Zdravim,
jde o stene rotvajlera. Vcera dostala uvarenou jatru a po chvilce odpocinku jsme sli na dlouhou prochazku.
Pak jak prisla domu byla porad normalni, klidna po prochazce. Dostala pak zbytek jatry a plus 2 syrove kureci krky.
Vse v pohode. V noci me probudila knucenim, a mela fakt obrovsky prujem. V 5 hodin sem sni sla na prochazku a zase mela prujem, ale o neco mensi.
Pak zase mela prujem a taky o neco mensi. Nepije. Pred chvilkou zvracela svoje sliny. Zadna krev ve stolici nic.
Dnes mela pet granuli, jinak sem ji granule odebrala a nedala sem ji nic. Prujem ma narozdil od prvniho vyznamne mensi.
Co s ni mam delat? Hraje si, steka....sem tam jen sedi a kouka a nebo spi.
Cetla jsem, ze hodne psu prujmuje po jatre. Nebo se mohla nakazit z kurecich krku? Muze jit o parvovirozu?
Neni lepsi ji uz hned uvarit tu ryzi jeste dnes aby se prujem zastavil? Venku taky porad neco ocichava a olizuje a bere do pusy i listi.
Ne, z kuřecích krků se nakazit parvovirozou ani ničím podobným nemohla. Prostě jste jí dali nevhodné krmení, a ona se z zoho po...., takže ji dejte jen kuře s rýží a bude to zase OK. Pokud ne, navštivte veterináře.
Jinak zdá se mi to, nebo čím větší jelito, tím si pořizuje "drsnější" plemeno ... ? Vždycky když tu padne nějaký úplně ujetý dotaz úrovně 13 letého dítěte, tak se týká pitbulla, staforda, RTW nebo nějakýho pastevce
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že podle nicku se jedná o velmi mladou slečnu ( I když tedy můj nick taky nic moc a -náct i -cet už mi dávno není
průjem má štěně z jater jako většina psu játra dávejte jen v malém množství a samozřejmě vařené rač mu dejte kuře nebo vepřovi či hovězí hlídejte stolici at zjístite esi nemá průjem i z něčeho jiného a může se stat že vám to vyzvrací pokud na to není pesan zvyklí !! a rouhodně by ste nemela se psem jit hned po jídle ven dejte mu chvilku na trávení.

Ale tak, nebuďte hnidopich . Říkejte si s Mirečkem - to játro.

docela sem se pobavila když sem příspěvek četla ,to játro ,nebu tu játru a nebo ta játra
jinak se nedivte že je štěněti po tom játru blbě ,játra jsou tučný jak prase a poseře se po nich i dospělej pes když se mu dá moc. dejte štěndu pár dní dietku a bude v pohodě. jinak parvoviroza z kuřecích krků .to je snad ještě větší kravina. no člověk by si měl alespoň přečíst nějakou knížku ,podívat se na internet ,a použít mozek než si pořídí živé zvíře.