Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2014 11:14
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Už mě to prostě nebaví na netu číst! Stále pročítám různé dost nepříjemné články s týráním psů. Jednou tak někdo nechá psa o hladu, jednou ho někdo uváže v lese a nechá ho tam, nebo někdo nějakého psa oběsí. Je mi z toho špatně! A to nemluvím o množitelech, kteří mají 5 fen a množí je v nežádoucích podmínkách, v blátě a o hladu! Kdy už Ti lidé konečně naberou rozum?? smajlíksmajlík Je mi z toho špatně, opravdu!!! smajlík Takové lidi zavírat do blázince!!!! Co si o tom myslíte Vy? smajlík

19.5.2014 16:55
koňadra

XXX.XXX.128.24

klubíčko napsal(a):
Už mě to prostě nebaví na netu číst! Stále pročítám různé dost nepříjemné články s týráním psů. Jednou tak někdo nechá psa o hladu, jednou ho někdo uváže v lese a nechá ho tam, nebo někdo nějakého psa oběsí. Je mi z toho špatně! A to nemluvím o množitelech, kteří mají 5 fen a množí je v nežádoucích podmínkách, v blátě a o hladu! Kdy už Ti lidé konečně naberou rozum?? smajlíksmajlík Je mi z toho špatně, opravdu!!! smajlík Takové lidi zavírat do blázince!!!! Co si o tom myslíte Vy? smajlík

Že nemá cenu se tím zabývat a ničit si nervy, protože dokud budou lidé kupovat štěňata z "pochybných zdrojů", tak tady tyto případy budou a budou. A je to marný, je to marný, je to marný... Kolik už tady bylo diskusí na téma, aby lidi nekupovali bezpapíráky (ovšem i mezi chovateli psů s PP jsou množitelé, ale snad jich není tolik), ale je to zbytečné.

23.5.2014 21:53
danis

XXX.XXX.188.108

klubíčko napsal(a):

Tak to nečti, když Tě to nebaví. Myslíš, že výkřiky na netu spasíš svět? Takových už bylo....
Když chceš pomoct, obrať se na nějaký útulek a pomáhej. Tady to nevyřešíš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík