Dekjeme ale chovatelka nam rekla pouze ze bude mit radost.Zkouseli jsme se nejdrive doprihlasit do klubove vystavy ale pry je jiz 2 dny po uzaverce a jiz to pry nejde i kdyz jsem slysel ze jde i prijet na vystavu a zaplatit na miste ale to se neda nic delat a tak dalsi vystava v okoli,nebot jsme z Teplic je mezinarodni v Boleslavi.Ale jsme z toho docela nervozni.
Nejlepší je se zajít na nějakou výstavu jen podívat, bez stresu z vystavování. Psa klidně můžete vzít sebou, abyste věděli, jak se tam bude chovat, je to jiné než na ulici nebo na cvičáku.
Sahání na sebe (kontrola varlat, zubů, pevnost zad apod.) můžete nacvičit, stačí říct známým nebo cvičitelům.
U štěňat se olizování rozhodčích promíjí
Diky kdyby byl cas na cumendo tak jo ale neni ho moc a tak to zkusime naostro v Boleslavi a bud nas vyhodi nebo ne.Je to nas druhy BOM a myslim ze je az moc pekny tak proc to nezkusit.Na litani po cvicakach stene neni moc casu a na ZM si ho vycvicim sam a nepotrebuju nejake velke obrany,reviry a pod.,Proste krasny pes do rodiny se zakl, vycvikem,Hlavni je ze ma velkou zahradu kterou si ohlida ale vecer stejne jde ke krbu.Proste nase zlato.-
tananarive
napsal(a):
Diky kdyby byl cas na cumendo tak jo ale neni ho moc a tak to zkusime naostro v Boleslavi a bud nas vyhodi nebo ne.Je to nas druhy BOM a myslim ze je az moc pekny tak proc to nezkusit.Na litani po cvicakach stene neni moc casu a na ZM si ho vycvicim sam a nepotrebuju nejake velke obrany,reviry a pod.,Proste krasny pes do rodiny se zakl, vycvikem,Hlavni je ze ma velkou zahradu kterou si ohlida ale vecer stejne jde ke krbu.Proste nase zlato.-
myslím, že ho nevyhodí - na výstavách u BO u českých rozhodčích projdou horší věci než rozjívené štěně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.5
Gratuluji!
Tak kulky natrénovat
Nejlíp spojit s povelem, aby pes věděl, co ho čeká.
My máme:
Ukaž zuby - a kuk na zuby
Ukaž koule - a sáh na koule
Takhle jsem mu vždy něco z toho řekla a někdo sáhl...
Diky jen me zarazilo a nejen me ze pes co dostal V1 vlacel pani po kruhu jak rogalo a navic byl na kovovem stahovaku.Kdybych ho mel ja tak by to bylo mnohem lepsi nebot na tenke predvadecce ukocirovat rocnoho malinaka no zadna sranda.No ale to necham konovi a beru to.Priste vyrazime bud do Loun nebo Litomeric a nakonec do Prahy.Od zitrka cvicime kulky a beda jestli zavrci.
Diky a urcite budem trenovat.On zacal vrcet teprve nedavno a to proto ze bydlime v patre a mame vyhled na park kam denne chodi a naucil se koukat z okna a kdyz je tam nejaka jeho kamaradka tak hned pro me bezi a jdeme si ven hrat.Ale kdyz je tam nejaky pro nej vetrelec a je mu jedno jak je velky tak na nej z okna zacne vrcet jako ze je to jeho park.Ale prapuvod jeho vrceni a semtam i zavrceni na deti ktere krici nebo behaji je to ze jsme meli asi pred mesicem v Zatci poruchu auta kdyz jsem vezl pani na vlak.Jel jsem jen v plavkach ,pes bez voditka i obojku a na namesti jsme cekali na odtahovku.Byla tam kasna a k te prisli dve romske deti a zacali kricet a strikat po sobe vodu tak dlouho az ho taky pastrikali a to sedel u me.On zezacatku jen vrcel ale kdyz ho polili tak na ne vystartoval.Zastavil se 10 cm od jejich zadku a cikani pochpili a zdrhli,ale od te doby kdyz vidi zlobit behat a kricet deti tak mi vrci.Samozrejme se to snazim odnaucit.Je to jen otazka casu.