Zdravím,
Mám otázku na chovatele a majitele pitbulů. Po dokončení studia si chci pořídit pita a hledám opravdu dobrou chovku, takže budu ráda pokud někdo má pita z chovky, se kterou je spokojený a podělí se o to. :D
A ještě jedna otázka, chtěla bych s ním pak dělat bull sporty, ale nemám s tím moc velké zkušenosti a nemůžu najít nikoho, kdo v severních a západních Čechách tohle trénuje. Takže pokud o někom víte, prosím napište :) Děkuju
Ahojky.. tady v kraji (KV) je to opravdu bída. Bydlím trochu odlehleji a tak jsem už hledání vzdala - trénujeme sami, jen pro zábavu(pešek, pneu) ještě jsem chtěla zkusit obrany, ale jeden z nejlepších cvičáků (Ostrov) je od nás trochu dál a tak pravidelné dojíždění nepřipadá v úvahu. Samotnou mě to moc mrzí, ale třeba se časem ještě něco objeví.
nikiš
napsal(a):
Zdravím,
Mám otázku na chovatele a majitele pitbulů. Po dokončení studia si chci pořídit pita a hledám opravdu dobrou chovku, takže budu ráda pokud někdo má pita z chovky, se kterou je spokojený a podělí se o to. :D
A ještě jedna otázka, chtěla bych s ním pak dělat bull sporty, ale nemám s tím moc velké zkušenosti a nemůžu najít nikoho, kdo v severních a západních Čechách tohle trénuje. Takže pokud o někom víte, prosím napište :) Děkuju
já vím o někom v Mělníku pokud to pro vás není příliš daleko