majlinka
napsal(a):
Dobrý den, mám 3 měsíční fenečku staforda a nemám žádné zkušenosti s výstavou,jak se na první výstavu připravit , co si pořídit, jak nachystat pejska ? jsem z ostravy , jak zjistím kdy a kde je poblíž nějaká výstava , at mi to neuteče poradíte? děkuji
Přehled výstav je na ČMKU a pak klubové najdete na KAST a KCHMPP. Máme taky stafku, začínali jsme na 5 měsících na klubové výstavě, potom mezinárodní, krajská, v listopadu je v Praze v Letňanech.... My "trénovali" jen postoj a klus na voditku v kruhu, ale nijak jsme to neprožívali, chceme jít hlavně cestou zkoušek, ne jen výstav....Jediné co jsme si pořídili bylo výstavní vodítko, kupovali jsme ho až na ůprvní výstavě přímo na místě.... Ilona.
majlinka
napsal(a):
Dobrý den, mám 3 měsíční fenečku staforda a nemám žádné zkušenosti s výstavou,jak se na první výstavu připravit , co si pořídit, jak nachystat pejska ? jsem z ostravy , jak zjistím kdy a kde je poblíž nějaká výstava , at mi to neuteče poradíte? děkuji
opravdu seznam všech výstav je na stránkách CMKU. Je ještě malá takže pro vás na vystavování by bylo nejblíž Brno - dorost začátkem ledna.
majlinka
napsal(a):
pokud budete chtít poradit víc napište mi na mail valinka.alenka@seznam.cz