Zdravim,
povedl se nám další vrh štěňat.nic čistého ale krásní kříženečči. 9x radost v baráku.
Vše je v pohodě, feně pomáháme přikrmováním až na jednu fenečku která neustále volá/pláče a odmítá jíst jak od ní tak z lahve.
Je taková ztuhlejší a ji vždycky olíže a nechá bokem od ostatních,nemůže být nějaká nemocná nebo neumírá?
určitě není v pořádku, když ji fena zavrhuje, zkuste brát k sobě, krmit, třeba v krátkých intervalech, já bych se nebála přidat do mléka trochu glukopuru pro energii, masírovat bříško, zadeček a masírovat vůbec a zahřívat - nenechávejte přes noc s fenou, protože ji vystrčí mimo a možná, ale jen možná se chytne.
Tak buhužel. Všechny fenky pošli. Veterinářka radila vše co jsem vyčetl na netu. Masírování ani lepši strava nepomohli. Klistýr mi nedoporučovala.
Jelikož je to druhý vrh prý to může opravdu genetickou vadou. kluci jsou zdraví a směle rostou. Vloni to bylo naopak měli jsme zbylo z deviti 5 holek a 1 kluk, který byl navíc nahraně ale dostali jsme ho z toho a je u dobrých lidí akorát trpí kýlou.
Nevyloučila ani to že fenka udělala selekci sama.