Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2013 20:40
marketaingrova

XXX.XXX.237.147

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, včera nám zemřela matka dvou 10-ti denních štěňátek. Nemáte někdo zkušenost, co dělat v takovém případě? :/ prosím

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2013 21:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

marketaingrova napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, včera nám zemřela matka dvou 10-ti denních štěňátek. Nemáte někdo zkušenost, co dělat v takovém případě? :/ prosím

Čubu zakopat a štěňata dochovat na flašce, co byste jiného chtěla slyšet?

18.6.2013 23:18
rapotacka11

XXX.XXX.73.135

Zkusit si půjčit fenku . Nemusí být po štěn'atech .
Třeba se zadaří a příjme je , někdy se ji i spustí mlíko . . .

18.6.2013 23:39
dagmar

XXX.XXX.19.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

No to je úžasné, to fakt ve vás není kousek citu? už to, že fenka zemřela je pro zadavatelku obrovský stres, fakt to nedokážete napsat jinak?

18.6.2013 23:41
dagmar

XXX.XXX.19.6

zkuste si vyhledat ještě v anonymní diskuzi co za mléko doporučují, pokud je budete krmit uměle - někde tam už pár diskuzí bylo.

19.6.2013 07:16
cinkalu

XXX.XXX.11.162

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Dobrá rada nad zlato a od blba obzvlášť smajlík

19.6.2013 10:36
ivulka2

XXX.XXX.155.174

10 denní štěnatka už jsou skoro lezci takže budete mít tošku jednodušší práci,kupte lavičku a štěněcí mléko zpočátku ředte mléko více než uvádí vyrobce jelikož štěnatkum někdy trvá než si na něj zvyknou a mají po něm i někdy zacpu .Jinak masírovat bříška ,idealní navlhčit vatu a masírovat dokud neuděla bobek. Jak mile už štěnatka za par dní otevřou oči mužete už postupně krmit jemně naškrábané libové masko

19.6.2013 10:48
davidka

XXX.XXX.107.205

dagmar napsal(a):
No to je úžasné, to fakt ve vás není kousek citu? už to, že fenka zemřela je pro zadavatelku obrovský stres, fakt to nedokážete napsat jinak?

Bodllinka odpovídala ze srdce.
Co asi jiného dělat. Jestli má zadavatelka trochu rozumu, snad měla prvně sehnat psí mlíko a štěňata se snažit co nejdřív náhradně krmit.
O čem tady chtěla diskutovat? Vždyť není o čem, na netu jsou stovky stránek s popisem umělého odchovu, určitě by to bylo smysluplnější než se ptát na diskuzi, kde chodí puberťáci a citlivé slečinky bez zkušeností.

Zadavatelko,strýček Google vám určitě vyjede seriózní odkazy a buď si tam vše přečtěte nebo se spojte přímo s těmi lidmi, co mají s umělým odchovem zkušenost.

19.6.2013 13:05
ivulka2

XXX.XXX.155.174

davidka napsal(a):
Bodllinka odpovídala ze srdce.
Co asi jiného dělat. Jestli má zadavatelka trochu rozumu, snad měla prvně sehnat psí mlíko a štěňata se snažit co nejdřív náhradně krmit.
O čem tady chtěla diskutovat? Vždyť není o čem, na netu jsou stovky stránek s popisem umělého odchovu, určitě by to bylo smysluplnější než se ptát na diskuzi, kde chodí puberťáci a citlivé slečinky bez zkušeností.

Zadavatelko,strýček Google vám určitě vyjede seriózní odkazy a buď si tam vše přečtěte nebo se spojte přímo s těmi lidmi, co mají s umělým odchovem zkušenost.

Ne každý umí a hlavně vi co vlastně má hledat i když v poslední době si upřímě myslím že spoustu dotazu lidi ani nemužou myslet vážně ,někdy mě až udivuje jak jsou někteří majitelé psu ,ale hlavně fen (rodících ,kojících ap) hloupí a nevzdělaní .Přece jen když už se rozhodnu nakrýt což není otázka jedné hodiny (tedy myslím přípravu ne vlastní akt ) tak už si přece zjistím a nastuduju co a jak popřípadě se zeptám chovatele .Pokud už se jednou rozhodnu mít štěnata a je jedno jestli s pp nebo i bez tak si aspon zjistím co vše mě čeká a na co se připravit a hlavně předběžne zajístím vše co budu potřebovat což je i třeba to štěněcí mlíko .Přece se mi nemuže stát že mi umře fena které ma štěnata a teprve pak zjištuju co vlastně mam dělat na to už je přece pozdě smajlík

20.6.2013 21:35
marketaingrova

XXX.XXX.237.147

Jde vidět, jaké máte srdce. Chtěla jsem se jen zeptat. Víckrát to neudělám. Má tu být skvělí kolektiv? Dovolte mi se zasmát. Opravdu Vám děkuji za radu. Jste všichni (až na vyjímkusmajlík) lidé se skvělým charakterem. Chtěla jsem pro štěňata to nejlepší, proto jsem se ptala.

21.6.2013 07:57
ilisek

XXX.XXX.196.16

Jde vidět, jaké máte srdce. Chtěla jsem se jen zeptat. Víckrát to neudělám. Má tu být skvělí kolektiv? Dovolte mi se zasmát. Opravdu Vám děkuji za radu. Jste všichni (až na vyjímkusmajlík) lidé se skvělým charakterem. Chtěla jsem pro štěňata to nejlepší, proto jsem se ptala.

Nebuďte z toho smutná, užitečné rady jste dostala, snad vám pomohou a štěňátka se vám podaří vypiplat. To že vám na vaši otázku smysluplně odpoví jen pár lidiček a zbytek tady jsou flustrovaní blbci, to je hold diskuze na Ifauně, těch blbců si prostě nevšímejte a nekazte si jimi náladu. Přeji vám ať to dobře dopadne. Ilona

21.6.2013 15:28
marketaingrova

XXX.XXX.237.147

Děkuji, taky doufám. Vypadá to s nimi skvěle, snad se to podaří. Vážím si toho.

24.6.2013 08:14
ilisek

XXX.XXX.196.15

Děkuji, taky doufám. Vypadá to s nimi skvěle, snad se to podaří. Vážím si toho.

Tak dejte časem vědět jak se daří štěndům!! Ilona

Přidejte reakci

Přidat smajlík