Calibra - máte s ní nějaké zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.3.2014 17:27
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Dobrý den.... chtěla bych svého psa krmit touto značkou (...potom i Brit Care). Calibra je prý taky české krmivo a dělá na mě moc dobrý dojem. :) A jaký dojem dělá na Vaše hafíky? Chutnají nebo ne? Prospívají nebo neprospívají? Jdou někde objednat vzorečky zadarmo? smajlík Děkuji moc! :)

30.3.2014 22:22
hogwild

XXX.XXX.96.166

Můj SBT vyrostl a pak další 3 roky byl na Calibře a dobré, nemohu proti ní nic říci ač vím, že je dost chovatelů, kteří ji kritizují. Já mám zkušenosti dobré.

31.3.2014 08:36
davidka

XXX.XXX.213.188

Také mám s Calibrou dobrou zkušenost. Granule střídám, Calibry jsou jedny z těch, co psovi dobře sedí.
Kamarádčin dobrman měl problémy se žaludkem a jehněčí Calibry byly jedny z těch, co pes snesl. Navíc cenově přijatelné.

31.3.2014 15:06
joripage

XXX.XXX.41.2

Také potvrzuji bezvadnou zkušenost. Pesan je citlivější, jen tak něco mu nesedne, ale Calibra se u nás chytla hned, stále mu chutná, což se u jiných granulí říct nedalo...Bobky ukázkové, pesan je pěkně nakrmený, lesklá srst a jako bonus navíc krásná cenasmajlík

31.3.2014 16:52
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Tak to jsem ráda, že vašim pejsánkům sedne. :) Snad tomu našemu sednou taky. Mám v plánu krmit Calibrou a Brit Care... oba dva krmiva se mi zdají kvalitní a taky cenově podobné, akorát se dost liší balení. ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík