Co Vám prováděly rošťáci ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bettka

28.10.2013 11:20
bettka

XXX.XXX.153.1

Ahoj,
Koukala jsem na fotky psíků.
A nějak z nudy zadám tento příspěvek.
Co Vám prováděly vaši rošťáci ?
Já například vidim Německého ovčáka a hned se mi vybaví jak mě mučila naše fenka, když jsem byla malásmajlík
Třeba tak, že chodila okolo mě a a jentak mi ukradla čepici, za chvilku mi ukradla z ruky rukavici, pak druhou a prostě si takhle semnou hrála. Nebo mi ukradla sušenku, kterou jsem držela v ruce a tak klidně a nevšimnutě se ke mě doplazila až mi jí stejně ukradla smajlík
nebo, Náš dalmatin, když měla náladu mě se ségrou kousala dvouma zoubkama do zadku :D Jen tak štípla a viděla, že nás to baví tak nás takhle pronásledovala třeba celý densmajlík.
Jaké zážitky máte se svými zvířecími Ratolestmi ?? Tak pro zábavu ;-)

28.10.2013 21:31
mishelka

XXX.XXX.142.66

bettka napsal(a):
Ahoj,
Koukala jsem na fotky psíků.
A nějak z nudy zadám tento příspěvek.
Co Vám prováděly vaši rošťáci ?
Já například vidim Německého ovčáka a hned se mi vybaví jak mě mučila naše fenka, když jsem byla malásmajlík
Třeba tak, že chodila okolo mě a a jentak mi ukradla čepici, za chvilku mi ukradla z ruky rukavici, pak druhou a prostě si takhle semnou hrála. Nebo mi ukradla sušenku, kterou jsem držela v ruce a tak klidně a nevšimnutě se ke mě doplazila až mi jí stejně ukradla smajlík
nebo, Náš dalmatin, když měla náladu mě se ségrou kousala dvouma zoubkama do zadku :D Jen tak štípla a viděla, že nás to baví tak nás takhle pronásledovala třeba celý densmajlík.
Jaké zážitky máte se svými zvířecími Ratolestmi ?? Tak pro zábavu ;-)

Když náš labrador byl ještě prcek a nechali jsme ho v domě asi 3 hodiny bez dozoru tak si vyhlédl kapradinu kterou vytáhl na gauč, celý ho zašpinil a ještě roztrhal. Kytku zase odnesl na její původní místo a lehl si do pelíšku zády ke dveřím jakože on nic smajlík
Teď už naštěstí není tak zlobivý, jen sem si dala na stůl oběd - svíčkovou. Šla na záchod a svíčková nikde smajlík, ale zase ležel v pelíšku zády ke mně a dělal, že spí smajlík
A popřípadě rád schazuje věci na zem, když věc seberete a dáte jí na své místo, tak stejně za chvíli přijde a udělá to znovu. Je to náznak toho, že chce ven smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík