Zadní nohy štěně NO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2006 20:38

PROSÍM O RADU MÁM 4 A PŮL MĚSÍCU STARÉ ŠTĚNĚ NĚM. OVČÁKA Z RODOKMENEM OD MALIČKA MU DÁVÁ TVAROH GRANULE A DOPLNKOVÝ PŘÍPRAVEK IRISH CAL PES ALE STRAŠNĚ RYCHLE VYROSTL K VETER. CHODIME NA KONTROLY. PŘED 14 DNY JSEM SI VŠIMNUL ŽE ZADNÍ NOHY PŘI POSTOJI JSOU ZE ZADU DO X A PŘI POMALÉ CŮZI JE JAKOBY VYTÁČI DO STRAN. TAK JSEM NAVŠTÍVIL VET. ATEN ŘEKL ,ŽE PES MÁ MÁLO VÁPNIKU A ŽE KOSTI JSOU MĚKÉ A DAL MI NA 10 DNŮ TABLETY PETVITAL DENNĚ 5 KUSU DAVAM POSLEDNÍCH PĚT ZÍTRA ,ALE MOC SE MI TO NEZDÁ LEPŠÍ. NIKDY ŠTĚNĚ NEKULHALO A PŘI KLUSU NAŠLAPUJE ROVNĚ ASI JE TO ODLEHČENÉ ŠTĚNĚ NEMÁ NADVÁHU JE ŠTÍHLE DĚKUJI ZA RADY

7.8.2006 22:02

padre napsal(a):
PROSÍM O RADU MÁM 4 A PŮL MĚSÍCU STARÉ ŠTĚNĚ NĚM. OVČÁKA Z RODOKMENEM OD MALIČKA MU DÁVÁ TVAROH GRANULE A DOPLNKOVÝ PŘÍPRAVEK IRISH CAL PES ALE STRAŠNĚ RYCHLE VYROSTL K VETER. CHODIME NA KONTROLY. PŘED 14 DNY JSEM SI VŠIMNUL ŽE ZADNÍ NOHY PŘI POSTOJI JSOU ZE ZADU DO X A PŘI POMALÉ CŮZI JE JAKOBY VYTÁČI DO STRAN. TAK JSEM NAVŠTÍVIL VET. ATEN ŘEKL ,ŽE PES MÁ MÁLO VÁPNIKU A ŽE KOSTI JSOU MĚKÉ A DAL MI NA 10 DNŮ TABLETY PETVITAL DENNĚ 5 KUSU DAVAM POSLEDNÍCH PĚT ZÍTRA ,ALE MOC SE MI TO NEZDÁ LEPŠÍ. NIKDY ŠTĚNĚ NEKULHALO A PŘI KLUSU NAŠLAPUJE ROVNĚ ASI JE TO ODLEHČENÉ ŠTĚNĚ NEMÁ NADVÁHU JE ŠTÍHLE DĚKUJI ZA RADY

To bývá poměrně častý jev , co jsem si všimla, u exteriéráků, ale není to tak hrozný , jak se obáváte.
Rozhodně doporučuji ty granule vybírat pro štěňata velkých plemen.
Taky mám téměř stejně starou fenečku NO . Taky s PP, jako moji dospělci a taky se jí vytáčí zadní tlapky. Dávám ji granule pro štěňata velkých plemen + tvaroh + gelacan.
Ten Petvital dáváte který? Další otázka zní, kterými granulemi, typ, značka krmíte? To jsou docela důležité věci pro posouzení kombinace stravy Vašeho pejska.

Na fóru Německého ovčáka píše, zdá se, velmi erudovaně (můj dojem) co se správně výživy NO týče uživatel pod nickem Fanny s odkazem na webové stránky http://web.quick.cz/spring .

8.8.2006 09:13

zdenik napsal(a):
To bývá poměrně častý jev , co jsem si všimla, u exteriéráků, ale není to tak hrozný , jak se obáváte.
Rozhodně doporučuji ty granule vybírat pro štěňata velkých plemen.
Taky mám téměř stejně starou fenečku NO . Taky s PP, jako moji dospělci a taky se jí vytáčí zadní tlapky. Dávám ji granule pro štěňata velkých plemen + tvaroh + gelacan.
Ten Petvital dáváte který? Další otázka zní, kterými granulemi, typ, značka krmíte? To jsou docela důležité věci pro posouzení kombinace stravy Vašeho pejska.

Na fóru Německého ovčáka píše, zdá se, velmi erudovaně (můj dojem) co se správně výživy NO týče uživatel pod nickem Fanny s odkazem na webové stránky http://web.quick.cz/spring .

U štěnat No je to celkem běžné,pokud krmíš kvalitní granule pro štěnata velkych plemen tak bych další vápník nepřidávala,spíš bych dávala alavis nebo nějakou jinou kloubní vyživu.Nadbytkem vápníku mužeš spíš uškodit.Pro štěně v rusts je lepší vyrovnańá k
rmná dávka což přídavkem vápníku rozhodíš. Fotka 4 měsíční fenky.

8.8.2006 11:23

iveta navratilova napsal(a):
U štěnat No je to celkem běžné,pokud krmíš kvalitní granule pro štěnata velkych plemen tak bych další vápník nepřidávala,spíš bych dávala alavis nebo nějakou jinou kloubní vyživu.Nadbytkem vápníku mužeš spíš uškodit.Pro štěně v rusts je lepší vyrovnańá k
rmná dávka což přídavkem vápníku rozhodíš. Fotka 4 měsíční fenky.

Řeknu vám to takhle, náš malej - 5 měsíců, je měl katastrofálně do x. Tím, jak čupí, když čůrá....atd. Má celý tělo šíleně gumový. Člověk se kolikrát lekl, že si ublížil. Nohy se mu krásně srovnánají a už je to lepší! Dostává Alavis kloubní výživu a do té doby, než nepřezubý - má i calci plus. Lepší se to, a bylo mi řečeno, že se to nejspíš stratí úplně. Nijak ho nepřetěžujem....jen trénujem svalstvo! roste pomalu a krásně...Má Purinu pro štěňda velkých y obřích plemen. Nemůžu si stěžovat. Zkuste to

8.8.2006 11:46

padre napsal(a):

S vápníkem to opravdu nepřehánějte, jestliže má někde i třeba skrytý zánět tak mu to tam může nevratně zatuhnout.
Doporučuji kvalitní granule pro štěňata velkých plemen /eukanuba, pro plan a další superpremiovky/ a hlavně nepřekrmovat aby se štěně v rychlém růstu zarazilo.A přidávat něco na klouby, já dávám Alavis a na doporučení veterináře i gelacan/ ten prý obsahuje jiné látky než alavis/.
Štěně nezatěžujte.

na fotce štěňata americké akity 6týdnů stará

Přidejte reakci

Přidat smajlík