Anglicčí kokříci sem!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2006 14:47

Máte doma anglického kokra???Chcete se s námi podělit o zazážitky s těmito úžasným psy?????mym máme černého ročního hafana,říkáme mu rendy ale v lastním jménem Vandal Brakemon (v PP),chodím s ním na agility,je to můj kámoš!!!prosím piště,vkládejte fota!!!Ráda se podívám a foto sem dám!!!!

24.8.2006 14:53

nozka napsal(a):
Máte doma anglického kokra???Chcete se s námi podělit o zazážitky s těmito úžasným psy?????mym máme černého ročního hafana,říkáme mu rendy ale v lastním jménem Vandal Brakemon (v PP),chodím s ním na agility,je to můj kámoš!!!prosím piště,vkládejte fota!!!Ráda se podívám a foto sem dám!!!!

můj miláček papá hračku:))))

24.8.2006 14:56

nozka napsal(a):
můj miláček papá hračku:))))

kukuč!

24.8.2006 16:55

nozka napsal(a):
kukuč!

Okdud jste? Tohle je rok a pul stary Art (Artus King z Chlumeckeho zatisi), jsme Prazaci, hledame kamose...
Ten tvuj je krasnej...

24.8.2006 16:57

luciekol napsal(a):
Okdud jste? Tohle je rok a pul stary Art (Artus King z Chlumeckeho zatisi), jsme Prazaci, hledame kamose...
Ten tvuj je krasnej...

A ještě
Jdete v sobotu na klubovku?

24.8.2006 20:15

luciekol napsal(a):
A ještě
Jdete v sobotu na klubovku?

ten tvůj taky nemá chybu!!Krasavec!!!My jsem OSTRAWACI:)chodíte na cvičák????

25.8.2006 10:13

nozka napsal(a):
ten tvůj taky nemá chybu!!Krasavec!!!My jsem OSTRAWACI:)chodíte na cvičák????

Tak to je trošku z ruky, škoda...
Na cvičák nechodíme, základní výcvik zvládám sama, není to můj první pes ani první kokr. Začínáme s loveckým výcvikem, ale je to boj

25.8.2006 11:01

nozka napsal(a):

Vanessa, s PP.

25.8.2006 11:02

katty napsal(a):
Vanessa, s PP.

25.8.2006 11:16

katty napsal(a):

Horko bylo letos hrozný...

25.8.2006 11:26

katty napsal(a):
Horko bylo letos hrozný...

Teda !!!
Vy asi nevystavujete, co?Já hlídám každý chlup, co mu naroste a vy tohle - ale tiše závidím, já celé léto výstavy proklínala, jak jsem pořád tahala větvičky a bodláky a osiny atd z dlouhých chlupů. Vanessa je moc pěkná, oranžoví bělouši se mi líbí...

25.8.2006 12:58

luciekol napsal(a):
Teda !!!
Vy asi nevystavujete, co?Já hlídám každý chlup, co mu naroste a vy tohle - ale tiše závidím, já celé léto výstavy proklínala, jak jsem pořád tahala větvičky a bodláky a osiny atd z dlouhých chlupů. Vanessa je moc pěkná, oranžoví bělouši se mi líbí...

Doufám, že vám nebude vadit, že sem dám naší Cindinku, je to teda kříženec kokra, ale zachránili jsme ji před zastřelením a je už s náma 9 let. Je to zlatíčko a kokra chováním nezapře.

25.8.2006 14:08

hankah napsal(a):
Doufám, že vám nebude vadit, že sem dám naší Cindinku, je to teda kříženec kokra, ale zachránili jsme ji před zastřelením a je už s náma 9 let. Je to zlatíčko a kokra chováním nezapře.

je roztomilá. To si s ní musíte užít, když kokří povahu nazapře.Kokr je samorost

27.8.2006 12:50

luciekol napsal(a):
je roztomilá. To si s ní musíte užít, když kokří povahu nazapře.Kokr je samorost

Všam děkuji za příspěvky,máta mooc hezké psíky:)))nebyl někdo náhodou včera na klubovce v praze??I jiné plmeno!!My tam byli...clekm úspěšně:))))Mamča byla s rendym V3 a já sme s ním vyhrála soutěž dítě a pesbyla to dobrá výatva
Jo a por ostatní!!!!To se nanajde na celé ifauně nšěkajký další kokr??????I kříženci!!!!!Tak to rychle dožeˇbtě
Čauki Nožka!!!!

27.8.2006 18:39

nozka napsal(a):
Všam děkuji za příspěvky,máta mooc hezké psíky:)))nebyl někdo náhodou včera na klubovce v praze??I jiné plmeno!!My tam byli...clekm úspěšně:))))Mamča byla s rendym V3 a já sme s ním vyhrála soutěž dítě a pesbyla to dobrá výatva
Jo a por ostatní!!!!To se nanajde na celé ifauně nšěkajký další kokr??????I kříženci!!!!!Tak to rychle dožeˇbtě
Čauki Nožka!!!!

vis ono tohle tvoje forum je uz asi 3. s kokrikama, predevsim s jejich fotkama

28.8.2006 10:27

xskal200 napsal(a):
vis ono tohle tvoje forum je uz asi 3. s kokrikama, predevsim s jejich fotkama

a kde jsou ty fora??Hledala jsme a nic jsme na nešla!Ale j mi líto,že bud je tak málo kokrů nebo jsou lidi asi líni sem dát fotku nebo sem třeba jen napsathdně by mě to potěšilo!!!!

28.8.2006 16:06

nozka napsal(a):
a kde jsou ty fora??Hledala jsme a nic jsme na nešla!Ale j mi líto,že bud je tak málo kokrů nebo jsou lidi asi líni sem dát fotku nebo sem třeba jen napsathdně by mě to potěšilo!!!!

https://www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=50894&rubr=7, tohle je jedno s par fotkama, pak tam jsou jeste dalsi 2, jedno je dost plne, staci zadat kokr
adresu zadej bez mezer

28.8.2006 16:07

xskal200 napsal(a):
https://www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=50894&rubr=7, tohle je jedno s par fotkama, pak tam jsou jeste dalsi 2, jedno je dost plne, staci zadat kokr
adresu zadej bez mezer

dalsi
https://www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=39433&rubr=7

28.8.2006 21:45

xskal200 napsal(a):
dalsi
https://www.ifauna.cz /mdiskuse/show.php?tema=39433&rubr=7

nová fotka-no není to krasavec???

Přidejte reakci

Přidat smajlík