xdiana
napsal(a):
Jsou tu všemožné krásné fotky psů s dětmi, u vody, v lese.... Nechcete taky vyfotit, v čem Vaši pejsové bydlí? Zajímají mně budky, boudy, kotce .....i ty úplně obyčejné.
Diana
Tak posílám hafa,zatím štěně,se svým obydlím.
xdiana
napsal(a):
Jsou tu všemožné krásné fotky psů s dětmi, u vody, v lese.... Nechcete taky vyfotit, v čem Vaši pejsové bydlí? Zajímají mně budky, boudy, kotce .....i ty úplně obyčejné.
Diana
Posílám fotku boudy naší Jessie, nad vchodem má vyryté na kovové cedulce svoje jméno
Jinak je to zateplená bouda, ovšem mysleli jsme, že Jessie bude poněkud větší, takže bouda je spíš pro dogu. No co, snad je jí tam dobře.
Ale ono stejně přiznáváme, že je to spíše pes DOMÁCÍ
jessie
napsal(a):
Posílám fotku boudy naší Jessie, nad vchodem má vyryté na kovové cedulce svoje jméno
Jinak je to zateplená bouda, ovšem mysleli jsme, že Jessie bude poněkud větší, takže bouda je spíš pro dogu. No co, snad je jí tam dobře.
Ale ono stejně přiznáváme, že je to spíše pes DOMÁCÍ
Musím říct, že první dojem po spatření Vaší fotky byl ten, že ji sem dal můj švagr. Ten má totiž křížence labradora podobného vzhledu a podobnou boudu. Pes se taky jmenuje Jessie a jméno má taky nad vchodem a bouda je též spíš pro dogu, ale opravdu.
dejna
napsal(a):
Musím říct, že první dojem po spatření Vaší fotky byl ten, že ji sem dal můj švagr. Ten má totiž křížence labradora podobného vzhledu a podobnou boudu. Pes se taky jmenuje Jessie a jméno má taky nad vchodem a bouda je též spíš pro dogu, ale opravdu.
tak takovou má muj hafan
dejna
napsal(a):
No Jessie sice není kříženec, ale je pravda, že je poněkud menší. Nicméně jak jsem již psala, je to pes převážně domácí, takže do boudy chodí trucovat, sníst si svojí ukradenou buchtu nebo se nám schovávat před trestem. Máme ale jiný problém, i doma i venku nechce spát na ničem měkkém. Vždycky se "vyvalí" na beton, na dlaždice, na zámkovou dlažbu, ale nikdy ne na deku, do pelechu. A to jich tam má požehnaně, všechny velikosti i barvy
. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
jessie
napsal(a):
No Jessie sice není kříženec, ale je pravda, že je poněkud menší. Nicméně jak jsem již psala, je to pes převážně domácí, takže do boudy chodí trucovat, sníst si svojí ukradenou buchtu nebo se nám schovávat před trestem. Máme ale jiný problém, i doma i venku nechce spát na ničem měkkém. Vždycky se "vyvalí" na beton, na dlaždice, na zámkovou dlažbu, ale nikdy ne na deku, do pelechu. A to jich tam má požehnaně, všechny velikosti i barvy
. Nemáte s tímto někdo zkušenosti?
takovouhle boudu maj moje bafici
lerry
napsal(a):
Tak ta je super Nemáte fotky i zevnitř? Taky o takové boudě v budoucnu uvažujeme
já to myslela tak trochu jako vtip, protože takhle ještě bez oken mi to fakt nejvíc připomínalo na téhle fotce boudu pro psa:)) a vzpoměla jsem si na ni při shlédnutí tohodle tématu.
V našem srubu teď dokončujem poslední práce a pořádný fotky tedy nemám, ale určitě mrkněte na www.srubovedomy.cz firma Haniš z HK je tam moc pěkná fotogalerie i s tímhle.
saboro
napsal(a):
já to myslela tak trochu jako vtip, protože takhle ještě bez oken mi to fakt nejvíc připomínalo na téhle fotce boudu pro psa:)) a vzpoměla jsem si na ni při shlédnutí tohodle tématu.
V našem srubu teď dokončujem poslední práce a pořádný fotky tedy nemám, ale určitě mrkněte na www.srubovedomy.cz firma Haniš z HK je tam moc pěkná fotogalerie i s tímhle.
Tak takovouhle boudu má můj hafík, zlatý retrívr, a pozor- je dělaná vlastnoručně
xdiana
napsal(a):
Diana
http://zvirata-bazar. sbazar.cz/prodam-prodejni -aukce/zrubove-psi-boudy-mlada -boleslav-o425274.html
Bez mezer
Ale úplně jsem to nepochopila.
zmijuska
napsal(a):
For Marky:a není ta bouda v zimě nepraktická?Vždyt mu tam musí táhnout a nemůže si jí pořádně vyhřát
No, taky bych řekla, že zvrchu by ten vchod potřeboval zmenšit. Teplo automaticky stoupá a v tomhle případě musí z boudy "utíkat". Ale možná je to nějak vychytaný, jen to na fotce není vidět.
psinuska
napsal(a):
No, taky bych řekla, že zvrchu by ten vchod potřeboval zmenšit. Teplo automaticky stoupá a v tomhle případě musí z boudy "utíkat". Ale možná je to nějak vychytaný, jen to na fotce není vidět.
Ta bouda slouží jen na léto, když třeba venku prší, aby se měl kde schovat, v zimě je hafík hezky doma v teple, protože nikdo z rodiny by nedovolil, aby byl na mraze. Takže v zimě se s pejskem chodí jen na procházky.
xdiana
napsal(a):
Diana
Tak tady spinkají malí dalmatinci
saboro
napsal(a):
Díky za tip na stránky, večer se tam zajdu pokochat :) My máme doma katalog od OK PYRUS, ale Váš baráček mne moc zaujal. Jen doma vedeme boje, že je na srubových domech toho dřeva až přespříliš, pravda je, že uvnitř by mne možnost červotočů trochu znervozňovala Tak pak napište, jak se vám v "boudičce" bydlí
aranka
napsal(a):
Tak posílám hafa,zatím štěně,se svým obydlím.
ahoj, pro nasi labradorku jsme si nechali od souseda truhlare udelat tuhletu peknou boudicku, zateplena ze vsech6-ti stran, uvnitr predsinku a sindel na strese. Ale v zivote v ni nebyla, dokonce jsme se ji tam snazili lakat na pamlsky a hracky, ale nic. Proste neni hloupa, kdyz dalsiho psa vidi doma, tak co by ona byla venku v apatma, ze?
lerry
napsal(a):
Díky za tip na stránky, večer se tam zajdu pokochat :) My máme doma katalog od OK PYRUS, ale Váš baráček mne moc zaujal. Jen doma vedeme boje, že je na srubových domech toho dřeva až přespříliš, pravda je, že uvnitř by mne možnost červotočů trochu znervozňovala Tak pak napište, jak se vám v "boudičce" bydlí
ok pyrus nás nezaujal a především jejích přístup byl dost zvláštní, jednali jsem celkem se 3 firmami a Haniš se nám zamlouval nejvíce a nestěžuji si na tenhle výběr.
S tím červotočem, je jasné že bez ochrany proti dřevokazům by to nebylo asi ideální, tak i nějaká ta chemie byla zapotřebí-jinak i příradní borová sůl (nejen na brouky ale i proti plísni, než dřevo přes první léto trochu vyschne, nezabrá ní se nějakému tomu ataku jinak).
Vevnitř jsou i příčky z ytongu. pokud chcete, napište mi na email tigris.panthera@centrum.cz
sashule
napsal(a):
Tak tady spinkají malí dalmatinci
Vlastní výroba (taťka truhlář),bydlí v ní fena kavkazáka...
Síla palubek a polystyrenu jako výplně je 10 cm. Taťka si nějak neuvědomil,že kavkazák není NO
,které má doma.
eavy
napsal(a):
Vlastní výroba (taťka truhlář),bydlí v ní fena kavkazáka...
Síla palubek a polystyrenu jako výplně je 10 cm. Taťka si nějak neuvědomil,že kavkazák není NO
,které má doma.
A tady pohled na zadní vyklápěcí dvířka