zanetahc

Před týdnem jsem si přivezla štěndo bílýho boxera, je to fenečka Twigi
zanetahc

zanetahc
napsal(a):
a tady spinká
zanetahc

zanetahc

zanetahc
napsal(a):
Taky jednoho přidám...
zanetahc
napsal(a):
a ještě jednou.
zanetahc

nicolll
napsal(a):
tak to je mi líto...já mám taky nemocnýho peh¨jska..
A tady nám Twiggy povyrostla
zanetahc
napsal(a):
Aida a Fredík
lusi
napsal(a):
Aida a Fredík
Ahojky všichni milovníci boxerů! V útulku v Brně mají překrásného tříletého pejska boxera.Hned bych si ho vzala, ale už dva psi máme..Co na něj říkáte? Neměl by někdo zájem?
terka
napsal(a):
Ahojky všichni milovníci boxerů! V útulku v Brně mají překrásného tříletého pejska boxera.Hned bych si ho vzala, ale už dva psi máme..Co na něj říkáte? Neměl by někdo zájem?
Ahojky ja bych ho brala ale je ten problem ze mame uz 2 psy to by tak moc ani nevadilo ale tatka boxera nechce a navic je taky problem v tom ze je tam psano ze do rodiny bez zvirete...a to je ten hlavni tatku bych mozna aji premluvila...ale jinak je strasne mooc krasnej
nicolll
napsal(a):
Ahojky ja bych ho brala ale je ten problem ze mame uz 2 psy to by tak moc ani nevadilo ale tatka boxera nechce a navic je taky problem v tom ze je tam psano ze do rodiny bez zvirete...a to je ten hlavni tatku bych mozna aji premluvila...ale jinak je strasne mooc krasnej
Taky přidám fotečky, máme doma 3 pejsany boxera - trikolóru Máme tmavě žíhanýho, zlatýho a bílýho. Přidám fotečky.
mazlik 26
napsal(a):
Taky přidám fotečky, máme doma 3 pejsany boxera - trikolóru Máme tmavě žíhanýho, zlatýho a bílýho. Přidám fotečky.
Argo - v květnu bude mít 11
mazlik 26
napsal(a):
Argo - v květnu bude mít 11
druhý je Ben - 2 roky
mazlik 26
napsal(a):
druhý je Ben - 2 roky
a třetí náš bílý rošťák - 1 rok
mazlik 26
napsal(a):
a třetí náš bílý rošťák - 1 rok
Zapomněla jsem napsat, že ten bílý se jmenuje Baddy a ještě přidám mou oblíbenou fotku z doby, kdy byl ještě malušenkej...
sharpik
napsal(a):
Podívejte se na stránky boxerklubu a kontaktujte příslušného poradce chovu. Má naprostý přehled o šťeňatech v jeho oblasti a může Vám doporučit.
Sice nejsem zakladatelkou těchto stránek, ale pejska tam mám....pro všechny příznivce bílých boxerů a nejen bílých je tato stránka www.bilyboxer.info.cz
mazlik 26
napsal(a):
Sice nejsem zakladatelkou těchto stránek, ale pejska tam mám....pro všechny příznivce bílých boxerů a nejen bílých je tato stránka www.bilyboxer.info.cz
oprava: www.bilyboxer.info
je to bez toho cz
mazlik 26
napsal(a):
oprava: www.bilyboxer.info
je to bez toho cz
Z Twiggynky je uz velka dáma
krokodyl
napsal(a):
Včera mu bylo 10 měsíců
A poslední. Strašně miluje běh a agility.
zanetahc
napsal(a):
taky něco přidám, z opačné strany barevného spektra
zanetahc
napsal(a):
a jedna soustředěná z lesa
zanetahc
napsal(a):
a jedna výstavní póza
obelix
napsal(a):
a jedna výstavní póza
To je nádhera!!!!!!Je opravdu černý,nebo hodně tmavě žíhaný????Ono to na fotkách někdy není poznat.
zanetahc
napsal(a):
trochu jsme pózovali
zanetahc
napsal(a):
a z druhé strany
sapinka
napsal(a):
Tak to je jeden z nejhezčích poxerů, které jsem kdy viděla. Černého jsem fakt ještě neviděla, vypadá moc hezky
Jo tak to moje mamka by si taky prala cernyho boxera k ty nasi bily Twiggy :-)
kubeska
napsal(a):
Jo tak to moje mamka by si taky prala cernyho boxera k ty nasi bily Twiggy :-)
Tady jeste Twiggy kamoska a jeji stene tara (rhodsky ridgeback)
kubeska
napsal(a):
Tady jeste Twiggy kamoska a jeji stene tara (rhodsky ridgeback)
Este z procházky
kubeska
napsal(a):
Ahojky všem Boxerům a jejich pánečkům :) Mám jeden takový dotaz a kdo jiný než majitel boxera by mohl lépe poradit? Chtěla jsem se zeptat, jaký má boxer obvod krku v dospělosti, konkrétně spíš fenka. Ráda bych kamarádce sehnala na její boxerku kožený obojek, ale nevím kolik má obvod. A protože to má být překvapení, tak se jí nemohu zeptat ani před ní pejska měřit. Předem děkuji za odpověď.