Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2006 13:29

Ahoj, mame jednoho AB a uvazujeme o porizeni druheho. Mate nekdo s tim zkusenosti ? Jak se dva AB snasi ?
Nebo zvazujem kdyby AB neproslo tak mops, jak s tim by to slo ?
Predem dekujeme.
Helca

7.8.2006 13:40

haslerka napsal(a):
Ahoj, mame jednoho AB a uvazujeme o porizeni druheho. Mate nekdo s tim zkusenosti ? Jak se dva AB snasi ?
Nebo zvazujem kdyby AB neproslo tak mops, jak s tim by to slo ?
Predem dekujeme.
Helca

Máme kombinaci bullmastiff a mops a naprostá spokojenost.Mopsík je odrostlejší štěně a zlobí staršího brášku a ten si nechá téměř vše líbit .prcek mu krade granule z misky a obřík se na něj ani škaredě nepodívá

7.8.2006 13:48

bulda napsal(a):
Máme kombinaci bullmastiff a mops a naprostá spokojenost.Mopsík je odrostlejší štěně a zlobí staršího brášku a ten si nechá téměř vše líbit .prcek mu krade granule z misky a obřík se na něj ani škaredě nepodívá

No, me by spis zajimalo kombinace dva AB (ale i AB a mops), slysela jsem, ze by se mohli do sebe pustit a kdyz nebudu doma, tak buhvi jak by to dopadlo :-(

7.8.2006 14:16

haslerka napsal(a):
No, me by spis zajimalo kombinace dva AB (ale i AB a mops), slysela jsem, ze by se mohli do sebe pustit a kdyz nebudu doma, tak buhvi jak by to dopadlo :-(

A tím AB je míněn anglický buldok nebo americký buldok nebo ještě něco jiného #04?

7.8.2006 16:08

asy napsal(a):
A tím AB je míněn anglický buldok nebo americký buldok nebo ještě něco jiného #04?

AB = anglicky buldok :-)

7.8.2006 16:41

haslerka napsal(a):
AB = anglicky buldok :-)

..jojo, amík má zkratku AG....

7.8.2006 18:21

bffb napsal(a):
..jojo, amík má zkratku AG....

Tak já kdysi měla dva angličany, dva psy, věkový rozdíl jeden rok. A šíleně se rvali !!!!!!!! Takže nedoporučuji, jsou to tvrdohlavci a ani jeden neustoupí, rvou se do krve.........

Přidejte reakci

Přidat smajlík