Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2006 09:36

Dobrý den,
mám objednanou knížku, ale než mi přijde, poprosím Vás o vysvětlení.
Moje štěňdo si někdy jakoby "šlape" na uši nebo je jakoby otírá směrem odshora dolů, snad mě pochopíte. Ouška jsem prozkoumala, jsou čistounká, takže tenhle důvod jsem vyloučila. A druhý pohyb-výrazné tlapání předníma packama, jako když kůň chodí parkur, nebo jakobychom se přeplácávali. Tohle mi přijde jako výzva ke hře, ale třeba ne. Poraďte, ať nereaguji špatně. Díky (a prosím nehádejte se:-)
Eva

23.8.2006 10:52

eva schejbalova napsal(a):
Dobrý den,
Moje štěňdo si někdy jakoby "šlape" na uši nebo je jakoby otírá směrem odshora dolů, snad mě pochopíte. Ouška jsem prozkoumala, jsou čistounká, takže tenhle důvod jsem vyloučila. A druhý pohyb-výrazné tlapání předníma packama, jako když kůň chodí parkur, nebo jakobychom se přeplácávali. Tohle mi přijde jako výzva ke hře, ale třeba ne. Poraďte, ať nereaguji špatně. Díky (a prosím nehádejte se:-)
Eva

Výzva ke hře. Snad jsem ty sygnály správně pochopila. Je to takové to plácání packama a při tom buch, buch?. Zadek vystrčený nahoru?

23.8.2006 11:03

polstarek napsal(a):
Výzva ke hře. Snad jsem ty sygnály správně pochopila. Je to takové to plácání packama a při tom buch, buch?. Zadek vystrčený nahoru?

jo, jo přesně, je to docela srandovní, takové kdo výš a víc:-)

23.8.2006 12:28

jo, jo přesně, je to docela srandovní, takové kdo výš a víc:-)

To musí skvěle vypadat!!! Zkuste zareagovat hrou, sama uvidíte, jestli mu jde o tohle. Pozdravuji štěndo!

23.8.2006 22:15

Dobrý den,
Eva

Pokud vyloučíte reakci na cizí předmět na hlavě (zvykání na obojek, na náhubek, nebo přilepená žvýkačka apod.), zároveň jsou v čistotě a pořádku oči a uši, pak je to výzva ke hře (zejména pokud leží na předních tlapkách a zadek vystrčí nahoru).

Přidejte reakci

Přidat smajlík