Štěně zvrací a má průjem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2014 10:50
lenicka132

XXX.XXX.221.2

Zdravim,
jde o stene rotvajlera. Vcera dostala uvarenou jatru a po chvilce odpocinku jsme sli na dlouhou prochazku.
Pak jak prisla domu byla porad normalni, klidna po prochazce. Dostala pak zbytek jatry a plus 2 syrove kureci krky.
Vse v pohode. V noci me probudila knucenim, a mela fakt obrovsky prujem. V 5 hodin sem sni sla na prochazku a zase mela prujem, ale o neco mensi.
Pak zase mela prujem a taky o neco mensi. Nepije. Pred chvilkou zvracela svoje sliny. Zadna krev ve stolici nic.

Dnes mela pet granuli, jinak sem ji granule odebrala a nedala sem ji nic. Prujem ma narozdil od prvniho vyznamne mensi.

Co s ni mam delat? Hraje si, steka....sem tam jen sedi a kouka a nebo spi.
Cetla jsem, ze hodne psu prujmuje po jatre. Nebo se mohla nakazit z kurecich krku? Muze jit o parvovirozu? smajlík
smajlík
Neni lepsi ji uz hned uvarit tu ryzi jeste dnes aby se prujem zastavil? smajlík Venku taky porad neco ocichava a olizuje a bere do pusy i listi.

13.10.2014 11:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.42.7

Ne, z kuřecích krků se nakazit parvovirozou ani ničím podobným nemohla. Prostě jste jí dali nevhodné krmení, a ona se z zoho po...., takže ji dejte jen kuře s rýží a bude to zase OK. Pokud ne, navštivte veterináře.
Jinak zdá se mi to, nebo čím větší jelito, tím si pořizuje "drsnější" plemeno ... ? Vždycky když tu padne nějaký úplně ujetý dotaz úrovně 13 letého dítěte, tak se týká pitbulla, staforda, RTW nebo nějakýho pastevcesmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2014 15:57

Myslím, že podle nicku se jedná o velmi mladou slečnu ( I když tedy můj nick taky nic moc a -náct i -cet už mi dávno není smajlík

13.10.2014 16:25
dlachna

XXX.XXX.11.162

průjem má štěně z jater jako většina psu játra dávejte jen v malém množství a samozřejmě vařené rač mu dejte kuře nebo vepřovi či hovězí hlídejte stolici at zjístite esi nemá průjem i z něčeho jiného a může se stat že vám to vyzvrací pokud na to není pesan zvyklí !! a rouhodně by ste nemela se psem jit hned po jídle ven dejte mu chvilku na trávení.smajlík

13.10.2014 17:42
rapotacka11

XXX.XXX.32.121

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že podle nicku se jedná o velmi mladou slečnu ( I když tedy můj nick taky nic moc a -náct i -cet už mi dávno není smajlík

Mladá by mohla umět skloňovat :
játra
bez jater

13.10.2014 19:02

Ale tak, nebuďte hnidopich smajlík. Říkejte si s Mirečkem - to játro.

13.10.2014 22:51

docela sem se pobavila když sem příspěvek četla ,to játro ,nebu tu játru a nebo ta játra smajlík
jinak se nedivte že je štěněti po tom játru blbě ,játra jsou tučný jak prase a poseře se po nich i dospělej pes když se mu dá moc. dejte štěndu pár dní dietku a bude v pohodě. jinak parvoviroza z kuřecích krků .to je snad ještě větší kravina. no člověk by si měl alespoň přečíst nějakou knížku ,podívat se na internet ,a použít mozek než si pořídí živé zvíře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík