Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2013 06:28
lucielhotáková

XXX.XXX.196.162

Dobrý den,
potřebovala bych radu :smajlík Konečně pomalu nadchází ten den kdy si pojedeme pro štěnátko. Pomalu nakupujeme vše potřebné. Nyní se rozhodujeme jaké granulky. Doposud bylo krmené eminentem ale nejsem si jistá zda u něj zůstat nebo ne. Nyní se mi naskytla možnost brát annamaet. Prý je to novinka na našem trhu a mělo by být holistické. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? NEbo reference? Nebo jinou radu čím krmit Papillonka? Děkuji za jakékoli ohlasy smajlík

22.9.2013 13:19
noemi

XXX.XXX.64.233

lucielhotáková napsal(a):
Dobrý den,
potřebovala bych radu :smajlík Konečně pomalu nadchází ten den kdy si pojedeme pro štěnátko. Pomalu nakupujeme vše potřebné. Nyní se rozhodujeme jaké granulky. Doposud bylo krmené eminentem ale nejsem si jistá zda u něj zůstat nebo ne. Nyní se mi naskytla možnost brát annamaet. Prý je to novinka na našem trhu a mělo by být holistické. Nemáte někdo nějaké zkušenosti? NEbo reference? Nebo jinou radu čím krmit Papillonka? Děkuji za jakékoli ohlasy smajlík

Annamaet - rozhodně.

22.9.2013 13:23
pidla

XXX.XXX.106.11

lucielhotáková napsal(a):
Dobrý den,

Annamaet, nebo Eminent? To je tak trošku jako byste se ptala, jestli si máte koupit Mercedes, nebo Ladu smajlík Pokud máte na Mercedes, není důvod jezdit v Ladě ;-)

Annamaet pochopitelně nejsou jediné kvalitní granule na trhu. Inspirovat se můžete třeba tady seznamem od pana Miloše:
https://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/1560958/top-10-granule-nazor-p-milose

I když jestli chcete radu, čím krmit, tak já osobně jsem spíš pro maso ;-) Akorát to chce trošku si o tom načíst a malinko přemýšlet, co člověk do té misky dává, není to jak nasypat vždycky stejnou odměrku granulí. Jestli chcete vědět víc, tak doporučuju tyhle stránky, po pravé straně záložky BARF:
http://www.manwe.eu/

V každém případě bych štěňátko minimálně týden krmila původním krmením (chovatel by vám měl dát malou zásobu) a pak teprve bych přešla na nové, ať nemá moc šoků najednou.

Hodně radosti se štěňátkem!

22.9.2013 14:24
lucielhotáková

XXX.XXX.239.95

No o Barfu jsem premyslela ale jelikoz bude s emnou v praci a budeme dost litat mezi pritelem a domovem tak si to nedokazu predstavit. Je mi jasne, ze ze zacatku budeme na stejnem zradle co je, ale radsi byt informovana do predu nez pak honem honem neco shanet:D Anamaet mi byl nabidnuty v jedne prodejne jako super krmeni tak jsem chtela vedet, zda slecna nekeca:)

21.10.2013 21:01
lucielhotáková

XXX.XXX.196.162

Tak jsme na Annamaetu.smajlík Začala jsem nejprve míchat obě krmiva ale už od druhé dne nám začala vybírat pouze granulky Annamaetu. Takže jsme přešli vážně rychlesmajlík Ale kdyby jste viděli ty smutné oči když tam zůstaval ten Eminent a ona měla hladík tak to nešlosmajlík Když jsem viděla jak ji to jede, zkusila jsem ho i pro kočičky a naše mylady která skoro nic nejí se na to vrhla taky, takže mohu jen doporučit. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík