Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2006 15:28

Ahoj!
Před nedávnem jste sem do kteréhosi tématu vložila fotky štěňat kříženců bulteriéra z útulku v Malém Jeníkově. Narazila jsem na ně dřív, než to tady smazali a už tři dny mám jednoho doma.
Děkuju Vám!!!
Lucie

21.8.2006 16:00

pinoha napsal(a):
Ahoj!
Před nedávnem jste sem do kteréhosi tématu vložila fotky štěňat kříženců bulteriéra z útulku v Malém Jeníkově. Narazila jsem na ně dřív, než to tady smazali a už tři dny mám jednoho doma.
Děkuju Vám!!!
Lucie

Nejsem sice adresát, ale mám z toho radost, že jste se jednoho z těch pejsků ujala. To je opravdu moc fajn . Ještě jsem si říkala, jestli se najde někdo, kdo si něco "tak ošklivého" vezme. Jako to neberte jako urážku vašeho pejska. Nemyslím to ve zlém. Držím pěsti.

21.8.2006 16:18

verivery napsal(a):
Nejsem sice adresát, ale mám z toho radost, že jste se jednoho z těch pejsků ujala. To je opravdu moc fajn . Ještě jsem si říkala, jestli se najde někdo, kdo si něco "tak ošklivého" vezme. Jako to neberte jako urážku vašeho pejska. Nemyslím to ve zlém. Držím pěsti.

Ne, ne, ne!!! Ona je prostě nádherná! A s těma ušima má naprosto neopakovatelný výraz. A já mám pro takové ušatce slabost... Můj první útulkáč byl typově podobný. Ale je fakt, že se "paní útulková" hodně divila a říkala, že počítala s tím, že tahle fenka odejde z děcáku jako poslední, jestli vůbec.
Lucie

21.8.2006 16:25

pinoha napsal(a):
Ne, ne, ne!!! Ona je prostě nádherná! A s těma ušima má naprosto neopakovatelný výraz. A já mám pro takové ušatce slabost... Můj první útulkáč byl typově podobný. Ale je fakt, že se "paní útulková" hodně divila a říkala, že počítala s tím, že tahle fenka odejde z děcáku jako poslední, jestli vůbec.
Lucie

Přesně takovou reakci jsem čekala Ono je fakt, že ti kříženci bulíků byli tak oškliví, že byli vlastně hezcí. Úplně chápu, že se vám líbí. Já bych si tak nějak představovala psí strašidýlko, něco jak byl v Barbucha v pohádce Kubula a Kuba Kubikula. Tak sem hoďte nějakou fotku. Teď už to nesmáznou, když máte pejska doma.

21.8.2006 16:25

pinoha napsal(a):
Ahoj!
Děkuju Vám!!!
Lucie

Taky se přidávám s poděkováním, že jste si vzala pejska z útulku

A co se týká ošklivosti (viz příspěvek výše, byť to bylo míněno v dobrém) ... neznám psa, který by byl ošklivý, jsou pouze nešťastní, smutní a osamělí psi. Ale dejte jim domov a péči a uvidíte, že se z nich stanou nádherná zvířata. A u štěňat to platí dvojnásob ... znáte pohádku o ošklivém kačátku?

21.8.2006 16:28

pinoha napsal(a):
Lucie

Tak šup sem s fotečkou, pro nás co toto téma ani nepostřehli

21.8.2006 16:39

pinoha napsal(a):
Ahoj!
Děkuju Vám!!!
Lucie

Je to tahle fenka? nebo jiná? Tipuji podle těch uší a taky, že je už v sekci "Našli domov".

22.8.2006 08:02

verivery napsal(a):
Je to tahle fenka? nebo jiná? Tipuji podle těch uší a taky, že je už v sekci "Našli domov".

Jo, to je ona. Že je úchvatně škaredá?! Teriéra v sobě teda nezapře, je to totální živel a torpédo. Když jsme ji brali, byla smutná, bála se a nechtěla s nikým mluvit. Teď je doma čtvrtý den a ta změna je očividná. Tak strašně se snaží překonat strach, přijít se mazlit, že to je skoro na slzičku... Lítá po zahradě, úplně nenápadně dosprintuje k člověku, něžně mu čumákem v rychlosti div nezlomí nohu a pádí pryč se zdviženým ocasem a opakovaným ujišťováním, jaká je skvělá, statečná hrdinka. Rozhýbala dokonce našeho bulmastifa a to jsme my nedokázali ani pamlskama!
Ať se všem psům z děcáků daří!!
Lucie

22.8.2006 08:36

pinoha napsal(a):
Ahoj!
Děkuju Vám!!!
Lucie

Škoda, že tenhle příspěvek tak rychle zmizel, myslím, že tady ničemu nevadil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík