!,ale ona by to asi taky řešila jiným způsobem...nevím já bych jí asi zabila i sním!

A děkuji dotyčné osobě! smajlíkmáte pravdu tady všeci jen chýří drby a pi*oviny! A přitom hovno vědí,přála bych Vám všem,aby se Vám stalo to samé,aby jste měly doma půl metru vody,do toho Vám řvaly děti,které se pomalu v té vodě topily a do toho jěště i pes.
Vlastní rodina byla na dovolené a známý od nás bydlejí daleko..jako v tu chvíli mě ani nenapadlo to,že bych někam vezla psa,když mám doma půl metru vody!!
Jediné co jsem zmohla bylo to,že jsem zavolala "jemu"stím,aby mi pohlídat psa,kamarádku co mám v místě bydliště,hlídala děti a psů se bojí(za to ja nemohu) a zavírat jí nikde nebudu!!

A prominte,ale já osobně si myslím,že bych na pejska měla i kdyby se prodával!,co ze mě děláte,nějakou socku?,když ani nevíte kdo jsem?
Pejsek byl prodáván,ale mohu za to,že paní nám pejska chtěla darovat?,stím,že nám řekla,že když máme ty děti atd,atd...Už tak jsem jí musela vecpat těch blbých 300kč!
Vracela mi to neustále zpět,stím,at raději koupím něco dětem...

My peníze máme-nebojte,nejsme milionáři,ale ani socky!..
A aby jste se zase nemusely něčeho chytat psa s PP bych si v životě nekoupila,raději bez PP třeba za 3 000kč

12.6.2013 00:16
zeme

XXX.XXX.32.31

Tak to jste asi měla napsat hned,pokud je to pravda,mění to,alespon muj,pohled na Vás a na Vaši situaci.Zkuste se poradit s právníkem,ten by měl vědět nejlépe co v této situaci dělat,pokud by Vás na policii odbyli.Osobně si myslím,že šanci na získání fenky zpět máte.Držím palce,i fenečce-chudák.Dejte vědět jak to dopadlo.

12.6.2013 00:36
zeme

XXX.XXX.32.31

Ještě mě napadlo...co za těmi lidmi,co ted mají Vaší fenku,zkusit zajít a nabídnout jim za ni nějaké peníze.Pokud jsou samé dluhy,jak píšete,možná by Vám ji za peníze vrátili.Byl by to zřejmě nejrychlejší zpusob jak získat fenku zpět.A vezměte si s sebou někoho-jako svědka.

12.6.2013 06:32
plisak

XXX.XXX.236.4

víte, já si myslím, že zadavatelka kecá, jak dlouho jsou povodně a co událostí se do těch několika dnů mělo vměstnat? Jedno předání psa a po několika dnech jeho návrat, druhé předání psa, jeho přechod od člověka k člověku, pak jeho umístění v novém., snad lepším domově. Já si myslím, že kecá. Jo, a jděte na policii, abyste se sama přesvědčila, že to řešit nemohou a nebudou. Jinak, když si nepřejete, aby někdo hodnotil vaše postupy, paní zadavatelko, proč je předkládáte k hodnocení?

12.6.2013 07:27
cinkalu

XXX.XXX.11.162

Že se nestydíte se tady vymlouvat na povodně a vytopený byt. Kdyby jste opravdu měla vytopenej byt, nepsala by jste zde takový píčoviny, jako že se vám tam topily děti. Nikdo by nenechal plavat děti ve vytopenym bytě. Bydlím v zatopený vesnici a vím o čem to je, určitě byste měla tak akorát starosti řešit na netu na i fauně svoje svědomí. Fuj tajbl osobo smajlík

12.6.2013 07:45
teerka

XXX.XXX.205.181

doodle napsal(a):
Je to pouze jeho kamarádka,která mu poskytla podnájem!! TZN:Že tam bydlí on sám a NIKDO JINÝ!!!,Ona u něj byla akorát na návštěvě,myslím že 2 dny a strašně MOC jí vadilo,že tam pes kadí atd..a on,že to neuklízí atd,atd...
A když už je teda normální to,že když jste ve svojem,aby Vám někdo říkal,že mu vadí to a to..?Myslím si,že ne!!!
Je to jeho byt,jeho posraný koberec,lino...tak proč se srala do toho,do čeho neměla??!!!!

Věděla jsem,že bydlí sám,proto jsem se také ptalo na to,zda mi psa pohlídá!,kdybych v tu chvíli věděla,že k němu má jít ta jeho "slavná kamarádka" nedala bych mu jí a pokusila bych se to nějak vyřešit..

A ne nemohly jsme jí mít doma!,nebo Vy by jste si nechaly doma štěně naháčka,když máte vytopený komplet byt?Asi těžko!!!!
A jo byla jsem doma,když jí měl a hlídal on,musela jsem uklízet škody na bytě a jiné problemy,mám jěště děti...

A v době,kdy jsem byla s přítelem já-nefetoval,nebo nevím,já nejsem nějaká fetka,nebo někdo kdo pozná vyfetovaný člověka!

A ano !asi! vím u koho se ted fenka nachazí,sám on mi to jěště řekl s klidem...jěště u lepšího člověka než je on sám!..další fenka,co má doma již dítě o které se nestará,má jěště labradora a všude samé dluhy!
Ale nemohu tam jen tak jít a psa jí sebrat,udělala bych to hned!!!,ale ona by to asi taky řešila jiným způsobem...nevím já bych jí asi zabila i sním!

A děkuji dotyčné osobě! smajlíkmáte pravdu tady všeci jen chýří drby a pi*oviny! A přitom hovno vědí,přála bych Vám všem,aby se Vám stalo to samé,aby jste měly doma půl metru vody,do toho Vám řvaly děti,které se pomalu v té vodě topily a do toho jěště i pes.
Vlastní rodina byla na dovolené a známý od nás bydlejí daleko..jako v tu chvíli mě ani nenapadlo to,že bych někam vezla psa,když mám doma půl metru vody!!
Jediné co jsem zmohla bylo to,že jsem zavolala "jemu"stím,aby mi pohlídat psa,kamarádku co mám v místě bydliště,hlídala děti a psů se bojí(za to ja nemohu) a zavírat jí nikde nebudu!!

A prominte,ale já osobně si myslím,že bych na pejska měla i kdyby se prodával!,co ze mě děláte,nějakou socku?,když ani nevíte kdo jsem?
Pejsek byl prodáván,ale mohu za to,že paní nám pejska chtěla darovat?,stím,že nám řekla,že když máme ty děti atd,atd...Už tak jsem jí musela vecpat těch blbých 300kč!

A aby jste se zase nemusely něčeho chytat psa s PP bych si v životě nekoupila,raději bez PP třeba za 3 000kč

K té Vaší větě : "Je to pouze jeho kamarádka,která mu poskytla podnájem!! TZN:Že tam bydlí on sám a NIKDO JINÝ!!!,Ona u něj byla akorát na návštěvě,myslím že 2 dny a strašně MOC jí vadilo,že tam pes kadí atd..a on,že to neuklízí atd,atd...
Je to jeho byt,jeho posraný koberec,lino...tak proč se srala do toho,do čeho neměla??!!!!"

Pokud je ten Váš bývalý v podnájmu, tak to znamená, že byt není jeho. Ta kamarádka je majitel a má právo rozhodovat, zda se v bytě budou chovat domácí zvířata či ne. To je naprosto normální, že si majitel bytu určuje pro podnájemníky podmínky. Že se zachovala jako kráva vzhledem k Vaší situaci, je věc druhá. Ale opakuji, že byt je její a ona rozhoduje. To jste měla respektovat a zkusit umístit psa jinde. Ona taky mohla ve finále Vašeho psa vystěhovat i s tím bývalým, pokud by chtěla.

Nechápu, proč jste hned nenapsala fakta. Místo toho jste dvakrát psala slohovku o neurčitých věcech, ze kterých nemohl nikdo poznat jak to je. To se pak nesmíte divit, že si diskutující domyslí různé scénáře, fakt nikdo nemá věštěckou kouli.

K Tomu dalšímu...osobně si myslím, že policie Vám moc nepomůže, protože nemáte žádný důkaz(už se opakuju). Ti noví majitelé psa koupili stejně jako Vy (třeba i dráž než za 300,- tak je jasné, že by se před policií jen tak nedali). Možná by nebylo od věci za nimi zajít a pokusit se psa odkoupit zpět. Nic jiného mě teď nenapadá.

12.6.2013 09:23
zuzina

XXX.XXX.169.86

K tomuto tématu se snad dá napsat jedno jediné - CHUDÁK PES!

12.6.2013 09:37
tereza.128

XXX.XXX.188.108

doodle napsal(a):

Milá paní nebo slečno nebo co vlastně jste... Váš slovník mluví sám za sebe.
Je mi z Vás zle.
Znám plno vytopených lidí a nikdo, opakuji, nikdo se nechová jako Vy. Naopak, lidi si navzájem pomáhají, podporují se atd.
Vy jenom chrlíte kolem sebe nadávky, zášť a hnus.smajlík
Navíc si myslím, že lžete.

Jen malá poznámka - to už máte doma po té hrozné povodni uklizeno, že máte čas řešit hovadiny na netu?

Jinak, jak zde již padlo výše, jděte na tu Policii. Alespoň se kluci pobaví.

12.6.2013 11:24
jazzinka

XXX.XXX.249.181

Také zadavatelce ty povodně nějak nevěřím, ostatně psy od zaplavených braly do dočasky všechny útulky plus na fb bylo několik stránek plných nabídek pomoci s hlídáním psů.

Chápu sice, že ať už potřebu pohlídat psa způsobilo cokoliv, obrátila se zadavatelka raději na expřítele než na cizí lidi, ale pokud pak viděla, že je pobyt psa tam problém (a majitelka bytu má bezesporu právo tam psa nechtít, i když tam nebydlí, zejména pokud její majetek poškozuje kálením na podlahu), nechápu, proč jim ho cpala znovu. Hotel pro psy na 4 dny by stál nějakých 800 a tipuji, že kdyby šlo opravdu o povodně, ještě by slevil.
Vyjadřování o ex jako o feťákovi a o "kamarádce" jako o feně, stejně jako neochota za ní vůbec zajít a psa s ní řešit, myslím hovoří za vše...

Pokud ale pro zadavatelku peníze nejsou takový problém, jak tvrdí, nechť se obrátí na právníka, ten jí pomůže sepsat žalobu na vydání věci.

A pro osobu, co furt vidí spásu v policii - s policií i se soudy se potkávám z titulu své profese každý týden, takže mám myslím celkem slušnou představu, co vyřešit může a co ne. Policii si platíme z daní a fakt se mi nelíbí, pokud se má policie zabývat nesmysly způsobenými něčí blbostí. Nechť se tím zabývá právník, kterého si zadavatelka zaplatí, a pokud má pravdu a ve sporu uspěje, zaplatí jí náklady protistrana.

12.6.2013 11:28
teerka

XXX.XXX.205.181

jazzinka napsal(a):
Také zadavatelce ty povodně nějak nevěřím, ostatně psy od zaplavených braly do dočasky všechny útulky plus na fb bylo několik stránek plných nabídek pomoci s hlídáním psů.

Chápu sice, že ať už potřebu pohlídat psa způsobilo cokoliv, obrátila se zadavatelka raději na expřítele než na cizí lidi, ale pokud pak viděla, že je pobyt psa tam problém (a majitelka bytu má bezesporu právo tam psa nechtít, i když tam nebydlí, zejména pokud její majetek poškozuje kálením na podlahu), nechápu, proč jim ho cpala znovu. Hotel pro psy na 4 dny by stál nějakých 800 a tipuji, že kdyby šlo opravdu o povodně, ještě by slevil.
Vyjadřování o ex jako o feťákovi a o "kamarádce" jako o feně, stejně jako neochota za ní vůbec zajít a psa s ní řešit, myslím hovoří za vše...

Pokud ale pro zadavatelku peníze nejsou takový problém, jak tvrdí, nechť se obrátí na právníka, ten jí pomůže sepsat žalobu na vydání věci.

A pro osobu, co furt vidí spásu v policii - s policií i se soudy se potkávám z titulu své profese každý týden, takže mám myslím celkem slušnou představu, co vyřešit může a co ne. Policii si platíme z daní a fakt se mi nelíbí, pokud se má policie zabývat nesmysly způsobenými něčí blbostí. Nechť se tím zabývá právník, kterého si zadavatelka zaplatí, a pokud má pravdu a ve sporu uspěje, zaplatí jí náklady protistrana.

smajlík

12.6.2013 11:35
assil

XXX.XXX.216.60

jazzinka napsal(a):

No naštěstí nás to moc peněz stát nebude, policie nic řešit nebude, protože smoluva je hezká věc, ale když pes není nezaměnitelně označený tetováním nebo čipem, což bezpapírák dávaný skoro zadarmo nejspíš nebude, tak si s ní zadavatelka může akorát tak víte co.smajlík

12.6.2013 15:55
impact

XXX.XXX.195.92

smajlíksmajlíksmajlík

12.6.2013 19:25
nanarchie

XXX.XXX.227.135

smažky se tu handrkujou o psa a vy to řešíte. v tomhle příběhu vystupuje tolik pochybnejch existencí a stalo se tolik podivnejch věcí,že to nakonec nabere nečekaný konec.

13.6.2013 02:00
doodle

XXX.XXX.243.170

Nebyli jsme vytopení kvůli povodním,ale kvůli sousedce,která nám vytopila kompletně byt...
Doma je již dá se říci skoro po celé té zkáze už vše v normálu(až na promočený nábytek...),nejsme tam,momentálně tam nebydlíme!..
Bydlíme na nějakou dobu u mých rodičů..když jsem zde psala bylo to již 4 dny po vytopení!(Samozřejmě jsem psala z netu od rodičů)
V bytě již bylo vše komplet vyklizené,akorát nevysušené a jiné....
Napsala jsem zde příspěvěk hned jak to šlo,jelikož jsem chtěla vědět rady,co mohu dělat,či nemohu,nepřišla jsem se sem hádat a handrkovat! :-/

Jěště pořád dáváme byt do pořádku,jen jak se to dá..kdybych mohla..odepisuji všem hned a vyřizuji jiné věci také hned,ale vždy se z bytu dom k rodičům vracím v tuhle dobu..celkem zničená a natěšená na Vaše odpovědi a ne na urážky tad...

A k tomu bytu(bývalého) ano máte pravdu,že ona,jakožto majitelka má právo na VŠE!
Ale,tvrdil mi,že není problém tam psa mít..kdyby to nešlo,snad by řekl,že to třeba nejde,že ve smlouvě má zákaz chování zvířat

Omlouvám se,ale ono je to takové celé zapeklité a na moc dlouho a celkem pro někoho i nepochopitelné..smajlík
Ale sama dotyčná osoba tam v bytě chovala psa a myslím si,že tam není zákaz chovu!..
Nevím co mezi sebou měly oni dva..za problém...ale myslím si,že jí tam pes vadil z jiného důvodu,než z toho,že by tam dala zákaz!..

A kdyby to tam moc tedy jí vadilo,proč nepřišla hned,když on dostal Lily..a přišla ze všemi problemy,až po dvou nocích..kdy tam byla Lily!?
Sám má přece hlavu,tak by mi při druhém předání psa,řekl,že to nejde,že si jí tam nevezme jinak by ho vyhodila,nebo mu řekla,že mi jí má zase zanést zpět...
Navíc při druhém předání(když jsem mu Lily dala podruhe) byla i ona a neřekla nic,proto nechápu její reakci..kdyby to tedy strašně moc vadilo,proč by jí braly znova zpět?!

Nevím..celé je to pro mě divné...

Pokud zde nějak vadím,nebo můj příspěvěk,prosím o smazání!Děkuji

13.6.2013 06:08
plisak

XXX.XXX.236.4

já myslím, že nás do té míry detaily vašeho života nezajímají a hlavně - nemůžeme je za vás vyřešit. Pokud to považujete za vhodné, jděte, a zeptejte se majitelky bytu, proč svého psa ve své, bytě mít chce a vašeho ne, nebo prostě její rozhodnutí akceptujte- Jinak, nezlobte se, ale já vám nevěřím ani slovo.

13.6.2013 07:43
teerka

XXX.XXX.205.181

Zadavatelko nemusíte sem psát celý životopis a všechny Vaše denní činnosti. Kdybyste hned první dotaz napsala stručně, jasně a věcně, možná byste byla ušetřena mnohých úvah diskutujících. Zatím u Vás, krom všemožného omlouvání, nevidím snahu dostat psa zpět. Byla jste za těmi novými majiteli psa a pokusila se s nimi domluvit? Jestliže Vám o psa tolik jde, určitě si na to chvilku vyhradíte. Čím dýl to budete odkládat, tím méně pak budou věřit, že je pes Váš. Po měsíci Vám těžko psa vydají s úsměvem na rtech. To by taky mohl udělat každý, komu se líbí sousedovic Alík, že přijde a řekne..."pes je můj, tak ho navalte" (obrazně řečeno).

13.6.2013 12:14
laponka

XXX.XXX.106.146

Zadavatelko, vy jste idiot jak čapa ! Možná nejste finanční socka, nicméně duševní a rozumová na 100% ! Z lidí jako vy je mi mnohdy šoufl. Už jenom vaše vyjadřování a obhajování mě utvrzuje v tom, že jste duševní akrobat. A vaše ubohá dcera byla na fenku silně fixovaná ? Po týdnu ? Ani půl slova vám nevěřím a jelikož o nabízené fence něco vím, dovolím si i tvrdit, že o fenku jde v tomto případě až v poslední řadě !
Že vám není hanba, vám bych zakázala i rybičky !

Přidejte reakci

Přidat smajlík