Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2014 21:31
raski

XXX.XXX.0.243

Pěkný dobrý den,
mám doma vořecha z útulku, který vyje, když je sám doma. Právě se budu stěhovat, takže očekávám zhoršení problému. Fenku mám půl roku. Snažila jsem se tento její zlozvyk odstranit, jela na výcvikový víkend pro psy (jé, to byla sranda, byla tam jediný vořech) a pak se snažila ji odvykat. Cvičit odložení, neustále jsem ji někde nechávala a podobně. Nicméně, říkám si, že bych si měla doplnit znalosti, nejsem žádný psolog, co si budeme povídat.
Je jí pět a více (neví se jistě), takže je jasné, že to může trvat dlouho, než se naučí. Spousta lidí nad ní láme hůl, že ta už jiná nebude, ale já bych to ráda ještě zkusila. Nevíte tedy o nějakém cvičáku v Brně, kde by se na nás nekoukali zkrz prsty, že jsme jen kříženec a mohli by se zaměřit přímo na problém? Budu docházet a budu mít čas. Děkuji!!smajlík

29.1.2014 21:38
darrayer

XXX.XXX.109.11

Zkuste ji zavírat do vedlejší místnosti třeba na půl minuty ze začátku, pak se vrátit a pochválit, postupně prodlužovat dobu, kdy bude sama, ne ji tam rovnou nechávat samotnou půl hodiny, ale hezky pomaloučku, aby věděla, že jste ji tam nenechali :)

29.1.2014 21:41
raski

XXX.XXX.0.243

To jsem zkoušela, a spoustu jiných věcí. Ten problém je hlubší. Potřebuju dobrý cvičák a osobní domluvu. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2014 22:16

raski napsal(a):
To jsem zkoušela, a spoustu jiných věcí. Ten problém je hlubší. Potřebuju dobrý cvičák a osobní domluvu. smajlík

Necvičí se v Brně přímo na VFU ?

29.1.2014 23:04
raski

XXX.XXX.114.40

Asi cvičí. Máte s tím dobrou zkušenost?

30.1.2014 07:11

V Brně můžu doporučit Mirku Marcišinovou
http://www.servispropsy.cz/

nebo Mirka Valentina : http://vycvikpsu-pavlickova.cz/cz/miroslav-valentin (ostatní výcvikáře v této škole neznám)

30.1.2014 10:11
debri

XXX.XXX.8.131

raski napsal(a):
Pěkný dobrý den,
mám doma vořecha z útulku, který vyje, když je sám doma. Právě se budu stěhovat, takže očekávám zhoršení problému. Fenku mám půl roku. Snažila jsem se tento její zlozvyk odstranit, jela na výcvikový víkend pro psy (jé, to byla sranda, byla tam jediný vořech) a pak se snažila ji odvykat. Cvičit odložení, neustále jsem ji někde nechávala a podobně. Nicméně, říkám si, že bych si měla doplnit znalosti, nejsem žádný psolog, co si budeme povídat.
Je jí pět a více (neví se jistě), takže je jasné, že to může trvat dlouho, než se naučí. Spousta lidí nad ní láme hůl, že ta už jiná nebude, ale já bych to ráda ještě zkusila. Nevíte tedy o nějakém cvičáku v Brně, kde by se na nás nekoukali zkrz prsty, že jsme jen kříženec a mohli by se zaměřit přímo na problém? Budu docházet a budu mít čas. Děkuji!!smajlík

zkuste se domluvit tady
Před lety jsem tam chodila,cvičila jsem taky pouze rekreačně,byla tam dobrá parta pořádaly se akce letní tábory.doufám,že se od té doby nic nezměnilo

http://mixklub.unas.cz/
smajlíksmajlík

30.1.2014 10:55
raski

XXX.XXX.114.40

Děkuji za tipy, vyzkouším!smajlík

30.1.2014 14:45
debri

XXX.XXX.8.131

raski napsal(a):
Děkuji za tipy, vyzkouším!smajlík

a dejte vědětsmajlíksmajlík

30.1.2014 20:07
davidka

XXX.XXX.107.205

To je divné, já teda nezažila cvičák, kde by se dívali na voříška divně. Spíš se cení, že s pejskem něco děláte a snažíte se ho vychovat, je jedno, jakého je plemene.
Odkud jste? Můžete zkusit klasický cvičák v Králově Poli (u hřbitova) nebo v Kníničkách (za vesnicí) nebo na VFU.

Přidejte reakci

Přidat smajlík