Dobrý den, prosím pomocte.Mám kamarádku, která potřebuje nutně do nemocnice na 50dní.Ale má doma 2 pejsky, kteří ji drží nad vodou, tak se jich nechce vzdát trvale.Pejska křížence malinkého vzrůstru a malou čubinku jezevčíka.Tu čubinku by z nutnosti byla i ochotna darovat.....Oba jsou hodní,miloučcí mazlíčci.Na nějaký ,,hotel,,nemá peníze.Tak tam je dát nemůže.Pouze je může vybavit krmením a všim, co k nim patří a potřebují.Já si je vzít nemohu, protože náš pes by je zakousl.Moc ji potřebuji pomoci, aby se vyléčila.Z lásky k nim, raději sedí doma a její stav se zhoršuje.PROSIM poradte.Eva
Ona má pouze mně, měla bych zavolat sanitu a nechat ji odvezt, ale to by policie psy zabavila a dala do útulku........což by ona nepřežila.Dostala se do hluboké deprese a pouze sedí a nechce žít.Bojím se toho nejhoršího.Pouze ti pejsci a hlavně ten jeden, ji ještě drží.....Já čumim a nevim, co udělat.Kam jsem volala, tak bud nemají místo a úplně všude chtěj dost velké peníze.Když na to člověk nemá, tak má úplnou smůlu.Prosim, jakou konkrétní adresu mám na PC zadat, kde jsou nějaké spolky, nějaká pomoc?PromiŇte, že je mé psaní zmatené, ale ja nevím zda ji mám dříve hlídat a nebo schánět kam se psy a nebo kam ji odvézt..........stalo se ji neštěstí a takle to s ní jde z kopce, potřebuje hospitalizaci.Je z Prahy.Eva
Pokuste se domluvit s těmito lidmi: http://www.utulektibet.cz/cs/
Přeji Vám, ať to dobře dopadne.
Syn si vzal na par dní dovolenou a je tam s ní.Tak na chvíli odpadl strach a mám trochu času hledat umístění pejsků.Nemohu k ní jezdit venčit, protože bydlíme každá jinde.Ani nemohu u ní pobývat po dobu její léčby, což by bylo také řešení, ono by stačilo, kdyby ten náš ,,janek,, snesl ostatní psy.Sehnala jsem ji i místo hospitalizace.Ted musím ,,umístit,,ty drobky.Ach jo, člověk nikdy neví, co ho v životě nečekaně potká.........Moc, moc všem děkuji!Eva
Kdyz jste z Prahy mate tolik moznosti.. napr zkuste oslovit: http://www.dog-point.cz/
Urcite pomuzou a kdyz ne primo oni, poradi na koho se obratit.