Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.12.2013 09:16
nikiš

XXX.XXX.106.84

Zdravím,
Mám otázku na chovatele a majitele pitbulů. Po dokončení studia si chci pořídit pita a hledám opravdu dobrou chovku, takže budu ráda pokud někdo má pita z chovky, se kterou je spokojený a podělí se o to. :D
A ještě jedna otázka, chtěla bych s ním pak dělat bull sporty, ale nemám s tím moc velké zkušenosti a nemůžu najít nikoho, kdo v severních a západních Čechách tohle trénuje. Takže pokud o někom víte, prosím napište :) Děkuju

9.12.2013 08:24
hmmxyz

XXX.XXX.245.129

Ahojky.. tady v kraji (KV) je to opravdu bída. Bydlím trochu odlehleji a tak jsem už hledání vzdala - trénujeme sami, jen pro zábavu(pešek, pneu) ještě jsem chtěla zkusit obrany, ale jeden z nejlepších cvičáků (Ostrov) je od nás trochu dál a tak pravidelné dojíždění nepřipadá v úvahu. Samotnou mě to moc mrzí, ale třeba se časem ještě něco objeví.

9.12.2013 14:07
nikiš

XXX.XXX.113.230

No je to škoda... Samotná taky budu moct něco trénovat, ale nebude to ono. Docela mně to mrzí...

10.12.2013 06:25
debri

XXX.XXX.8.131

nikiš napsal(a):
Zdravím,
Mám otázku na chovatele a majitele pitbulů. Po dokončení studia si chci pořídit pita a hledám opravdu dobrou chovku, takže budu ráda pokud někdo má pita z chovky, se kterou je spokojený a podělí se o to. :D
A ještě jedna otázka, chtěla bych s ním pak dělat bull sporty, ale nemám s tím moc velké zkušenosti a nemůžu najít nikoho, kdo v severních a západních Čechách tohle trénuje. Takže pokud o někom víte, prosím napište :) Děkuju

já vím o někom v Mělníku pokud to pro vás není příliš dalekosmajlíksmajlík

10.12.2013 14:14
nikiš

XXX.XXX.113.230

debri napsal(a):
já vím o někom v Mělníku pokud to pro vás není příliš dalekosmajlíksmajlík

No můžu to každopádně zkusit :)

10.12.2013 20:24
debri

XXX.XXX.8.131

nikiš napsal(a):
No můžu to každopádně zkusit :)